Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

haydi bakalımmmm yarın tartı günü, 1 hafta daha geçti desenize:44: ben bu haftadan umutlu değilim ya, spor yapmadım ve pazartesi salı çikolata kaçamaklarım oldu...

ceviz suyuna devam et bebişim, ama az sabırlı olcaksın. 2 haftadan önce etkisini göstermiyo ben bi kaç gündür zerdeçalı yapmaya çalışıyorum ama çok da düzenli değil açıkçası ya... yani günde 1 kere falan yiyorum sadece... her zaman aklıma gelmiyo işte... oysa çok tok tutuyo yani, kesinlikle az yediriyo...
kız nesi saçma Allah aşkına...
sabah yeşilçaylı dengegli bir kahvaltı, öğlen ve aran da dengeli bence çok kasma güzel olmuş afiyet olsun

teşekkür ederim canımmm valla öyle düzenli olmayınca saçmalışım gibi geliyo bana ama aslında öğlen yemeği yemedim zaten, onun yerine yarım simit yedim. almam gereken kaloriyi de almışımdır.

bu arada günlük olarak kaç kalori alıyorum ben de merak ediyorum aslında... bi ara benim menüyü de hesaplar mısın canım... adam gibi yediğim bi gün en azından

cnm bu menü yaklaşık 1000kcal civarında yani az

Son düzenleme:
bugun öğleden sonra uyuyakalmıştım ondan uykum yok
ya benm bugun spor işi yatar...
demin heves ettim ama kardeşimin sigara kokusu tıkadı, sonra da motivasyonum gitti
zorla 5dk kadar zumba yaptım ama zorla yani hiç içimden gelmedi
o yüzden menümü yayınlıcam sadece...

bugun menü olarak iyiydim sanki, tabii yorumlara açık

sabah - 10:15
- 1-1,5dl kadar beyaz ekmek (tahıllı yoktu bi de çiçek ekmekler var ya onun 1 yaprağının yarısı yani yediğim)
- 1 ince dl peynir
- 2 siyah zeytin
- domates-salatalık
- çay

öğle - 14:00
- 6 yk kabak yemeği (1yk yağla pişirdim)
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- 1 domates
- 2/3 kase yoğurt

ara - 17:15
- 1 şeftali
- 2 incir

ara - 19:00
- 1 bardak ayran
- 3-4 küçük kepekli grisini

akşam - 20:30
- 4 yk kabak yemeği
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- yarım kase yoğurt
- 1 yeşil biber

su - 2lt
spor - yok

1000-1100 kcal falan olmuş işte...

sabah 8:30a kurdum saati işte 9da kalktım, ama ailemi bekleyince saat 10 oldu

bence gayet güzel ve dengeli bi menü olmuş lilycim... hep böyle devam etmen dileğiyle

bu arada kalorimi de hesaplamışsın canım teşekkür ederim... ben 1000den fazla ediyodur dedim ama spor da yaptım gerçi, onu da düşünmek lazım...

günaydın hatunlar

günün ilk kilo bildirimi benden olsun
kilom 58.8
açıkçası dün yediklerimden sonra bugün 58 görmeyi beklemiyordum

bugün seminerin son günü ve halen evdeyim
saat 9 da seminerde olmam lazımdı ama o kadar sıkıcıki anlatamam
şükür bugün son kalkıp gideyim de kurtulayım

ha bu arada bugün misafirliğe gidecem kesin birsürü pasta falan vardır
hafta sonu da kaynıma kız istemeye gidecez ordada pasta muhabbeti olur
bu hafta çok sakat yani

günaydın hatunlar

günün ilk kilo bildirimi benden olsun
kilom 58.8
açıkçası dün yediklerimden sonra bugün 58 görmeyi beklemiyordum

bebişim yaa resmen bi güzel haber bi kötü haber vermişsin 58leri görmen güzel ama şimdiden kendini pastaları yemeğe odaklaman kötüüü bari kararında yiycem diye odakla kendini:) sonra60 ı görürsen üzülürsün ona göre ye.. Ayrıca bi gün çorba günü yaptım diye az yiyorum sanıosunuz ama yanılıosunuz.Sadece o gün çok sevdiğim tadına doyamadığım çorbadan vardı ondan çorba günü oldu.Hem ben kendimi kıtlığa soktuysam bunun üç gün öncesinde bi ayı gibi yeme durumu vardır onuda hesap edin ehehehe yokkkkkk yokkk benim metabolizmam durmazzz çok hızlı çalışırrr:) secret yaptım gene evrene olumlu mesaj yaydım umarım bi kulağandan girip diğerinden çıkmaz evrenin

