Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

iyiyim canım ev kızımla günler geçiyor işte
diyet modundayım yavrum ben hepp
ama benimki pisboğaz diyetii:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::113:
59 da takılsam keşke ben de. napiyim bilmiyorum artık. diyete ara mı veriyim. tartıyı mı kırayım şaşırdım ya

randomm boşuna üzüyorsun kendini
inan bana 26 kilo vermişsin resmini gördüm süper olmuşsun
neyi dert ediyorsun geri kalanda yavaş yavaş gidecek işte
böyle durumlarda porteini ve sporu fazlalaştırmak gerekiyormuş
öyle okumuştum biryerlede karbonitratı kıs metobolizma hep aynı tarz beslenmeye ve spora alıştı
oyüzden bir saat yapıyorsan birbuçuk saate çıkar yada spor şeklini değiştir
daha çok ağırlık çalış mesela kası çoğaltki yağlar kasa dönüşsün
bana bak hele her halttan haberim vardır ama uygulamaya gelince tembelin tekiyim

Neyse ozaman bu hafta geçsinde bi planlar projeler yaparız.Kaçıncı sınıftasın sen? valla ben bu sınava hiç çalışmadım geçmem içinde en az bir tanesinden 55 almam gerekli artık büte bıraktım.
ben 2. sınıfım ya. zaten 2 yıllık benimki. bu sene ders bırakmazsam kurtulcam inşallah. ama şu an 10 tane dersim var :) 2 tanesi alttan. o iki dersi geçemiyorum. bütlere bıraktım. geri kalan 8 taneyi çalıştım inşallah adam gibi notlar alırım da geçerim. vizelerim iyi gibi. hiç çalışmadan girmiştim, 83 bile almışım :) 83 aldığıma hiç bakmadım bile ahaha :)

biliyorum canım her şeye alıştı vücudum. tık demiyo valla. ben zaten hep protein ağırlıklı besleniyorum ya. eti falan çok severim zaten.

verememişim. 62,5 - 63 arası gidip geliyo ya. ne gücüm kaldı artık ne sabrım. kaç gündür kitaplara gömüldüm zaten. hafta sonu da 2 gün sınav var.
napcaamı şaşırdım artık.
arada duraksamalar olucak tatlım. sonra yıne vermeye devam edıceksın.herkesın sıkıntısı bu zaten.. sınavlarda sımdıden basarılar dılerım tatlım.
4 günlük öküz gibi yeme sonucumda 1 kilo almışım bilmiyorum ödemmi kilo artışımı

ama bugünkü kilom 64
aman tartılarda bır alem zaten. bosver arada yıceksın zaten. hep dıyet hep dıyet, sonra hepten bırakıyor ınsan. ben bu sabah tartıldım.47,5 cıktım. ohaaa nası yanı dıyıp ındım. 45,7 cıktım. arada sapıtıyor benımkı :)
tatlım sen dukan dıye dıye kopucan asıl. bana dıyorsunuz az yıyorsun dıye, senın ne farkın var sımdı benden? cok az degılmı bunlar?

valla kaçamakları kesınce kendılıgınden gıdıyor zaten kılocuklar. bıraz tutsak kendımızı. ama hıc kaçamaksızda olmaz yani.
Canım seyir bittide ben devam ediyorum pazartesi falan 3. aşamaya geçicem 4.aşamada zaten ömürlük 6 gün ye 1 gün yeme modeli o kolay:)

6 gun yeee 1 gun yeme, ooooh ne guzel valla.

sabah: yarım simit, 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: şeftali

ogle: bir but (yaklaşık 30 gr), 1 tabak salaa

ara:şimdi soda içiyorum.

ara: saat 16:00 da : elma, açık çay

akşam: enginar, 1 but yaklaşık 30 gr.

ara: meyve, minik bir dilim pasta.

