Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

süpermiş insan seve seve yer

hemen etki etmesini bekleme ama tamam? bende 2 hafta sonra etki etmeye başladı... hala içiyorum bakalım da kilomda geçen haftadan bu yana pek değişiklik yok gibi... 1 aydır içiyorum ben nerdeyse, hatta geçmiştir 1 ayı bile...

geçen hafta tatlı yememe konusunda çok yasakladım kendimi bugun patlamasını yaşadım, sen de benim gibi olma ye canın isteyince az da olsa...

sabah bal yedim o da yetmedi gittim 6-7 tane bisküvi yedim kahvenin yanında offffff adetim mi yaklaşıyo gene nedir yaaaaa

çok vasat bir günnnn..........

spor yapmadım, bal yedim, bisküvi yedim...

kilom da hala aynı... geçen hafta o kadar dikkat etmiş ve de spor yapmış olmama rağmen

cnm sabahları 1 tatlı kaşığı bal ya da reçel normal sağlıklı bir öğünde bulunabilir bunda sakınca yoktur
nerden biliyorsun dersen, geçen yıl diyetisyene gitmeye başlamıştım bir de defter almıştım kkya yeni üyeydim ama dyt eşliğind eolduğumdan günlüğüm yoktu, o defter olan günlüğü okudum bugun de... dyt listeye bal/reçel yazınca şaşırmışım o da bana doğru bildiğin yanlışlar var demişti bu sözü hatırlıyorum
yani tatlı yemeyeceğiz derken aslında biz komple kesiyoruz, sabahları 1 tatlı kaşığı bal ya da reçel yenebilir ben haftada 1-2 yapmaya çalışıyorum hergün olmasa da...

bu arada ceviz suyunun etkisi mutlaka olur incelme olmasa da mutlaka vücutta etkileri olur çünkü haftaya cuma dr kontrolüm var da... en azından değerlerim düşük çıkabilir, zaten düşüktü daha da düşer inşallah

Son düzenleme:
çok vasat bir günnnn..........

spor yapmadım, bal yedim, bisküvi yedim...

kilom da hala aynı... geçen hafta o kadar dikkat etmiş ve de spor yapmış olmama rağmen

ben bugun haftabaşı tartılayım dedim, cumayla aynıyım, önce bi buruklaştım sonra sevindim normalde pazartesileri cumadan fazla çıkıyordum demek ki dikkat edersem, cumaya eksileri görebilirim

kızlar...
şimdi 1 bitter kaplamalı gofret yedim hatta yanında paketin içinde kalan son 2 kakaolu gofret vardı onu da getirdim ama yemekten vazgeçtim
1 tane de aynı 3 tane de... ne diye gereksiz kalori alayım, hem şekeri fazladan yükselteyim?
bunda ne etkili oldu derseniz, aboneliğim olan yabancı bir site var glisemik indeksle ilgili oradan mesaj gelmiş yeni yazı eklenmiş siteye de... o sayede ben de kendimi frenledim
çok da memnunum en azından az bir hasarla günü kurtardım, ona seviniyorum
neyse bi saat sonra akşamı da yerim oh misss

balı reçeli unuttum zaten aylardır yaaa... bu sabah canım çekti işte... anneme canım çekti yiycem dedim, ye madem dedi o da...

ben de yarın kan tahlili yaptırcam... tirodimi ne zamandır ölçtürmedim bakalım ne halde... bi de kansızlık olduğunu düşünüyorum bende, ona falan baktırcam... bu kadar kilo verdim vücut ne alemde bi öğrenmek gerek

evet cnm mutlaka baktır inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Selammm çıtır hatunlarımmm sonunda işyerine telefon hatlarımız geldi geriyekalan internetimi yapmak yarın olur netim diye düşünüyorum yoksa btn gn işyerinde netsiz patlıorum skıntıdan bide aklım sizde kaliyooooooo neyse menümü yazyım barii

Öğlenn: Fırında sebzeli köfte,Mevsim salatası
Akşam: buğdaylı ayran çorbası ve 5yk bezelye yemeği

