Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Gooooooooodddddd morningggggg ben var menü yazmakkkk =)

Sabah: 4-5 minik mürdüm eriği (işe geç kalıodum dolaptan elime ilk geleni aldım ki kahvaltı yerine geçsin diye)
Öğlen: ızgara tavuk (minik minik 4-5 parça) , Yoğurt, 1tane ekmek (elimin ucu kadar sandviç ekmeğiydi)
Ara: 2 erik , biraz cacık
Akşam: 2 haşlanmış yumurta birazda yoğurt

Su: 1 litre
Çay: 1 litreden fazla bilem olmuştur heralde çok fena hastayım sürekli sıcak bişeyler içiyorum.

ya bide bişey yazarken ay ne düşünürler ay alınırlarmı ay açıklamasını yapıyım diye düşünmekten bıktım pozitif yorumlama yapın birazcık canımmm yoruldum dip not düşmekten

Ben zaten bırakın diyeti sabah akşam zor yiyorum bütün düzenim alt üst oldu
Sınavdan sonra yeni başlangıç yapmak istiyorum zaten

Herkes ortak kararını almışsa daha fazla söz söylemek anlamsız diyorum
Gerekeni yapın o zaman kızlar
ben eskidende çok yazamazdım zaten

Canım senin odak noktan başka zaten şuan derslerin daha önceliği var şu sınavı atlatınca dönersin yine aramıza ama sen ve ya dierleri dönene kadar motivasyonumuz bitip ayı gibi olacağımıza yeni birilerini alıp yola devam etmek çok mantıklı geldi.Gelenler sizin yerinizi zatende dolduramazzz

Bundan sonra menülerimde bolca protein yanii tavuk görüceksiniz dün akşam okdr az yediğim halde 57lerde çıktım ama bir güncük az yemek bile bugünü etkiledi 56larda çıktım kendimi pazartesi günki tartı gününe şartlıyorum ve bakalım bu düzende devam edip pazartesiye kaç çıkıcam.Evdeki harika tatlıyı dün komşulara dağıttım yemiyim diye ve harika lokumumsu şeyide dolabın içine saklıcam bütün çikolatalarıda toplayıp babama verdim 1poşet çikolata çıktı evden şu ramazanla bayramın kalıntılarını ve ekstradanda iki kilo atarsam tam süper olcak:)

siz bilirsiniz tatlım
sınav beni mahvetti valla
artık mutluluğu çikolatada buluyorum sizden mi saklıcam
geçsin gitsinde psikolojim düzelsin artık
şuan sana bu mesajı da kitaplar arasından yazıyorum

Son düzenleme:
siz bilirsiniz tatlım
sınav beni mahvetti valla
artık mutluluğu çikolatada buluyorum sizden mi saklıcam
geçsin gitsinde psikolojim düzelsin artık
şuan sana bu mesajı da kitaplar arasından yazıyorum

olsun canım çalış son günler ne öğrensen kardır ben inanıyorum kazanacağına zaten memur olduktan sonra hayatın düzene gitcek işten erken çıkıcaksın iş çıkışı sporada gidersin istediğinide yaparsın.Bende seneye 4 yıllıktan giricem 1sene eşşek gibi çalışıp sonrasında sefasını srücem inşallah

merhabaaaaaaaaa

ya kızlar onca zamandır birbirimizi tanıyoruz
burda emeği geçti herkesin birbirimize yardım ettik bi sürü
ama böyle yeni açılımlar olunca nedense anlaşamıyoruz bu beni üzüyo
grupta da katzi ben girdim beni kimse sallamadı yazmış onu anlayamadım
sonuçta bu ara kimse kimseyi sallamaz durumda
bişey yazıyoruz 2 gün sonra cvp bile gelmiyo
yeni yazan kişi başka bşy yazmış oluyo falan
böyle alınmalar gücenmeler olmadan devam edelim bence
toplanma amacımız zayıflamaktı
çoğumuz da belli yerlere geldik
bazılarımız özel nedenlerden dolayı sorunlar yaşadı ama olmıycak diye bşy de yok
lütfen kimse topiği bırakmasın
kimsenin adı da silinmesin
böyle kırgınlıkla olcaksa olmaz bu iş bnm içim rahat etmez

