bugün bismillah dedim ve sıkıbir diyete başladım çok gaza geldim herkes incecik geziyor avm lerde çeşit çeşit kıyafetler satılıyor ama ben birini kendime yakıştırıp denemedim bile canım çok sıkıldı 63e hatta 62 ye kadar düşüp tekrar 65 olmak çok koyuyor insana artık hedefime ulaşana kadar istisna günler haricinde ağzıma lokma kaçamak koymam sporumuda yapcam hergün çok gaza geldim hele randomun 61i devirmesi dahada gaza getirdi eheheheheheh
haklısın 1 lokma 1 lokma derken veremiyoruz kiloları artık tutacaz ağzımızı verecez kilolarıhaydi bakalımmmm içilsin ceviz suları eheheheh :)
burda birbirimizi gaza getirmek için varız zaten bebişim. ya kaçamak yapmayınca gidiyo var ya, pembe çok doğru söylüyomuş vallahi bu konuda.
bugun bi lokma şundan yiyim, yarın da bi lokma yesem bişey olmaz diye diye yerimizde sayıyoruz resmen. ben son 1,5 haftadır falan hiç kaçamak yapmadım. şükür ki canım da tatlı falan istemiyo bu ara. adetim yeni geçti rahatım yani
bu arada ben de yeni farkettim tabloda, benim hedefe 7 değil 6 kaldı ama önemli değil zaten 59u görünce hedefi aşağıya çekicem ben de deniz gibi..
kızlar dün kuzenimin arkadaşına kahvefalına baktırdım isteğim dışında bir bebeğim olacakmış kız olacakmış ve bana benziyecekmiş ama daha zamanı var dedi
eger hamile kalacaksam bile zayıfladıkdan sonra kalmak isterim
bu arada kız bir fal baktı ağzım açık kaldı resmen herşeyi tutturdu
baktırmayın kızlar şöyle şeylere bir fal baktıranın 40 gün namazı, duası kabul olmaz...
kızlar dün kuzenimin arkadaşına kahvefalına baktırdım isteğim dışında bir bebeğim olacakmış kız olacakmış ve bana benziyecekmiş ama daha zamanı var dedi
selam hatunlar yorucu bir seminer günü daha bitti
boşu boşuna ilçeye kadar gidip geliyoruz
bi halt yaptığımızda yok oturup oturup geliyoruz ama yol yoruyor
bu sabah tartıldığımda yine 59.2 çıktım ama karnım bayağı şişti
okula gidince anca tuvalete çıkabildim ama epey bi gr eksilmiştir heralde
çünkü öylen yemeğimi yedikten sonra yine tartıldım 59.3 yani yemekten önce tartılsaydım 58.9 falan görürdüm heralde
neyse bu sevda yarına kaldı
falcıya felan bende gitmem sevmemde öyle şeyleri hacı hoca büyücü falcı felanne güzel işte sende bir kız istiyordun zaten
he bu arada ben fal baktırmayı hiç sevmem
yani falcıya falan gitmem ama arkadaşlarla kendi aramızda fincan kapatırız
kızlar bugün seminerde ilk öğretmenliğe başladığım sene çalıştığım okuldaki öğretmen bir arkadaşımı gördüm
yani yaklaşık 1o senedir görüşmediğim bir arkadaştı
beni görünce inanamadı 10 sene önceki halimden daha genç göründüğümü söyledi
o zamanlar bekardım ve kızı benim öğrencimdi yani anasınıfına gidiyordu
şimdi kızı lise 2 ye gidiyormuş vay be dedim benim ilk öğrencilerim şimdi liseye gidiyorlar
zaman nasılda geçiyor.çok hoş göründüğümü söyledi ve hemen zayıflama tiyolarını sordu
o zamanlar şimdikinden 10 kilo daha fazlaydım demekki kilo gerçekten yaşlı gösteriyor.
ayy bugün hiç iyi değilim resmen enerjim düştü
tansiyonum da 9/7 çıktı, başım dönüyo. temizlik yaparken bişeyim yoktu sonradan böyle oldum valla hayret..
bi bardak tuzlu ayran içtim, bu ara tuzu tamamen kesmiştim. tansiyon ondan gitti heralde benim.
2 çay kaşığı da pekmez attım ağzıma, gözüm çikolatada kaldı aslında ama doğal şeker girsin en azından boğazımdan dedim. umarım gece boyu yemem poofff
enerjimin yerine gelmesi lazım ya, dersime hazırlanmam lazım.
ilk ders çok önemli, öğrencim memnun kalsın:18:
Benim moral sıfır artık psikolojik olarak kaldıramıyorum şu diyet olayını. al ve al ver depresyona gircem yoksa.
bilmiyorum devam edemeyeceğim sanırım
niye canını sıkıyorsun ki hayret bişesin biz hepimiz böyle diye diye kilo vermedikmi yavaşda olsa bırakmadık azimle devam ediyoruz
sende canını sıkma ve 1 gün ara ve diğer gün devam et psikolojini bozma canım bak nekadar çok kilo verdim altı üstü 6 kilon kalmış bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?