lazer yaptırarak en iyisini yapıyorsun nekadar ödüyorsun
2.yi yapmam için eşimin evinin erkeği çocuklarının babası olması gerekiyor
şuan iş konusuda belli değil istikrarsız bir adam bir işe başlayınca dörtelle sarılmıyor
bunları aşmam gerek eşim nezaman 2. çocugu hak ederse öyle yapcam
6 seanslık paket almıştım,6 seansına 600 lü bi para vermiştim,kredi kartına 10 taksit tabi...
şimdi başka bi yere gidicem orası bayaa uzaktı..
koltuk altım bitti sayılır ,genital biraz sorunlu,kumral bi tenim var,bu yüüzden yavaş ilerliyoruz.
lazer beyaz tenlerde vede koyu tüylerde çok etkli
bıktımm bu kıllardan yaaa
cevizli suya bende ara verdim
çok güzel yaaa vallahi iyi estin saçlarım savruldu
kıskandım vallahi pööööööfffff bende öküz gibi kilo aldım bide yaa negüzel 63 düm 65 oldum
ben geçen sene 2 3 kilo vermiştim ramazanda siz böyle kilo alacam felan değince bende almakdan korkuyorm
sporsuz olmaz teraviden sonra 20 dkda olsa yürüyüş yap canım
selam kızlar geldimde havamla geldim esip geçicem eheheheh 55.300 çıktım dün iftardan önce demekki vucudumda ne kadr su varmış ayrıca bikaç gündür kabızlıkta çekmeme rağmennn...Çok mutluyum beeeeee 54e hiç bu kadr yaklaşmamıştım ama acaba bizim tartımı ya da benim gözlerimmi bozuk bilmiorm kendimi çok şişman görüyorm.Üst bacaklarım çok şişko ve yumuşak ama anca sporla gidicekler biliyorm.Pöööf neyse dünde ekmek yemedim ama bi dünya patates haşlaması yedim açken insanın gözü dönüo umarım bugn daha sakin yerim:)
Sahur: fırın tavuk,yoğurt,1dilim çavdar ekmeği 1 çatak beyaz peynir
İftar: 3 tane püreli kaşarlı köfte,bihayli köz patlıcan slatası ve patates salatı yedim gözüm dönmüştü yedim valla ama sadişi dinledim tatlı almadım hihi
Gece: Hamarat komşum kurabiye getirmiş 3-4 tanede ondan yedim çayla ohh iiyi geldi
Ramazanda diyet falan yalan olcak tırsıyorum kilo almaktn bide ben bu cevizli suya ara mı versem içicek zamanı bulamadım
pöööööööfffffff bende bıktım yaaaa
6 seanslık paket almıştım,6 seansına 600 lü bi para vermiştim,kredi kartına 10 taksit tabi...
şimdi başka bi yere gidicem orası bayaa uzaktı..
koltuk altım bitti sayılır ,genital biraz sorunlu,kumral bi tenim var,bu yüüzden yavaş ilerliyoruz.
lazer beyaz tenlerde vede koyu tüylerde çok etkli
bıktımm bu kıllardan yaaa
ayyyyyyyyyyyyyy en sevdiğim konuuuuu şimdimi konuşulur ben gitcem şimdiiii pööööh neyse akşam gelince okurum artık:) Buarada sadişş koptummmm sana yaa ne vicdansız hatunsun kokmuş dukan ekmeğini tavuklara atmış yaaa ahhaahahahaha
teravi 23.30 da bitio yani 12ye on kala evde olsam hangi ara spor yapcam ertesi gn iş oluyo bebemmm
vallayi pembiş ramazandan bende korkuyorum,diyet yapmak zor,hemde günler çok uzun,sıkı diyet yapmak zarar verir bünyeye...selam kızlar geldimde havamla geldim esip geçicem eheheheh 55.300 çıktım dün iftardan önce demekki vucudumda ne kadr su varmış ayrıca bikaç gündür kabızlıkta çekmeme rağmennn...Çok mutluyum beeeeee 54e hiç bu kadr yaklaşmamıştım ama acaba bizim tartımı ya da benim gözlerimmi bozuk bilmiorm kendimi çok şişman görüyorm.Üst bacaklarım çok şişko ve yumuşak ama anca sporla gidicekler biliyorm.Pöööf neyse dünde ekmek yemedim ama bi dünya patates haşlaması yedim açken insanın gözü dönüo umarım bugn daha sakin yerim:)
Sahur: fırın tavuk,yoğurt,1dilim çavdar ekmeği 1 çatak beyaz peynir
İftar: 3 tane püreli kaşarlı köfte,bihayli köz patlıcan slatası ve patates salatı yedim gözüm dönmüştü yedim valla ama sadişi dinledim tatlı almadım hihi
Gece: Hamarat komşum kurabiye getirmiş 3-4 tanede ondan yedim çayla ohh iiyi geldi
Ramazanda diyet falan yalan olcak tırsıyorum kilo almaktn bide ben bu cevizli suya ara mı versem içicek zamanı bulamadım
bencede
ben evlendiğimde 58 hamile kaldığımda 65 dim ilk 3 ayı 62 ye düşmüştüm sonra 75 76 ile doğuma gittim doğumdan sonra 66ya düşmüştüm
emzirme döneminde 73 e kadar çıktım sen nasıl oldun anlat bakalım
bide aklıma hep sadişin şu cümlesi gelio kahvaha atıorum resmen .KEl olğlan bile bazlama yiyo biz yiyemiyoruzzzzzz ahahahahhaahahahah
vallayi pembiş ramazandan bende korkuyorum,diyet yapmak zor,hemde günler çok uzun,sıkı diyet yapmak zarar verir bünyeye...
