valla ben beğendim anam menünü, afiyet olsunmenüm bugün karman çorman oldu ama herşey ölçülü oldu
sabah
çok az patatesli yum.
1 dilim beyazekmek(tahıılıekmek bitmişti)
1 kk beyazpeynir
domates
1 avuç kiraz
2 haşlanmış kabak üstüne sarımsaklı yoğurt
10 tane felan leblebi(sarımsak rahatsız etti bende ağzıma leblebi attım biraz)
1 muz
1 bisküvi(efe kremasını yemiş gerisini ben attım ağzıma)
fırında patatesli tavuk(patates yarım patates anca)
1 2 kaşık salata
1 balık
1 dilim bitter(bu çok iyi geldi ahahahh)
30 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur 1 bardak yeşilçay oda 3 olur canlarım yeme işlemini kapattım başkada bişe yemem daha ne yiyeyim
bu arada bişe dikkatimi çekti çogumuz topiğe giriyoruz ama kimse doğru dürüst menü yazmıyor yazanlarada yorum yapılmıyor acımasızca eleştiri istiyorum
kız ben ne zmanadır boşladım farkındayım diyet miyet de yoktu, kendim yazmayınca da menüleri yorumlamaya yüzüm olmuyordu, ama ben de bugun yazıcam inşallah süper gittimakşamı yemedim henüz işte birazdan yicem
ondan sonra gelir yazarım anacım
ama bu arada senin menüye eleştiri yapcak bişey bulamadım dengeli gitmişsin ama bişey dicem gülceksiniz
bugun biraz kalori topiğinde takıldım ya, o gazla senin menünün de kalorisi hesaplamaya koyulmuşum yediklerine bakmadan dedim noluyosun lily kendine gel... sonra yarıda kestim
bundan sonra menülerimi kalorilerini hesaplayıp yazcam
Günaydın kızlarr bugün açılış bendenn:)
Dünkü Menüm
Sabah:1domates,2kaşık lor peynir
Öğlen: tavuklu şehriye çorbası ve yoğurt
Akşam: 2 kase ıspanaklı ayranlı soğuk çorba,domates,karpuz
Gece: 1kase ıspanaklı çorba 2kandil simidi:) kandilden kaldı bozulmasın dedim yedimm ahahah bahaneyede bak
merhaba kızlar pazar ve market alışverişimi yaptım geldim bide öğlen yemeği yap felan anca girebildim
diyetim bugünde güzel gidiyor ama kayınpederim pazardan mısır istedi aldık ve haşladım belki küçük bir mısır yiyebilirim çok severimde haşlanmış mısırı neyseki öğle yemeğimi haşlanmış kabakla geçiştirdim hafif oldu haşlanmış kabağın tadıda hiç kötü değilmiş beğendim sürekli yaparım artıkın......
menüm bugün karman çorman oldu ama herşey ölçülü oldu
sabah
çok az patatesli yum.
1 dilim beyazekmek(tahıılıekmek bitmişti)
1 kk beyazpeynir
domates
1 avuç kiraz
2 haşlanmış kabak üstüne sarımsaklı yoğurt
10 tane felan leblebi(sarımsak rahatsız etti bende ağzıma leblebi attım biraz)
1 muz
1 bisküvi(efe kremasını yemiş gerisini ben attım ağzıma)
fırında patatesli tavuk(patates yarım patates anca)
1 2 kaşık salata
1 balık
1 dilim bitter(bu çok iyi geldi ahahahh)
30 dk bisiklet bindim
2 lt su 3 olur 1 bardak yeşilçay oda 3 olur canlarım yeme işlemini kapattım başkada bişe yemem daha ne yiyeyim
canım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
kız ben ne zmanadır boşladım farkındayım diyet miyet de yoktu, kendim yazmayınca da menüleri yorumlamaya yüzüm olmuyordu, ama ben de bugun yazıcam inşallah süper gittimakşamı yemedim henüz işte birazdan yicem
ondan sonra gelir yazarım anacım
ama bu arada senin menüye eleştiri yapcak bişey bulamadım dengeli gitmişsin ama bişey dicem gülceksiniz
bugun biraz kalori topiğinde takıldım ya, o gazla senin menünün de kalorisi hesaplamaya koyulmuşum yediklerine bakmadan dedim noluyosun lily kendine gel... sonra yarıda kestim
bundan sonra menülerimi kalorilerini hesaplayıp yazcam
canım akşam yediklerin haricinde menüde bişe yoksaçma sapan bir menüyle karşınızdayım
sabah 8:00
2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 parça peynir vs,
ara
sınırsız şekersiz çay kahve (seminerde sıkıntıdan sayısını bilemeyiyeceğim kadar çok içtim)
öğlen 13:30
2 adet minik kabakla yaptığım kabaklı yoğurt karışımının yarısından az yedim çünkü kabakları yaktım kurtarabildiklerimide midem almadı
kısaca öğlen aç kaldım fisafirliğe gideceğim için de başka bişe yemek istemedim
misafirlikte 17:30
aklınıza ne geldiyse,görgüsüzler gibi yedim,daha doğrusu tıkındım
2 dilim biberli ekmek,2 şekerli kurabiye,1 tuzlu kurabiye,1 küçük dilim etimek tatlısı (eeeee daha ne olsun)
ama dikkat ettiyseniz sabah 8 den akşam 5 buçuğa kadar pek bişe yemedim
akşam
tabiki yemedim yemiyecem
su ve sporu ne siz sorun ne ben söyliyeyim
menünde bir saçmalık yok tatlım gayet güzel mis gibi kokan simite hayır denmiyoobenim menülerim bu aralar çok saçma oluyo ya...
