Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

minicik bi hap şeklinde cnm mercimekten daha küçük. onun 1 tanesi 2 kalori ama gel görki 3-4 kaşık şekerden daha güzel :)

sen kaçıncı sınıfsın bebek?
3 yavyum

ayyy kaşımı bıyığımı aldım allahım yağmur ormanlarına dönmüşüm ya kaç gündür kitaplara bakmaktan aynalara bakmamışım :)))))))) sınavdakiler korkcaktı benden sabah sabah
hahahaha bende öyleydim dün mü ondan önceki günmü annemlerle parka gittik kadınlar bana bakıyor da öyle dank ettim demişlerdir bu hacıda kim

ayy ben de 2. sınıfım. 2 yıllık zaten benimki. annemler işletmeye tamamlarsın falan diyolar da hiç gözüm almıyo valla. özellikle şu sınavlara gitmek büyük işkence benim için. sabah 7 de kalkıcam yarın

hacı lafına da koptum yaaa valla ben de fenaydım ya. bi de dudağımda ucuk cıkmıştı, o yuzden bıyıklarıma dokunamadım bi kaç haftadır. annem babamla beni karıştırcaktı nerdeyse. iyi ki sevgilim burda diil

Hahahaha kız bende biriyle görüşüyorum ne zamandır. Aynı ilde olmamıza rağmen görüşemediğimiz için kamera falan açıyoruz ama gel gör ki açamıyorum tabi. Kendime bakcak vakit bulamadım. Saç baş o biçim hiç demiyorum. Baya baya yüzüm görünmez olmuştu her zaman yanyana olsak asker arkadaşım diye tanıştırırlar bizi artık

selam kızlar

işlerimin çoğunu hafiflettim
kaç gündür kafamı kaldırmadan çalışıyorum
gelişim raporları,mezuniyet töreni davetiyeleri,diplomalar,gösteri hazırlıkları derken çok yoruldum
ama az kaldı davetiyeleri henüz bitiremedim ama pazartesiye onlarıda halledecem
geriye tören kalıyor çarşamba akşamı yapacaz,bizim tören gece geç saatlere kadar sürüyor
gece 12 yi bulduğu oluyor ama çok eylenceli oluyor
bütün köy davet ediliyor,düğün gibi bişe oluyor,piyanist şantör getirtiyoruz
köylü,çoluk çocuk eyleniyorlar,çarşambayıda atlattıkmı benim için okul bitmiştir.

Son düzenleme:

şimdi size üç ay tatil mi? Gerçi hükümet onada el attı diye biliyorum izni kısaltcaklarmış

kızlar bugünün tartı günü olduğunu onutmuşum
kaçgündür ayı gibi yemek iyordum,bugünde arkadaşa gittim
allahım neler neler hazırlamış,bir mahalleyi doyuracak kadar pasta vardı
vallahi hepsinden yedim hemde az az değil,bol bol yedim
bugün sabah tartıda 60 çıktım ama bukadar yemeğe normal zaten
bide dün regl oldum iştahım ondan dolayı tavan yapmıştı
artık haftaya tam gaz devam edecem
haftasonuda büyük ihtimal cozuturum,pazartesi inşallah diyet moduna girerim
yada karnelerden sonrayı beklerim çünkü haftaya gerçekten çok yoğunum.

şimdi size üç ay tatil mi? Gerçi hükümet onada el attı diye biliyorum izni kısaltcaklarmış

yok şekerim ne üç ayı
öğretmenler 1 temmuzda tatile girer,1 eylülde tekrar işbaşı yapar
öğrenciler gibi karneyi ver tatle gir yok malesef
karneden sonra 3 hafta seminer var,1 temmuzda resmi tatilimiz başlıyor.
1 eylülde tekrar 2 haftalık seminerimiz var,ardından okullar açılıyor zaten.

iyi akşamlar fıstıklarım
bugun tartı günüydü ama bnm tartı delirdi heral yarın bi daha çıkcam ona göre çizelgeye yazcam
bugun 2 kez 74,9 2 kez de 74,6 çıktı
bi de karnım mide kısmım acayip ağrıyordu ve taş gibiydi:44: nedne böle oldu bilmiyorum ödem dicem de neyin ödemi:44:
neyse yarın bi dha çıkcam
bu arada bugun fenaydım, diyet diye bişey yoktu menü deseniz menü de yok acayip bi yeme şekliydi bugunku:26:
kaç gündür bakıyorum da evde hep k.hidratlı yiyecekler var: sarma, mercimek çorbası, pilav, bakla, patates.... oooo dedim bu ne eee mecbur yedim
ama olmuyor valla kendimi kötü hissediyorum ne güzel düzenlemiştim bozuldu evdeki yiyeceklerden dolayı... kendime bi menü hazırlıcam, aynı minikk gibi sabahtan şunu bunu yicem dicem o zaman belki mecbur uyarım, gerçi listeleri sevmiyorum ama napalım, şu yeni bir hayattakileri görünce gaza gelmiyor da değilim, valla mecbur bu kilolar ya gitcek ya gitcek başka yolu yok
geçmişi okudum da aklımda kaldığınca yazayım pc donuyor alıntı yapamıcam:26:

