Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Bugün annemin iş yerine gittim. Ordaki abla beni en son kışın görmüştü tabi kış dediğim ocak gibi falan. o zamanda zayıflıyosun diyodu ama eh biraz diyordum bugün gördü şok geçirdi rejimle olmaz bu napıyosun bu kadar daha verme diyo
tabi şimdi 20 kg verdim demenin hazzı bir başka her ne kadar önceden mandaymışsın gibi bir psikolojik etki olsada başarı başarıdır

Bide bugün kpss parasını yatırmaya gittim. Allahım ekmek kuyruğu gibiydi. 2 saat ayakta güneşin alnında bekledim. Bir tane kızla teyze vardı Allahtan hoş sohbetlerdi de sohbet ettik geçti zaman. Ama bir terledim bir terlerdim gram farkeder mi ki

bugün kilo bildirimi günü onutmadan yazayım
kilo 59.2

bugün yeme işini biraz abarttım eve gelince kilomu gene ölçtüm
bu seferde 59.3 çıktı üstelik tok karna ve su içtikten sonra
azıcık dişimi sıksam 58 li kiloları görecem ha gayret olacak inşallah.

YAVvvv SENİMİ KIRACAZ sen iste gram değil kilo bile farkeder

bende öğretmenlik başvuruları için adanaya gitmiştim yaklaşık 12 yıl önceydi
bir kuyruk vardı tam 3 gün sonra sıra gelmişti
millet kuyruk bozulmasın diğe orda yatıyordu
temmuz ayında tam bir kabustu

berbat hatta berbat ötesi menümü bildiriyorum

uyanınca
1 bardak sirkeli,ballı su

sabah
1 dilimden biraz fazla kepek ekmeği,1 yumurta 1 parçacık peynir,1 zeytin,1 er çay kaşığı tahinli pekmez ve tereyağı bal

ara
bol şekersiz çay ve kahve,2 adet salatalık

öğlen
okul çıkışı arkadaşa bebek tebriğine gittik orda öğlen yemeğimizi yedik
1 adet küçük boy lahmacun (çok küçük ve incecikti)
1,5 dilim peynirli börek
1 bardak ayran

ara
1 şekersiz çay 1 dilim baklava (ısrarlar üzerine yedim bebek tatlısı olduğu için kıramadım)

akşam
yemek olarak yine dünkü yoğurtlu baharatlı kabak yemeğinden yapacam bana çok iyi geldi
bağırsaklarım resmen düzene girdi

bukadar yemeğin üstüne evde tartıldım sabaha göre sadece 100 gr farketti
inşallah yarın 58 i görürüm

Son düzenleme:

elbette başarıdır,bu başarının hazzını yaşamakta paha biçilmez

yaaa o fotolarda yüzün şiş gibi senin denizcim. ödem varmış resmen vücudunda.:44:
insan o sayıyı ısrarla söylemek istiyo di mi ahahah ben de öyleyim

şu baklava ve börek dışında iyi bi menü bence. lahmacun zaten çok sakat bişey diil ayarında yedikçe.
kabak yoğurtla pek güzel gidiyo yaa ımmm naneli naneli ne güzel olur

Son düzenleme:
bugün o jillian ablamızın level 1inden başlayayım dedim
aboooooooooo o kadar zor kiii
leslie ye kurban olalım bence
çok güzel hareketler yaptırıyo gerçekten, 20 dk kadar yapabildim ama deli gibi terledim ve spora alışık olmama rağmen bacaklarım koptu
yapabildiğim kadar yapmaya devam edicem bakalım
topiğinde de yapabildiğiniz kadar yapın gene de faydasını görceksiniz demişler
mekik şınav atlama zıplama hepsini yaptırıyo valla süper
onun üstüne de 25 dk eliptik bisiklet yaptım
yetti de arttı bile vallaa

Canım bu günlerde senle bana bişey oluyo. cevize başladım sende başlamışsın geldin paylaştın şimdide buna başladım gene söylüyosun elektriksel çekim var heralde

