kız ben suyu az da içsem ayrandı çorbaydı vs ztn sulu olunca su içemiyorum bi de sıck da olsa su gitmio ben soğuk su içemiyorum oda sıcaklığı anca o da ılık olunca içesim gelmiomenün çok başarılı olmuş tatlım
patatesi bende ölçüyorm yarım patatesi geçmiyorum
suyunda çok iyi bayapı arttırdın maşşallah
canım iskenderin calorisine baktımda 800cal yazıyodu yani ben bugün 2000 callik beslenmişim fazla oldu
kuzum ben diyeti attım kafadan, o zaman kaçamak yapasım gelmiyorYepyeni bir diyet günü daha...
Hepinize süper iradeler diliyorum
selam kuzucum
valla aynı duyguları paylaşıyoruz ya ben zaten sabahçı insanım geç kalkmak beni bozuyormuş onu anladım
benim de mp3 gitti, hemen bozuldu daha yürüyüş yapamadan
bnm yürüyüşler o yüzden çok sıkıcı oluyor zaten yollar iğrenç bi de gereksiz gürültülerle hiç çekilmiyor
ben de leslie yaptım pilates yaptımhehe
aramı da yaptım 1 saat sonra öğleyi de yaparım en azından dyt listeme benzesin
mutlu bir güne merhaba dedik işte ne mutlu
pozitif enerji, secret yapalım
merhaba kızlar bakıyorumda lily ve sevgi sohbeti ilerletmiş başkada kimse girmemiş
sabahdan beri temizlik yapıyorum anca bitti
az önce efe bey son model dokunmatik tlfnumu pencereden aşağı attı ve artık çalışmıyor
selam babies napıyosunuz bakalım??
sporlar yapılmış bakıyorum da, keyifler de yerinde ohhh süperiz
ben de ancak girebildim. sabah abim ve yengemle alışverişe gittik, ordan geldik yemek yedik bilmem ne derken ancak gelebildim... sporumu yaptım biraz önce tam 1 saat sürdü
15 dk leslie, 20 dk jillian ve 25 dk eliptik bisiklet... kızlar şu jillian'ı yapın ya valla, deniz sen de bana önerdin çok teşekkür ediyorum... nasıl terletiyo var ya 20 dkda inanılmaz...
neyse bebişler ben ara öğün yapmaya gidiyorum.. spor acıktırdı yahu, şeftali yiycem eheheh
bende bugün 40 dk felan yürüyüp15 20 dk da spor aletlerinde hareket yapmayı planlıyorumselam babies napıyosunuz bakalım??
sporlar yapılmış bakıyorum da, keyifler de yerinde ohhh süperiz
ben de ancak girebildim. sabah abim ve yengemle alışverişe gittik, ordan geldik yemek yedik bilmem ne derken ancak gelebildim... sporumu yaptım biraz önce tam 1 saat sürdü
15 dk leslie, 20 dk jillian ve 25 dk eliptik bisiklet... kızlar şu jillian'ı yapın ya valla, deniz sen de bana önerdin çok teşekkür ediyorum... nasıl terletiyo var ya 20 dkda inanılmaz...
neyse bebişler ben ara öğün yapmaya gidiyorum.. spor acıktırdı yahu, şeftali yiycem eheheh
sıpa işte zaten ben tlf kullanmıyordum biliyorsun tlfnumu eşime vermiştim şimdi hepten telefonsuz kaldıkhadi yaaaaaa....... gitti caaaanım telefon ah ah valla bnm içim parçalandı okuyunca
bu arada sevgiyle anlaşmadık ama nasıl denk geldiyse...
işte ben 8de kalktım sevgim de o saatte kalkmış demek ki yürekler bir anacım
aşk olsun sadişimmmmbende bugün 40 dk felan yürüyüp15 20 dk da spor aletlerinde hareket yapmayı planlıyorum
şu jillian ın videosunu nerden izliyorsun yada indiriyormusun söylede bir bakayım belki yaparım
sıpa işte zaten ben tlf kullanmıyordum biliyorsun tlfnumu eşime vermiştim şimdi hepten telefonsuz kaldıkartık ikimizede yenisini alcaz
haklısın yürekler bir
hergün aynı azmi bekliyorum
cins seniben her şeftaliyi yemem böyle büyük bursa şeftalisi olcak onu yerim anca yoksa nektarmış minik şeftaliymiş yimeeeem heheh
mesela ben küçük karpuzdan dilim kesip yemeyide sevmem enbüyük boy karpuz olcak ve dilimlediğinde kocaman dilimliyeceksin yoksa onuda yimeeeeem
böyle saçma özelliklerim var işte
bende bugün 40 dk felan yürüyüp15 20 dk da spor aletlerinde hareket yapmayı planlıyorum
şu jillian ın videosunu nerden izliyorsun yada indiriyormusun söylede bir bakayım belki yaparım
sıpa işte zaten ben tlf kullanmıyordum biliyorsun tlfnumu eşime vermiştim şimdi hepten telefonsuz kaldıkartık ikimizede yenisini alcaz
haklısın yürekler bir
hergün aynı azmi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?