Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

valla ben beğendim anam menünü, afiyet olsun

bu arada bişe dikkatimi çekti çogumuz topiğe giriyoruz ama kimse doğru dürüst menü yazmıyor yazanlarada yorum yapılmıyor acımasızca eleştiri istiyorum

kız ben ne zmanadır boşladım farkındayım diyet miyet de yoktu, kendim yazmayınca da menüleri yorumlamaya yüzüm olmuyordu, ama ben de bugun yazıcam inşallah süper gittim akşamı yemedim henüz işte birazdan yicem
ondan sonra gelir yazarım anacım
ama bu arada senin menüye eleştiri yapcak bişey bulamadım dengeli gitmişsin ama bişey dicem gülceksiniz
bugun biraz kalori topiğinde takıldım ya, o gazla senin menünün de kalorisi hesaplamaya koyulmuşum yediklerine bakmadan dedim noluyosun lily kendine gel... sonra yarıda kestim
bundan sonra menülerimi kalorilerini hesaplayıp yazcam

oh oh oh topik şenlenmiş
ben , sevgim sadişim ve random oh oh

KIZ BU NE
resmen çorba günü yapmışsın,ekmeksiz de doyulmuyorki
ama dayanabildiysen tebrik ediyorum seni
bukadar az yemene rağmen nasıl halen 56 kilonun altına düşemedin anlamıyorum
senin kilolar iyice direnişte heralde

evet şekerim kabak yoğurtla ve baharatla tatlandırılınca çok lezzetli oluyor
iyecek bişe bulamadığım zaman benim favorilerimden biri oluyor
hemen hemen hergün yapıyorum

canım dediğin gibi ölçülü olmuş
benim menüm bugün saçma sapan hemen yazayımda görün

saçma sapan bir menüyle karşınızdayım

sabah 8:00
2 dilim tahıllı ekmek,1 yumurta,1 parça peynir vs,

ara
sınırsız şekersiz çay kahve (seminerde sıkıntıdan sayısını bilemeyiyeceğim kadar çok içtim)

öğlen 13:30
2 adet minik kabakla yaptığım kabaklı yoğurt karışımının yarısından az yedim çünkü kabakları yaktım kurtarabildiklerimide midem almadı
kısaca öğlen aç kaldım fisafirliğe gideceğim için de başka bişe yemek istemedim

misafirlikte 17:30
aklınıza ne geldiyse,görgüsüzler gibi yedim,daha doğrusu tıkındım
2 dilim biberli ekmek,2 şekerli kurabiye,1 tuzlu kurabiye,1 küçük dilim etimek tatlısı (eeeee daha ne olsun )
ama dikkat ettiyseniz sabah 8 den akşam 5 buçuğa kadar pek bişe yemedim

akşam
tabiki yemedim yemiyecem

su ve sporu ne siz sorun ne ben söyliyeyim

benim menülerim bu aralar çok saçma oluyo ya...

sabah
2 dl çavdar
peynir, zeytin, salatalık
yumurta
yeşil çay

öğlen
yarım simit
az peynir

ara öğün
öğlenden kalan simidin diğer yarısı
çay
meyve

akşam
çorba
taze fasülye yemeği
salata

akşamdan önce zerdeçallı yoğurt..
spor 1 saat
su miktarını hiç bilmiyorum valla

canım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
hesaplasaydın kız sevinirdim
canım akşam yediklerin haricinde menüde bişe yok neyse öğle yememişsin akşam da yemediysen süper olmuş eheheh
menünde bir saçmalık yok tatlım gayet güzel mis gibi kokan simite hayır denmiyoo
bu arada akşam yemeğinden önce bende zerdeçallı yoğurtdan yedim yarın cuma tartılma günü ya zerdeçallı yoğurda sarıldık
p.tesiden beride ceviz suyunu yapıyorum

Son düzenleme:

canım akşam yemedim,bu saatten sonrada yemeyi düşünmüyorum ama şu an karnım çok fena aç

şu yoğurt kürünüde bi adem gibi yapamadım ya
1 gün yapıyorum ikinci gün onutuyorum
yarın tartı günü ama benim bugün yediklerimden sonra pek ümitli değilim yani

canım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
hesaplasaydın kız sevinirdim

kız bnm hesabıma göre yaklaşık 900kcal sporu düşersek 750-800 falan olur, az yani... tabii senin hesap da doğru olabilir ama 1200ün altı biraz sakıncalı gibi , gerçi seninki dolu dolu

açııııııııııııııııııııımmmmmmmmm çık açım
1 kase yoğurt yesem yarın tartıya nasıl yansır acaba :44::44:

anacım aç kalmışsın resmen
bari bi ayran falan iç de tok tutsun bi de seminerde içtiğin çay kahve çarpıntı yapmadı inşallah:44:

kız nesi saçma Allah aşkına...
sabah yeşilçaylı dengegli bir kahvaltı, öğlen ve aran da dengeli bence çok kasma güzel olmuş afiyet olsun

denizcim ben yüksekten hesapladım 1000 kcal anca yediklerin... tabii k.hidrat değerleri tavan onun sen de farkındasın
1 bardak ayran ya da süt iç ya da biraz yoğurt salata veya meyve ye 1 tane

denizcim ben yüksekten hesapladım 1000 kcal anca yediklerin... tabii k.hidrat değerleri tavan onun sen de farkındasın
1 bardak ayran ya da süt iç ya da biraz yoğurt salata veya meyve ye 1 tane

farkındayım tabi ve önemli olanda karbonhidrat değerleri ama malesef bugün böyle oldu tartı öncesi yapmamam gereken bir falsoydu
hesaplaman için teşekkür ediyorum

farkındayım tabi ve önemli olanda karbonhidrat değerleri ama malesef bugün böyle oldu tartı öncesi yapmamam gereken bir falsoydu
hesaplaman için teşekkür ediyorum

iyi düşün iyi olsun bozma moralini...
bu haftaki kaçamak şansını önden doldurmuş oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…