Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

şu yoğurtlu karışım zımpırtısının tüm malzemeleri bende var aslında
yoksa bende akşam yemeği niyetine onu mu yesem ki
mutfak dolabımın içi ot,çöp,baharattan acayip kokuyor
bütün baharat ve çayların kokuları birbirine karışmış
bari şu çaylarlarla baharatları içip bitiriyimde dolabım kaokacağına midem koksun

offff ya şu zerdeçal çok acayip kokuyor insanın midesi almıyor ya

tamam ozaman arkadaşlar söz dinleyen biri olarak size güvenip yeşil çayımı içeceğim
hemde hemen şimdi ama istemiye istemiye sevmiyorum ne yapayım işte
akşamada balık muhabbeti olmazsa sadece yoğurtlu karışım yada yoğurt pulbiber karışımı yerim
akşam menüsü belli oldu eşim kızartma istiyormuş tabiki ben ağzıma sürmiyecem

sırf yoğurt neye yarar bi sebze yemeği felan ye bari benim canım yoğurtlu kabak çekti off olsada yesem

waaayyy önceden giresim gelmiyordu kk ya şimdi sayfalar almış başını gitmişş

ben bugün düne göre daha iyiyim kaçamaklarım oldu ama ölçülü

annem tutturdu dolma sarma yapalım diye onuda az yicem

hergün daha iyi gidiyorm kızlarr

offff sarmaya dolmaya da dayanılmazki
az yemeye çalış inşallah kendini frenliyebilirsin

inşallah topiğimiz hep böyle haeketli olur

evet kızartmamı yaptım ama yemedim
yoğurtlu kabak yemeğinide yapmadım çünkü halen açlık hissetmiyorum
birazdaha beklicem acıkırsam 1 kase yoğurt yerim artık
bu saatten sonrada kabak falan pişiremem
bugünde böyle olsun
menümü yazıyımda sözümde durmuş olıyım

Son düzenleme:
günün ilk menüsü

gözümü 1 adet cevizli kurabiyeyle açtım malesef

sabah
elim büyüklüğünde kepekli lavaş
biraz patatesli yumurta,1 bardak yarım yağlı süt
2-3 dilim karpuz,pul biber,zeytin yağı ve limon soslu siyah zeytin sanırım 10 adetti

ara
sade türk kahvesi ve çikolat

öğlen
yine elim büyüklüğünde kepekli lavaşın içine biber salçası sürdüm
yanınada 1 bardak tuzsuz ayran

akşam
daha yemedim ama sadece 1 kase yoğurt yerim veya hiç yemem

su ve sporumu bugünlük yazmıyorum
suyu ölçmedim sporuda zaten herzamanki gibi yapmadım

ilk günün menüsü böyle oldu zamanla düzene oturtacam inşallah

offf ya oğlum yanımda kızartma iyor nasıl güzel kokuyor ya
ben en iyisi kalkıp yoğurdumu iyeyim
yoksa yoldan çıkacam

niye kimse gelmiyor leeeeeeeeeeeeeeeeeeen

bide topik sezsiz diye şikayet ediyonuz

bende kendim yazar kendim okurum ne yapıyım yani

az önce 1 kase dolusu pulbiberli yoğurt yedim ve bugünümü kapamış oldum
darısı diğer günlerin başına

çocukların ikiside uyudu
eşim arkadaşıyla yemeğe gitti ve ben yanlızıııııııııım
gelin loooovvvvvvvvvvvv

ilk gün için gayet iyi gittim ve enteresandır ki cnm kaçamak yapmak istemedi bugun çok şükür
yarın gene götüm başım yamulmazsa inşallah sporuma da başlıyorum
kısmet diyim
akşam da gidicem dedim gidemedim

bu akşam ceviz suyumu da koycam sabah içerim
inşallah hevesim kaçmaz

akşam yemeğinde de pilav vardı yemedim
karpuz kavun kesmiş bizimkiler onlardan da yemedim eheh

evet kızlar yaklaşık 40 dakikadan fazla deliler gibi dans ettim
üstüne birkaç egzersizle 100 yarım mekik yaptım

yarın kas ağrısından canım çıkacak biliyorum ama olsun
zamanla dans süresini 1 sate çıkaracam ama ilk gün için 40 dakika yeterli sanırım
ilk günden fazla kasmak istemedim inşallah yarında yapabilirim

