Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba fistiklarim..
haftasonum yemekle gecti resmen, bizim burda camide kermes vardi. cumartesi günü döner, manti, azicik tatli yedim pazar günü bi döner daha yedim.
pazar aksami tartiya ciktim ve ne göriyim 77 olmusum oha yaniii!!!!!!!!!!!
aynen böyle oldum
dün güzel baslangic yaptim ama dikkat ettim baya ve spor yaptim bu sabah 75 gösterdi tartim. yine 74e düsmem lazim hatta 73 olmaliyimmmm.
kermeste bir sürü iltifat aldim cogu arkadaslarim taniyamadi beni nasil yaptin bizede söyle felan dediler

bazi kisiler resmen kiskandi beni görmeliydiniz bana bakislari, yukardan asaga kadar bi baktilar
bu simdi iyi motivasyon oldu bana. tatilim var daha yarina kadar annemlerdeyim, bugün ve yarin güzelce sporumu yapacam

benimde canim et istiyor, haftasonu deli gibi et yedim 2 gün arka arkaya döner yermi bi insan? asil ben insan degilim kizimm
simdi canim tatli istiyor ama poofffff skldim artik diyet yapmaktan yemek istiyorummm tatli istiyorummm :)

ben 2 gün üst üste neler neler yedim valla, senin 2 gün döner yemen acayip gelmedi bana :) ancak bugun kendime gelebildim ben.
benimde canim et istiyor, haftasonu deli gibi et yedim 2 gün arka arkaya döner yermi bi insan? asil ben insan degilim kizimm
simdi canim tatli istiyor ama poofffff skldim artik diyet yapmaktan yemek istiyorummm tatli istiyorummm :)
benim de iştahım kesildi canım sadece tatlı istiyo artık.

bu saate kadar düzgün gittim, inşallah akşam yemeğinden sonra cozutmam.

nerde ayrıca bu millet ya? hani motive olmuştuk, hani haniiii

spor yapmadım henüz. yemek öncesi mi yapsam şimdi mi bilemiyorum.:44:

bu saate kadar düzgün gittim, inşallah akşam yemeğinden sonra cozutmam.

nerde ayrıca bu millet ya? hani motive olmuştuk, hani haniiii

spor yapmadım henüz. yemek öncesi mi yapsam şimdi mi bilemiyorum.:44:

bende aksam yemegini simdi yedim, spor yapmaliyim ama üseniyorum olamazzzzzzz
evet nerdesiniz bakalimm ben geldim yok oldunuz birden. randomcummm biz motive edelim birbirimizi bari
varya acayip sinir oluyorum kilolar cok yavas gidiyor artik, baya zorlaniyorum. ama gidecek eninde sonundaaa
bu arada 40 beden pantolonum büyük gelmeye basliyor 38mi alsam ne :)

dukan-karatayın 2 kitabını da okudum- nil gün'ün 3 tane kitabı var onları okudum- her yönüyle diyet diye bi kitap var onu okudum. tembel kızların zayıflama rehberi- zayıflamak istiyorum diye bi kitap diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum bi bakıyım kitaplığa oldu mu tatlım.

kizim nasil yaptin bunuuuuuuuuuuuuuuu vallahi bravooo!
osmani öp benim icin yerim ben onuuuu

valla nası oldu ben de anlamadım.her gün 1 buçuk saat yürüdüm. sabahları 1 buçuk su bardagı nesfit-öğlenleri tavuklu salata ve yogurt- akşamları da olabildiğince hafif yedim. hiç tuz tatlı vs kullanmadım bu 1 hafta boyunca. yeşilçay içtim. dere otu yedim. 4 kilo gitmiş valla... :26: ama hepsinden önemlisi moralimi yüksek tuttum. bu çok önemli. diyet de diyet diye kafayı kırmadım. ama dikkat ettim. sadece sağlıklı besleniyorum dedim soranlara o kadar.

