niye canını sıkıyorsun ki hayret bişesin biz hepimiz böyle diye diye kilo vermedikmi yavaşda olsa bırakmadık azimle devam ediyoruz
sende canını sıkma ve 1 gün ara ve diğer gün devam et psikolojini bozma canım bak nekadar çok kilo verdim altı üstü 6 kilon kalmış bebeğim
Günaydın bebişlerim
Nerdesinizzzzzzz.Bu sabah 56.600 çıktım bide dün okdr az yememe rağmen demekkii tam kilo alırken kendimi frenlemeye başlamışım:) neyse bugn diyet açısından hepimize güzel bi gün olur umarım.
Saygılarımla,
Y.K ahahahahaha
günaydın herkese
çok sıcakkkkkkkkkk havada çok fena nem var ya, kafayı yiyorum şu an
hiç diyet modunda falan da değilim ya, canım böyle soğuk soğuk bişeyler içip tatlı yemek istiyo :26:
öfffffffffffffffffff
:2 0: : :2 0: 20:
günaydın herkese
hiç diyet modunda falan da değilim ya, canım böyle soğuk soğuk bişeyler içip tatlı yemek istiyo :26:
öfffffffffffffffffff
kız o ne dilekçe mi yazıyosun
İnşallah bugün güzel bi diyet günü olur duamdan sonra kebap yedim:)
ahahahahah resmi yazışmalardan fenalık geldi az sizede fenalık getirtiyim dedim:)
hımm nerden aldın bakalım ben adil ışıkda görmüştüm yüksek bel ve ayakbileginin olduğu kısım hafif boldu bayıldım resmen 70 tl idi indirime girsin almayı planlıyorumBabam hala beni tombiş diye sevdiğine göre ben hala manda gibiyim
Bu arada kızlar kendime beyaz pant. aldım ay hiç hayal bile edemezdim ne güzel bişeymiş
evde misafir olunca kesinlikle dikkat edilmiyor allah yardımcın olsun tatlımmselam güzellerim
2 gündür listeme başlayacağım olmuyor bir türlü...
yatıya misafir olunca bir de her iş bana bakıyor ister istemez ayrı gayrı yenmiyor
neyse artık yarın erken kalkarım zaten bugun de9a doğru kalktım, dün çok yoruldum hala ayaklarım sızlıyor o derece...
hem ev işi hem gezme falan derken pestilim çıktı
geçmişi sonra girebilirsem okucam işte 2 dk fırsat bulmuşken bi merhaba diyim dedim
öpüldünüz anacım
sevgiler...
eskiden 60 lı rakamlar çıkıyordu fıstık en azından 56ları görüyorsun ohhhhhhh miiiiiiiiisssssssssGünaydın bebişlerim
Nerdesinizzzzzzz.Bu sabah 56.600 çıktım bide dün okdr az yememe rağmen demekkii tam kilo alırken kendimi frenlemeye başlamışım:) neyse bugn diyet açısından hepimize güzel bi gün olur umarım.
Saygılarımla,
Y.K ahahahahaha
günaydın herkese
öfffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?