Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

herkese hayırlı bayramlar kızlar....
benim internet gitti yine,annemden yazıyorum
internetimze ekimde kesin çözüm gelicek inş. artık kesintiye ugramıycam bakalım...
2 gündür pasooo yiyorum şeker çiko lokummm
eve gidince tartılıcam ama şoklara girecem kesin...

hafta sonları annemden yazbilcem sizee:26:
idare etcem artık ya....çok sıkıcı

canlarimmm bayraminiz mübarek olsun!
daha erken kutlayamadim özür dilerim, bayramda sürekli ziyaretlere gittik fazla zamanim yoktu.
bu arada pazartesi aksami ucuyorum cok heyecanliyim:18:
heyecandan dogru dürüst bisey yiyemiyorum, dün mesela kahvalti yaptim aksam üstü bir dilim cikolata yedim baskada bisey yiyemedim.
cok heyecanliyimmmmm:18::18::18:

Varmı benle birlikte tekrardan sağlıklı yemek günlerine dönen Önümüzde yemek yemek için bahanede kalmadı en yakın bahanemiz kurban bayramında ozamana kadar iki kilo versek ne şahane olurrr Ayrıcada ramazan+bayram full yedim .Ben yiyince nasıl yiyorum biliosunuz affım yok:) 700gr civarı almışım 1buçuk aydır yiye yiye vucudumu epey şaşırttım:) şimdi yemekten kısmadan sağlıklı yiyerek daha hızlı kilo vercemi düşünüyorum.İnşallahta öyle olurrr.Hadi kızlar birinin gaza getirmesi hepimizinde gaza gelmesi lazım yoksa verdiklerimizi geri alıcazz.Korkuyorum vallaaa

Anaaa yuhh en son ben girmişim Olsun yinede ben menümü yazıyım belkim gaza gelirsiniz

Sabah: Yok
Öğlen: Şehriye çorbası,5 kaşık tavuk sote,5kaşık yoğurt
Akşam: Sebze çorbası,3 çatal şakşuka, salata,mantar sote (6yk)
Ara: 1madlen çikolata,1kelogs special k Çikolatalısından

Su: Yarım litre

Marifetmiş gibi bide menümü yazdım ama bu ilk gün menüsü psikolojim yavaş yavaş alışcak heraldeki bugünde saçma olur yarından sonra düzelir menüm

okumuştum daha önceki yazını ama ben de gaza gelemiyorum bu aralar...evin durumu malum, düzen yok
sen de kötü de olsa yazmışsın tebrik ediyorum seni
ben hem buraya hem günlüğe devam edeyim demiştim ama kaldı işte
bu arada menünde ufak tefek sorunlar olsa da (kahvaltı yok mesela) bunu görmemezlikten geliyorum da... su neden sadece yarım lt? hem de havalar sıcakken yani kışın olsa hadi neyse deriz de... şaşırdım:44:

slm kızlarr

bende odaklanıp bir diyete başlayamadım
hersabah diyete başlıyor olarak uyanıyorum ama akşama kadar bozuluyor
ben annemi yanıma getirdim annem rahatsız onla ilgileneceğim
ama eger yarın kendimi toplarsam bende yarın başlıyorum diyete
bu arada 64.5 üm(

karameleğim,
annene geçmiş olsun
ben de başlayayım diyorum ya bakalım ne zaman:44:

sağol bebeğim hadi gel bizde katılalım pembişe

valla kaç gündür ben de diyorum yeni bir başlangıç yapayım diye ama olmuyor işte...
bi kere spor yapamıyorum nefes alamıyorum napcam bilmiyorum
ben de spor olmadan ve sık yemeden veremiyorum o dengeyi de ayarlamak zor oluyor düzen olmayınca

