moralim bozuk canım sıkkın hayatım hiç yolunda gitmiyor bugünüme şükürler olsun ama azcıkda bişeler yolunda gitsin
1 2 haftaya kadar eşim gemiye çalışmaya gitcek belkide 7 8 ay hiç ama hiç görüşemicez
biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum nekadar sorunlarımız olsada genede başımda olması iyiydi şimdi kayınpederimle başbaşa kalcam en istemediğim şeylerden biriydi
eşim tam kendini topladı yola girdi derken şimdi bide bu çıktı para biriktirmemiz lazım gelecek mayısa kadar ozaman da ticaretle uğraşmayı düşünüyoruz
menümü yazayım bariii bugun gene in cin top oynuyo
sabah:
2 dl çavdar ile klasik kahvaltım. artık ezberlediniz
ara:
zerdeçallı yoğurt
öğlen:
köfteli patlıcan yemeği
ara:
2 şeftali
akşam:
çorba
taze fasülye yemeği
salata
spor:1 saat
su: 2 lt oldu
lily gelirsen bi kalori hesaplaması yapar mısın kuzum aşağı yukarı ya? bi daha istemiycem söz
kaba taslak (tane hesabı ya da kaşık hesabı olmadığından kaba taslak diyorum ) 1200kcal civarı canım
afiyet olsun
arkadaslar bu ne demek oliyyyyy??
Sayın XX,
e-Pasaportunuz tanzim edilmiş olup, başvurduğunuz temsilciliğimize iletilmektedir. 0101010101 seri numaralı e-Pasaportunuz temsilciliğimize ulaştığında size yine e-posta ile bilgi verilecektir. Bu aşamada ilave bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
Saygılarımızla,
lütfen tercüme edin, tanzim neymissss
tanzim düzenlenilmiş demek
yani sana pasaport düzenlemişler şekerim
bu arada sınavda başarılar
heycan yapma yoksa herşeyi onutursun
cnm ben gizledim hem senin mesajında hem denizin ve altına da üye isteği diye belirttim sonuçta özel bilgi... yerine de no salladım
heeee tmmtskler canimmmm, bu arada simdi aklima geldi seri numarasini gizlemeyi unutmusum, bisey olmaz dimi:44::44:
mesajlari silemiyorum bide simdi fark ettim
ehhh oldukça iyi bence kararında :) teşekkür ederim canımcım
moralim bozuk canım sıkkın hayatım hiç yolunda gitmiyor bugünüme şükürler olsun ama azcıkda bişeler yolunda gitsin
1 2 haftaya kadar eşim gemiye çalışmaya gitcek belkide 7 8 ay hiç ama hiç görüşemicez
biyandan seviniyorum biyandan üzülüyorum nekadar sorunlarımız olsada genede başımda olması iyiydi şimdi kayınpederimle başbaşa kalcam en istemediğim şeylerden biriydi
eşim tam kendini topladı yola girdi derken şimdi bide bu çıktı para biriktirmemiz lazım gelecek mayısa kadar ozaman da ticaretle uğraşmayı düşünüyoruz
cnm ben gizledim hem senin mesajında hem denizin ve altına da üye isteği diye belirttim sonuçta özel bilgi... yerine de no salladımhaberiniz olsun
sözleşmesine bağlı canım 6 aylık 8 aylık ve 10 aylık sözleşmeler var eger gemi mersine uğrarsa ozaman görüşürüz ama uğramazsa bu 6 yada 8 ay içinde wapcam hariç hiçbişekilde görüşemeyizbenim kuzenim de böyle gemilerde çalışıyo aylarca evine gelmiyo. şimdi çocuğu oldu, artık bırakır mı bilmem ama senelerdir çalışıyo. üzülme sen de canım ya ne kadar çalışcak ki orda?
