yaaa bende buranın spor bölümünde gördüm
callanetics diye bişey varmış
bizim leslie gibi bi hatun bi hareketler yaptırıyomuş
30 günde gözle görülür incelme sağlıyomuş
ama indiremedim ya hep yarım kaldı indirirken nedense
gerçi ben pek öyle hareketleri yapamıyorum ama merak ettim
benim artık biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var
leslie de iyi ama sıkıyo zaman zaman
sen bu verdiğim linke bi göz at istersen vallahi bana çok mantıklı geldi bu hareketler
açılan sayfadaki ilk mesajı yazan asabi hatun video linkleri vermiş
ama nasıl indirilir bilemem
kız random topik yine ikimizin tekeline kaldı
artık bol bol yanlız kovboylar gibi takılırız
ohaaa orda bi foto koymuşlar yaa gerçek mi ki ooo
nasıl gitmiş o göbek
gerçekten öyle oluyosa bende göbek möbek kalmaz vallaa
vallahi gerçekmidir bilemem ama egzersizler gayet güzel
bide arkadi kızlardan sarışın olaninkinin hareketlerini yapacakmışız
diğer esmer olanınkinide levelleri bitirdikten sonra tekrar egzersize başlayınca yapacakmışız
bu arada her level 10 gün sürecekmiş yani toplamda 30 gün
30 gün sonunda esmer kıvırcık saçlı hatunun hareketlerine geçiş yapacaz sanırsam
selam hatunlar
epeydir uğramıyorum buraya
uğrasam ne yazacam yediklerimi yazsam beni anınde şutlarsınız
iştahım öyle açıkkı sormayın dünyayı önüme koysanız yerim o derece
milletin sıcaktan iştahı kapanır benimki açılıyor
aslında birazda sıcaklardan diyet yapamıyorum çünkü hemen tansiyonum düşüyor
şimdide seminer belası var o bitmeden diyet falan yapamam yoksa olduğum yerde bayılır kalırım
seminerler için 25 km uzaklıkta bir okul seçmişler
üstelik 250 öğretmeni bir okul kantinine tıkıp bu sıcakta seminer veriyorlar
hava ısısı günlerdir 40 derecenin üstünde
bugün bayılacaktım nerdeyse,imzamı atıp kaçtım dayanılacak gibi değildi
milli eğitim bakanının öğretmenleri toptan öldürme planı bu heralde
beyinsizler bi işide doğru yapsalar şaşıracam zaten
neyse seminer bitene kadar ben diyete ara verdim
1 temmuzdan sonra tekrar sahalara dönüş yapacam
şu an 60-61 kilo arasında gidip geliyorum 1 temmuzda kaç olurum bilmiyorum ama çokta takmıyorum artık
tekrar diyete girip 3-4 kilo daha verirsem yeter diyorum
evet hatunlar şimdilik böyle 2 hafta sonra aktif alarak görüşürüz öpüldünüz
pembem dışında kimseler gelmemiş :)
pembiş hoşgeldin kız
aşkımız yalan değil nolur gitmeeeeeee
ben tartıldım bu arada: 61 kiloyum
geçen hafta: 62 idim
lily tablo yapıcak galiba bugun. helecanla beklemedeyim
teşekkür ederim bebişim evet valla sonunda kırdım 63ü amaaaaa yemiyorum canım. hatta deli gibi gaza gelmiş durumdayım. hiçbişey sokmuyorum ağzıma kaçamak olarak ve sporumu da yapıyorum. acayip hırslandım. son fotolarda ben de beğendim kendimi ya ne biliyim. arkadaşım da mesaj atmış. sen birden zayıflamış gibisin dedi. sanki bu kadar belli olmuyodu önceden yazmış :)) iltifat gelince de ne yalan söyliyim havalanıyorum valla ya hakkım artık. çok uğraştım. siz biliyosunuz neler yaşıyorum. hiç alçak gönüllülük yapmıyorum artık valla direk söylüyorum 28 kilo verdim diye. önceden evet biraz verdim falan diyodum :))Vayyyyyyyyyyy çok sevindimmm bebeeem kırdın sonunda 63ü hatta 61 bilem olmuşsun aman hee 61 oldum nasıl olsa diye gaza gelip yeme tanıyorum seni benim gibi yapıosun zayıfladım diye hemen ne bulduysan indiriyosun miğdeye:) aman dikkat edelimde almıyalım zaten dikkat edince vermeye bilem başlarız buarda facede fotonu gördüm valla süper bi deişim olmuş hakket baya tombikmişsin heleki denizi tanıyamadım yüzü botokslu gibi :) katziyede bittim benden zayıf duruyo taşş hatun yaaa:) iltifatlarlada pek bi erimiş gördüm seniii hakediosun beebeeeem toton tavan yapsa yeridir:) bende 27 kotlara giriyorum diye pek bi şımarıyorum.Hatta likralı olursa 26ya bilem kendimi sığdırıyorum.Hepinizi çok seviyorum iyi ki girdiniz hayatıma siz olmasanız başaramazdım.
