Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

şu jillianı ben önerdim ama yanına bile uğradığım yok
offff be ne tembel karıyım
randomcum bu gidişle sen benide geçiceksin

valla canım jillian iyi güzel de cidden çok zor ya
öyke kolay gözüküyo ama yürüyemiyorum ben 2 gündür
bugün kas gevşetici içtim de biraz rahatladım
ben de tamamlamayabilirim yani

bugün gene o koca çenemi tutamadım ve ekmek yedim piknikte offff
gerçi öğlen yemeği yemeden gittik ya
baya da acıkmıştım

az önce spor yaptım vicdan azabından
bugun yapmıycam diyodum ama duşa giricektim, duşa girmeden bi terliyim dedim

15 dk leslie yaptım ısınmak için
25 dk eliptik bisiklet
biraz da jiliian'ın hareketlerinden yaptım aklımda kaldığı kadarıyla

bu arada jillian için sıkmıycam kendimi ona karar verdim
kendi sporum bittiğinde mekik çekiyorum zaten ben
biraz da onun hareketlerinden yaparım 10-20 tane
yeter :)

hedefi aşağı çek bence
başka türlü gaza gelmiyo insan yaa
amaaan 1 kilo kalmış şurda diyosun sen şimdi
benim 6 kilo olmasına rağmen bende bile bi rahatlama var yani
sende olması çok normal :) 60ın altına düşünce ben de hedefi aşağıya çekicem
çünkü benim ideal kilom 52 çıkıyo.

evet ya 1 kilo kalmış diyip bırakıyorum kendimi
bende 55 e çeksem iyi olacak
az değil 4 kilo epey zorlar beni
aylardır iki ileri bir geri gidiyorum en az 2-3 ay zorlar beni
hemen değiştiriyorum çizelgemi
offfff offfff 55 manyak bir kilo görürmüyüm o günleri acep

iyi geceler, iyi pazarlar güzeller
inşallah yarın pazartesi ve aynı zamanda gaza gelme vesilesi.... hehe ben şair adayı olaraktan bir kafiye daha salladım
kızlar bugun cips yedim, 1/3 pkt bitter yedim ama inanın öldüm yorgunluktan
2 saat içinde salon, bnm oda, banyo, wc ve mutfağı dip köşe temizledim (yani toz al, süpür, sil), yemek yaptım valla haşat oldum resmen
tel geldi misafir gelcekmiş diye ondan bi gazla yaptım ama anam ağladı derler ya öleyim, akşam yemeğinden sonra, bulaşık makinesini boşalt, kirlileri yerleştir falan derken belim ağrıyor hatta tüm kemiklerim sızım sızım yaaaa
üstüne sabahtan tvde müzik açıp 15-20dk tepindim spor niyetine
yani o arada stresten ve yorgunluktan yedim anacım o kaçamakları...
normalde 1 pkt az gelirdi bu sefer üçte biriyle yetindim bu da başarı dimi ama (züğürt tesellisi)
içerde misafirlerimiz var, ben yarın ilk diyetisyen listeme başlıcam kızlar... biraz düzenlemeyle...
aslında misafir olmasaydı bu akşam bi de slim yapcaktım 5dk falan ama valla yorgunum
neyse güzeller geçmişi okudum
Denizim hedefi 55e çek bence hani fark ne kadar artarsa belki daha çok gaza gelirsin
bu arada randomcum, jillian bana ağır şekerim ama gaza gelmeye vesile oldu o da bişey... ben zumbama geri dönüom bi de 5-7dk slim yaptım mı oh yarım saat dolu dolu... az olsun devamlı olsun dimi ama...
ilk menüyü uyguladığımda, hafta 1 saat spor ya yaptım ya yapmadım 15günde 2,3kg vermiştim inşallah bu sefer de aynı olur en azından 2,5versem, 1 aya 70e inerim inşallah
ben az yiyorum acıkınca da ne bulsam tıkınıyorum o da kilo vermemi zorlaştırıyor bu sebeple liste en iyisi, zorlansam da en azından dyt menüsü
neyse şekerler yarın yeni güne hep birlikte merhaba demek dileğiyle...
sevgiler.........
öptüm