sabah
2 dl çavdar
peynir, zeytin, salatalık
yumurta
yeşil çay
öğlen
yarım simit
az peynir
ara öğün
öğlenden kalan simidin diğer yarısı
çay
meyve
akşam
çorba
taze fasülye yemeği
salata
akşamdan önce zerdeçallı yoğurt..
spor 1 saat
su miktarını hiç bilmiyorum valla
canım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
hesaplasaydın kız sevinirdim
canım akşam yediklerin haricinde menüde bişe yokneyse öğle yememişsin akşam da yemediysen süper olmuş eheheh
menünde bir saçmalık yok tatlım gayet güzel mis gibi kokan simite hayır denmiyoo
bu arada akşam yemeğinden önce bende zerdeçallı yoğurtdan yedimyarın cuma tartılma günü ya zerdeçallı yoğurda sarıldık
p.tesiden beride ceviz suyunu yapıyorum
hesaplasaydın kız sevinirdim
saçma sapan bir menüyle karşınızdayım
sabah 8:00
2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 parça peynir vs,
ara
sınırsız şekersiz çay kahve (seminerde sıkıntıdan sayısını bilemeyiyeceğim kadar çok içtim)
öğlen 13:30
2 adet minik kabakla yaptığım kabaklı yoğurt karışımının yarısından az yedim çünkü kabakları yaktım kurtarabildiklerimide midem almadı
kısaca öğlen aç kaldım fisafirliğe gideceğim için de başka bişe yemek istemedim
misafirlikte 17:30
aklınıza ne geldiyse,görgüsüzler gibi yedim,daha doğrusu tıkındım
2 dilim biberli ekmek,2 şekerli kurabiye,1 tuzlu kurabiye,1 küçük dilim etimek tatlısı (eeeee daha ne olsun)
ama dikkat ettiyseniz sabah 8 den akşam 5 buçuğa kadar pek bişe yemedim
akşam
tabiki yemedim yemiyecem
su ve sporu ne siz sorun ne ben söyliyeyim
kız nesi saçma Allah aşkına...benim menülerim bu aralar çok saçma oluyo ya...
sabah
2 dl çavdar
peynir, zeytin, salatalık
yumurta
yeşil çay
öğlen
yarım simit
az peynir
ara öğün
öğlenden kalan simidin diğer yarısı
çay
meyve
akşam
çorba
taze fasülye yemeği
salata
akşamdan önce zerdeçallı yoğurt..
spor 1 saat
su miktarını hiç bilmiyorum valla
hemen hesaplayım şekerimbenim bugün yediklerim kaç milyon kalori yapar acaba
hemen hesaplayım şekerim
denizcim ben yüksekten hesapladım 1000 kcal anca yediklerin... tabii k.hidrat değerleri tavan onun sen de farkındasın
1 bardak ayran ya da süt iç ya da biraz yoğurt salata veya meyve ye 1 tane
farkındayım tabi ve önemli olanda karbonhidrat değerleri ama malesef bugün böyle oldu tartı öncesi yapmamam gereken bir falsoydu
hesaplaman için teşekkür ediyorum
iyi düşün iyi olsun bozma moralini...
bu haftaki kaçamak şansını önden doldurmuş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?