Dünkü menüm

Sabah: hayvani büyüklükteki ama kepekli olan tost ekmeğime kaşarlı ve de utanmadan kavurmalı bir tost
Öğlen: Ispanaklı çorba
Akşam: dedim az protein alıyım dedim melemen yiyim dedim ye yedim :) bikaç dilimde karpuz yedim

Su: yüzkaram: yarım litre ama birsürü bardak çay içtimmm(buda kendimi kandırmaca)

Ve 11.30 itibariyle diğer ofise geçicem temizlik firmasndan gelcekler onlarla ilgilencem sonra 2 gibi buraya gelcem santrali sökcekler dier ofise taşıycaklar yani btn gün giremem bööööööö

İşte bu çorba tadına doyamadığım çorba soğuk sğuk bide içine hazır ayran döküoruz missssss gibin oluyo tavsiye ederim deneyin

herkeslere günaydın sevgili günlük kardeşlerim

kilom 60,500 civarında seyir etmekte... ne 61 ne de 60... ortadan gidiyo bakalım bu hafta adam gibi geçirirsem 60ı görcek gibiyim ama...

kizlarrrrr ne olur dua edin banaaaaaa. saat 13'de cok önemli bi sinavim var, aylar önce deli gibi calistim biliyorum herseyi ama sinavda hepsini unuturum diye korkuyorumm
kilom 73,2 hala ayni yani.
dün kosuya gittim bu arada sabahtan, cok cok iyi geldi bana
neyse hadi ben kacar, dualarinizi unutmayinnnn

arkadaslar bu ne demek oliyyyyy??

Sayın XX,
e-Pasaportunuz tanzim edilmiş olup, başvurduğunuz temsilciliğimize iletilmektedir. 0101010101 seri numaralı e-Pasaportunuz temsilciliğimize ulaştığında size yine e-posta ile bilgi verilecektir. Bu aşamada ilave bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
Saygılarımızla,

lütfen tercüme edin, tanzim neymissss

Son düzenleyen: Moderatör:

tanzim düzenlenilmiş demek
yani sana pasaport düzenlemişler şekerim

bu arada sınavda başarılar
heycan yapma yoksa herşeyi onutursun

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar öğlen çarşıda işimiz vardı 2 3 saatliğine çarşıya gittik geldik

neyazıkki iskender yedim ama ekmeklerini yemedim

geçen hafta 65.6

bu hafta 64.3

geçen haftaki kilodan sonra bu hafta süper geldi bu
bugün yediğim iskenderden sonrada bu cumaya kaadr kaçamak yapmak yok bugün 1 saat felan yürüyüş yada bisiklet binersem iskenderi yakarım sanırım

moralim bozuk canım sıkkın hayatım hiç yolunda gitmiyor bugünüme şükürler olsun ama azcıkda bişeler yolunda gitsin

1 2 haftaya kadar eşim gemiye çalışmaya gitcek belkide 7 8 ay hiç ama hiç görüşemicez
biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum nekadar sorunlarımız olsada genede başımda olması iyiydi şimdi kayınpederimle başbaşa kalcam en istemediğim şeylerden biriydi
eşim tam kendini topladı yola girdi derken şimdi bide bu çıktı para biriktirmemiz lazım gelecek mayısa kadar ozaman da ticaretle uğraşmayı düşünüyoruz

Üzülme canım su akar yolunu bulur. Rabbim eşine ve size sağlık sıhhat verdikten sonra herşey düzelir. Belki bu ayrılık aşkınızı yeniden tazeler, özlersiniz, kıymetini anlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…