Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tşkler tatlım
wayyy bana cins diyene baaakk:

benim bugün kaçamk dolu ve sporsuz birgün oldu
sana allah kolaylık versin canım yarın için

tşkler tatlım

wayyy bana cins diyene baaakk:

benim bugün kaçamk dolu ve sporsuz birgün oldu
sana allah kolaylık versin canım yarın için

öffff dönüşte spor da yapamayabilirim ya, sanırım abimlerde kalcam yarın akşam, onlarda da yürüyüş bandı var gerçi ama gene de binemem şimdi orda... neyse yarın eşşek gibi gezcez zaten, artık onu spordan sayarım ben de

kız sadiş... w kullanma anam, ben delleniyorum... neden dersen Türkçe'de w q x kullanılmasına sinir oluyorum adam gibi dilimizi konuşalım yaaaaa
bu arada ben cinsliklerimi dedim ama başka yoktur öyle cinsliğim ha bi de katı yağ, gazoz falan sevmiyorum ama onlar sağlıklı beslenme ile ilgili heral alışkanlıklar yani...

randomcum, sen de takma kız senin metabolizma hızlı maşallah dikkat edersen bişey olmaz inşallah
ha bu arada yürüyüş bandı bulduysan kaçırma derim şekerim

valla kuzum gitme işi iptal oldu, yarın gene normal periyottan devam

normalde bende öyle yazmam ve konuşmam ama niye öyle yazmışım anlamadım doğrusu aşqım eheheh mucx bide ne vardı janım
geçenlerde bişeye şahit oldum duyunca gülmekden koptum kanks var pampa var erkekler arasında bacanak var şimdi kızlar arasındada yengs var bunu duydum gül gül öldüm birbirlerine yenge diyorlarmış hahahaha yengs
valla kuzum gitme işi iptal oldu, yarın gene normal periyottan devam

oh ohh süper

ahahahahahahahaha çok güldüm yaa bunu da ilk defa duyuyorum yenge haaa

hacı bitti kanka bitti sıra onlara mı geldi hey allahım yaaa

selam kızlar
hepinize iyi pazarlar...
bugun 7:30 gibi kalktım ama sonra dedim başım dönüyor biraz daha yatayım ama uyuyakalmışım:26:
11e doğru kalktım kahvaltım da 11:30u buldu
açılışı ilk ben yapmak istedim dedim 8de kalkarım açar pcyi yazarım ama olmadı

ben de bugun kahvaltıda azcık reçel yedim işte kaçamak olarak düşünmeyin dyt listemde de vardı 1 tatlı kaşığı ben o kadar bile yememişimdir
aslında demin dedim ya kurabiye mi yapsam hatta içine bol kuru meyve koyarım şeker yerine de bal ve pekmez karışımı yaparım, tam buğday unu koyarım falan... sonra vazgeçtim olmaz dedim kendime
Cumaya kadar sabret o zaman eksileri görmek istiyorsan yeme, Cuma eksik çıkarsan yaparsın kaçamağını dedim
irade kontrolü gerek
bir de diyet kitabı okuyorum ya orada da kaçamakları dengelemek gerek diye okumuştum aslında biliyordum da okuyup görünce daha bi inandırıcı geliyor misal dondurma yedik diyelim, o zaman günlük ekmek,süt gibi şeylerden eksiltip dengelemek gerekiyor
o şekil ayarlıcam bundan sonra...
maşallah Sevgimeeee
aslında yemedikçe istenmiyor da biraz psikolojik heralde:44:
bu arada sadişim o yengs muhabbetini okuyunca oldum tüm kelimeler bitti o kaldı, tabii her geçen gün yeni birşeyler moda oluyor, ben kanka, pampiş falan bunları da saçma buluyorum ha cnm tatlım bebem falan hadi alışığız da... uydurmasyonlar garibime gidiyor biraz antikayım heral
neyse ben menümü yazmamıştım onu yazem bari

sabah 8de kalktım ama 9u buldu kahvaltım
bir de gün içinde bağıra çağıra şarkı söyledim tepindim falan baya enerjiktim dün ama sanırım ondan olsa gerek bugun biraz uyku modundayım
neyse dünkü menümü yazayım

sabah - 09:15 (fotosunu çektim koycam)
- 1 kk peynir (2ye kestim 2 dl oldu)
- 1 salatalık
- 3-4 siyah zeytin
- katmer (sanırım azcık şekerliydi:44: ama çok değildi bir de ben 2 dl yerine saydım çünkü yarım katmer yoktu)
- 1 kupa lmonlu yeşilçay

ara - 11:45
- 1 şeftali

öğle - 14:00
- 6 yk sebze yemeği (patlıcan+biber+domates+soğan bnm uydurmam)
- 1,5dl tam buğday ekmeği
- 3yk yoğurt
- domates-salatalık

ara - 16:30
- 1 kase meyve (10-12tane kiraz+1 erik+1 incir)

ara - 19:00
- 5 kepekli grisini (ayran da yapcaktım ama olmadı)

akşam - 21:00
- 5 yk sebze yemeği
- yarım kase yoğurt
- 1 dl tb ekmeği
- 1 küçük tabak yağsız salata

su - 2,5lt
spor - 30dk
- 12,5dk leslie (5 milin 1 mili)
- 10dk ebru ile pilates
- 7,5dk burcu ile pilates
- 20 iç bacak hareketi
- 60 kalça kaldırma hareketi

akşam aslında daha erken olabilirdi annemleri bekledim onlar da gelmiyoruz dediler ben de hemen yemiştim

kızlar...
dünkü kahvaltı tepsimin fotosunu çekmiştim ama yükleyemedim maalesef "hata oluştu" diyor...

bir de kalori hesabı yaptım 1200kcal menüm...
hem kendim kaba taslak hesapladım öyle çıktı hem de siteden hesapladım aynı çıkıyor 1100küsürlü işte... düz hesap 1200...
aslında daha dolu beslenmem gerekiyor ki sporu düşünce 1000in altına düşmeyelim

piyyyyyyy canım spor yapmak istemiyo yaaa.... bu yaz günü evin içine kapanmak çok sinir bozucu ya... şöyle yürüncek, hava alıncak bi yer de yok ki.. giyeyim spor ayakkabılarımı yürüyeyim şöyle 1 saat ama nerdeeee... işin yoksa leslie ve jillian ile tepin dur evin içinde offfff

oooo kız ben kaç aydır aynıyım işteeee....

slm kızlar
davetsiz misafirim çıktı geldi onun için saçma sapan bi menü oldu menümü sunuyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 üçgen peynir
1 2 dilim kaşar
biraz karpuz

yarım muz
10 leblebi(saydım)

2 yk barbunya
1 yk pilav+2 çatal spagetti
bol salata

1 sade türkkahvesi+1 dilim bitter(vazgeçilmez ikilim)
karpuz kavun

1 kase yoğurt+1 yk keten tohumu(akşam bişe istemedi canım ondan dolayı yoğurtla geçiştirdim)

2 lt su içtim 3 olur 3 bardak yeşilçay
birazdan bisiklet bincem binince yazarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…