merhaba kızlar anca gelebildim bugün evimi temizledim dip bucak birde o yetmiyor gibi bütün evimin halılarımı yıkadımoda yetmiyor gibi bahçemle uğraştım
kollarım belim bütüm vücudum hatta ruhum bile ağrıyor ilgiyede ihtiyacım var kendimi avutulmayı bekleyen çocuklar gibi hissediyorum.......
menüme gelince bugün gayet başarılıydım ehem ehem ehem
sabah
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 lıght üçgen peynir
domates salatalık çarliston biber maydanoz
yarım omlet
2 kayısı
4 yk tazefasülye
1 dilim ekmek
semizotu salatası
2 dilim karpuz
2 erik 2 kayısı
1 kremalı bisküvi
3 yk tazefasülye
1 yk bulgur pilavı
1 kase semizotlu cacık
2 dilim karpuz 3 kayısı(kayısı çok lezzetli yaa canım çok istiyor alsam 5 6 tane daha yerim )
spor yok ev işlerini sayın
suda anca 1buçuk litre
yeşilçay 2 bardak
ooo kimleri görüyorum
hoş gelmişsin,bu sefer bizi bırakıp kaçma sakın
menün gayet iyi görünüyor
akşamıda abartmassan bugünü kazasız kapamış olursun
seni hep 2.çocuğu düşenenler topiğinde yakalıyorum
ciddi ciddi düşünüyorsun heralde
ee ne diyelim hayırlısı olsun.
merhaba kızlar anca gelebildim bugün evimi temizledim dip bucak birde o yetmiyor gibi bütün evimin halılarımı yıkadımoda yetmiyor gibi bahçemle uğraştım
kollarım belim bütüm vücudum hatta ruhum bile ağrıyor ilgiyede ihtiyacım var kendimi avutulmayı bekleyen çocuklar gibi hissediyorum.......
menüme gelince bugün gayet başarılıydım ehem ehem ehem
sabah
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 lıght üçgen peynir
domates salatalık çarliston biber maydanoz
yarım omlet
2 kayısı
4 yk tazefasülye
1 dilim ekmek
semizotu salatası
2 dilim karpuz
2 erik 2 kayısı
1 kremalı bisküvi
3 yk tazefasülye
1 yk bulgur pilavı
1 kase semizotlu cacık
2 dilim karpuz 3 kayısı(kayısı çok lezzetli yaa canım çok istiyor alsam 5 6 tane daha yerim )
spor yok ev işlerini sayın
suda anca 1buçuk litre
yeşilçay 2 bardak
evet ciddi ciddi düşünüyorum
tam zamanı gibi geliyor kızım 3.5 yaşına giricek
henüz ortada bişey yok ama ramazandan sonra filan tam anlamıyla düşünücem
yumurtalıklarımda porblem var önce biraz kilo verip doktora gitmem lazım
hayırlı olur inşillah seninkilerin arasında kaç yaş var buarada
canım benimkilerin biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında
6 yıl var aralarında ama çalıştığım için anca böyle oldu
doğuda çalışıyordum bakacak kimse yoktu bu sebeple epey ara vermek zorunda kaldık
yoksa bukadar ara vermezdim bence en iyisi aralarında en fazla 2 veya 3 yaş olması
seninkininde tam zamanı gelmiş bence sağlık sorunlarını halledince yaparsın inşallah
şimdideden hayırlısı olsun
inanmıyorum en alt sıradaydık ve bir hamleyle 2. sayfaya düşmekden kurtardım sayfamızı
merhaba kızlarrr
size haber veremedim cuma günü ani bir kararla mersinin ilçesinde oturan görümcemlere gittik orda kayısı festivali vardı 2 gün konser oldu oraya gittik çoooook eğlendim hande yener grup ayna ve yusuf güney vardı tabi ufaktefek sanatçılarda vardı okadar eğlendimki anlatamam hele dün yusuf güney geldiğinde efeyi uyutup evde bıraktım kayınpederimle görümcem ve ben gittik sadece en önlerede geçtik zıpla allah zıpla yaptım ahahah çok güzeldi yemekdede sınır tanımadım aklınıza gelebilecek herşeyi yedim dün pikniğe gittik ayı gibi yedim adananın hemen arkasına bunun olması kötü oldu adanadan geldiğimde 64 düm yarın sabah tartılsam 65 olmuşumdur gittiğimiz ilçe kayısısıyla ünlü okadar çok kayısı yedimki 3 gündür wc ile kanka oldum ahahahah
Merhaba kızlar,
Bugün moralim acayip derecede bozuk. Ama gerçekten çok bozuk
Bir an önce bu kilolardan kurtulmam lazım yoksa hasta olacağım. Ya takıntı, ya anoreksiya.
