Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

psikolojik olarak çöküyorum gerçekten diyet başarı öyküleri beni kendime getirir okuyayım dedim yerin dibine girmek istedim. insanlar kaç kilodan bahsediyor ne haldesin dedim hep kendimi suçladım.

BENDE MENÜMÜ YAZAYIM ÇOK AZ VAKTİM VAR EŞİM PC Yİ İSTİYOR

SABAH
2 dilim kepek ekmeği ,1 yumurtai1 zeytin,bir parça peynir
1 er çay kaşığı reçel,bal,tahin.pekmez falan
1 bardak çay

ÖĞLEN
3-4 kaşık etli türlü,
2-3 kaşık közlenmiş,patlıcan,domates,biber salatası
2 dilim az kepekli tandır ekmeği

ARA
3 kayısı,2 çatal kaysı reçeli (canım çok tatlı çekmişti)

AKŞAM
2 yemek kaşığı pilav,3 kaşık barbunya (sadece taneleri)
1 yemek kaşığından az humus,1 küçük tabak yağsız çok acı salata

SU
bugün hiç içemedim nedense suyun tadı değişik geldi midem almadı

kızlar bgun gene çok yoğundum yazamadım yarın daha az işim olur diye düşünüyorum.Sizi ihmaal ettiğim günleri kat be kat telafi edicem.Bugünkü saçma sapan menümüde yaziyim ben yaptım siz yapmayınnn işimi bitirince yicem yicem dedim iş bitmediği için bitürlü yiyemedim.Yoksa özellikle bu kadar az yemedim.

Sabah(9.00): kepek ekmeğine salam beyaz peynir ve domatesli sandviç yaptırmıştım onun yarısını yedim(sosisli ekmeği kadar)
Ara: bitki çayı
Akşam(21.00): 2dilim ızgara tavuk,birazda yeşil salata (açlıktan gözüm dönmüş porsiyon istedim sandım meğer ekmek arası istemişim itinayla tavuklarımı ekmeğin arasından çıkardım ekmeği bıraktım tavuklarımı yidim:))

Su:henüz bir litre yarım litre daha içerim bide sıvı olarak iki bardak çay içtim

koca çenemi tutamadım ve çikolata yedim bunu yapcaamı biliyodum
ama iyi geldi
resmen şekere ihtiyacım vardı biraz

GÜNAYDIN HATUNLAR

bugün seminere geç gitmeye karar verdim
inşallah bi sorun çıkmaz

kahvaltımı yaptım birazdan çıkacam

selam güzellerim
2 gündür listeme başlayacağım olmuyor bir türlü...
yatıya misafir olunca bir de her iş bana bakıyor ister istemez ayrı gayrı yenmiyor
neyse artık yarın erken kalkarım zaten bugun de9a doğru kalktım, dün çok yoruldum hala ayaklarım sızlıyor o derece...
hem ev işi hem gezme falan derken pestilim çıktı
geçmişi sonra girebilirsem okucam işte 2 dk fırsat bulmuşken bi merhaba diyim dedim
öpüldünüz anacım
sevgiler...

Günaydın bebişlerim

Nerdesinizzzzzzz.Bu sabah 56.600 çıktım bide dün okdr az yememe rağmen demekkii tam kilo alırken kendimi frenlemeye başlamışım:) neyse bugn diyet açısından hepimize güzel bi gün olur umarım.

Saygılarımla,

Y.K ahahahahaha

günaydın herkese

çok sıcakkkkkkkkkk havada çok fena nem var ya, kafayı yiyorum şu an

hiç diyet modunda falan da değilim ya, canım böyle soğuk soğuk bişeyler içip tatlı yemek istiyo :26:

öfffffffffffffffffff

kız o ne dilekçe mi yazıyosun

Babam hala beni tombiş diye sevdiğine göre ben hala manda gibiyim

Bu arada kızlar kendime beyaz pant. aldım ay hiç hayal bile edemezdim ne güzel bişeymiş

İnşallah bugün güzel bi diyet günü olur duamdan sonra kebap yedim:)

kız o ne dilekçe mi yazıyosun

ahahahahah resmi yazışmalardan fenalık geldi az sizede fenalık getirtiyim dedim:)

Babam hala beni tombiş diye sevdiğine göre ben hala manda gibiyim

Bu arada kızlar kendime beyaz pant. aldım ay hiç hayal bile edemezdim ne güzel bişeymiş
hımm nerden aldın bakalım ben adil ışıkda görmüştüm yüksek bel ve ayakbileginin olduğu kısım hafif boldu bayıldım resmen 70 tl idi indirime girsin almayı planlıyorum
evde misafir olunca kesinlikle dikkat edilmiyor allah yardımcın olsun tatlımm
bende lily nerelerde faceyebile girmiyor diyordum
eskiden 60 lı rakamlar çıkıyordu fıstık en azından 56ları görüyorsun ohhhhhhh miiiiiiiiisssssssss

havayı bu aralar anlamıyorum öğlene kadar bir sıcak bir sıcak saat 2 den 3den sonra bir rüzgar çıkıyor bir yağmur yağıyor sonra bir serinlik ohhhh ama yürüyüşe çıkamıyorum ona üzülüyorum

merhaba kızlar
şu ev işleri hiç bitmiyor yoruyor beni sıkıldım artık yaaa gezip tozmak deli gibi alış veriş yapmak istiyorum ama bu kiloyada hiç bişe alasım gelmiyo

bugün gene diyetim iyi gidiyor şükür kaçamaksız ilerliyorum

kimsecikler yok yahuuuu canım sıkılıyor

kızlar bir acıktımki sormayın gidip gelip meyve yiyorum genede kesmiyor 1 saat daha geçseydi yemeğimi yicem vallahi öldüm açlıkdan zor sabrediyorum

valla kızlar bugun diyet falan gümmmm
evde yemek yok
makarna var
annem sabah kek yapmıştı yol için malum misafirler vardı
acıktıkça ondan yedim 2-3 dl
makarnanın yanında bişeyler yapcam patates olur heral
ya da kısır gibi bişeyler :44:
bugun iyice mahvettim psikolojikman da ztn berbat durumdayım
diyet diyet diyet bi yol kat edemedim
listeye başlıyım diyorum evin durumu malum, yok şunu yap buraya gidelim vs vs...
neyse işte
bendeki vahimlik bundan ibaret

bugünkü menüm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yk çökelek
1 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık

2 erik

1 tabak bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllıekmek

karışık meyve tabağı(bayağı yedim)

1 tabak yoğurtlu bakla
domates salatalık maydanoz
2 hamsi büyüklüğünde balık 2 3 minik parça pat.kızartma(şükür ağzımı tuttum)

1 tam ceviz

su 2 lt geçti 2 bardak taçınlı yeşilçay 1 bardak kirazsaplı form çayı
35 dk bisiklet bindim

50 dk spor + 10 dk yürüyüş = 1 saat
20dk cross trainer yaptım yarın 40 veya 1 saat yapmayı düşünüyorum müthiş bir şey.
Ben diyete kelimesini unutuyorum. Tatlı ve kaçamak yok, idareli yemek var.
Bol bol spordayım bundan sonra.
Başka çözüm yok.
Bugün ordaki bir kız 12 günde 6 kilo verdim dedi. Şok oldum elalem neler yapıyor 6 kg için zırlamıcam.
Çok pis gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…