Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

6 seanslık paket almıştım,6 seansına 600 lü bi para vermiştim,kredi kartına 10 taksit tabi...
şimdi başka bi yere gidicem orası bayaa uzaktı..
koltuk altım bitti sayılır ,genital biraz sorunlu,kumral bi tenim var,bu yüüzden yavaş ilerliyoruz.
lazer beyaz tenlerde vede koyu tüylerde çok etkli
bıktımm bu kıllardan yaaa

ayyyyyyyyyyyyyy en sevdiğim konuuuuu şimdimi konuşulur ben gitcem şimdiiii pööööh neyse akşam gelince okurum artık:) Buarada sadişş koptummmm sana yaa ne vicdansız hatunsun kokmuş dukan ekmeğini tavuklara atmış yaaa ahhaahahahaha

bide aklıma hep sadişin şu cümlesi gelio kahvaha atıorum resmen .KEl olğlan bile bazlama yiyo biz yiyemiyoruzzzzzz ahahahahhaahahahah

teravi 23.30 da bitio yani 12ye on kala evde olsam hangi ara spor yapcam ertesi gn iş oluyo bebemmm

cevizli suya bende ara verdim
çok güzel yaaa vallahi iyi estin saçlarım savruldu
kıskandım vallahi pööööööfffff bende öküz gibi kilo aldım bide yaa negüzel 63 düm 65 oldum
ben geçen sene 2 3 kilo vermiştim ramazanda siz böyle kilo alacam felan değince bende almakdan korkuyorm
sporsuz olmaz teraviden sonra 20 dkda olsa yürüyüş yap canım

pöööööööfffffff bende bıktım yaaaa
ben gitsem kafamdan ayaklarıma kadar lazer şart ahahaha
esmer olduğum için tüylerimde koyu bıktım vallahi
paketler daha karlı sanırım

ayyy zaten hiç girmiyon sen kızıyorum özlüyorz anacım seni sohbetini
kız ne vicdansızı onu bulduklarına şükretsinler heheheh

vallayi pembiş ramazandan bende korkuyorum,diyet yapmak zor,hemde günler çok uzun,sıkı diyet yapmak zarar verir bünyeye...
dün ben çorbadan sonra acayip şiştim ama gözüm açtı yemeye devam ettm
çok yemedim genede yiyemedim

ben evlediğimde 55 kilo idim...hamile oldugumu öğrendiğimde 56 kilo idim...hiç aş ermediim için kilo kaybı yaşamadım,sürekli aldım
doguma giderken 71 kilo idim 1 hafta sonra tartıldıgımda 62 idim...emzirirken 66 ya kadar çıktım...
tam bi varildim anlıcann...oğlan 1 yaşını geçmişti diyet yapıp 56 kilo kadar düşmüştüm hoppp kışa tekrar geri aldım...
istikrarlı olmak lazım,bu sefer kararlıyım

bide aklıma hep sadişin şu cümlesi gelio kahvaha atıorum resmen .KEl olğlan bile bazlama yiyo biz yiyemiyoruzzzzzz ahahahahhaahahahah

hahahah o çizgifilm başladığında hep benimde aklıma geliyor

annesi yağlı bazlama yaptım diyor keloğlana pppppppppöööööööööööööööhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

bende hep aldım verdim aldım verdim pöööffffff bu seferde istikrarlı değilim baksana 65de çakıldım kaldım
görgüsüz pis boğaz gibi yiyorum sonra yediğim günleri ykmaya çalışıyorum
bu ramazanlıkda bari almayayım alırsam daha veremem geri 73 olurum belkide daha fazlası

ne güzel tavukların var demek...oğluşun organik organik yer yumurtaları,
bende isterdim tavuklarım olsun,,hatta 1 tanede inek
istanbulda çocuklar katkı maddeleri ile büyüyor...

ne güzel tavukların var demek...oğluşun organik organik yer yumurtaları,
bende isterdim tavuklarım olsun,,hatta 1 tanede inek
istanbulda çocuklar katkı maddeleri ile büyüyor...