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Bana demediği kalmadı. Ameliyat bahaneymiş yemiş yemiş durmuşum da bilmem ne. Onları geçtim de bana bu genç yaşta kadın gibi olmuşsun dedi
İçimden ağlamak geliyor. Ben hiç o hayal ettiğim kıyafetlerin yanından bile geçemicem. Napccam ben
tşkler canım
Güzeel olmuş karameleğim
Kayısı aşığıyım ben. Kaç zamandır annemin başının etini yiyorum sürekli aldırıyorum. Aktivia dan tut herhangi bişeye kadar hep kayısılıdır.
KAYISI CAN'DIR...
menün şahane tatlım sporunuda oturtursan daha harika olcakiyi geceler fıstıklarım
menüme uydum yazıp çıkcam
bi tek sporum eksik neyse onu da yarın yeterince temizlik yapcam ztn yorulcam
sabah - 09:00
- 2 dl ekmek
- 1.5 kk peynir
- 1 ç.k bal
- domates-salatalık
- çay
öğle - 13:30
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 1 domates+yarım salatalık
- 1 kase yoğurt+2tatlı kaşığı ruşeym
ara - 15:30
- 10 badem
ara - 17:00
- 1 bardak ayran
- 4 minik galeta
akşam - 20:00
- 1 yumurtalı menemen (1 soğan+1 biber+2domates+yarım kaşık yağ)
- 1 bardak ayran
- 1 salatalık
- 1,5dl ekmek
su - 2lt
spor - yok
valla bugunku planladığım menüme uydum
bi spor eksik onu da oturtcam inşallah
bu arada menüm 1200-1300kalori civarında olmuş...
hayırlısı olsun tatlım 60 62 olsan ramazan sonuna kadar harika olur canımevet ciddi ciddi düşünüyorum
tam zamanı gibi geliyor kızım 3.5 yaşına giricek
henüz ortada bişey yok ama ramazandan sonra filan tam anlamıyla düşünücem
yumurtalıklarımda porblem var önce biraz kilo verip doktora gitmem lazım
hayırlı olur inşillah seninkilerin arasında kaç yaş var buarada
geçmiş olsun canım benimde dün midem ağrıyordu ona rağmen iyiyedimbende dün taze fasülye bulgur pilavı yapmıştım :))
gerçi bugünde onlar var
canım benim miydem rahatsız bikaç gündür oyüzden menüm öyle
daha fazlasını istesemde yiyemiyorum
ne yani şimdi bana senindemi zamanın geldi diyorsuncanım benimkilerin biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında
6 yıl var aralarında ama çalıştığım için anca böyle oldu
doğuda çalışıyordum bakacak kimse yoktu bu sebeple epey ara vermek zorunda kaldık
yoksa bukadar ara vermezdim bence en iyisi aralarında en fazla 2 veya 3 yaş olması
seninkininde tam zamanı gelmiş bence sağlık sorunlarını halledince yaparsın inşallah
şimdideden hayırlısı olsun
evet canım çok eğlenmiştimfestivaller eglenceli oluyor :) iyi stres atmissindir sadisim :)
bende kuzenimle ayin 22.de duman konserine gidecemmmm yuppyyyyyyyyyyyyyyy
dogum günü hediyesi yaptim kuzime. cok sevindi kendisi
annem diyo ki: allah size akil fikir versin
bu arada kilom hala ayni tik yok yani. sanirim bu sefer gercekten duraklamadayim..moralim iyi ama yinede :)
Merhaba kızlar,
Bir an önce bu kilolardan kurtulmam lazım yoksa hasta olacağım. Ya takıntı, ya anoreksiya.