yaaa bahsettiğin malum şey çoook fark ettiriyo cidden 600 gr gittiğine inanırım yani :))yaa bide bizim salonda bi ayna var sihirli ayna resmen bi insanı bukadarmı güzel gösterir hem uzun hem ince gösterio her eve lazım cinsten ama ayakkabılığın aynasıda tam tersi kısa kalın gösterio hangisine inancamı şaşırdım:)
Kilomda geçen hafta 56,00 Bu hafta: 56,600 bu altıyüz gramı yolladım gitti:) anlarsınız ya:):):)yani 56yımdır.
teşekkür ederim bebişim evet valla sonunda kırdım 63ü amaaaaa yemiyorum canım. hatta deli gibi gaza gelmiş durumdayım. hiçbişey sokmuyorum ağzıma kaçamak olarak ve sporumu da yapıyorum. acayip hırslandım. son fotolarda ben de beğendim kendimi ya ne biliyim. arkadaşım da mesaj atmış. sen birden zayıflamış gibisin dedi. sanki bu kadar belli olmuyodu önceden yazmış :)) iltifat gelince de ne yalan söyliyim havalanıyorum valla ya hakkım artık. çok uğraştım. siz biliyosunuz neler yaşıyorum. hiç alçak gönüllülük yapmıyorum artık valla direk söylüyorum 28 kilo verdim diye. önceden evet biraz verdim falan diyodum :))
yaaa bahsettiğin malum şey çoook fark ettiriyo cidden 600 gr gittiğine inanırım yani :))
ya bak sen de dukanla verdiğini geri almıyosun ne güzel. kalıcı vermişsin demek kiiiiiii
yaa bebemmm sorma bende kendime inanamıyorum dukanı bırakınca 57.900e kadar fırlamıştım ama bir hafta sonrasında falan ayı gibi yememe rağmen bi baktım 56 ana şok oldum ben bi iki kiloyu direkt alırım üstümde kalır sanıyodum.Gerçi yedim yemesine ama son sürat çalıştım mesaiye falan kaldım hiç oturmadım.Bide stresten çok terledim.Terlemek eşittir kalori yakımı diye düşünüyorum doğrumudur bilmem ama öyle geliyo işte:) aslında biraz daha dikkat etsemde 1 2 kilo falan daha versem ozaman dünyalar benim olcak.inşallah 54 kilo olur sabitlerim ve öyle mutlu mesut yaşarım:) amin
valla ben hep ayaktayım, oturduğum yerde bile ter basıyor beni, ona rağmen tüm ev işlerini sıkıla bunala nefes darlığı ve baş dönmesine rağmen yapıyorum ama kiloda bir değişim yokya spor yapmasan da hareketli olmak da önemli cidden. ayakta durmak bile kalori yaktırıyomuş.
sen biraz 56da kalırsın canım artık iyice düştün zaten. ama bi süre sonra tekrar dikkat etmeye başlarsan düşersin 54'e de yani. kalmış şurda 2 kilocukkk nolcak ondan
Ulaaaaaaaaaaan ne odunsunuz beee insan yokluğumu farkeder hadi onu farketmediniz okdar sizi özledim cart curt yazdım demekki aramızdaki aşk yalanmış en iyisi terkediyim ben siziiiiiiii uyuzlarrr sevmiyycimmm sizi bidaha bağlanmiyycimmmmmmmm ööööööö
Söylemesi ayıptır bizim seminer beşyıldızlı otelde oldu klimalardan millet üşüdü açıkbüfe yemekten patladı çatladı millet semineri bıraktı açıkbüfeye yumuldu resmen:) sabah 9dan akşam 17.30a kadar açık büfe vardı 12 buçuktada tam teşekküllü öğlen yemeğiii:) eee tabi bende kusur kalmadım herbirini yedim):):):):) Hatta bayaaa yedim kilom hala 56 buçukkk:) Allahtan daha ne isterim kiii hee bide denizim ya ben yemeğe başladığımdan beri hergün düzenli olarak wc ye çıkmaya başladım.Demekki yememekten çıkamıomuşum.Belkim seninde ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?