Not: deniz sana bir sürü şey yazdım gıcık pc ısındı kapadı hepsi gitti

eheheheh bence aramızda bişey var

kız yapabildin mi hepsini peki? ben çok zorlandım ya, adam akıllı tamamlayamadım:44:

haaa bu arada akşam deniz link verince spor bölümüne daldım bi çıkamadım
iç bacağı inceltmek için bi hareketten bahsetmişler
birisinde çok işe yaramış
bacaklarımın arasında boşluk bile oluştu diyo kadın, o kadar incelmiş yani iç bacağı
benim iç bacak kalın şu an
merak eden varsa yazıyı bulup paylaşayım sizle de

AAAAAAAAAAAA çok merak ettim ne yazdın gıızz
hadi yine yaz çatlarım yoksa

sağol şeker ama ben almıyım
bende tam tersi bacaklarımı azıcık şişmanlatmak istiyorum
araları bayağı boşluk

Etmez miyim hemde çooooooooooooook ettim hadi bekliyoreeee

AAAAAAAAAAAA çok merak ettim ne yazdın gıızz
hadi yine yaz çatlarım yoksa

Sen bu hazza paha biçilemez demiştin de onla ilgili bir şey anlatmıştım. burada ki komşumla ilgili. sürekli benle bir arkadaş daha var sitede kilolu olduğumuz zamanlar laf sokar dururdu. Hatta ben yeni mezun olduğumda benim mesleğimle dalga geçmişti. ben de bir güzel mors etmiştim. şimdi bana öyle bir kıskanç gözlerle bakıyor ki yüzüme söyleyemiyo elaleme diyo. ben zayıfladım sen kaldın diyodu. meğer hem korse takıyomuş hemde 9 kutu zayıflama tozu içmiş. öyle bi geriniyorum ki karşısında hehehe işte bu duyguyu hiç bişeye değişmem

Etmez miyim hemde çooooooooooooook ettim hadi bekliyoreeee

tamam geliyorrrrr biraz karışık gibi ama gözünde canlandırmaya çalışırsan anlarsın canım. benim anlamam biraz zor oldu da

anlatmaya çalışayım,yere dümdüz uzanıyorsun,ayaklarını havaya kaldırıyorsun.bacaklarla bedenin 90derecelik açı oluşturacak.ayaklarının arasına bir top sıkıştırıyorsun.sonra iki ayağının arasında tuttuğun topudizlerini kırarak popona değirmeye çalışır gibi dizlerini kırarak indirip kaldırıyorsun,her indirmende sağ dizini olabildiğince sağa sol dizini olabildiğince sola açıyorsun.kurbağa gibi.topu popoya değirmek mümkün olmuyor ama mümkün olduğunca uğraşıyorsun ve her seferinde yeniden topu ayaklarınla dimdik havaya kaldırıyorsun yine 90dereceye.ebru şallı videolarına bak biraz,kesin görürsün ne demek istediğimi anlarsın.ben günde iki kez 50 defa yapıyordum bu hareketi,benim sezeryan doğumdan sonra göbeğim kaldı,bir baktım incecik bacaklarla kocaman bir göbege sahibim,yapmayı bıraktım.bacaklarımı birleştirip aynaya bakınca arkadaki ışık bacaklarımın arasından görünür olmuştu yıllar sonra.anlatabildim mi canım?

eheheheh bence aramızda bişey var

kız yapabildin mi hepsini peki? ben çok zorlandım ya, adam akıllı tamamlayamadım:44:

Tatlım başlangıçta bütün hareketlerini yapmaya çalışma özellikle şınav. 3. günden sonra tamamen rahatlayacak hareketlerin o zaman başla. kaslarına zarar verirsin birden. çok merak ediyorum 30. günü bırakmıcam bundan eminim. çünkü ilk başladığımda leslie de böyle başlamıştım 1 ay hiç bırakmamıştım 5 kg vermiştim.
Yılmak yok yola devam

yok kız zorlamadım zaten kendimi. yapamadığım yerde bıraktım. şınavı da basit yöntemle çektim. arka sağdaki kızın hareketlerini yapcakmışız ya zaten biz. o basit olanları yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…