Bugün sabah diyetisyenime gittim. Bana demediği kalmadı. Ameliyat bahaneymiş yemiş yemiş durmuşum da bilmem ne. Onları geçtim de bana bu genç yaşta kadın gibi olmuşsun dedi
İçimden ağlamak geliyor. Ben hiç o hayal ettiğim kıyafetlerin yanından bile geçemicem. Napccam ben
sana bunları söyleyen diyeteisyene neden gidiyorsunki sen canım
kadın mı erkekmi bilmiyorum ama ağzıma geleni söylerdim ona orda
doktor diyetisyen önce morel vericek arkadaş öyle oturduğun yerden
al listeyi zayıfla demekle olmuyor bu işler
ulan ben o doktorun ağzına s.......r sonra birdaha da ona gitmezdim
nedemek yaa doktorda böyle yaparsa biz iyice motivemizi düşürürüz
niye sen hiçbişe yapmadan zayıflıyorum diyordun nie böyle demişki doktor
bu arada hiçdekadın gibi değilsin gayet fıstıksın
ayyy çok sinirlendim haaa
kız ne bu ya? ne demek kadın gibi olmuşun??? hatta sen o kadar kilo verdin aynıydık ben hala aynıyım sen verdin ameliyattan sonra, bi vesile olduydu kiloları atmak için, ne demek kadın gibi yaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44:İlkten çok iyiydi çok ilgiliydi. Seviyordum doktorumuda diyetisyenimide.
Ama bugün ikiside cıvıktı hayli.
2 saat bekledim birde. Hakaret işitmek için beklemişim meğer.
Tam odaklanmışım, hırslanmışım bana ettiğine bak. Yemek yerken bile suçluluk hissettim yiyemedim
Merhaba kızlar,
malın önde gidenine bak yaaa
ya 100 kilo olan gencecik kızlar var onlar ne oluyo o zaman, nine mi?
böyle doktor olmaz olsun valla.
hiç gitme valla diyetisyene falan. zaten insanın halinden anlamazlar onlar. moral bozarak ne geçiyo acaba eline?
aynen yaaaa.... düşün bak sen 89dan indin, kalbim 100den bugunlere geldi, dyt dr hikaye boşver Sevgimmmmalın önde gidenine bak yaaa
ya 100 kilo olan gencecik kızlar var onlar ne oluyo o zaman, nine mi?
böyle doktor olmaz olsun valla.
hiç gitme valla diyetisyene falan. zaten insanın halinden anlamazlar onlar. moral bozarak ne geçiyo acaba eline?
takmamaya bak meleğim, o sana doğru bilgileri aşılamayı beceremediyse o senin değil onun sorunu, sen uygulayamasan da seni motive etmeliydi bnm dyt öle yapıodu işte maddiyata bakıo ya ondan gidemedimÖnce bekar mısın dedi sonra kadın gibisin zaten dedi bana. Seni kim ne yapsın ayağına getirdi lafı.
Sabah ne güzel kalktım bir heves ama bana yapaabilceğim bişey yok dikkat et yediklerine dedi.
Takmıyım diyorum ama çok zoruma gitti
niye suçluluk hissediyorsun kuzum boşver sıkma canınıİlkten çok iyiydi çok ilgiliydi. Seviyordum doktorumuda diyetisyenimide.
Ama bugün ikiside cıvıktı hayli.
2 saat bekledim birde. Hakaret işitmek için beklemişim meğer.
Tam odaklanmışım, hırslanmışım bana ettiğine bak. Yemek yerken bile suçluluk hissettim yiyemedim
sen gene iyi zayıfladın kuzum ben ameliyat felan olsam daha çok kilo alırdımBen 2 aydır gitmiyorum ya bu 2 ayda 8 kg vermem gerekirmiş, verememişim.
Bana resmen mal muamelesi yaptı.
Bir daha asla gitmem. Annem çok kızdı bidaha gitmiceksin otur kendin yap diye
Önce bekar mısın dedi sonra kadın gibisin zaten dedi bana. Seni kim ne yapsın ayağına getirdi lafı.
Sabah ne güzel kalktım bir heves ama bana yapaabilceğim bişey yok dikkat et yediklerine dedi.
Takmıyım diyorum ama çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?