he dogru canım ben unutmusum şeker problemini tatlandırıcı toz mu kullanıosun yoksa hap gibi olanlardan mı yavaş yavaş azaltıp daha sonra bırakabilirsin bianda bırakmak zor gelir ben şekeri kıra kıra bıraktım artık çayda falan kullanmıyorum çay daha anlamlı oldu bnm için
3 yavyumsen kaçıncı sınıfsın bebek?
hahahaha bende öyleydim dün mü ondan önceki günmü annemlerle parka gittik kadınlar bana bakıyor da öyle dank ettim demişlerdir bu hacıda kimayyy kaşımı bıyığımı aldım allahım yağmur ormanlarına dönmüşüm yakaç gündür kitaplara bakmaktan aynalara bakmamışım :)))))))) sınavdakiler korkcaktı benden sabah sabah
minicik bi hap şeklinde cnm mercimekten daha küçük. onun 1 tanesi 2 kalori ama gel görki 3-4 kaşık şekerden daha güzel :)
3 yavyum
hahahaha bende öyleydim dün mü ondan önceki günmü annemlerle parka gittik kadınlar bana bakıyor da öyle dank ettim demişlerdir bu hacıda kim
selam kızlar
işlerimin çoğunu hafiflettim
kaç gündür kafamı kaldırmadan çalışıyorum
gelişim raporları,mezuniyet töreni davetiyeleri,diplomalar,gösteri hazırlıkları derken çok yoruldum
ama az kaldı davetiyeleri henüz bitiremedim ama pazartesiye onlarıda halledecem
geriye tören kalıyor çarşamba akşamı yapacaz,bizim tören gece geç saatlere kadar sürüyor
gece 12 yi bulduğu oluyor ama çok eylenceli oluyor
bütün köy davet ediliyor,düğün gibi bişe oluyor,piyanist şantör getirtiyoruz
köylü,çoluk çocuk eyleniyorlar,çarşambayıda atlattıkmı benim için okul bitmiştir.
şimdi size üç ay tatil mi? Gerçi hükümet onada el attı diye biliyorum izni kısaltcaklarmış
cnm pardon nca gördüm pc donuo da...kilo vermesi duranlar için şöyle bi şey buldum forumda;
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata
ıkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma
Bunu sadece 1gün yapmalıymış..
neye benziyo bu sizce? bir günlük diyetmiş. kalorisi baya düşük gözüküyo.
pazartesi denesem mi bunu?
lily sana sesleniyorum. kaç kalorilik bi diyet bu ortalama? nolur yapsam? iyicene savunmaya mı geçeri vücudum?
cnm pardon nca gördüm pc donuo da...
bu liste bin kalorinin altında sanırım ama bi günlükse denenebilir tabii spor yapma o gün çünkü düşük kalorili o yüzden metabolizmayı yavaşlatır uzun yaplıırsa... ertesi gün de eski beslenme planına dönersen belki fayda eder eğer yapabilriim dersen dene bi
bu arada senle pembe hangi bölüm okuyorsunuz ben biraz fransız kaldım sanki:44: 2 yıllık ne okuyordun ki sen ztn dil edebiyat bitirmemiş miydin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?