bu arada.. gruba bi foto ekledim.

oyyyy zorla da olsa kalktım yaptım sporumu. şimdi de zerdeçallı yoğurdumu yiyorum. hadi bebek kalk sen de yap. bize spordan başka bi şeyin faydası yok:44:

fotolarına yorum yaptımmm oraya da yazdım. fark yok falan deme. baya fark ediyor. 10 kilo az mı. hem boyun uzamış gibi duruyo şimdiki halinde. kilo kısa gösteriyo insanı yaa...

bebeklerim sporumu yaptım, 3 lt suyumu da içtim, bugün içim rahat. diyeti de bozmadım hiç. oleyyy

menümü de yazayım gelmişken. gene kimse yok ama :26::26:

sabah
2 dl ekmek
peynir/zeytin
domates/salatalık/maydanoz/köz biber
yarım haşlanmış yumurta

ara
meyve

öğlen
1 tabak patlıcan oturtma (patlıcanları kızarmış değil)
1 dl ekmek
1 kase yoğurt-yemekten yarım saat önce-(zerdeçal+tarçın+zencefilli)

ara
çeyrek simit
çay

akşam
mercimek yemeği
çorba
salata

(yemekten önce gene zerdeçallı yoğurt karışımı yedim)

su: 3 lt
spor: 25 dk leslie+20 dk eliptik pisiklet+mekik+twist
yeşil çay: 2 kupa

Son düzenleme:
Ben bugün düzenli yiyemedim ama abartmadım da. Tatlı vs kaçamağımda yok ama çayı çok içtim itiraf ediyorum
spor yapmadım misafir bekliyoruz ay yada hemen yapsammı :26: neyse bugün yapmim.
aöf geçsinde dere tepe yürüyim ya eve saplandım kaldım

hazir burdayim menümü yaziyim bende:

sabah: 2 dilim kizarmis kepek ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 ince dilim kasar (kücüklerdi), domates, salatalik, az omlet

ara: omletin kalani, bir avuc ici beyaz leblebi

ders calisirken cooook acikiyorum o yüzden 2 tane ceviz ve 1 kase pulbiberli yogurt yedim

aksam (saat 17): 5 tane tavuk kanat 2 tane köfte (mangaldan) bol salata ve 2 yemek kasigi pilav (cok azdi)

tavuk biraz fazla kacti kanat cok severimmmmm

spor: 45dk crosstrainer, 15dk bikini fatburner dvd
su: 1,5 litre anca yatana kadar daha icerim
yesil cay: 1 kupa

valla süperrr o kadar kilo verdin, zayıfladın. arada 2 kaşık pilav da ödülün olsun di mi ama :)
hem ders çalışırken iyi dayanıyosun valla. o açıdan da tebrik ediyorum seni bebek.

denizeliklim ve karamelek adlı üyeler nerdeler acaba kaç gündür??

sevgim az önce adını gördüm aşağıda, okuyup kaçtın mı naptın? :)

lily face'de yorumlar, paylaşımlar yapıyosun, burda neden yoksun sorarım!! :)

minikk isimli gerçekten minik bi arkadaş vardı, ona noldu sahi :)

kaldı mı hesap sormadığım kimse :)

valla süperrr o kadar kilo verdin, zayıfladın. arada 2 kaşık pilav da ödülün olsun di mi ama :)
hem ders çalışırken iyi dayanıyosun valla. o açıdan da tebrik ediyorum seni bebek.

tsk ederim tatlim :) sorma zor tutuyorum kendimi, canim cips, cikolata felan istiyor ders calisirken offff offfff

sen ilk zamanlardan beri yapıyosun ama onu ya. seninle bütünleşti resmen :) ben önden 20-25 dk leslie yapıyorum. 20 dk da pisiklet yetiyo valla :)

evet yaa bi ara 60dk cross yapiyordum simdi yapamam sanirim

sizi gidi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…