Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kız katzi hoş gelmişsin

niye gelmediğini açıklamışsın ama inan kimsenin kimseyi iplemediği falan değil mesele
uzun zamandır kimse birbirine adam gibi cevap yazmıyor
pembenin dediği gibi hergün sayfayı açıp ruhuna fatiha okuyup geri kapatıyoruz
eğer istemeden şahsına kırıcı bir şey yapmışsak af ola

tekrar hoşgeldin eski-taze kanımız

bu yazıya alıntı yaptım ama genel yazıcam tek tek alıntılamadan ve tekrar etmeden...

bu topik zayıflama yolunda toplu açılan bir gruptu ve madem ki biz birbirimize yetemiyoruz o zaman yeni kişiler almanıza saygı duyuyorum
ha benim menülerime yaptığınız yorumlara ben açığım ama beni tanıyorsunuz ve evdeki durumlarımı da biliyorsunuz
şimdi bunu bilmeyen birinin olmadık lafları hoşuma gitmez tabii ki de... ama sizin yorumlar beni rahatsız etmiyor çünkü niyetlerinizin kötü olmadığını biliyorum
sadece kendimce biz demek ki bu grubu ayakta tutmayı başaramamışız ki yeni kişilere ihtiyaç duyuyoruz düşüncesini getirdi o zaman yeni gelecek kişiyle gazlanacaksa, demek ki biz artık birbirimizi kaale almıyoruz gibi bir durum çıkıyor
evet sadece bir özel bir topik değil ama ben sadece size yazıyormuş gibi ailemle konuşuyormuş gibi buraya yazıyorum dışa açık olduğu aklımın tabii bir köşesinde ama işte size yazdığımı düşünerek içimi döküyorum bu topikte...
yeni kişiler size gaz getirecekse ve bu ortak bir kararsa buna saygı duyarım aksi düşünülemez zaten
ama bir laf vardır ya bu koyunu gütceksin ya bu diyardan gitceksin, bu karar ortak olduğuna göre, benden kabullenmemi bekleyemezsiniz sonuçta kararımı söyledim yeni birinin alınmasına karşıyım
benim tek moral bulduğum yerdi burası en azından birbirimize destek oluyoruz
ama demişsiniz ya menüler yazılmıyor kimse yazmamış ben de yazmayım düşüncesi... herkeste bıkkınlık var demek ki... dikkat ederseniz ben 1 haftadır ara ara gelip yazıyorum hem kendim gaza gelmek için hem de sizler de gaza gelin ve eski haline dönsün topiğimiz diye... kimse yorum yapmamış menülerime ha ben istesem aman nasılsa yazmıolar ben de yazmayım diyebilirdim ama ben bi şekilde gaza geleceğimize inanarak ve yılmadan yazıyorum internete girebildiğim sürece....
hala gaza gelemediysek demek ki bunu istemiyoruz ya da sallamıyoruz bilmiyorum
ben de ilk baştaki gibi olsun istiyorum topiğimiz ama bunun için yeni birilerinin olması gerekmez, biz birbirimize yeteriz diye düşünüyorum o kadar...
ne karar alınırsa alınsın saygı duyuyorum bu darılmaca kırılmaca da değildi sadece ben bu fikre karşıyım o kadar...daha önceleri aramıza alalım dediklerimiz birkaç kez girip çıktılar öyle olunca insan sütten dili yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor ben de bir daha kimseyi almayacağız dediğimiz için bu konuda kararlı davranmaya çalışıyorum hepsi bu...

Son düzenleme:
üleeeeen her aksiyon sonrası topiğimiz canlanıyor ya çok hoşuma gidiyor

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

denizeliklim, katzi, randomlife, lily86+, pembepalto Konu Etiketleri

harbi ya bu gazla bence biz epey bi gideriz ama hadi hayırlısı
i love this game

yok canım ne demek affola filan. haklısın ama dediklerinde...
belirli kurallar çerçevesinde mis gibi devam ettirilebilir yani topik. belki vardır kurallar da ben uzun zamandır girmediiğim için bilmiyorumdur filan. kural derken şu zayıflama yarışmalarındaki gibi şeylerden bahsediyorum hani.