Sevgim, tatlım şekersiz olmak kaydıyla çay, bitki çayları, kahve serbest diyetlerde, ama çay çok içildiğinde vücuttaki demir depolarını da tüketiyor ee biz bayanlar zatn kansızız genel olaraktan, o yüzden fazla içmeni tavsiye etmem ben en fazla 3-4 çay bardağı o da sabahları içerim genelde 1-2 bardakta bırakırım, bi ara çok severdim şekersiz ama koyu bile olduğu halde bardak bardak içtiğimi bilirim ama işte... kansızlık yüzünden bıraktık... kahve kafein dolayısıyla su tutuyor o yüzden içmiyorum en güzeli bitki çayı onu da evde limonlu yeşilçay var ilaçla etkileşime girince saatlerini ayarlamak gerekiyor ondan içemiyorum

Pembem, cnm avatarını ve adının altındaki yazıyı komple tavuğa çevirmişsin hayırlı olsunnnn hehe
maşallah bu dukana iyi alıştın maşallah inşallah hedefine ulaşırsın da verdiğin emeklere değer

Random, cnm üzülme sen ztn epey kilo verdin şu an duraklamadasın heral, vücut kilonu sabitliyor ne mutlu kız sevin eminim haftaya vereceksin

Beyazbulut, kız sen nerelerdesin bak geldin geldin ona göre

Minikkim, cnm bnmmm, menü konusunda gerçekten pembe de senle yarışıo maşallah menün her zmanaki gibi...

bu arada şeftali çıktı mı demiş birisi, evet geçen hafta pazarda görmüştüm hem kayısı hem şeftali hem de nektarin, ama almadım evde yenmez de çürür diye, daha vakti var, şimdilerde kiraz yemek lazım, ben çok severim, tam mevsimi de ohhhh misss

Denizim maşallah çocuklarla süper eğlence desene ne güzel valla... burda da bi düğün olsun yemek verilir tüm halk davet edilir çok güzeldir inşallah ben de düğün yemeğimde herkes gelsin isterim zengin fakir ayrımı yapılmadan insanları davet etmek ne büyük sevap ayrıca çok da güzel bişey

Sadişim hoşgelmişsin şekerim özledim valla

neyse aklımda kalan bunlar anacım
çizelgeyi de yarın yapayım inşallah görelim bakalım
şimdilik hepinize iyi geceler sevgiler

kilo vermesi duranlar için şöyle bi şey buldum forumda;

Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su

kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze

Kuşluk : 1 elma

Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak
1 su br yoğurt
salata

ıkindi :1 şeftali 2 tam ceviz

Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata

gece :1 elma
Bunu sadece 1gün yapmalıymış..

neye benziyo bu sizce? bir günlük diyetmiş. kalorisi baya düşük gözüküyo.
pazartesi denesem mi bunu?

lily sana sesleniyorum. kaç kalorilik bi diyet bu ortalama? nolur yapsam? iyicene savunmaya mı geçeri vücudum?

cnm pardon nca gördüm pc donuo da...
bu liste bin kalorinin altında sanırım ama bi günlükse denenebilir tabii spor yapma o gün çünkü düşük kalorili o yüzden metabolizmayı yavaşlatır uzun yaplıırsa... ertesi gün de eski beslenme planına dönersen belki fayda eder eğer yapabilriim dersen dene bi

bu arada senle pembe hangi bölüm okuyorsunuz ben biraz fransız kaldım sanki:44: 2 yıllık ne okuyordun ki sen ztn dil edebiyat bitirmemiş miydin:44:

evet canım dil edebiyat mezunuyum ben normalde. ama okurken sınavsız ikinci üniversite hakkımız vardı, açık öğretime sınavsız kayıt olabiliyoduk. öyle gaza geldim, taa 1. sınıftayken halkla ilişkiler ve tanıtım bölümüne kayıt olmuştum. okumanın zararı olmaz dedim, başvurdum öyle ama 2 yıllık şey bitmek bilmedi. yurt dışına falan çıktım. dondurmak zorunda kaldım falan. ancak bu sene bitiricem inşallah. dil bilmek tek başına bi işe yaramıyo bi mesleğim olsun elimde dedim ama aöf okumayan da yok gibi. işime yarıycak mı onu da bilmiyorum. bitsen de bi hayırlısıyla inşallah...

