Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kız kaçpara yuttu çok merak ettim umarım elli kuruş falandırda rahat çıkar çokk geçmiş olsuun bide bi öğretmenlerin etkinlik yaptırması zorunlumu dans hocası mısınız siz nerden hazırlıosunuz okadar kareografi falan hep merak etmişimdir:)

herkese gruba foto eklemiş, ben de özendim ulennn....

giyinip süslendiğim bi gün anneme çektireyim de koyayım ben de

bende özendim kız bi benim fotom yok heralde geçenlerde koyucaktım belim hafif açık diye veto yedim neyse bi kilo daha veriyim ozaman koyarım=)

benı adamdan saymıyon mu.. kac gunluk bıldırım yaptıık beeee...

aaaa canım benım gecmıs olsun. nası yuttu ya parayı.benım haberım yoktu canım ya. bazen kacırıyorum konuları.

herkese gruba foto eklemiş, ben de özendim ulennn....

giyinip süslendiğim bi gün anneme çektireyim de koyayım ben de

face tekı grubamı koyuyorsunuz? bende koyayım ozaman yaaa. kıskanırım. ama resmım yokkı yaaaa. cekememde sımdı. nısanlımla var bıtane haftasonu cektırdım.onu koysam?

Dünkü Sebze+Protein menüm

Sabah: yulaf kepeği yoğurt lor peynir falan filanım unuttum şimdi:) ama öğlen çok baba yedim
Öğlen: 5 koca köfte,yoğurt,saalata,közlenmiş domates biber,Cola zero
Akşam: 1 tabak kabak yemeği ve yoğurt ve bikaç kaşık lor peynir

Su: 2,5 litreyi az geçti

Akşam eve gittiğimde bi tartılıyım bakiyim ne durumdayım dedim anoww bi tartıldım 56.100 yani bide sabahla öğlen içimdeydi hala 55e sabırsızlanıyorum =) ölçülerimede baktım ikişer üçer santim incelmişim yihhuuuuuuu

face tekı grubamı koyuyorsunuz? bende koyayım ozaman yaaa. kıskanırım. ama resmım yokkı yaaaa. cekememde sımdı. nısanlımla var bıtane haftasonu cektırdım.onu koysam?

istediğini koy canımm bi senle ben kaldık zaten koymayan:) evet facedeki gruba

Son düzenleme:

koy canım neden olmasın. orası umuma açık değil zaten, rahat rahat paylaşım yapabiliriz.

bende özendim kız bi benim fotom yok heralde geçenlerde koyucaktım belim hafif açık diye veto yedim neyse bi kilo daha veriyim ozaman koyarım=)

koy koy sen de :) ben de bi duş alayım insana benzeyeyim de koyucam :)

benı adamdan saymıyon mu.. kac gunluk bıldırım yaptıık beeee...
bebeğimmm ne demek adamdan saymamak aaaa pek uğrayan olmamış ondan dedim ben.

2-3 cm miiiiii uuuuuuu süpersinnnn

İşte pazartesiden sonraki menülerim bu şekilde olucak şimdi biraz kafam karışık ama zamanla oturturum heralde bide haftanın 6gnü sebze protein olması güzel yani sağlıklı beslenmeye geri dönüyorum gibi olcak

Son düzenleme:

seyir miydi neydi o kısmı bitti mi kız senin diyetin? son aşamaya mı geçiyosun?

erkek arkadaşımın mezuniyet yemeği vardı. arkadaşları fotoğraf koymuş. etiketlemişler bunu da. bi kızla dans ederken fotoğrafı var. bi de toplu çekimlerde kızlara sarılmış hep. hani böyle beline sarılırsın ya poz verirken, o şekilde. benim profil resmimi bi erkek beğenince olay oluyo. fotoğraflara acayip sinir oldum. ağzına sıçmamak için zor tutuyorum kendimi. napiyim ben şimdi? çok sinirleniyorum. çalışırken gözümün önüne geliyo fotolar. bi de ben dans etmeyi bilmem, beceremem diyodu bana. isteyince becermiş pek de güzel. buraya dökiyim bari içimi. ağlıcam sinirimden.