66 kiloyula yeniden aranızdayım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
lily86,
katzi+,
denizeliklim+,
pembepalto+,
karamelek01+

bugun imkan bulup girdim ve içimden dedim ki bugun herkes topikte olcak hep böyle oluyor çünkü ve hakkaten de öyle oldu

ben facebooktan yazmıstım sana lol ama görmedn sanırım hatun

nezaman ne yazdın kızz ben face sohbete girmiyorum sadece bikere face mesajdan yazdığına cevap veremedim onuda burdan cevaplamıştım sana diğer bütün mesajlarınada cevap vermiştim aşkk olsuun demekki işi düşen diye bana diyosun bende utanmadan beğeniyorum ashahahahahahah

ne zaman bıktın kızz tavuk yoksa yumurta yee hergün pasta ye desem bıkmazsın ama lahmacunlar kraliçesi seniii=)
yemem artık pasta felan neyse artık düzene soktum menülerimi
3 gündür iyi gidiyorm darısı diger günlere
2 günde 800 grm gitti şükür
ben facebooktan yazmıstım sana lol ama görmedn sanırım hatun

katzi hoşgeldin canım negüzel verdiğin kiloları almamışsın
senin yerinde olsaydım şimdiye geri almıştım tüm kilolarıı

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
akşam yemeğe gidecez ve kesin biraz abartacam üstünede kesinlikle tatlı iyecem
ama umrumda değil yılda bir kez kutlanan bir gün demi ama

bende kendi üstüme alınmıştım

heeeeeeeeee şimdi gördümmmmmm alınmamam gerektiğinide alınmışım aahahahah

haklısın eşinin karşısında böyle özel birgünde yok onu yemem kilo yapar yok bunu getirtme kilo yapar denmezki canımmm
bugün seni affediyorzz bakalım

tartı günü pazartesi mi o zaman? :44: ne diyorsunuz? good afternoon demek lazım artk
sabah güzel, sonuçta o an onu bulmuşsun bence sağlıklı bir kahvaltı olmuş
öğle - mikemmel
ara da süper
akşam da tam protein ama doyurucu harika ötesi bir menü ile pembe karşımızda
afiyet olsun

çok iyi yapmışsın bi de ben dağıtsam şöyle ne var ne yok cnm istese de bulamam hehe bi de gerçekten dukanımsı menülere artık iyice alıştı senin vücut bence devam etsen de işe yarıyor

ay benim safım güzel meleğim ya sana değildi o yanlış yere gitti dedim ama neyse artık D: bi de utanmadan begeniyorum demiş hatun bi top attım sen kucakladın neyse artık

ya ben 1 ileri 2 geri sürekli böyle mal gibi kaldım. bi ara bu yaz 59a düştüm. sonrasında delirmiş gibi söylemesi ayıptır fıstık sarmaları baklavaları yedim 66ya çıktım
benim de kedim şişti garfield gibi oldu

bakın gençler... önümüz sonbahar kış. bence daha kolay oluyorum havalar serinken kilo vermek diyet yapmak. ben yazın spor yapamıyorum sıcaktan tansiyonum sürekli düşüyor ne yiyeceğimi bilemiyorum filan. fırsat bu fırsat benim gibi olanlar için.
bi de blogumu takip edenler var mıdır bilmem ama... orda bi kitaptan bahsetmiştim. kafası karışık olanlar için ideal olabilir. güzel seyler var.

lily senin blog vardı o ne oldu ? bence o blogun kapsamını genişlet ve bi hayat blogu olarak devam et. sadece diyet konusu olmasın yani.

cnm kutluyorum inşallah bir ömür boyu hep mutlu olursunuz
bugunluk diyeti boşver ama yarın tam gaz devam

sanki seninde sürekli evlilik yıldönümün hee bizimi yiyosun pasta yemek için ahahaha ya da biz geçensene buzamanlar konuşuomuydukk vayyy beee

kutlu olsuun... bence de bugün biraz ye yani... kırk yılın başında bi özel gününüz var. onda da zehir olmasın. ben bu sene dogum günümü zehir etmiştim herkese yok onu yemem bunu yemem diye. sonra da bir pişman olmuştum ki sorma millet yiyip içerken ben sadece soda içmiştim değdi mi? değmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…