ben mersinde çok büyükbir bahçenin içinde oturuyorm merkezdeyiz öyle köyde felanda değil
tavuklarımız kuşlarımız köpeklerimiz var
oğlum tam kendik üret kendin ye yerinde ama iştah yok çocukda
bolluğun içinde olduğu için yemiyor sanırım
olmasa ağzını açar bekler

hahahah o çizgifilm başladığında hep benimde aklıma geliyor

annesi yağlı bazlama yaptım diyor keloğlana pppppppppöööööööööööööööhhhhhhhhhhhhh

aynen yaa demin keloğlanda o bölüm oynuyordu...
bizim oğlanda keloğlanı çok seviyo ama bu aralar bıktı izlemekten hep aynı bölümler...
çizgi flimdeki karşılıklı konuşmaları onlarda evvel söylüyo bizimki

üzülme şadişim bu sefer başarıcaz...bende senin gibiyim bekarken bilee sürekli rejimde idim...çok takıyoruz birazda ondan,bazıları o kadar rahat ki şaşırıyorum,
umurlarnda deyil...bu ramazanda almıcaz inş.
burda birbirimize destek vererek yağlarımızın peşini bırakmıcazz

orda bahçenin havasını teneffüs etmek bile yeter kısss....
ben çok seviyorum yeşilliği,sebzeleri,meyva ağaçlarını dalından koparıp yemeyi...
biz anca seneden seneye memlekete gidince o sahneleri yaşıyoruz

evet yaa pepedende sıkıldı benimoğlan
şimdi daha farklı çizgi filmleri takip ediyor

bu sefer yağlar bizim peşimizi değil biz onların peşini bırakmayalım ve erisin yağlarr

sana doyum olmaz şadişş...
işler beni bekler,mutfagı toplamadım daha
biri gelse rezil oldum...
öptümseni görüşürüz canımm

nereliydiniz canım siz
vallahi ben tam ortasındayım bu dediklerinin
şimdi sana saymıyım bahçemizdeki ağaçları kıskanırsın eheheheh
ama inan güzelliği kadar bana kötülüğüde var
iş bitmiyor gerçi ben elimi sürmem bahçeye

Doğur anam sende doğur
Gece kalsamda bebe sorunu olmıcak gülüm erken doğum küvezdelermiş şimdi 1 kg 150 gr biri 2 ye yakın biri doğmuş. ben elleyemem yaw çok küçükler.

selamın aleykum bacılar (ramazan mode on)

amma çok konuşmuşsunuz yeaaa yetişemedim valla neyse..

ceviz suyunu bırakmayın len niye bırakıyosunuz, sahura kalkınca için işte bence.. ben hala içiyorum ama totom eksilmiyo pek o ayrı...

kalbim de girmemiş kaç kilo çıktı merak ediyodum. gerçi çalışıyo akşam giricek heralde. ben de şimdiye kadar temizlik yaptım. birazdan duşa girip dışarı çıkıcam. a

sana doyum olmaz şadişş...
işler beni bekler,mutfagı toplamadım daha
biri gelse rezil oldum...
öptümseni görüşürüz canımm
tamam canım kolay gelsin zaten bende sana demeden çıkmak zorunda kalmıştım isabet olmuş
Doğur anam sende doğur
Gece kalsamda bebe sorunu olmıcak gülüm erken doğum küvezdelermiş şimdi 1 kg 150 gr biri 2 ye yakın biri doğmuş. ben elleyemem yaw çok küçükler.
oyyyyyyyy kuzularımm
inşallah sağsağlim büyürler
miniciklerdir şimdii
anneleri nekadar üzülüyordur

yavrıııı ben pek verim alamadım
bişeyide düzgün yapsam şaşarım zaten
neyse devam edeyim barii senimi kırayım yavrumm
kalbim iştedir akşam yazar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…