Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

girmişken menümü yazayım olurya int gene düşer
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 üçgen peynir
6 zeytin
domates salatalık süsbiber

2 erik 3 kayısı

5 yk patlıcan yemeği
2 yk pilav
yarım dilim ekmek
cacık

1 domates aztuzlu

2 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
salata ayran

2 lt yi geçti su 2 bardak yeşil çay 3 olur
30 dkda bisiklet binerim

Son düzenleme:
SELAM HATUNLAR
burayı ihmal ediyorum diye kızmayın inanın elimden olmayan sebeplerden dolayı
bu hafta lise bütünleme sınavları var ve eşim bütün gün pc den not girişi yapıyor
malesef pc pek elime geçmiyor,şimdi eşim uyukluyor da öyle alabildim pc yi

diyet olayına gelince kendimce idare etmeye çalışıyorum
dün biraz bozdum ama akşam yemeği yemiyerek dengelemeye çalıştım
bugünde saçma sapan bişey oldu birazdan menümü yazarım

menümü sunuyorum

sabah
2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 zeytin 1 parça peynir vs. işte

ara
1 sade türk kahvesi ve 1 bardak sade çay

öğlen
küçük bir parça tandır ekmeği arasına kaşar peyniri (ekmek avcumun içi büyüklüğünde ve lavaştı)

ara
1 dilim ev yapımı tarçınlı kek (misafirim vardı)

akşam yemeği öncesi yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçel karışımı

akşam
3 çatal börülcei,1 dilim tandır ekmeği (tabiki doymadım )

yatmadan önce 1 kase pulbiberli yoğurt iyeceğim

kızlar bugun çok yoruldum
ayaklarım balon gibi...
resmen umutsuz ev kadınına döndüm evlenmeden
3 makine çamaşır yıkandı dünküler de ipteydi topla as topla as, dür katla, herkesin odasına yerleştir ortalığı topla, temiz bulaşıkları çıkartıp kirlileri koy, kahvaltı hazırla, yemek hazırla bi de markete gittim valla pestilim çıktı... hani normal şeyler bunlar tamam da... pazardan beri habire çalışıyorum arı gibi malum benim bel de bünye de dayanmıyor artık
bunca işin arasında da ne motivasyon kaldı ne bişey, gerçi akşam üstü 1 saat kadar yürümüş oldum market bahanesiyle... ayak bileklerim şu an şiş
herşeye rağmen, menümü yazcam berbat bişey ama napayım

kahvaltı - 12:15
- 1 dl kadar beyaz ekmek (tahıllı kalmamıştı)
- menemen
- 2 çay kaşığı kadar bal
- birazcık tahin-pekmez:26:
- çay

öğle yok

ara - 15:30
- 10-15 badem

ara - 19:00
- 1 tahta kaşığı kadar patates kavurması (az yağda kardeşime yapmıştım)

akşam - 21:45
- 1 parça tavuk
- yemeğin patateslerinden (annem yemeği az yağlı yapmış)
- salata
- yarım dl ekmek (maalesef beyaz)

su - saymadım 2lt olmuştur herhalde:44:
spor - 45-50 dk yürüyüş

Son düzenleme:
hiçbişe yememişsinki sadece kötü olarak kek var oda olsun okadar
yemeklerini az yiyerek dengelemişsin kek olayını

ahh sorma iş bitmiyo lilyşiiiiimmm bendede biliyorsun 2 ev ve 1 koca bahçe var 3 tanede erkek var başımda totomun üstüne oturmuyorum bazen
bazende sallıyorm hiçbişe yapmıyorm ama inan işten güçden yürüyüşe zaman ayıramıyorum çok zormuş ev kadını olmak
önceden süslenip püslenio işe giden gezip tozan ben şimdi kuaförün kapısından içeri adımımı bile atamıyorm okadar yaniiiiiiii
menüne gelince menünde sorun yok ama saatlerinin hepsi çok geç böyle olmaz amaa erken yat erken kalk benim kahvaltı bazen 10a aksıyo ona bile üzülüyorm

cnm saatler sorun biliyorum
sabah 10:30da kalktım ama kardeşlerimi beklemekten öğle oldu, diceksin ki sen ye, ama inan bi daha hazırlamak istemiyorum ben hazırlıyorum ben kaldırıyorum bi de eğil kalk zor oluyor biz yerde yiyoruz da...
bir de bana kalsa düzenli yerim ama bu aralar canım bşey istemiyor bir de bir tek akşamları aynı sofrada oturyoruz ondan işte...
ya ben eski diyet listeme dönsem sallamıcam da... evde oğlanlar habire hizmet et dur, hava nemli sıcak bnm bünye kaldırmıyor, tansiyon yerlerde...
işte motive de olamadım tam oldum başlıcam çat misafir hala daha dinlenmeden yoruluyorum o da zorluyor beni...