o diyeti de halim olursa pazartesi günü yapmayı düşünüyorum. hafta sonu kaçamaklı geçicek çünkü. öyle bi sarsayım kendimi bu listeyle :) zaten tek günlükmüş. bakalım çıkalım da bi pazartesiye... teşekkür ederim canım bilgi için de.

randomcum cnm rica ederim ne demek?
valla toparlanmak lazım ben de kendime kızıyorum hadi çabuk silkelen diye...
aöfe gelince.... sınavsız 2. uni hakkını biliom örgündekiler için iyi bişey
ben önce aöf yazmıştım sonra baktım aöf yetersiz olur ondan 2 yıllık gıda okudum nolur nolmaz bi vasfım olsun aöf 4 yıllık ama işte işletme bitiren işletmeci olamıyor malum, ondan gıda okudum işte aöfü dondurdum seneye devam etcem ztn 1 ders yüzünden uzadı:26:
seneye de 2. diplomayı alırım aman diplomanın zararı olmaz, dil bilmek tek başına yetmio alanı genişletmek lazım insan kendini geliştirse de maalesef iş bulmak zor, en iyisini yapmışsın ben aöfü istemeyerek yazdım zar zor gidio inşallah bitcek seneye...
o yüzden okumanın zararı yok iyi yapmışsın

Son düzenleme:
merhabalarrrrr
herkese iyi haftasonları...
bugun haftasonu ve malum aöf sınavları var, random, sevgi meleği ve pembe sınavdalar inşallah hayırlısıyla geçerler
sadiş daha yeni gelmiştir anca evini topluyordur işler çok ee deniz de aynen, malum çalışıyor hatun:)
ben de başbaşa kaldım topikle...
neyse ben devam ettireyim bugunluk de... herşeyi devletten beklememek lazım
neyse canlar, ben tartıldım aynıyım maalesef 74,9da takıldım bu hafta...
ben de random gibi değişik bişeyler planlıyorum ya bakalım uyabilecek miyim?
bu önümüzdeki bir hafta, pazartesiden itibaren yani, tamamen vejetaryen bir menü uygulamayı düşünüyorum çünkü ben dyt.e giderken et fazla yemiyordum epey kilo vermiştim değişiklik yapcam ztn et yemeyi sevmiyorum çok...
şimdilik hoşçakalın gelince yazmayı unutmayın anacım
sevgiler.......

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize hayırlı pazarlar...........
bugun de topiği ben açayım sabahın köründe
sınava gircek olan Sevgimmmm pembişim ve randomcum hepinize başarılar....
bi müjdem var size....................................

Beyazbulut aramıza geri dönüyorrrrrrrrrrrrr

neyse canlarım sonra görüşürz
öptüm

günaydın kızlar ben tekrar alınmış kilolarımla aranızdayımmm :18::18::18::18::18::18:
inşallah bu sefer amacıma ulaşırım

selam hatunlar
size bir göz atıyım dedim
akşam sendikanın yemeği vardı bol bol içtik eylendik
ama içkinin etkisi şimdi belli oluyor beynim zonkluyor resmen
gruba foto ekledim yemeğe gitmeden önce ve yemek sırasında
hemen yorum bekliyorum
öpüldünüz şekerler.

inanmıyorum en alt sıradaydık ve bir hamleyle 2. sayfaya düşmekden kurtardım sayfamızı

merhaba kızlarrr
size haber veremedim cuma günü ani bir kararla mersinin ilçesinde oturan görümcemlere gittik orda kayısı festivali vardı 2 gün konser oldu oraya gittik çoooook eğlendim hande yener grup ayna ve yusuf güney vardı tabi ufaktefek sanatçılarda vardı okadar eğlendimki anlatamam hele dün yusuf güney geldiğinde efeyi uyutup evde bıraktım kayınpederimle görümcem ve ben gittik sadece en önlerede geçtik zıpla allah zıpla yaptım ahahah çok güzeldi yemekdede sınır tanımadım aklınıza gelebilecek herşeyi yedim dün pikniğe gittik ayı gibi yedim adananın hemen arkasına bunun olması kötü oldu adanadan geldiğimde 64 düm yarın sabah tartılsam 65 olmuşumdur gittiğimiz ilçe kayısısıyla ünlü okadar çok kayısı yedimki 3 gündür wc ile kanka oldum ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…