Aaaaa dün ben sana cevap vermiştim meğersem gitmemiş yazdıklarım.İlk günler güzel listeler çıkmıyo biliyosunki lilyşim yavaş yavaş alışıyo psikolojim buna Suyu az içmemin sebebi ogün tuvalete çıkmaktan fenalık gelmişti bende üşendiğim için içmedim aama artıcak herşeyi rayına oturtucam inşalllahhh haydinn tatlım sende başla kendi düzenini kendin yarat illa herkesle aynı anda yemek yemek zorunda deilsin ilaç saati gibi düşün yemeklerini vakitli ye

geçmişler olsun anneciğine neyi var önemli birşey değildir inşallah

sağol bebeğim hadi gel bizde katılalım pembişe

Katılın valla yoksam balon gibin şişecez verdiklerimi geri almaktan çok korkuyorum.Sanırım seneye abimi evercez düğünde harika olmalıyım

Kendi kendime nazar değdirdim fazla kilo almadım dedim iki gün önce 56,600 çıkarken bu sabah 58.00 çıktım.Üstelik 2gündür dikkat ediyorum.Ayı gibi yemeleri bıraktım ölçülü yemeğe başladım fazla çıktım.Hemde wc ye falanda gayet iyi çıkmıştım niye böyle oldu anlamadım kendimi çok şişko hissediyorum yanaklarım balon gibi ama yeni alınan kilo çabuk verilir mantığıyla şişkoluklar üstüme yerleşmeden atıcammm gidicek Dünkü menümde şu şekilde

Sabah: İşe uyuyakalıp 10.30da giden adamın sabahımı olur:)
Öğlen: kepekli sandviç ekmeğine domates,salatalık,zeytin ezmesi,beyaz peynir
Akşam: 1 tabak bamya yemeği (6-7 kaşık),dil peyniri,bikaç tutam tel peynir
Ara: 1 çay bardağı hazır soğuk nescafelerden, 2 ceviz , Şeftali , hektarı sayısını bilmiyorum valla çikolata isteğimi bastırdım ayrıca bunları aynı anda yemedim gittim geldim atıştırdım.

Su: 1 litre (hergün yarım litre artıyo ama bgnki hedefim 2 litre)

çok azimli gördüm seni

benim diyetle alakam kalmadı
şu an 60 kiloya çıkmış bulunuyorum
sürekli hamur işi iyorum
bugünde misafirim gelecek ve yine hamur işi yenecek
okul başlamadan ben diyete başlıyamam

zaten herkes çok zayıfladığımı söylüyor hatta kayın pederim benim artık hastalık derecesinde zayıf olduğumu söylüyor
geçen gün onlardayken rahatsızlandım midem bulandı
kayın pederimde zayıflıktan böyle olduğunu söyledi
ona göre hergün birazdaha zayıflıyormuşum hatta bir deri bir kemik kalmışım
aynı şekilde kaynanamda laf etmeye etmeye başladı artık yeter hasta olacaksın diyor
halbuki öyle çok zayıf göründüğüm falan yok
heralde beni hep şişman görmeğe alışmışlar şimdide garipsiyorlar
durum böyle olunca onların yanında pek diyet yapamıyorum
ve neredeyse hergün birlikte yemek yeniyor
u sebeple okulların açılışını bekliyecem ve sıkı bir diyete başlıyacam
İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Bence sen hastalıklı duran zayıflardan deilsin en son gördüğümde idealdin tam süperdin taştın:) şimdini bilemiyorum ama yinede pek fark yoktur.Herkes diyet yapamıorum bıraktım diyoda aklınız hala burda içinizde bişey sizi kemiriooo bu demek oluyoki çok yakında aramızdasınızzzz eheheheheh olsun ben bi süre kendi başıma devam ederim en azından zayıfladığımı görünce sizde gaza gelip başlarsınız belkim ayrıca diyet yapmasanızda gelin beni kontrol edin sizleri seviyorum anacımmmmmmmmm:)

