hiçbişe yememişsinki sadece kötü olarak kek var oda olsun okadarmenümü sunuyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 zeytin 1 parça peynir vs. işte
ara
1 sade türk kahvesi ve 1 bardak sade çay
öğlen
küçük bir parça tandır ekmeği arasına kaşar peyniri (ekmek avcumun içi büyüklüğünde ve lavaştı)
ara
1 dilim ev yapımı tarçınlı kek (misafirim vardı)
akşam yemeği öncesi yoğurt,tarçın,zencefil,zerdeçel karışımı
akşam
3 çatal börülcei,1 dilim tandır ekmeği (tabiki doymadım )
yatmadan önce 1 kase pulbiberli yoğurt iyeceğim
kızlar bugun çok yoruldum
ayaklarım balon gibi...
resmen umutsuz ev kadınına döndüm evlenmeden
3 makine çamaşır yıkandı dünküler de ipteydi topla as topla as, dür katla, herkesin odasına yerleştir ortalığı topla, temiz bulaşıkları çıkartıp kirlileri koy, kahvaltı hazırla, yemek hazırla bi de markete gittim valla pestilim çıktı... hani normal şeyler bunlar tamam da... pazardan beri habire çalışıyorum arı gibi malum benim bel de bünye de dayanmıyor artık
bunca işin arasında da ne motivasyon kaldı ne bişey, gerçi akşam üstü 1 saat kadar yürümüş oldum market bahanesiyle... ayak bileklerim şu an şiş
herşeye rağmen, menümü yazcam berbat bişey ama napayım
kahvaltı - 12:15
- 1 dl kadar beyaz ekmek (tahıllı kalmamıştı)
- menemen
- 2 çay kaşığı kadar bal
- birazcık tahin-pekmez:26:
- çay
öğle yok
ara - 15:30
- 10-15 badem
ara - 19:00
- 1 tahta kaşığı kadar patates kavurması (az yağda kardeşime yapmıştım)
akşam - 21:45
- 1 parça tavuk
- yemeğin patateslerinden (annem yemeği az yağlı yapmış)
- salata
- yarım dl ekmek (maalesef beyaz)
su - saymadım 2lt olmuştur herhalde:44:
spor - 45-50 dk yürüyüş
hay şansıma tüküreyim öğrencim ders almaktan vazgeçmiş :/
wayyyyy anasınıııııııı
sende şans yok kızım:
yaaa sinir oldum. yok babası set almış da evde çalışcakmış. bilmem ne... evde çalışarak ingilizce öğrenilseydi eğer bu kadar insan yırtınmazdı ingilizce öğrenmek için. resmen yalan atıyo. haberi yokmuş babası süpriz yapıp set almışmış. saatini 25 liradan veriyorum gene de yaranamıyorum bu insanlara yaaa.. millet saatini 50 liradan açıyo özel derslerin...
yaaa sinir oldum. yok babası set almış da evde çalışcakmış. bilmem ne... evde çalışarak ingilizce öğrenilseydi eğer bu kadar insan yırtınmazdı ingilizce öğrenmek için. resmen yalan atıyo. haberi yokmuş babası süpriz yapıp set almışmış. saatini 25 liradan veriyorum gene de yaranamıyorum bu insanlara yaaa.. millet saatini 50 liradan açıyo özel derslerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?