tşkler tatlım
wayyy bana cins diyene baaakk:aşk olsun sadişimmmm
3 gundur azimlen diyetime dikkat ediyorum bi tek bugun güzel bi spor yaptım o kadaryoksa 3 gündür iyi gidiom valla
cins seniha benim de vardır ama cinsliğim, misal elma yumuşak veya kırmızı olmıcak, kütür kütür olcak, sarı ve yeşil olabilir, sarımsaklı yoğurt yiyemem sarımsak illa pişmeli işte bunlar da bnm takıntılarım
kaçamaksız veee sporla dolu bi gün oldu ama yarın şehir dışına çıkıcaz ya pofffffff :18::18: kesin dışarda falan yiycez, ibre 60a çok yaklaşmışken hiç iyi olmıycak bu ama yapcak bişey yok... mümkün olduğunca hafif bişeyler yemeye çalışcam bakalım ne kadar olur artık bilememolmadı gece mece spor yaparım artık içim rahat etmezse....
tşkler tatlım
wayyy bana cins diyene baaakk:
benim bugün kaçamk dolu ve sporsuz birgün oldu
sana allah kolaylık versin canım yarın için
kız sadiş... w kullanma anam, ben delleniyorum... neden dersen Türkçe'de w q x kullanılmasına sinir oluyorum adam gibi dilimizi konuşalım yaaaaa
bu arada ben cinsliklerimi dedim ama başka yoktur öyle cinsliğim ha bi de katı yağ, gazoz falan sevmiyorum ama onlar sağlıklı beslenme ile ilgili heralalışkanlıklar yani...
randomcum, sen de takma kız senin metabolizma hızlı maşallahdikkat edersen bişey olmaz inşallah
ha bu arada yürüyüş bandı bulduysan kaçırma derim şekerim
süper süpervalla kuzum gitme işi iptal oldu, yarın gene normal periyottan devam
normalde bende öyle yazmam ve konuşmam ama niye öyle yazmışım anlamadım doğrusu aşqım eheheh mucx bide ne vardı janımkız sadiş... w kullanma anam, ben delleniyorum... neden dersen Türkçe'de w q x kullanılmasına sinir oluyorum adam gibi dilimizi konuşalım yaaaaa
bu arada ben cinsliklerimi dedim ama başka yoktur öyle cinsliğim ha bi de katı yağ, gazoz falan sevmiyorum ama onlar sağlıklı beslenme ile ilgili heralalışkanlıklar yani...
randomcum, sen de takma kız senin metabolizma hızlı maşallahdikkat edersen bişey olmaz inşallah
ha bu arada yürüyüş bandı bulduysan kaçırma derim şekerim
valla kuzum gitme işi iptal oldu, yarın gene normal periyottan devam
normalde bende öyle yazmam ve konuşmam ama niye öyle yazmışım anlamadım doğrusu aşqım eheheh mucx bide ne vardı janım
geçenlerde bişeye şahit oldum duyunca gülmekden koptum kanks var pampa var erkekler arasında bacanak var şimdi kızlar arasındada yengs var bunu duydum gül gül öldüm birbirlerine yenge diyorlarmış hahahaha yengs
oh ohh süper
ahahahahahahahahaçok güldüm yaa bunu da ilk defa duyuyorum yenge haaa
hacı bitti kanka bitti sıra onlara mı geldi hey allahım yaaa
oooo kız ben kaç aydır aynıyım işteeee....piyyyyyyy canım spor yapmak istemiyo yaaa.... bu yaz günü evin içine kapanmak çok sinir bozucu ya... şöyle yürüncek, hava alıncak bi yer de yok ki.. giyeyim spor ayakkabılarımı yürüyeyim şöyle 1 saat ama nerdeeee... işin yoksa leslie ve jillian ile tepin dur evin içinde offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?