Bide bugün kpss parasını yatırmaya gittim. Allahım ekmek kuyruğu gibiydi. 2 saat ayakta güneşin alnında bekledim. Bir tane kızla teyze vardı Allahtan hoş sohbetlerdi de sohbet ettik geçti zaman. Ama bir terledim bir terlerdim gram farkeder mi ki
Bugün annemin iş yerine gittim. Ordaki abla beni en son kışın görmüştü tabi kış dediğim ocak gibi falan. o zamanda zayıflıyosun diyodu ama eh biraz diyordum bugün gördü şok geçirdi rejimle olmaz bu napıyosun bu kadar daha verme diyo
tabi şimdi 20 kg verdim demenin hazzı bir başka her ne kadar önceden mandaymışsın gibi bir psikolojik etki olsada başarı başarıdır
yaaa o fotolarda yüzün şiş gibi senin denizcim. ödem varmış resmen vücudunda.:44:kızlar guruba foto ekledim eski bombili hallerimden
bu son fotoları bir arkadaş getirdi onun pc sinde rastlamış bunlara
kadın beni hergün gördüğü için farkın bukadar olduğunun farkında file değilmiş
fotoları görünce bunları mutlaka denize göstermeliyim diye bana getirdi
iyikide getirmiş onlara bakıp bidaha o duruma düşmüyim diye daha bi azimli oluyorum
insan o sayıyı ısrarla söylemek istiyo di mi ahahah ben de öyleyimBugün annemin iş yerine gittim. Ordaki abla beni en son kışın görmüştü tabi kış dediğim ocak gibi falan. o zamanda zayıflıyosun diyodu ama eh biraz diyordum bugün gördü şok geçirdi rejimle olmaz bu napıyosun bu kadar daha verme diyo
tabi şimdi 20 kg verdim demenin hazzı bir başka her ne kadar önceden mandaymışsın gibi bir psikolojik etki olsada başarı başarıdır
berbat hatta berbat ötesi menümü bildiriyorum
uyanınca
1 bardak sirkeli,ballı su
sabah
1 dilimden biraz fazla kepek ekmeği,1 yumurta 1 parçacık peynir,1 zeytin,1 er çay kaşığı tahinli pekmez ve tereyağı bal
ara
bol şekersiz çay ve kahve,2 adet salatalık
öğlen
okul çıkışı arkadaşa bebek tebriğine gittik orda öğlen yemeğimizi yedik
1 adet küçük boy lahmacun (çok küçük ve incecikti)
1,5 dilim peynirli börek
1 bardak ayran
ara
1 şekersiz çay 1 dilim baklava (ısrarlar üzerine yedim bebek tatlısı olduğu için kıramadım)
akşam
yemek olarak yine dünkü yoğurtlu baharatlı kabak yemeğinden yapacam bana çok iyi geldi
bağırsaklarım resmen düzene girdi
bukadar yemeğin üstüne evde tartıldım sabaha göre sadece 100 gr farketti
inşallah yarın 58 i görürüm
bugün o jillian ablamızın level 1inden başlayayım dedim
aboooooooooo o kadar zor kiii
leslie ye kurban olalım bence
çok güzel hareketler yaptırıyo gerçekten, 20 dk kadar yapabildim ama deli gibi terledim ve spora alışık olmama rağmen bacaklarım koptu
yapabildiğim kadar yapmaya devam edicem bakalım
topiğinde de yapabildiğiniz kadar yapın gene de faydasını görceksiniz demişler
mekik şınav atlama zıplama hepsini yaptırıyo valla süper
onun üstüne de 25 dk eliptik bisiklet yaptım
yetti de arttı bile vallaa
Canım bu günlerde senle bana bişey oluyo. cevize başladım sende başlamışsın geldin paylaştın şimdide buna başladım gene söylüyosun elektriksel çekim var heralde
Not: deniz sana bir sürü şey yazdım gıcık pc ısındı kapadı hepsi gitti
Canım bu günlerde senle bana bişey oluyo. cevize başladım sende başlamışsın geldin paylaştın şimdide buna başladım gene söylüyosun elektriksel çekim var heralde
Not: deniz sana bir sürü şey yazdım gıcık pc ısındı kapadı hepsi gitti
haaa bu arada akşam deniz link verince spor bölümüne daldım bi çıkamadım
iç bacağı inceltmek için bi hareketten bahsetmişler
birisinde çok işe yaramış
bacaklarımın arasında boşluk bile oluştu diyo kadın, o kadar incelmiş yani iç bacağı
benim iç bacak kalın şu an
merak eden varsa yazıyı bulup paylaşayım sizle de
sağol şeker ama ben almıyım
bende tam tersi bacaklarımı azıcık şişmanlatmak istiyorum
araları bayağı boşluk
haaa bu arada akşam deniz link verince spor bölümüne daldım bi çıkamadım
iç bacağı inceltmek için bi hareketten bahsetmişler
birisinde çok işe yaramış
bacaklarımın arasında boşluk bile oluştu diyo kadın, o kadar incelmiş yani iç bacağı
benim iç bacak kalın şu an
merak eden varsa yazıyı bulup paylaşayım sizle de
AAAAAAAAAAAA çok merak ettim ne yazdın gıızz
hadi yine yaz çatlarım yoksa
Etmez miyim hemde çooooooooooooook ettim hadi bekliyoreeee
eheheheh bence aramızda bişey var
kız yapabildin mi hepsini peki? ben çok zorlandım ya, adam akıllı tamamlayamadım:44:
Tatlım başlangıçta bütün hareketlerini yapmaya çalışma özellikle şınav. 3. günden sonra tamamen rahatlayacak hareketlerin o zaman başla. kaslarına zarar verirsin birden. çok merak ediyorum 30. günü bırakmıcam bundan eminim. çünkü ilk başladığımda leslie de böyle başlamıştım 1 ay hiç bırakmamıştım 5 kg vermiştim.
Yılmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?