ceviz suyuna devam et bebişim, ama az sabırlı olcaksın. 2 haftadan önce etkisini göstermiyocanım bende bugün hesapladım yediklerim sporu düşersek 1100 cal felan yapıyo gayet normal yanii
hesaplasaydın kız sevinirdim
canım akşam yediklerin haricinde menüde bişe yokneyse öğle yememişsin akşam da yemediysen süper olmuş eheheh
menünde bir saçmalık yok tatlım gayet güzel mis gibi kokan simite hayır denmiyoo
bu arada akşam yemeğinden önce bende zerdeçallı yoğurtdan yedimyarın cuma tartılma günü ya zerdeçallı yoğurda sarıldık
p.tesiden beride ceviz suyunu yapıyorum
kız nesi saçma Allah aşkına...
sabah yeşilçaylı dengegli bir kahvaltı, öğlen ve aran da dengeli bence çok kasma güzel olmuşafiyet olsun
cnm bu menü yaklaşık 1000kcal civarında yani azbenim menülerim bu aralar çok saçma oluyo ya...
sabah
2 dl çavdar
peynir, zeytin, salatalık
yumurta
yeşil çay
öğlen
yarım simit
az peynir
ara öğün
öğlenden kalan simidin diğer yarısı
çay
meyve
akşam
çorba
taze fasülye yemeği
salata
akşamdan önce zerdeçallı yoğurt..
spor 1 saat
su miktarını hiç bilmiyorum valla
bugun menü olarak iyiydim sanki, tabii yorumlara açık
sabah - 10:15
- 1-1,5dl kadar beyaz ekmek (tahıllı yoktu bi de çiçek ekmekler var ya onun 1 yaprağının yarısı yani yediğim)
- 1 ince dl peynir
- 2 siyah zeytin
- domates-salatalık
- çay
öğle - 14:00
- 6 yk kabak yemeği (1yk yağla pişirdim)
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- 1 domates
- 2/3 kase yoğurt
ara - 17:15
- 1 şeftali
- 2 incir
ara - 19:00
- 1 bardak ayran
- 3-4 küçük kepekli grisini
akşam - 20:30
- 4 yk kabak yemeği
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- yarım kase yoğurt
- 1 yeşil biber
su - 2lt
spor - yok
1000-1100 kcal falan olmuş işte...
sabah 8:30a kurdum saati işte 9da kalktım, ama ailemi bekleyince saat 10 oldu
günaydın hatunlar
günün ilk kilo bildirimi benden olsun
kilom 58.8
açıkçası dün yediklerimden sonra bugün 58 görmeyi beklemiyordum
arkadaslar bu ne demek oliyyyyy??
Sayın XX,
e-Pasaportunuz tanzim edilmiş olup, başvurduğunuz temsilciliğimize iletilmektedir. 01010101 seri numaralı e-Pasaportunuz temsilciliğimize ulaştığında size yine e-posta ile bilgi verilecektir. Bu aşamada ilave bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
Saygılarımızla,
lütfen tercüme edin, tanzim neymissss
tanzim düzenlenilmiş demek
yani sana pasaport düzenlemişler şekerim
bu arada sınavda başarılar
heycan yapma yoksa herşeyi onutursun
moralim bozuk canım sıkkın hayatım hiç yolunda gitmiyor bugünüme şükürler olsun ama azcıkda bişeler yolunda gitsin
1 2 haftaya kadar eşim gemiye çalışmaya gitcek belkide 7 8 ay hiç ama hiç görüşemicez
biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum nekadar sorunlarımız olsada genede başımda olması iyiydi şimdi kayınpederimle başbaşa kalcam en istemediğim şeylerden biriydi
eşim tam kendini topladı yola girdi derken şimdi bide bu çıktı para biriktirmemiz lazım gelecek mayısa kadar ozaman da ticaretle uğraşmayı düşünüyoruz
Üzülme canım su akar yolunu bulur. Rabbim eşine ve size sağlık sıhhat verdikten sonra herşey düzelir. Belki bu ayrılık aşkınızı yeniden tazeler, özlersiniz, kıymetini anlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?