Kızlar ben bile bile tartılmadım bugün haberiniz olsun regl olmusum ölüyom ağrıdan her ay artık gına geldi bee :S
şişkinliği ayrı stresi ayrı
neyse buna da şükür :)

Random sınavlara ne kadar hazırsın yavyum ben bugün biraz daha tekrar yapıyım diyodum ama hiç ders modunda değilim :/

birde kızlar bişey sorcam günde en fazla kaç bardak çay hakkımız var. Normal çay?
Ben çok içiyorum ya yaz kış bıkmak bilmiyorum

ayyyy canım geçmiş olsun.

valla çok da hazır olduğum söylenemez. çalışmadığım bi ders var hala bekliyo :/ bi de okudukça hepsi birbirine girdi offff
akşama kadar okuyabildiğim kadar okuycam valla. sonrası allah kerim artık.

tatlım sen dukan dıye dıye kopucan asıl. bana dıyorsunuz az yıyorsun dıye, senın ne farkın var sımdı benden? cok az degılmı bunlar?
6 gun yeee 1 gun yeme, ooooh ne guzel valla.

Canım az gibi görünsede bol bol yedim sadece çeşit az ama dukanda doyana kadar yiyosun pek sınırlama yok zaten tavuktu etti bunlar çok doyuruyo insanı neyse az kaldı bende sizin gibi güzel güzel meyveler sebzelr yemeğe başlayabilicem:) 6gün ye 1 gün yemede tam bana göre bişey:)

Anooooooo şeftali çıktımı kızz canımm çekti ama kesin tatsızdır o şimdi benim içimde tavuk ağacı çıkıcak sendede enginar çıkıcak:) o bir dilim pastada mozaik pasta olsa ne güzel olur hee:) oyyh menün ağzımı sulandırdı nedense

birde kızlar bişey sorcam günde en fazla kaç bardak çay hakkımız var. Normal çay?
Ben çok içiyorum ya yaz kış bıkmak bilmiyorum

Diyet açısından açık çayın bi zararı yok diye biliyorum hatta iyi bile ödem attırıyo vucuda sıvı giriyo tabi suyun yerini hiçbişey tutamaz bide çayı şekersiz mi içiosun

ben buaralar tembelim tek yapmak istediğim şey uyumak işyerinde telefon bile çalsın istemiyorm o derece:) sınava çalışmam lazım sayfa sabahtan beri açık çalışmam için beni beklio ama nerdeeeeee magazinleri hatmettim bitürlü ders çalışmadım

pembeeeeeeeeee çizelgeni çok kıskandımmmmmmm (((((((((( şaka şaka bebişim pek güzel olmuş, diğerinden kurtulmuşsun.

bugünüde sayarsak 14 gündür kaçamak yapmıyorum 1 ayda 1 kere kaçamak yaptım gözümün önünden profiteroller pideler baklavalar geçio ama inadım inat yemiyorum işte yıllarca yedimde ne oldu hep yüzün güzel lafını duydum yani yüzün güzel şişkosun! şimdi hepsinden intikamımı alıcam

Random bende şuan bişey bilmiyormuş gibiyim karışmış gibi oluyor. Bakalım inşaAllah geçer kurtuluruz

Pembe çayı tatlnadırıcı ile içiyom bebişim dohturum öyle dediydi ailede şeker genetik benimde açlık yüksek çıkıyodu hatırladınmı o zaman. Normale dönmüşüm ama şeker kullanmak istemiyorum açıkçası.
Bide tavuk katili güzel olmuş :)))))

he dogru canım ben unutmusum şeker problemini tatlandırıcı toz mu kullanıosun yoksa hap gibi olanlardan mı yavaş yavaş azaltıp daha sonra bırakabilirsin bianda bırakmak zor gelir ben şekeri kıra kıra bıraktım artık çayda falan kullanmıyorum çay daha anlamlı oldu bnm için

sen kaçıncı sınıfsın bebek?

ayyy kaşımı bıyığımı aldım allahım yağmur ormanlarına dönmüşüm ya kaç gündür kitaplara bakmaktan aynalara bakmamışım :)))))))) sınavdakiler korkcaktı benden sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…