Günaydınn kızlarr herkesin dönüş yapması iyi olmuş ye ye biyere kadar demii anacımmm haydi bakalım kolları sıvayalım spora ve sağlıklı yaşama devam edelimsabah işe gelirken moruk moruk amcaların koşu yaptığını görüyorum.Taş gibi bacakları var ve çok fitler kendimden utanma zamanı geldide geçiyo bilee oturunca popom deniz anası gibi yayılıo hiç hoşuma gitmiyo bide benim beğendiğim vvucut tipi galiba 52-53 kiloya tekabül ediyo o yüzden ugraşıcam o kiloya inmeye Bugüne güzel başladım çıkıştada yürüyüş yapıcam tam olucak:) bide seneye 4 yıllık kpssye girmeye karar verdim bir sene eşşek gibi çalışıp ömrüm boyunca sefasını sürcem umarım bu azmim kaybolmaz amiiiiiin
Bende bu yıl çalıştım eşşek gibiNe mezunusun? A grubundan mı gireceksin yani?
selam kızlar
güne çok hızlı bir giriş yapamasam da diyet iyi gidiyo. spor salonuna gidemedim çünkü dün gece kustum afedersiniz. sabah midem çok kötüydü kalkamadım. kısmetse yarın gidicem bakalım.
ama diyet gayet iyi gidiyo. öğlen ve akşam yemeğinde ekmek yeme olayını tekrar kaldırdım. bi süredir yiyodum ama artık bitti.
öğlen tavuk yedim akşam da bamya yapcakmış annem
suyum da şimdiden 2 lt oldu bile
bende bugün çok iyi gitmedim ama yavaş yavaş oturtacam inşallah
hem haftaya okul açılıyor daha düzenli olurum sanırsam
bugün misafirim vardı kahvenin yanında çikolata ikram ettim
veee bende yedim birazda abarttım sanırsam ama bugün ilk gün
yavaş yavaş düzene girecem inşallah
akşama evde olursam menümüde yazacam
şimdilik akşam menüsü belli değil eşim balık alacaktı ama vazgeçmiş heralde
birazdan arayacak ona göre akşam yemeği yapacam
yoksa şimdiden yazardım,inşallah akşam hafdif yerim
çünkü iki gündür hayvan gibi iyorum ve gece mide fesadından uyuyamıyorum
artık akşam menülerimi iyice fafifletmem lazım
Hey maşşallah iyi içmişsin suyu benim daha 750ml oldu 750 kere tuvalete gittim ehehehe sırf wc olayı yüüzünden su içesim gelmiyo neyse artık kalanınıda evde tamamlarım ve şimdiden spor yapasım kaçtı halbuki ilk gün azimliliği falan olsun dmi yokk anamm yokkkk canım çikolata çekio ama yimiyciiim sende ekmekleri yeme kız eylem yapalım:)
Canım zaten ilk günden oturmuo nerdeyse 1buçuk aydır bünye ne istiyosa verdikk şimdide aç gözlülük yapıo herşeyi istiyo:) kısmak zor olcak ama barıcaz inşallah
Hey maşşallah iyi içmişsin suyu benim daha 750ml oldu 750 kere tuvalete gittim ehehehe sırf wc olayı yüüzünden su içesim gelmiyo neyse artık kalanınıda evde tamamlarım ve şimdiden spor yapasım kaçtı halbuki ilk gün azimliliği falan olsun dmi yokk anamm yokkkk canım çikolata çekio ama yimiyciiim sende ekmekleri yeme kız eylem yapalım:)
Canım zaten ilk günden oturmuo nerdeyse 1buçuk aydır bünye ne istiyosa verdikk şimdide aç gözlülük yapıo herşeyi istiyo:) kısmak zor olcak ama barıcaz inşallah
kızlar evde biraz yeşil çayım var
taaa hazirandan kalma poşetli olanlarından
acaba bozulmuşlarmıdır bugün tekrar başlıyım diyorum
bide akşam sirke-bal karışımına başlıcam
başka bildiğiniz iksirler varsa hemen yazın
hertürlü iksire- küre açık durumdayım
bozulmamıştır çay sonuçta nolcak ki içebilirsin bence
ben de bu sabah kahvaltıyı yeşil çayla yaptım
valla ısrarla söyledim gene söylüyorum ceviz suyu için
ben bırakmıştım ama tekrar başlıycam ona da
kesinlikle faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?