Günaydın kızlarr bugün açılış bendenn:)

Dünkü Menüm

Sabah:1domates,2kaşık lor peynir
Öğlen: tavuklu şehriye çorbası ve yoğurt
Akşam: 2 kase ıspanaklı ayranlı soğuk çorba,domates,karpuz
Gece: 1kase ıspanaklı çorba 2kandil simidi:) kandilden kaldı bozulmasın dedim yedimm ahahah bahaneyede bak

selamlar kızlar

bakıyorum da akşamdan beri pembe dışında kimsecikler uğramamış...

ben de hemen çıkıcam, öğrencim gelcek birazdan. odayı derse uygun hale getirmem lazım ahah

diyet de iyi gidiyo. pazardan 2,5 liraya badi aldım ya, öyle de güzel oldu ki anlatamam :) çok güzel bişeymiş acaba olur mu diye düşünmeden hemen alıp gelmek eve.. önceden olur diye alırdım, olmazdı hep kalırdı bi kenarda. pazarda deneme şansı olmadığı için :)

neyse bebişler. bugun spor yapmaya niyetim var bakalım.. öğrencim gittikten sonra yapmaya çalışıcam. haftanın 3 günü sporsuz geçti. bu son 4 günü sporla kapatmam gerek...

hadi byess

merhaba kızlar pazar ve market alışverişimi yaptım geldim bide öğlen yemeği yap felan anca girebildim
diyetim bugünde güzel gidiyor ama kayınpederim pazardan mısır istedi aldık ve haşladım belki küçük bir mısır yiyebilirim çok severimde haşlanmış mısırı neyseki öğle yemeğimi haşlanmış kabakla geçiştirdim hafif oldu haşlanmış kabağın tadıda hiç kötü değilmiş beğendim sürekli yaparım artıkın......

wayyyyy anasınıııııııı

sende şans yok kızım:

yaaa sinir oldum. yok babası set almış da evde çalışcakmış. bilmem ne... evde çalışarak ingilizce öğrenilseydi eğer bu kadar insan yırtınmazdı ingilizce öğrenmek için. resmen yalan atıyo. haberi yokmuş babası süpriz yapıp set almışmış. saatini 25 liradan veriyorum gene de yaranamıyorum bu insanlara yaaa.. millet saatini 50 liradan açıyo özel derslerin...

ohaaaaaa be 25tl ye dersmi verilir çok az emeğine yazık kızz millet 50 tlye buldu diye seviniyoo ama tabi bide şöyle bi mantık olabilir saatine 25 lira verceme dershaneye gider 500 lira verrim daha iyi..ama bana kalırsa özel ilgiye 25lira az istanbulada geliomusun ders vermeye hehehe

cumartesi günü yeni biyere taşındığımızdan ve bütün işlerle ilgilenme görevi bana düştüğünden yarında yeni adresimizde olacağımdan buraya giremiycem.Burdaki telefon naklini oraya yaptırdım ama internet nakli ne zaman yapılır bilemiyorum.Sizi seviyorum anaacımmm

selam güzellerim çıtır günlük kardeşlerimmmmm
bugun güzel bir başlangıç yapma niyetiyle telefonumu 8:30a kurdum tabii biraz sallana sallana 9u buldum:26:
ama kahvaltı 10u geçti işte evdekilere göre hareket edince böyle oluyor ayrı da yenmiyor
neyse bugunku menüm güzel gidiyor sporumu da biraz hava serinlesin yapıcam inşallah
bugun biraz öğle uykusu da yaptım hehe bu sıcaklarda yapcak bişey yok napayım herkes de evde özel de yok ben de kitap okuyayım dedim uyuyakalmışım
neyse bende durumlar bundan ibaret...
işte özel yok her istediğimde pcye giremiyorum halbuki bnm odamda...

pembem senin menüler gene az az maşallah eski düzene döndün heral dukan işi bitti mi:44:
bu arada inşallah net biran önce bağlanır bi yanımız eksik kalcak hemen bağlansın da dön aramızaaaaaaaaaaaaa

randomlife... kız 25tl az güzelim bulmuşlar da bunuyorlar töbe töbeeeeee
hem ingilizce dediğin gibi setle öğrenilseydi, ülkede yabancı dil bilmeyen adam kalmazdı ben de ilk setten öğrenmiştim o zaman tabii küçüktüm ama tabii konuşmadan öğrenilmiyor yani kötü etmişler hem söz verip hem gelmemekle...

kız sadiş ben de öğlen kabak yemeği yaptım 1 yk zeytinyağı ile, menü aynı

özel derslerin fiyatları uçuk bencede 25 tl az
setten öğrenilirmi ingilizce yaa öğrenilseydi ben öğrenirdim para çantası gibi deri çantanın içinde vardı babam almıştı ama hiçbir faydası olmadı ahahahah

menüm bugün karman çorman oldu ama herşey ölçülü oldu

sabah
çok az patatesli yum.
1 dilim beyazekmek(tahıılıekmek bitmişti)
1 kk beyazpeynir
domates

1 avuç kiraz

2 haşlanmış kabak üstüne sarımsaklı yoğurt
10 tane felan leblebi(sarımsak rahatsız etti bende ağzıma leblebi attım biraz)

1 muz
1 bisküvi(efe kremasını yemiş gerisini ben attım ağzıma)

fırında patatesli tavuk(patates yarım patates anca)
1 2 kaşık salata
1 balık

1 dilim bitter(bu çok iyi geldi ahahahh)

30 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur 1 bardak yeşilçay oda 3 olur canlarım yeme işlemini kapattım başkada bişe yemem daha ne yiyeyim

bu arada bişe dikkatimi çekti çogumuz topiğe giriyoruz ama kimse doğru dürüst menü yazmıyor yazanlarada yorum yapılmıyor acımasızca eleştiri istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…