dondurma yedim
başka da diycek bişeyim yok
Kız dondurmadan ne olacak. O kadar da sıkmayalım artık kendimizi. ölelim mi bu sıcaklarda
ayyyyyy di mi yaaa offf
yandım bugun resmen sıcaktan nefes alamıyodum
bıktım artık pişmanlıkla bişey yemekten ya
o kadarından pişmanlık duyma güzelim ya aç karnına yiyince bişey olmaz demişti benim doktorum.
hatta tatlıyı aç karnına yemek doğruymuş
biz yemekle birlikte ve yemekten hemen sonra götürdüğümüz için kilo alıyomuşuz
ve de misal 2 kare yerine 1 paket yetmediği için
tatlıyı aç karnına yeyince birden kan şekeri yükseliyomuş
o da iyi değil diye duymuştum ben :/
tatlıyı aç karnına yeyince birden kan şekeri yükseliyomuş
o da iyi değil diye duymuştum ben :/
anacım yükseltecek kadar yemicen işte. azında kararında :)
merhaba kızlar
şu ev işleri hiç bitmiyor yoruyor beni sıkıldım artık yaaa gezip tozmak deli gibi alış veriş yapmak istiyorum ama bu kiloyada hiç bişe alasım gelmiyo
bugün gene diyetim iyi gidiyor şükür kaçamaksız ilerliyorum
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yk çökelek
1 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
2 erik
1 tabak bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllıekmek
karışık meyve tabağı(bayağı yedim)
1 tabak yoğurtlu bakla
domates salatalık maydanoz
2 hamsi büyüklüğünde balık 2 3 minik parça pat.kızartma(şükür ağzımı tuttum)
1 tam ceviz
su 2 lt geçti 2 bardak taçınlı yeşilçay 1 bardak kirazsaplı form çayı
35 dk bisiklet bindim
50 dk spor + 10 dk yürüyüş = 1 saat
20dk cross trainer yaptım yarın 40 veya 1 saat yapmayı düşünüyorum müthiş bir şey.
Ben diyete kelimesini unutuyorum. Tatlı ve kaçamak yok, idareli yemek var.
Bol bol spordayım bundan sonra.
Başka çözüm yok.
Bugün ordaki bir kız 12 günde 6 kilo verdim dedi. Şok oldum elalem neler yapıyor 6 kg için zırlamıcam.
Çok pis gaza geldim
dondurma yedim
başka da diycek bişeyim yok
ayyyyyy di mi yaaa offf
yandım bugun resmen sıcaktan nefes alamıyodum
bıktım artık pişmanlıkla bişey yemekten ya
Bebişim bu yazdıklarını yapmak istemeyen biri var mı acaba? Bende hep gezmek istiyorum.Para gökten yağsın hep alışveriş yapıyım.Ay sonu nasıl gelir diye düşünmeden yaşıyım.ahahah bide çoluğum yok çocugum yok hem maaşım var anne baba desteği hala aysonunu getiremiyorum:) hee bide bunlardan ziyade yiyip yiyip 36 beden olmak istiyorum.Çokmu şey istiyorum be minnoşlarrrr
Menüne bayıldımmmm.Afferin kız boğazın durmamış yemişsin ama çok sağlıklı olmuş bitek meyve salatasının ölçüsüne dikkat etmek gerekio o kadar
Vayy vay vayy spora bak ne güzel sen gaza gel ki bizide gaza getir bebişim en güzel sporla zayıflanır ama tembel totomu bitürlü kaldıramıorm:)
yandıysan su iç iyi gelir:) bebemm bari fruttare ye dn reklamını gördm 50 60 kalori diyodu gidipte magnum cornet yeme
ahaah :) yok ya magnum çok geliyo zaten bana yiyemiyorum. akşam yediğim dondurma da maraş usulu algidanın, şu kaselerde olanlardan. çok fazla diildi yani. fruttareyi de hiç sevmiyorum ya dondurma diil ki o buz resmen.
he iyi bari sütlü dondurma en azından he bide baktım 111 kaloriymiş arasıra yiyebilirsin ama alışkanlık haline getirme 59a bukadar yaklaşmışken kaçamak yapma eğerki canım bişey çekiosa hep bi minnoş bedenleriyle hava atan her giydiğini yakıştıran zayıf kızları düşün ben öyle yapıorum:) suratları bitaraflarıma benziyo ama vucudunun 4te 3ü güzel diye harika kız olarak görülüyolar uyuz oluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?