menü şahane tatlım sporunuda beğendimmenümü yazayım bariii bugun gene in cin top oynuyo
sabah:
2 dl çavdar ile klasik kahvaltım. artık ezberlediniz
ara:
zerdeçallı yoğurt
öğlen:
köfteli patlıcan yemeği
ara:
2 şeftali
akşam:
çorba
taze fasülye yemeği
salata
spor:1 saat
su: 2 lt oldu
lily gelirsen bi kalori hesaplaması yapar mısın kuzum aşağı yukarı ya? bi daha istemiycem söz
ohh ohh yürüyüşler pazarlar yürü yürü tatlım iyi oluriyi akşamlar kızlar
geçmişi okudum ve kilo bildirimlerinizin hepsini beğendim
ben bugun aynı çıktım ne hikmetse:44:
74,8...
gece 76yı görünce önce bi yuh eyvah yandık diye sıraladım ama sabahki sonucu görünce bi oh çektim
neyse bakalım bundan sonra az ama sık yemeye, kendimi aç bırakmadan cozutmadan yemeye devam inşallah...
bugun öğlen kısır yaptım 1 yk yağ koydum bir tabak dolusu çıktı ama tıka basa da doydum
normalde kısır yesem de cnm yanında tatlı bişeyler daha isterdi bu sefer istemedim aferin bana
akşam da ne var yemekte bilmiyorum ama yoğurt salata ile kombinlerim
birazdan yürüyüşe çıkasım var ama belki çıkmam pazar var burda ondan kalabalık ilçe... pazara da gidebilirim:44:
diğer yazılara yorumlar sonra...
akşama görüşürz fıstıklar
sevgilerimle hepinize...
canım senin eşin yeni bir işe girmrmişmiydi ya
denizci eşi olmak çok zor ama başka çareniz yoksa mecbur katlanacaksın
allah tez zamanda kavuştursun
kız bunun nesi yüz karası iskenderi ekmeksiz yemişsin o kadar sorun olmaz sonuçta et değil mi, protein almışsın işteyüz karası menüm
sabah
2 dilim tahıllıekmek
3 zeytin
1 kk peynir
azcık sucuklu yum
1 porsiyon iskender(ekmeksiz)
salata
1 avuç kiraz yarım muz
yarım haş. kabak
1 kase yoğurt+1 yk yulaf kepeği
1 büyükdilim karpuz
30 dk bisikler bindim
su 3 lt oldu 3 bardak yeşilçay
menün çok başarılı olmuş tatlımsabah - 10:45 (geç kalktım)
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 dl peynir
- 2-3 siyah zeytin
- 1 domates
- 1 kupa meyveli çay (yeşilçay limonlu olduğundan içemedim ilaçla etkileşime giriyor da:26:)
öğle - 14:00
- 1 tabak dolusu kısır (yeşillik yoktu:26: baya bulguru çok oldu ama 1 yk yağ koydum)
- 1 bardak ayran
ara - 16:30
- 1 şeftali
ara - 19:00
- 1 bardak ayran
- 4 küçük kepekli grisini
akşam - 21:00
- 1 parça tavuk
- 2-3 yk yemeğin patatesinden
- 2 yk yoğurt
- 1 kase yağsız salata
su - 2lt oldu 2,5olur yatana kadar
spor - pazarda epey gezindik
sabah biraz geç kalktım ama hemen oturup kahvaltımı yaptım oğlanları beklemedim
öğlen de yeşillik yokmuş ama kendime kadar yaptım bir de normalde 2 tabak da yesem illa tatlı bişey daha olsun isterdim kısırın yanında bugun hiç istemedim
akşam da geç yiyeceğimizi bildiğimden grisinili ara yaptım hem zaten pazara gitcektim, tavuğun da patateslerini kaşıkla ölçtüm hehe
biraz karbonhidratlı oldu sanki ama dengelemeye çalıştım işte:26:
canım iskenderin calorisine baktımda 800cal yazıyodu yani ben bugün 2000 callik beslenmişim fazla oldukız bunun nesi yüz karası iskenderi ekmeksiz yemişsin o kadar sorun olmaz sonuçta et değil mi, protein almışsın işte
onun haricinde gayet dengelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?