KIZLAR AKŞAM MENÜMDE DEĞİŞİKLİK OLDU
yazdığım yemeklerin hiç birini yemedim hatta akşam yemek bile yemedim
çünkü acıkmadım,yemek öncesi sirke bal karışımından içmiştim belki ondan açlık hissetmedim
akşam çocukları parka götürdük
orda biraz nohut ve yer fıstığı yedim üstüne de 1 bardak şekersiz çay
birazdan da sirkeli suyumu içecem ve yatacam ama şu an karnımda acayip bir şişlik var
inşallah yarın tartıda fazla çıkmam

kızlar öğlenleri yediğim yoğurtlu kabak yemeğini şiddetle tavsiye ediyorum
hem çok tok tutuyor hemde lezzetli üstelik bağırsak düzeni içinde bire bir
üstüne bolca pul biber nane serpince çok süper oluyor
deneyin çok faydasını göreceksiniz

olsunnn kız öyle deme uzun vadede görürsün o kiloyu da, çabuk olmaz ama sen diyetine devam ettikten sonra neden olmasın

yaaa ben de yapıcam o yemekten. kabağa nane çok yakışıyo ben de çok seviyorum
bi de kabağın kalorisi çok düşük, o açıdan tam diyet sebzesi

ayyyyyyyyy günlüğümün ilk sayfalarına baktım da şimdi tanrım 80 kilo falanmışım yaaa
sanki onları yazan ben değildim, şu an o günler o kadar uzak geliyo ki....
allahım çok şükür valla bugunleri de gördük sonundaaa...

oyyyyy yerimmm gız seni geldimm bilee ama bugün az biraz işim daaha var her dakka burda olamıcam:) sende bi link vermişsin herkes coşmuş spora başlamış sen yaymış oturuyosun eheheheh kızlardan bi feyz alamadık gerçi sen biara başlamıştın ama benim en uzun sporum iki gün:)

Dünkü menümü yazyımde az gülün

Sabah: Yok anca öğlen kalktm
Öğlen: gofredo,2 minik yuvarlak çikolata,1tane fıstıklı tadımca
Akşam(18.30 falandı): 2dilim kepek ekmeği, biraz peynirli yumurta,2çk Fıstık ezmesi (Akşam yazdığım kahvaltımdı:))

Su: Anca yarım litre içmişimdir NAsılım?Harikayım demiiiii

Ve bugün 56.800 çıktım acil diyete başladım bende kabak felan haşlayıp yemeği düşünüyorum.Hem pratik hem kalorisi az olur.Az daha böyle yemeğe devam edersem verdiklerimi tekrardan alıcam.Dukanda ne güzel belli kurallar vardı şimdi yersem bütün emeğim gider diye tırsıp yemiyodum.Ama şimdi aman yiyim dier öğünde yemem diorum ayı gibi yemeğe devam ediyorum.Neyse bugün güzel bi gün olcak.Sağlıklı beslencem öyle ölüm diyetide yapmıcam.Yağlarıma savaş açcam:)

merhaba fistiklarimmm
uzun zaman giremedim buraya kizmayin bana ne olurrrrrrrrrrrrr, acaba yoklugumu fark ettiniz mi hahaha
neysee sinav dönemi basladi, bu sabah ilk sinavim vardi iyi gecti allaha sükür.
cuma günü saat 13de bi sinavim daha var, haftaya 3 tane ve öbür haftaya 2 tane daha ondan sonra bittiiiiii.
önümüzde ki 3 hafta cok yogunum yani, temmuzun 12.de son sinavim var. agustos basi annemlere gidecegim yine ve agustos sonu arjantin.

bugün ev isini halettim arjantinde, arjantinli bir ailenin yaninda kalacagim kadinla maillerde görüsüyoruz, iyi bi kadina benziyor, iyi vakit gecirecegiz hic korkmana gerek yok falan felan diyor bana bide beni hava alanindan alacaklarmis felan. ay heyecanlandim iyice düsündükce

annem simdiden cok üzülüyor, 4 ayini doldur hemen gel buraya fazla kalma oralarda diyor bana

neyse fistiklarim ben kactim bu arada kilom ayni degisim yok

bu tabloya çok güldüm hele bide bana birincilik vermene daha çok güldüm lilyşiimm
ben bu hafta 63 değildim ki şuan 65im
eminim 1 kilosu felan ödemdir ama 1 kilosuda yağdır bugün diyetime başladım akşam cevizimi suya ısladım sabah içtim cevizimide yedim
çok dikkat etcem kaçamak k sını bile ağzıma sürmicem

bugün bismillah dedim ve sıkıbir diyete başladım çok gaza geldim herkes incecik geziyor avm lerde çeşit çeşit kıyafetler satılıyor ama ben birini kendime yakıştırıp denemedim bile canım çok sıkıldı 63e hatta 62 ye kadar düşüp tekrar 65 olmak çok koyuyor insana artık hedefime ulaşana kadar istisna günler haricinde ağzıma lokma kaçamak koymam sporumuda yapcam hergün çok gaza geldim hele randomun 61i devirmesi dahada gaza getirdi eheheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…