kız sen sapıtınca benden beter sapıtıyosun
bu kaçamaklar da nedense hep aynı güne denk geliyo ya. ben de cumadan beri biraz salmış durumdaym. 62yii görmek yaramadı bana
cuma günü kpss denemesine giricektik. karnımız acıktı. arkadaş da pizza yiyelm dedi. ben daha o sabah düşüşü görmüşüm durur muyum olur yiyelim dedim. allahmmmm 2 dl pizza nuggetler soğan dilimleri. yedikten snra öyle bi pişmanlık çöktü kiiiii sınavda bile konsantre olamadım yaaa:26:
biz bu kadar düştükde tatlı krizleriyle kaçamaklarla koruyabilir miyiz o var ben 2 haftadır kaçamak falan yapmıyorum yapmıcam anasını satim yarmagül gibi gezmekten sıkıldım
öyle de böyle de kaçamak oluyo yapcak bi şey yok. diyetisyenler bile haftada 1 gün istediğinizi yeyin diyo. hadi 2 haftada 1 olsun ama yapıcaz işte onu. ben insan gibi yapmıyorum kaçamağı sorun orda:26:
öyle de böyle de kaçamak oluyo yapcak bi şey yok. diyetisyenler bile haftada 1 gün istediğinizi yeyin diyo. hadi 2 haftada 1 olsun ama yapıcaz işte onu. ben insan gibi yapmıyorum kaçamağı sorun orda:26:
ay ne güldüm yaaynı beeeen
benimkide kaçamaktan çok kıtlıktan çıkmış gibi yemek oluyor
evet bunun tam karşılığı kıtlık yani, ya da görmemişlik artık ne dersen dee
kızlar 9 bitkili bir çay varmı duyanınız varmı herkes bunu konuşuyor
adamın biri 5 ayda 36 kilomu ne vermiş tvde çıkmış aktarlar derneği başkanı anlatmış nedir bu çay ya millet deli gibi alaıyor :44::44::44::44::44::44:
kızlar 9 bitkili bir çay varmı duyanınız varmı herkes bunu konuşuyor
adamın biri 5 ayda 36 kilomu ne vermiş tvde çıkmış aktarlar derneği başkanı anlatmış nedir bu çay ya millet deli gibi alaıyor :44::44::44::44::44::44:
bende öyle bişey yapmak istiyorumdaselam şekerler
öncelikle 800. sayfaya gelmişiz vatana millete hayırlı olsunnnn
bugun hatta 45 dk önce akşam yemeğinden kalktık1 tabbak kızartma yedim yoğurtla
yarın adam gibi bişeyler yapcam ya 2 günlük şok diyet yapam vücudumu şaşırtayım diyorum
hani metabolizmayı harekete geçirme niyetiyle yoksa uzun süreli şok diyetlere karşıyım biliyorsunuz
ay valla karar da veremedim:26:
neyse en iyisi geçmişi okuyum:S
beşi bir yerde çayı da bi ara böyle bi moda halinde yayıldı, sonra da onun zayıflamada etkisi yok falan diye laflar attılar ortaya, son dönemde de yeşil çay furyası vardı. şimdi de bu çıktı. içinde ilk defa adını duyduğum bitkiler var. denenebilir ama bu işin temelinde dikkatli beslenme ve spor yatıyo, ne dersek diyelim. içinde yeşil çay var, o zaten başlı başına bi ödem attırıcı.
beşi bir yerde çayı da bi ara böyle bi moda halinde yayıldı, sonra da onun zayıflamada etkisi yok falan diye laflar attılar ortaya, son dönemde de yeşil çay furyası vardı. şimdi de bu çıktı. içinde ilk defa adını duyduğum bitkiler var. denenebilir ama bu işin temelinde dikkatli beslenme ve spor yatıyo, ne dersek diyelim. içinde yeşil çay var, o zaten başlı başına bi ödem attırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?