dün ben çorbadan sonra acayip şiştim ama gözüm açtı yemeye devam ettm
çok yemedim genede yiyemedim
ben evlediğimde 55 kilo idim...hamile oldugumu öğrendiğimde 56 kilo idim...hiç aş ermediim için kilo kaybı yaşamadım,sürekli aldım
doguma giderken 71 kilo idim 1 hafta sonra tartıldıgımda 62 idim...emzirirken 66 ya kadar çıktım...
tam bi varildim anlıcann...oğlan 1 yaşını geçmişti diyet yapıp 56 kilo kadar düşmüştüm hoppp kışa tekrar geri aldım...
istikrarlı olmak lazım,bu sefer kararlıyım
ne güzel tavukların var demek...oğluşun organik organik yer yumurtaları,
bende isterdim tavuklarım olsun,,hatta 1 tanede inek
istanbulda çocuklar katkı maddeleri ile büyüyor...
hahahah o çizgifilm başladığında hep benimde aklıma geliyor
annesi yağlı bazlama yaptım diyor keloğlana pppppppppöööööööööööööööhhhhhhhhhhhhh
bende hep aldım verdim aldım verdim pöööffffff bu seferde istikrarlı değilim baksana 65de çakıldım kaldım
görgüsüz pis boğaz gibi yiyorum sonra yediğim günleri ykmaya çalışıyorum
bu ramazanlıkda bari almayayım alırsam daha veremem geri 73 olurum belkide daha fazlası
ben mersinde çok büyükbir bahçenin içinde oturuyorm merkezdeyiz öyle köyde felanda değil
tavuklarımız kuşlarımız köpeklerimiz var
oğlum tam kendik üret kendin ye yerinde ama iştah yok çocukda
bolluğun içinde olduğu için yemiyor sanırım
olmasa ağzını açar bekler
aynen yaa demin keloğlanda o bölüm oynuyordu...
bizim oğlanda keloğlanı çok seviyo ama bu aralar bıktı izlemekten hep aynı bölümler...
çizgi flimdeki karşılıklı konuşmaları onlarda evvel söylüyo bizimki
üzülme şadişim bu sefer başarıcaz...bende senin gibiyim bekarken bilee sürekli rejimde idim...çok takıyoruz birazda ondan,bazıları o kadar rahat ki şaşırıyorum,
umurlarnda deyil...bu ramazanda almıcaz inş.
burda birbirimize destek vererek yağlarımızın peşini bırakmıcazz
orda bahçenin havasını teneffüs etmek bile yeter kısss....
ben çok seviyorum yeşilliği,sebzeleri,meyva ağaçlarını dalından koparıp yemeyi...
biz anca seneden seneye memlekete gidince o sahneleri yaşıyoruz
gözünüzaydın canım allah annalı babalı büyütsün
miiiissss gibi kokuyorlardır onlar şimdi
offf benimde doğurasım var
vallahi gece kalmanı tavsiye etmem
o sıpalar gündüz uyur gece hiç uyutmaz
tamam canım kolay gelsin zaten bende sana demeden çıkmak zorunda kalmıştım isabet olmuşsana doyum olmaz şadişş...
işler beni bekler,mutfagı toplamadım daha
biri gelse rezil oldum...
öptümseni görüşürüz canımm
oyyyyyyyy kuzularımmDoğur anam sende doğur
Gece kalsamda bebe sorunu olmıcak gülüm erken doğum küvezdelermiş şimdi 1 kg 150 gr biri 2 ye yakın biri doğmuş. ben elleyemem yaw çok küçükler.
selamın aleykum bacılar (ramazan mode on)
amma çok konuşmuşsunuz yeaaa yetişemedim valla neyse..
ceviz suyunu bırakmayın len niye bırakıyosunuz, sahura kalkınca için işte bence.. ben hala içiyorum ama totom eksilmiyo pek o ayrı...
kalbim de girmemiş kaç kilo çıktı merak ediyodum. gerçi çalışıyo akşam giricek heralde. ben de şimdiye kadar temizlik yaptım. birazdan duşa girip dışarı çıkıcam. a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?