Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ayyyyyy di mi yaaa offf

yandım bugun resmen sıcaktan nefes alamıyodum

bıktım artık pişmanlıkla bişey yemekten ya

o kadarından pişmanlık duyma güzelim ya aç karnına yiyince bişey olmaz demişti benim doktorum.
hatta tatlıyı aç karnına yemek doğruymuş
biz yemekle birlikte ve yemekten hemen sonra götürdüğümüz için kilo alıyomuşuz
ve de misal 2 kare yerine 1 paket yetmediği için

tatlıyı aç karnına yeyince birden kan şekeri yükseliyomuş
o da iyi değil diye duymuştum ben :/

Bebişim bu yazdıklarını yapmak istemeyen biri var mı acaba? Bende hep gezmek istiyorum.Para gökten yağsın hep alışveriş yapıyım.Ay sonu nasıl gelir diye düşünmeden yaşıyım. ahahah bide çoluğum yok çocugum yok hem maaşım var anne baba desteği hala aysonunu getiremiyorum:) hee bide bunlardan ziyade yiyip yiyip 36 beden olmak istiyorum.Çokmu şey istiyorum be minnoşlarrrr

Menüne bayıldımmmm.Afferin kız boğazın durmamış yemişsin ama çok sağlıklı olmuş bitek meyve salatasının ölçüsüne dikkat etmek gerekio o kadar

Vayy vay vayy spora bak ne güzel sen gaza gel ki bizide gaza getir bebişim en güzel sporla zayıflanır ama tembel totomu bitürlü kaldıramıorm:)

dondurma yedim

başka da diycek bişeyim yok

ayyyyyy di mi yaaa offf

yandım bugun resmen sıcaktan nefes alamıyodum

bıktım artık pişmanlıkla bişey yemekten ya

yandıysan su iç iyi gelir:) bebemm bari fruttare ye dn reklamını gördm 50 60 kalori diyodu gidipte magnum cornet yeme

günaydın kızlar
bugun hiç modda değilim offf yaaaaaaaaaaa
ne zamandır kendimi gaza getirdim tam başlıcam yatıya misafir
onlar gitti ben daha kendime gelemedim kaç gündür temizlik bulaşık vs derken pestilim çıkmış bugun de makineye bi sürü çamaşır atılcak as topla ütüle
gözümde büyüyor
daha demin zor kalktım sıcaklar deseniz mahvediyor ben nemsiz yerde bile sıcağa dayanamazken burası hem çok nemli hem sıcaklar çok, tansiyon yerlerde bi de üstüne diyet spor gitmiyor
kardeşlerim evdeler, bi de onların dertleri....
daha kahvaltı yapamadım bana kalsa çoktan yerdim ama on kez sofra hazırlamak istemiyorum oğlanların kalkmasını bkliyorum
neyse hiç gazda değilim bu kilolar nasıl gitcek offff yaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar dünkü menümü yazıyım gerçi öğlen fenaa ama napiyim gizlim saklım yok

Sabah: kepek ekmeğine beyaz peynir,salamlı sandviç(sosisli ekmeğinin yarısı kadar)
Öğlen: 4 köfte yoğurt ve pide(bu kombinle iskender süsü verilmiş bişeydi altındaki dizili tüm pideleri yedim)
Ara: 1 tane hektari
Akşam: 1domates,biraz karpuz,1 kk da beyaz peynir Not: Annem,abim ve ablam karşımda hamburger ve patates kızartması yiyolardı düşünün yani iradeyi eheheh

ahaah :) yok ya magnum çok geliyo zaten bana yiyemiyorum. akşam yediğim dondurma da maraş usulu algidanın, şu kaselerde olanlardan. çok fazla diildi yani. fruttareyi de hiç sevmiyorum ya dondurma diil ki o buz resmen.

ahaah :) yok ya magnum çok geliyo zaten bana yiyemiyorum. akşam yediğim dondurma da maraş usulu algidanın, şu kaselerde olanlardan. çok fazla diildi yani. fruttareyi de hiç sevmiyorum ya dondurma diil ki o buz resmen.

he iyi bari sütlü dondurma en azından he bide baktım 111 kaloriymiş arasıra yiyebilirsin ama alışkanlık haline getirme 59a bukadar yaklaşmışken kaçamak yapma eğerki canım bişey çekiosa hep bi minnoş bedenleriyle hava atan her giydiğini yakıştıran zayıf kızları düşün ben öyle yapıorum:) suratları bitaraflarıma benziyo ama vucudunun 4te 3ü güzel diye harika kız olarak görülüyolar uyuz oluyorum:)

ohh bi çorba bide yoğurtla ne kadar güzelde doydummmm:) patlicam hatta nerdeyse:) aslında önümüze konan porsiyonla doyuyoruz ki biz gözümüz aççç gözümüzzz

Bizde eve şu 3 lt olan pandalardan alırız hep. Öyle magnum vs yemem yersem çook nadir senede bir. Ağır gelir çünkü.
İşte 2 top yerim yiyince baska da yemem. 3. top çok kalorili olmasın aman sonra yiyemem diye Napak fakir tesellesi

Kızlar geçen senelerden bir fotoğraf buldum. Teyzem annem ben oturuyoruz kahvaltıda.
Ama ne kahvaltı...
Reçeller, börekler, patates kızartmaları, menemenler abooo neler neler.
En kötüsü de bi reçel kasesini almısım elime yiyorum
İyiki 200 kilo olmamışım ben

yok alışkanlık haline gelmez ya, aklıma gelip de alıp yiyceğim bi dondurma değil o. komşu getirmiş bizim nerden estiyse ona ara ara yapıyo öyle şeyler :)
ben dökme dondurma seviyorum kulahta olcak böyle kakaolu falan.. cornet falan pek sevmem yani. ama hangisi daha fenadır onu bilemem tabii

ayyyy inanılmaz bişiy ama bugun bende iştah yok

öğlen yemeğini zerdeçallı yoğurtla geçiştirdim. hala da canım bişey istemiyo aman nazar değmesin

merhaba kızlar

sabahdan beri hava güneşli ve sıcaktı ama elektirikler kesikti giremedim şimdide bir yağmur bir yağmur int düşüyor sürekli

bugünü iyi kötü atlattım bir uyku bastırdı efe uyuyunca bende yattım 2 saat uyumuşum tek kötü şey bu oldu neyse artık akşam spor yapar telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…