ben her şeftaliyi yemem böyle büyük bursa şeftalisi olcak onu yerim anca yoksa nektarmış minik şeftaliymiş yimeeeem heheh
mesela ben küçük karpuzdan dilim kesip yemeyide sevmem enbüyük boy karpuz olcak ve dilimlediğinde kocaman dilimliyeceksin yoksa onuda yimeeeeem
böyle saçma özelliklerim var işte
deniz bir yazamadın seni bekliyorum sohbet edelim diye
yazdım anacım
bugün çok yorgunum yavaş hareket edyorum
sabahtan beri temizlik yapıyorum
perdeleri yıkamaya göndermiştim onları asmadan camları kapıları sildim
kolum koptu resmen
aaaaaaa ne güzel anneme diyim de o da yıkamaya göndersin perdelerini
ayyyyy canım geçmiş olsunselam hatunlar
iki gündür giremedim
çok kötü rahatsızdım migrenim azmıştı ve üstüne adet oldum
adet çok kötü geçiyor nerdeyse dün akşam acile gidecektim
çok kötü kanmam var öyle böyle değil berbat durumdaydım
bugün daha iyiyim baş ağrımda azaldı
diyet işi şu an tatilde inşallah yarın daha bir dikkat ederim
bu arada hafta sonu kaynıma kız istedik
cumartesi nişan var elbise almam lazım
ama adetli ve şiş durumdayken canım hiç alışveriş yapmak istemiyor
sanırım son güne bırakacam
kaynım yarın nişan alışverişi için benide çağırdı
ama bu durumdayken gitmeye cesaret edemem
nişan alışverişlerinde çok gezilir kuyumcusu,kıyafeti derken canım çıkardı heralde
bu işi büyüklere bırakmak daha doğru olur,ama gelmiceğimi söyleyince kaynım biraz bozuldu
eeee ne yapıyım adama adet oldum gelemem diyemezdim
bu hafta migren atağım var güneşte gezemem dedim
yalanda sayılmaz demi ama
hem rahatsızım diyorsun hem temizlik yapıyorsun anacım anlamıyorum seniyazdım anacım
bugün çok yorgunum yavaş hareket edyorum
sabahtan beri temizlik yapıyorum
perdeleri yıkamaya göndermiştim onları asmadan camları kapıları sildim
kolum koptu resmen
bende alıntı yapmış hiçbişe yazmamış dedimsadiş senden alıntı yapmışım ama cevap yazmayı onutmuşum
neyse bende senin gibiyim dicektim sadece büyük etli şeftali yerim
nektariyi hiç sevmem falan dicektim
yani bir cins te burda var
ohhh iyimiş vallahiben kuru temizlemeciye gönderdim
salon perdelerim çok büyükler makinaya sığmıyorlar
vallahi süper yıkamışlar bide jilet gibi ütülemişler mis gibi kokuyorlardı
bütün evin içine kokuları yayıldı,önceden ne pismişler renkleri değişti görünce bunlar benim perdelerimmi acaba dedim
ayyy sen çıkmışsın ben geldimtamam siz gelmezseniz bende yatmaya giderim
hepinize iyi geceler.
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sevgili günlük kardeşlerim....................
bugun uzun bir aradan sonra ilk kez kendimle başbaşayım evde yalnızımmmmmm
kendimi dinlemek, biraz olsun nefes almak ne kadar özlediğim birşeymiş anlatamam
bugun büyük bir rüzgar, fırtına ve birazcık halsizlik var üzerinize afiyet...
dünden beri midem biraz sorunlu, o yüzden öğlen patates yapcam kendime... habire wcdeyim ama o kadar... gerisi yok garip bir durum inşallah enfeksiyon kapmamışımdır:18:
neyse dün menüyü yazamayacak kadar kafam dağınıktı, aklımda kaldığı kadarıyla yazmaya çalışayım inşallah
bu arada dün gece ben kapatmışım topiği şimdiye kadar gelen olmamış ben deniz ya da pembe açar diye düşünmüştüm topiğimizi ama olsun sonuçta bugun bana kısmetmiş
herkeslere günaydınlar olsun bebekler
sabah 6.30'da kalkıp hastaneye kan vermeye gittimya ne biçim kan alıyolarsa kolum kadar çok acıdı ki anlatamam yaaaa hala da geçmedi, iğne batıyomuş gibi acıyo:18: sonuçlar öğleden sonra çıkıcak bakalım, saat 2 ye kadar bekliycez. sonuçları alıp doktora göstericez...
lilyyyygeçmiş olsun kız noldu?? anladığım şeyse eğer allah kolaylık versin cnm inşallah enfeksiyon değildir. :18: evde varsa lebleli falan ye iyi gelir, midenin suyunu alır. bi de bol bol su iç aman bu yaz gününde su kaybetme canım. sen gerçi benden daha iyi bilirsin ama ben uyarmış olayımmm
kızlar kaçgündür görüyorsunuz kaçamağım olmuyor sporumuda yapıyorum dünkü menümde süperdi bugün tartıldım 300 grm fazla çıktım nasıl iş bu anlamadım
vallahi soğudum şu diyetden sabah sağlıkocağından gelincede sıcak pide aldı eşim oturdum yarım pide yedim ohhh iyi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?