selam sevgili günlük kardeşlerim
aslında gündüz kısa süreliğine girmiştim aama facebooka bakıp çıktım ona da bakmıcaktım aslında da mail gelmiş ondan baktım, kkya da girmemiştim
bugun sırf kafayı iş ilanlarına taktım kitap bile okuyamadım iş bulma düşüncem yüzünden...
sabah 10dan sonra kalktım :26: wc sonrası tartılma hevesim krusağımda kaldı zira pil alınmamıştı
neyse sabah güzel ve dengeli bir kahvaltı yaptım öğlen taze fasulye yemeğimi yedim ama yoğurt da kalmamış herşey yarım yamalak oldu akşam üstü 3 tane gofret yedim aslında ne zamandır yemiyordum böyle şeyler nerden aklıma esti de yedim bilmiyorum gerçekten... hatta bayatlamış yani...:26: akşam da hazır kızarmış tavuk aldık yanına taze fasulye ve 1 tane patlıcan dolması... biraz da salata... işte böyle ha bi de gofret tatlı gelince oturdum yarım kase zeytin yedim çerez gibi... ama tuzsuz ve suyun içinde beklemiş yani yağ küpü değildi
işte böyle kızlar... ama benim kilom 75,5-76 gibi bişey çok ama çok üzülüyorum
suya gelince valla 2lt olmuştur herhalde...
ha geçmişi okudum maşallah bıdı bıdılar edilmiş
ben bile yeni girebildim kardeşimi zorla kaldırdım da...
bu araa birçoğunuz azcık suda wc yolunu tutmuş ben gidemiyorum doğru dürüst wcye ve bu beni deli ediyor çünkü benim sık gitmem lazım böbrek açısından ama o kadar çok terle gidiyor ki içtiğim wcye gerek kalmıyor, üstelik akşamleyin müzik açıp tepineyim dedim kalkmamla oturmam bir oldu 1dk bile geçmeden nefessizlik komasına gircektim içerdeki derece 32yi gösteriyor gündüz 40a dayanıyor çekilcek gibi değilsinekler cirit atıyor sabaha kadar kaşıntı vızırtı derken uyku da uyunmuyor
yani diyet yapmasına yapılır da sporsuz da işe yaramıyor ki...
bu arada evde ceviz çok az bitene kadar idare edebilirim o da fayda eder mi bilmiyorum yenisini alalım dedim ama tazesi çıkcakmış yakında... pazara gelinceye kadar beklicem mecburen...kimbilir ne zamana kadar...
yani birçoğunuza göre kilo verme ortamım zor kafamda işsizlik takıntı haline geldi artık, moralimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum da delirmek üzereyim 4 duvar arasında... işim olsa salona giderdim ya da alet alırdım eve...
neyse işte benden böyle kızlar
ha bu arada annem yarım yağlı yoğurt almış, pil de alındı hatta benden önce annem ve kardeşim tartıldılar onlar benden on kat fazla tartılıyorlar o yüzden 1 aya kalmaz pil gene biter
neyse çok yazdım içimi döktüm
şimdilik hoşçakalın canlarım
sevgiler...

Ne karışık bi menü olmuş patates süt karpuz eheheheh miğdeyi çöplüğe döndürmüşsün bide resmen sabahkilerle günü bitirmişsin yoğurt ara öğün ana öğünmü sankiii bakk yinee diyet deyince kıtlık diyetine başlayanlarımız çıkıo sonumuzu hayırlı görmüyorum ahahahahahah bu seferde yiyerek zayıflamayı deneyekk belkim daha eğlencelidir:) Ama ilk menüler herzaman saçmalama oluyo eminim bugün daha güzel iş çıkarırsın tatlım

Güzel gittim diosun tamamda bizde görsek yaa örnek alsak yaa senii sudan çıkmış balık gibiyim diyet yapmayı unuttum eheheh

İşte buna alkışş yapılırrr bide 40 dakika azmış gibi bahsediosun yaa alem kızsın vesselam ehehhehe harikasın valla

kızlar korktuğum gibi olamadı hiç kas ağrısı çekmedim
bu durum iyimi kötümü bilemedim
acaba kaslarımı iyi çalıştırmadımmı yoksa yüzmelerden vucudum alıştımı anlamadım
2 haftadırda yüzmüyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…