iyi akşamlar sevgili günlük kardeşlerim
bugun esin gelmiş ama yazmamış nedense:44:
sadişim menün güzel cnm biraz garip olmuş ama çok öyle saçma sapan da değil yani...
bu arada görümce gidince bisitlet sana kaldı heralde
randomcum,
valla bnm de bugun spor yapasım yok az yedim ondan metabolizmam iyice yavaşlasın istemiyorum ama yine de pilates yapcam en azından kaslarım çalışsın istiyorum
ben de kaçamak yapmamak için sağlıklı kurabiye yapcaktım ya ondan bile vazgeçtim (kardeşim burçak var ya onun kuru meyvelisini seviyor ben de ona ev yapımı olsun istedim ama vazgeçmiştim) ama maalesef yarım dl kek yedim(geçen günden kalmıştı kurumuş ztn)
kızdım kendime
ben de uyumuşum gündüz işte kurabiyeyi de o zaman yapasım vardı vazgeçtimolsun kızz yarım dilimden nolcak ki... kızma kendine.. erimiş gitmiştir o
ben de diyet kek mi yapsam diye düşündüm bugun... bütün gün kaçamak peşinde koştum... bi ara uyumuşum falan... kalkınca şeftali yedim, bastırdı tatlı isteğimi... ama bu ara canım tatlı çekmeye başladı geneo dolaptaki light pudinge sarmam yakındır ahahah
fıstıklar annemlerdeyim,birazdan eve gidicez.
internetimiz gitti yine,ortak kullanım oldugu için sorun çıkıyo işte,
düzelirde aranıza dönerim inşallah
bu arada 56 kilo oldum
öpüyorum hepiniziii
dünkü menünü ve sporunu çok beğendim canım harikasınsabah 8de kalktım ama 9u buldu kahvaltım
bir de gün içinde bağıra çağıra şarkı söyledim tepindim falan baya enerjiktim dün ama sanırım ondan olsa gerek bugun biraz uyku modundayım
neyse dünkü menümü yazayım
sabah - 09:15 (fotosunu çektim koycam)
- 1 kk peynir (2ye kestim 2 dl oldu)
- 1 salatalık
- 3-4 siyah zeytin
- katmer (sanırım azcık şekerliydi:44: ama çok değildi bir de ben 2 dl yerine saydım çünkü yarım katmer yoktu)
- 1 kupa lmonlu yeşilçay
ara - 11:45
- 1 şeftali
öğle - 14:00
- 6 yk sebze yemeği (patlıcan+biber+domates+soğan bnm uydurmam)
- 1,5dl tam buğday ekmeği
- 3yk yoğurt
- domates-salatalık
ara - 16:30
- 1 kase meyve (10-12tane kiraz+1 erik+1 incir)
ara - 19:00
- 5 kepekli grisini (ayran da yapcaktım ama olmadı)
akşam - 21:00
- 5 yk sebze yemeği
- yarım kase yoğurt
- 1 dl tb ekmeği
- 1 küçük tabak yağsız salata
su - 2,5lt
spor - 30dk
- 12,5dk leslie (5 milin 1 mili)
- 10dk ebru ile pilates
- 7,5dk burcu ile pilates
- 20 iç bacak hareketi
- 60 kalça kaldırma hareketi
akşam aslında daha erken olabilirdi annemleri bekledim onlar da gelmiyoruz dediler ben de hemen yemiştim
ohh ohh sporlar yapılmışzorla da olsa kaçamaksız bir gün oldu... dolapta light puding vardı.. onu yapıp yememek için zor tuttum kendimi...ama kudurmanın acısı da ekmekten çıktı gene.. öğlen ve akşam 2şer dilim ekmek yedim.. neyse napalım bugun de böyle olsun...
spor yapmak istemiyodum, yaptım onu da zorrrlaaa...
spor olarak da... 15 dk leslie, 25 dk jillian, 15 dk eliptik bisiklet yaptım...
kızz misafir geldi bende saçma sapan yedim ama işte kaçamak yapmadım enazındaniyi akşamlar sevgili günlük kardeşlerim
bugun esin gelmiş ama yazmamış nedense:44:
sadişim menün güzel cnm biraz garip olmuş ama çok öyle saçma sapan da değil yani...
bu arada görümce gidince bisitlet sana kaldı heralde
randomcum,
valla bnm de bugun spor yapasım yok az yedim ondan metabolizmam iyice yavaşlasın istemiyorum ama yine de pilates yapcam en azından kaslarım çalışsın istiyorum
ben de kaçamak yapmamak için sağlıklı kurabiye yapcaktım ya ondan bile vazgeçtim (kardeşim burçak var ya onun kuru meyvelisini seviyor ben de ona ev yapımı olsun istedim ama vazgeçmiştim) ama maalesef yarım dl kek yedim(geçen günden kalmıştı kurumuş ztn)
kızdım kendime
fıstıklar annemlerdeyim,birazdan eve gidicez.
internetimiz gitti yine,ortak kullanım oldugu için sorun çıkıyo işte,
düzelirde aranıza dönerim inşallah
bu arada 56 kilo oldum
öpüyorum hepiniziii
sadişim teşekkür ederim şekerim
ha bu arada görümcen gelene kadar tadını çıkar bisikletinin
sözde kardeşim alcaktı üstünden 2 ay geçti hala tık yok:44:
valla bizde hiçbiri yok o yüzden ne bulsam hora geçervallahi götürürse hayra girer o kondisyon bisikleti ben eliptik bisiklet istiyorum giderim eliptik bisiklet alırım ahahahah
kızlar bugün bunun siparişini verdim http://www.trendyol.com/Vizon-Ayakkabi-P0876080602/UrunDetay/9196/1278412
3 4 gündür girip girip buna bakıyordum çok beğendim ve sonunda aldım eheheh sizce nasıl
herkese selam kızlar
kimseler gelmemiş yahu, açılışlar yapılmış ama
ben de şimdiye kadar klasik pazartesi temizliğini yaptım... spor yapar mıyım bilmiyorum... günün her saati spor yapma potansiyeline sahip bi insanım
bu arada söylemiyorum hiç ama ceviz suyuna devam ediyorum ben... bi de zayıflama kürlerinde 9 bitkili çay var ya okudum da... baya işe yarıyomuş... yeşil çaydan çok sıkıldım gidip ondan mı alsam diyorum
Üyelik istiyor resmini koysan
ya ben de onu sorcaktım sana dün unuttum:44:herkese selam kızlar
kimseler gelmemiş yahu, açılışlar yapılmış ama
ben de şimdiye kadar klasik pazartesi temizliğini yaptım... spor yapar mıyım bilmiyorum... günün her saati spor yapma potansiyeline sahip bi insanım
bu arada söylemiyorum hiç ama ceviz suyuna devam ediyorum ben... bi de zayıflama kürlerinde 9 bitkili çay var ya okudum da... baya işe yarıyomuş... yeşil çaydan çok sıkıldım gidip ondan mı alsam diyorum
ya ben de onu sorcaktım sana dün unuttum:44:
annem ceviz getirdi şimdi 1 bütün ya da 2 yarım cevizi suya koyuyoruz
sabaha kadar bekliyor
peki, sabah aç karna içilioyr değil mi? ya emin olmadığımdan sorayım dedim
dün de unutmuşum akşam koymayı ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?