merhaba kızlar
ben 3 gündür diyetime kaçamak koydum
bugun de gofret ve grisiniyle güne başlayınca diyet biraz güm oldu
off yaaaa....
dün de yedim
ama dikkat etcem söz verdim kendime yarın eksileri görmem lazım
kendime ödül olarak dondurma alcaktım ama almam artık
bu arada fotolarıma yapılan güzel yorumlar için teşekkürler fıstıklarım
hepiniz öpüldünüzzzzzz

ah bu erkeklerrrr ah. kaynar kazana atmalı hepsini... valla canım bılemedım napman lazım.. zor ıs bunlar valla. :44:

sinirlendigni anlayabiliyorum tatlim. ben olsam mesaj atardim: dans etmeyi bilmiyormusun güya, cokta iyi becermissin aferinnn
sirf giciklik olsun diye, ay ben cok kötüyüm yaaa
erkek milleti iste bebegimm

ben bugun menü yazmamısım...

sabah: 1 galeta, 1 kk beyaz peynir, yarım domates, 1 yumurta, 3 zeytin,açık çay

ara: şeftali, açık çay,soda

ogle: once 3 yk bezelye yedim. kalktım, basım dondu bı. dedım aclıktan herhalde doymdım mı ne dedım.a am doymustum aslındaaa. mutfaga gıttım bır kase corba aldım. 2 tanede mınık sekerpare.. aaaaaaaah mdem bulanıyoooor. basımda donuyooor. ozellıkle egılıp kalkınca. bıraz babamın cıceklerıyle ılgılendım suladım falan. bırden kalkınca dondu başım. aclıktan degıl yanıııı. neden pekii? midemde tatlıdan bulandı. :111:

ara: 3 -4 kayısı, soda

akşam: enginar üzerinde bezelye havuc var. bezelye sevmeyen ben. bugun amma bezelye yiyorum haa. çaktırmayın :))

ara: meyve

ah bu erkeklerrrr ah. kaynar kazana atmalı hepsini... valla canım bılemedım napman lazım.. zor ıs bunlar valla. :44:

sinirlendigni anlayabiliyorum tatlim. ben olsam mesaj atardim: dans etmeyi bilmiyormusun güya, cokta iyi becermissin aferinnn
sirf giciklik olsun diye, ay ben cok kötüyüm yaaa
erkek milleti iste bebegimm

hiçbi şey demedim. demiycem de. daha görmedi o fotoları. teglendiğinin farkında değil. bana yaptığı ilk kıskançlıkta sokucam gözüne bu olayı. o yüzden susuyorum.

şuan acaip çıldırdım bi ayakkabı beğendim markafonide levis ın pembiş bi ayakkabısı üstelik 20TL ye düşmüş bu fırsat kaçmaz koşkoşkoş derken kendi kendime bi baktım sadece 44 numarası var ohaa çüşşşşş 44 numara ayaklı karımı olur çıldırdım yaa hayallerimi yıktılar

Son düzenleme:
Kızlar hem aöf hemde belimin ağrısından diyeti unutmuş durumdayım bugün. ama tatlı adına kaçamağım yok :/
Böbreklerimde enfeksiyon vardı benim ilaç kullanıyorum ama geçmek bilmiyor. doktor kadın doğuma gitmelisin dedi o doktor görelim demiş hastayı benim için.
kasıklarım zaten her Allahın günü reglmiş gibi ağrıyor. pko filan olmaz heralde de ne var bilmiyorum çok sıkıldım hastalıktan, hastaneden.
bugün üstüne ameliyatta yapılan iğnelerin yeri ağrıyor 7 iğne ne demek ya doktoruma sordum normalmi diye bu hep olurmuş fizik tedavi gerekebiliyor çoğu hastada dedi.
oha dicektim. ölmüşüm de ağlayanım yok

Bugün 15 gün önce ameliyat olan bi tanıdığımııza geçmiş olsuna gittik. Menisküs ameliyat olmuş. 4 dikişi varmış o sorun değilde ona da 7. anca vurabilmişler ve iğneler kadının belinde ur gibi sert bişey yapmış Allaha şükür o kadar değilde benim. Madem bu spinal iğnesi bu kadar kötü bişey bi alternatifi yok muymuş sinir oldum ya

Son düzenleme:
44 numaramııı? had 40 gıyen varda 44 oha yaniii.

canım benım ya gecıcek merak etme. bıraz sıkıntı cekılıyor amelıyat sonrası tabııkı. ya ozel degılse, sen ne amelıyatı oldun? amelıyat oldugunu bılıyorum ama ne amelıyatı oldugunu bılmıyorum.

benim dün akşamdan beri tırnaklarım morarıyo. hayırdır inşallah. hakkınızı helal edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…