Sabah çok işim vardı bişey yiyemedim ssabahla öğlen birleşti akşamda miğdem bulanıyodu okadar yiyesim geldi su da hiç içmedim işyerinde su yoktu daha çevredeki marketleri araştırıp bu söyleyemedm bikaaç güne oturtcam inşallah menüleri

bugün bi şeytan dürttü çılgın pazartesi pizzada indirim günüydü yiyim dedim ama sonra dedim boşveeeeeerrrrr sebze söyle ye işt öylede böylede doyucannnnn aynende ööyle yaptım ama su içmem lazımmmm bide menüleri yoluna koyup proteini arttırsam tam süper olcakkkkkkk

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun akşam tıka basa yedim
aslında yemek ayırmıştım 4 yk tavuklu kabak yemeği vardı kaç gündür dolapta, annemle anlaştık dedim ben 4 yk yerim gerisini sen götür, susuz kısmından ayırdım
tam onu yiyeceğim komşu mangal yapmış tavuk köfte pilav getirdim, 4 küçük köfte normalden küçüktü, 1 küçük parça da tavuktan yedim tabii yemeğimi yedikten sonra ha bi de 1 yk kadar pilavdan da yedim:26:

bende içiyorum bugün 1 hafta oldu 2 gün yapamamıştım çünkü suya atmayı unutmuşum cevizi eheheh ama ceviz bitene kadar yaparım
hem kolay kaynat bilmemne derdi yok
vallahi kızlar çok yasaklamayın kendinizi alın küçük paket bitter çikolata 2 parça yiyin ohhh miss hem bitter acı olduğu için daha fazla şeker isteğinizi kesiyor
bide çubuk tarçınlı yeşil çayı şiddetle öneriyorum şıp diye kesiyor

ben bugun haftabaşı tartılayım dedim, cumayla aynıyım, önce bi buruklaştım sonra sevindim normalde pazartesileri cumadan fazla çıkıyordum demek ki dikkat edersem, cumaya eksileri görebilirim
görürsün tatlım yeterki dikkat et
bitter vazgeçilmezim biliyorsunuz bugün bende yedim miiiiisssssssss
ooooo kimler gelmiş kimlerr özledik kız seni
menün şahane çok yemekden iyidir boşver
kaç kilosun bakalım
oooooo bu aralar herkesde bir irade benimde dün eşim karşımda çerez yedi ağzıma bitane fındık attım bıraktım yemedim
bide 2 gün önce onlara semizotlu börek yaptım ben 1 tanecik yedim daha çok yicektim kendimi tuttum

bende bu akşam tıkabasa doydum yaa aslında yediklerim mahsum şeyler ama tıkabasa doyunca sanki yanlış yapmışım gibi yada kaçamak yapmışım gibi hissediyorum

güzel menüm
sabah
2 dilim tahıllıekmek
1 haş. yum
1 kk peynir
1 dlm karpuz

1 tabak melemen
1 dilim tahıllı ekmek
cacık kuru soğan

1 sade türkkahvesi+3 dilim bitter

3 parça tavuk ızgara(derisiz)
1 dilim tahıllı ekmek
salata
1 bardak ayran

birazdan 30 dk bisiklet bincem
2 bardak yeşilçay 2 lt su

kız sadişşşşş
valla herşeyden yedim ama ben de bitteri sevsem de 1 pkt anında biter bende... %70 bile kesmiyor beni
evet çok yoğun tadı var ve ben o yoğun kakao tadına aşığım

harika bir menüüüü

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bayıldım, kız dyt menünü mü yaptın
maşallah hem de 41 kez

yaaa akşam yemeklerinde 2 ince dl karpuz yiyorum ben inşallah kötü yapmıyorumdur... yaz geldi şimdi karpuzsuz gitmiyo yaaa

harika bir menüüüü
tşkler canm

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bayıldım, kız dyt menünü mü yaptın
maşallah hem de 41 kez
yok bilerek diyet listemi yapmadım ama çok benziyo hatta aynısı denebilir hehe
tşkler
yaaa akşam yemeklerinde 2 ince dl karpuz yiyorum ben inşallah kötü yapmıyorumdur... yaz geldi şimdi karpuzsuz gitmiyo yaaa

oooo mis mis bende çok seviyorum karpuzu bak şimdi canım çekti
bende sabahları dadandım karpuza peynirle süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…