haklsıın ama hergünde tavuk yenmiyor ki bıktım resmen
Yazdıklarını okuyunca eleştiriye açık olmadığını düşündüm ve yeni gelecek kişinin onu yeme bunu yeme demesi şimdiden sende rahatsızlık uyandırıyor.Ozaman burdan şu tezi çıkarıyorum ki bence bizim olumsuz menü yorumlarımızda seni rahatsız ediyor.Yani ben en azından önceki yorumlara istinaden böyle düşünüyorum.Ayrıcada uzun zamandır ne kendi kendimize gaza geliyoruz ne de birbirimizi gaza getiriyoruz.Sadece dertlemizi paylaştığımız ve kilolarımızdan şikayet ettiğimiz bir topik haline döndü burası...Yani hep birlikte bi yola baş koyduysak yolun sonundaki ışığı hep birlikte görebilmek adına bütün yeniliklere açık olmalıyız.Buraya gelecek kişide zaten aşağılayıcı tarzda eleştiriler yapamaz öyle durumlarda herkes birbirini korur savunmaya geçer biz burda aile gibi olduk biri kötü bişey deyince herkes atmaca gibi atlar.Uzun zamandır kendi kendimizi motive etmeyede çalışıyoruz olmuyo işte görüyosun.Ne sen başarabiliyosun ne ben ne sadiş ne random bi başarabiliyosa kalbim başarabiliyo..Randomunda dediği gibi burası zaten baştan beri herkese açık özel hayatımızı yazarken bunu göze alıp yazıyoruz şimdi yeni insan gelir özel hayatımı rahat yazamam düşüncen bana biraz değişik geldi. Zaten okunmaya açıktı gizliydide biz kaldırmadıkkiii
üleeeeen her aksiyon sonrası topiğimiz canlanıyor ya çok hoşuma gidiyor
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
denizeliklim, katzi, randomlife, lily86+, pembepalto Konu Etiketleri
okadar şey yazdım kimse beni sallamadı küstümhahaha
kız katzi hoş gelmişsin
niye gelmediğini açıklamışsın ama inan kimsenin kimseyi iplemediği falan değil mesele
uzun zamandır kimse birbirine adam gibi cevap yazmıyor
pembenin dediği gibi hergün sayfayı açıp ruhuna fatiha okuyup geri kapatıyoruz
eğer istemeden şahsına kırıcı bir şey yapmışsak af ola
tekrar hoşgeldin eski-taze kanımız
okadar şey yazdım kimse beni sallamadı küstümhahaha
ben facebooktan yazmıstım sana lolama görmedn sanırım hatun
yemem artık pasta felan neyse artık düzene soktum menülerimine zaman bıktın kızz tavuk yoksa yumurta yee hergün pasta ye desem bıkmazsın ama lahmacunlar kraliçesi seniii=)
ben facebooktan yazmıstım sana lolama görmedn sanırım hatun
nezaman ne yazdın kızz ben face sohbete girmiyorum sadece bikere face mesajdan yazdığına cevap veremedim onuda burdan cevaplamıştım sana diğer bütün mesajlarınada cevap vermiştim aşkk olsuun demekki işi düşen diye bana diyosun bende utanmadan beğeniyorum ashahahahahahah
nezaman ne yazdın kızz ben face sohbete girmiyorum sadece bikere face mesajdan yazdığına cevap veremedim onuda burdan cevaplamıştım sana diğer bütün mesajlarınada cevap vermiştim aşkk olsuun demekki işi düşen diye bana diyosun bende utanmadan beğeniyorum ashahahahahahah
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
akşam yemeğe gidecez ve kesin biraz abartacam üstünede kesinlikle tatlı iyecem
ama umrumda değil yılda bir kez kutlanan bir gün demi ama
tartı günü pazartesi mi o zaman? :44: ne diyorsunuz?A' dan Z'ye katılıyorum.Tartı gününün pazartesi olması kaçamaklarımızı azaltıcak.Burda hepimiz zayıflamaya çabalıyoruz.Zaten bunca zamandır neden kimsenin alınmadığını anlamıyorum? Sonuç olarak herkes düzenli girse eski motivasyon olsa amenna ama kimimizin stajı kimimizin dersleri kimimizin ailevi sorunları kimimizde kimse yazmamış bende yazmıyim düşüncesi.... (Bunların içinde bende varım kötü bi düşünce yok). Yani hal böyleyken burayı hala birlikte ayakta tutmaya çalışıp salı günü başladığımız diyette çarşamba kaçamak yapıosak bir sorun var demektir.Gruba yeni kişiler eklemek demek eski dostlukları bitircemiz anlamına gelmediğine göre ben bu reformda yarar görüyorum.
good afternoon demek lazım artkGooooooooodddddd morningggggg ben var menü yazmakkkk =)
Sabah: 4-5 minik mürdüm eriği (işe geç kalıodum dolaptan elime ilk geleni aldım ki kahvaltı yerine geçsin diye)
Öğlen: ızgara tavuk (minik minik 4-5 parça) , Yoğurt, 1tane ekmek (elimin ucu kadar sandviç ekmeğiydi)
Ara: 2 erik , biraz cacık
Akşam: 2 haşlanmış yumurta birazda yoğurt
Su: 1 litre
Çay: 1 litreden fazla bilem olmuştur heralde çok fena hastayım sürekli sıcak bişeyler içiyorum.
Bundan sonra menülerimde bolca protein yanii tavuk görüceksinizdün akşam okdr az yediğim halde 57lerde çıktım ama bir güncük az yemek bile bugünü etkiledi 56larda çıktım kendimi pazartesi günki tartı gününe şartlıyorum ve bakalım bu düzende devam edip pazartesiye kaç çıkıcam.Evdeki harika tatlıyı dün komşulara dağıttım yemiyim diye ve harika lokumumsu şeyide dolabın içine saklıcam bütün çikolatalarıda toplayıp babama verdim 1poşet çikolata çıktı evden şu ramazanla bayramın kalıntılarını ve ekstradanda iki kilo atarsam tam süper olcak:)
yemem artık pasta felan neyse artık düzene soktum menülerimi
3 gündür iyi gidiyorm darısı diger günlere
2 günde 800 grm gitti şükür
katzi hoşgeldin canım negüzel verdiğin kiloları almamışsın
senin yerinde olsaydım şimdiye geri almıştım tüm kilolarıı
cnm kutluyorum inşallah bir ömür boyu hep mutlu olursunuzkızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?