Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız ben suyu az da içsem ayrandı çorbaydı vs ztn sulu olunca su içemiyorum bi de sıck da olsa su gitmio ben soğuk su içemiyorum oda sıcaklığı anca o da ılık olunca içesim gelmio
bu arada iskenderin kalorisina baktım demişsin ama onlar genel bi miktar sen ekmek yemedin misal yağı belki daha azdı vs vs... o azalır yani...

kızlar geçmişi okudum da...

Pembem,
secret olayını ben de bu aralar yapıyorum iyi düşün iyi olsun mantığı... bakalım diyette işe yarıo gibi
bu arada, hazır çorba ben kullanmıyorum ama pratik sonuçta... ben de bi ara yoğurt çorbası yapıyordum pirinçsiz ay yarın yapsam mı ki

Kalbim,
seri no.yu değiştirdim 01010101lerden bi kombin yaptım (Denizim gördüğün sallama seri no )
sınavında da başarılar fıstığım

Sadişimmmm
kuuzm bozma moralini, ya biraz uzak olmak ikinize de iyi gelir en azından özlersiniz birbirnizi sen de derslerine odaklanırsın

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn
hepinize güzel haftasonları diliyorum
bugun 8de kalktım ve 9 gibi güzel bir kahvaltıyla güne başladım
bakıyorum da Sevgim de gelmiş ve topiği benden bile önce açmış
valla haftasonu falan dinlemicem denk geldikçe gircem topik çok sessiz kalıyor haftasonları...
şimdi liste yapma zamanı hehe

önce bi yuh dedim ama sonra işin sırrını çözdüm, işveren, kpss isterken az da olsa bilgili olsun boş olmasın istemiştir, yabancı dil bence iş yeri turistik bir yerde, bekar olsun ki esnek çalışma saatlerine uysun, atletik olsun ki her işe koşturabilsin
nasıl analiz ettim ama

Son düzenleme:
toplamda 30-32dk olan sporumu da yaptım geldimmmha tabii kalça ve iç bacak da yaptım ekstradan
bugun 1 mil leslie (12,5dk)+10dk ebru ile pilates+7,5dk burcu ile pilates yaptım
valla bu pilates gerçekten iyi yaaaa tabii biraz daha ilerlemek lazım ben daha çok başlardayım da
ama karın bölgem eğey çalıştı hala hissediyorum

Naber liliymmmm
Bugün erkenden kalktım kahvaltımı ettim güzelce sonra spora gittim 50 dk sporumu yaptım.. Oh valla taktım kulaklığı açık havada yürüdüm de biraz.
Geldim aramı yaptım. Şimdi de soru çözüyorum. Güne erken başlamak harika bişey :109:
Bundan sonra 8 dedi mi ayaktayım arkadaş yok gece oturması

selam kuzucum
valla aynı duyguları paylaşıyoruz ya ben zaten sabahçı insanım geç kalkmak beni bozuyormuş onu anladım
benim de mp3 gitti, hemen bozuldu daha yürüyüş yapamadan
bnm yürüyüşler o yüzden çok sıkıcı oluyor zaten yollar iğrenç bi de gereksiz gürültülerle hiç çekilmiyor
ben de leslie yaptım pilates yaptım hehe
aramı da yaptım 1 saat sonra öğleyi de yaparım en azından dyt listeme benzesin
mutlu bir güne merhaba dedik işte ne mutlu
pozitif enerji, secret yapalım

merhaba kızlar bakıyorumda lily ve sevgi sohbeti ilerletmiş başkada kimse girmemiş
sabahdan beri temizlik yapıyorum anca bitti
az önce efe bey son model dokunmatik tlfnumu pencereden aşağı attı ve artık çalışmıyor

sevgimle anlaştınızmı ne yaptınız sabah erken kalkcaz ve sporumuzu yapcaz diye neyse iyi olmuş anlaştıysanızda iyi yapmışsınız canlarım
bende yürüyüş yapmayı çok seviyorum bütün herşeyi unutuyorum sadece kendimi düşünüyorum
ama neyazkki yürüyüşe çıkamıyorum bütün şartlar uygun ama şimdide vaktim yok

selam babies napıyosunuz bakalım??

sporlar yapılmış bakıyorum da, keyifler de yerinde ohhh süperiz

ben de ancak girebildim. sabah abim ve yengemle alışverişe gittik, ordan geldik yemek yedik bilmem ne derken ancak gelebildim... sporumu yaptım biraz önce tam 1 saat sürdü

15 dk leslie, 20 dk jillian ve 25 dk eliptik bisiklet... kızlar şu jillian'ı yapın ya valla, deniz sen de bana önerdin çok teşekkür ediyorum... nasıl terletiyo var ya 20 dkda inanılmaz...

neyse bebişler ben ara öğün yapmaya gidiyorum.. spor acıktırdı yahu, şeftali yiycem eheheh

hadi yaaaaaa....... gitti caaaanım telefon ah ah valla bnm içim parçalandı okuyunca
bu arada sevgiyle anlaşmadık ama nasıl denk geldiyse...
işte ben 8de kalktım sevgim de o saatte kalkmış demek ki yürekler bir anacım

slm bebek
ya ben jillian yapamıom ya... çok zorlayıcı... valla bedenimi o kadar zorlayamam zaten çabuk yoruluyorum
ya ben bi slim yapıodum o da çalışmadı bizim pcde
neyse artık uydurmasyon slim yapıom ben de
bu arada hakket 3 gundur paso yiyorum hem daha çok susuyor hem daha çok acıkıyorum, metabolizma çalışıyor da ondan heral
bu arada bnm de aralardaki meyvem şeftali, klasikleşti

bende bugün 40 dk felan yürüyüp15 20 dk da spor aletlerinde hareket yapmayı planlıyorum
şu jillian ın videosunu nerden izliyorsun yada indiriyormusun söylede bir bakayım belki yaparım
sıpa işte zaten ben tlf kullanmıyordum biliyorsun tlfnumu eşime vermiştim şimdi hepten telefonsuz kaldık artık ikimizede yenisini alcaz
haklısın yürekler bir
hergün aynı azmi bekliyorum

ben her şeftaliyi yemem böyle büyük bursa şeftalisi olcak onu yerim anca yoksa nektarmış minik şeftaliymiş yimeeeem heheh
mesela ben küçük karpuzdan dilim kesip yemeyide sevmem enbüyük boy karpuz olcak ve dilimlediğinde kocaman dilimliyeceksin yoksa onuda yimeeeeem

böyle saçma özelliklerim var işte

aşk olsun sadişimmmm
3 gundur azimlen diyetime dikkat ediyorum bi tek bugun güzel bi spor yaptım o kadar yoksa 3 gündür iyi gidiom valla

cins seni ha benim de vardır ama cinsliğim, misal elma yumuşak veya kırmızı olmıcak, kütür kütür olcak, sarı ve yeşil olabilir, sarımsaklı yoğurt yiyemem sarımsak illa pişmeli işte bunlar da bnm takıntılarım

Son düzenleme:

30 Day Shred (level 1) on Vimeo şu canımmm

kaçamaksız veee sporla dolu bi gün oldu ama yarın şehir dışına çıkıcaz ya pofffffff :18::18: kesin dışarda falan yiycez, ibre 60a çok yaklaşmışken hiç iyi olmıycak bu ama yapcak bişey yok... mümkün olduğunca hafif bişeyler yemeye çalışcam bakalım ne kadar olur artık bilemem olmadı gece mece spor yaparım artık içim rahat etmezse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…