tamam geliyorrrrr biraz karışık gibi ama gözünde canlandırmaya çalışırsan anlarsın canım. benim anlamam biraz zor oldu da
anlatmaya çalışayım,yere dümdüz uzanıyorsun,ayaklarını havaya kaldırıyorsun.bacaklarla bedenin 90derecelik açı oluşturacak.ayaklarının arasına bir top sıkıştırıyorsun.sonra iki ayağının arasında tuttuğun topudizlerini kırarak popona değirmeye çalışır gibi dizlerini kırarak indirip kaldırıyorsun,her indirmende sağ dizini olabildiğince sağa sol dizini olabildiğince sola açıyorsun.kurbağa gibi.topu popoya değirmek mümkün olmuyor ama mümkün olduğunca uğraşıyorsun ve her seferinde yeniden topu ayaklarınla dimdik havaya kaldırıyorsun yine 90dereceye.ebru şallı videolarına bak biraz,kesin görürsün ne demek istediğimi anlarsın.ben günde iki kez 50 defa yapıyordum bu hareketi,benim sezeryan doğumdan sonra göbeğim kaldı,bir baktım incecik bacaklarla kocaman bir göbege sahibim,yapmayı bıraktım.bacaklarımı birleştirip aynaya bakınca arkadaki ışık bacaklarımın arasından görünür olmuştu yıllar sonra.anlatabildim mi canım?
bu arada sevgim topa çok da gerek yok. küçük bi yastık falan da olur. ben öyle yaptım bugün.
evet güzel fikiro sarışın kızın yaptığı şınav haricindeki bütün hareketleri ben normalde de leslieden sonra yapardım yani çok kasmaz sanıyorum.
diğer levellerine baktın mı onlar biraz zor diyolar. 3. leveli yapamayanlar 2 kez 2. level yapacakmış
gece kaç saat o topiği okudum resimler çok müthiş görünüyodu hele bir kız 3 kg vermiş ama 10 kg gibi incelip sıkılaşmış
yaaa o fotolarda yüzün şiş gibi senin denizcim. ödem varmış resmen vücudunda.:44:
insan o sayıyı ısrarla söylemek istiyo di mi ahahah ben de öyleyim
şu baklava ve börek dışında iyi bi menü bence. lahmacun zaten çok sakat bişey diil ayarında yedikçe.
kabak yoğurtla pek güzel gidiyo yaa ımmm naneli naneli ne güzel olur
anladınız
kızlar dün akşam görümcemlerdeydim
diyet hakkında konuşuyorduk,ona birzamanlar 76 kilo olduğumu söyledim
o da bana ne 76 sı sen 78 kiloydun çok iyi hatırlıyorum dedi
hatta birlikte tartıldık ikimizde 78 çıktık dedi
ben çizelgemi hazırlarken tam hatırlamadığım için tahmini bir rakam yazmıştım
ama birazdan çizelgemi değiştirecem ve 78 yapacam
çünkü görümcem gayet emin
böylece 17 değil 19 kilo vermiş oluyorummmm yuppiiiiii
Kızlar hayatımın en büyük şokunu yaşıyorum şuanda.
Geçen yıl 6. ayda hastaneye gitmiştik ne sebebten gittiğimizi hatırlamıyorum orada şu yağları vs ölçen tartılar varya ona çıkmıştım ve kağıdı da vermişlerdi.
Ben onu küçük sandığım var onun içine atmışım bu sabah gördüm.
Ben 8. ayda 89 ile başlamıştım diyete gerçi o zaman kendi tartım dandikti.
Ama bu kağıtta diyor ki;
06/haz/2011
Kilo: 93.8
Boy: 160
Vücut yağ oranı : % 56
Bmı: 36.6
İdeal kilo: 54
Şoklardayım. Hakkaten obezmişim
buna benzer bişeyi ben de yaptırmıştım
vücut yaşım 38 çıkmıştı şok olmuştum yaaaa
kadın kilon 90 dediğinde inanmadım. geldim evde tartıldım 89 çıktım işte 1 kilo fazla ölçmüş beni haha :)
bu olayın akşamına diyete başlamıştım ben işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?