Ben bu bir ay diyet yapamam. Zaten alakamda yoktu.
Sınavı atlatayım abimlen salona gidicezz
O zaman gerçekten sımsıkı tutucam bu diyet işini.
Valla 1 sene oldu ideal kilosuna kavuşanımız yok

selam güzeller
bugun bildirim günü olması nedeniyle tartıya çıktım ama wc gidememiştim
75,7 çıktım gerçi tartı sabit durmuyor ki bir orda bi burda... zaten sabit yere koyduğumda da gelen geçen günde 10 kez tartılıyor şimdilerde pili zayıflamış ne zaman tartılayım desem low yazıyor 3-4 defa da zor alıyorum sonuç... ama annem yok öle bişey sana öle gelio dio valla evde yani odamda özelim yok sabah ben kalkmadan kardeşim girer wc öncesi sonrası tartılır günde abartmıyorum en az 4-5 kez...
annem de oruçken öyleydi habire soluğu bnm odada alıyordu ben de kızdım kaldırdım şimdi de tam doğru sonuç alamıyorum belki de 75imdir bilmiyorum bazen 1 kg fazla bile ölçebiliyor yeri tam sabitlenmediğinde...:44:
pembecim aklım burda başlayayım diyorum ama olmuyor bizim evde hep beraber sofraya oturulur
bi de ben kendime hazırladım yedim diyelim sorasında herkese ayrı kahvaltı hazırlamak zorundayım yani ben kendi işimi kendim görürüm milletin işini de ben görürüm bir de benm bünye alıştı beslenmeye...sporsuz gitmiyor kilolar ben sıcaktan nefes bile alamazken spor hayal...kitap okumak tv izlemek evdekilerin keyfine göre... ben kendi odamda uzanıp kitap bile okuyamıyorum ki... özelin ö'sü yok
sevgi bile salona gidebilecek benm imkan sıfır... evde ne yapabilirsem sanki evde yapabiliyorum ben bu sıcakta kıpırdayamıyorum bile şu an bile başım ağrıyor sıcaktan, ha bu arada evde duvarda asılı olan derece 40a dayandı üstelik de güneş görmeyen yerde... kapı, duvar sıcak dokunulmuyor
bi de menülerimde çok yemek yok aslında... genelde kavuna yükleniyorum hem soğuk serinletici hem de sulu diye...
yarın başlamayı denicem ama kızlar olmuyor böle... belki biraz beslenmeyle düzeltirim durumu sonra da spor eklerim havalar sakinleşince... bi de böyle deneyelim bakalım:44:
işte bendeki durumlar böyle... Ramazanın bana armağanı yaklaık 1kg
biraz dikkat ve çabayla herhalde verilir diye düşünüyorum pembenin dediği gibi
bir de kızlar ben liste yapıcam bu haftanın kilolarını yazan kimler varsa... haftaya da bu liste üzerinden devam edelim olur mu?
görüşmek üzere canlarım... öpüldünüz
benden size kucak dolusu sevgiler...

selam sevgili günlük kardeşlerim
ben bugun güzel başladım saat 8:30da kalktım işte yarım saat 1 saat sonra da kahvaltı ettik şimdi ara yapcaktım
bi topiğe bakayım dedim
bugun aç karnına kiloma bakayım dedim ama ne zamandır alarm veren tartım (ses olarak değil ama) bugun açılmadı pili sıfırlanmış maalesef bi de öyle kalem pil de değil saat pili gibi... tabii benden başka kaç kişi çıkıyor bi de ben haftada bir çıkarım aralarda da çıkarım ama sadece sabahları, zırt pırt çıkıp durmam ama kardeşim dk başı tartıldığından tartı dayanamadı iflas bayrağını çekti
sabah peynrili börekle başladım güne annem yeni yapmış bi de ekmk yiyemiyorum bu aralar 1 dl bile bitmiyor ama aç gezmek de midemi mahvediyor
birazdan taze fasulye yemeği yapcam öğlen belki onu yerim
evde yoğurt da kalmadı bu saatte de çıkamam maalesef, güneş tepede...
akşam alırım artık
neyse başlangıç için iyi sayılırım birkaç güne düzelirim heral
işte böle canlarm
arada gelip yazın topik aşağılarda anacım
görüşürz
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…