menün gaet başarılı tatlım şu suyu niye arttırmıyorsun
yazgünü sıcakda iyi gider
suyu artırsan bayramın kalıntılarını 2 günde atarsın
bende menülerime ayran yoğurt ve yulaf eklicem artık

merhaba kızlar
dünkü konu hakkındaki düşüncelerimi biliyorsunuz
bende birilerinin gruba dahil olması ile daha çok gaza geleceğimize eminim
lily darılmış ama bunda darılcak gücencek bişe yokk canım arkadaşım
burda kimse kimsenin kötülüğü içn bişe istemiyor
hepimiz sadece daha çok gaza gelip biran önce zayıflamak istiyor
özel konularımızı özel face sayfamızda konuşabiliyrz zten
yeni gelecek olan kişiyi facesayfamıza almayız olur biter
yani özetle bende yenikişilerin gelmesini isterim

bende yarın 1 gün pirinç lapası yapıp diğer gün normal beslenip c.teside protein yapayım diyorm
ramazan bana iyi yaramıştıda reglim ramazanın sonuna gelmesi ve bayramda kendime sınır tanımamam beni bitirdii
sende nekadar çok yediğini anlatmıştın ala ala 700 grm almışsın ben 4 kilo aldım(
kurbana kadar dikkat edelimde kurbandada alırız büyük ihtimal

az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte

merhaba arkadaşlar.
dün facebook grubunda bu konuyla ilgili bir yazı gördüm ve girdim okudum siteden durumu. bilmiyorum uzun süredir girmeyen biri olarak bir şey söyleme hakkım var mı ama...
genel olarak siteye girmiyorum topiğe de uğramıyorum evet. ben zaten bu siteye sadece topiğimiz için giriyordum. bunun nedenlerinden biri de topiğin resmen ölmüş olmasıydı. ayrıca hiç alıngan biri olmamama rağmen sanki iplenmiyormuşum gibi hissettim. yoksa yazı yazmayı, bu tip yerlerde takılmayı ne kadar sevdiğimi bir çoğunuz bilir. bunun dışında bir kaç kişinin işi düşünce konuşup işi düşmeyince ya da ben bir şey sorunca umursamamaları da var tabi. ikide bir ekleyip 1-2 soru sorup silenlere de sinir olmamın da etkisi var.
yani olay sadece kilo alınca gelip zayıflayınca girmemek değil. farklı nedenleri de var.
taze kan olayına katılıyorum. eğer sayfa hareketli olursa elbette ki insanlar girmek ve okumak isteyecek. daha çok motive olacaklar. sonuçta yazıyorsun yazıyorsun bir bakıyorsun kimse yazmamış... bir süre sonra sıkılıyorsun haliyle.
lily'e gelince... lilyciğim... biliyorum bu topik senin için çok önemli. aynı zamanda duygusal yaklaşıyorsun. seni çok iyi anlıyorum. fakat yeni bir kaç kişi alalım derken 30 kişi almaktan bahsetmemiş yani arkadaşlar. korkulacak bir durum yok bu yüzden. ki bahsettikleri gibi burayı herkes okuyabiliyor. özel durumlar için facebook hesaplarımız var filan. bu topik sadece bir araç. amaç değil. o nedenle kendini üzme ya da kötü hissetme. yeni birilerinin gelmesi amacımıza ulaşmak için bize de katkı sağlayabilir. ve önemli olan zaten amaç. araç değil. yeni olması illa ki bilinçsiz olması anlamına gelmiyor, biliyorsun...
son olarak... yani bilmiyorum böyle baştan hesaplaşır gibi olacak sanki hoş gelmiyor biliyorum fakat eğer ilk zamanlardaki gibi olacaksa topik ben yine katılmayı isterim. olursa tabi zaten eski - yeni taze kanlardan olurum böylece :)) mayıs ayında verdiğim kilolarla duruyorum öylece. sonrasında vermedim.

suyu arttırınca çişim gelio :):):) işyerinde habire girçık gir çık olmuyo:) ama yeni birini işe aldık oda diyet yapıo benim gibi beraber sağlıklı şeyler yiyoruz su içmeye teşvik oluyorum onun sayesinde gaza geliyorummm şimdi elimde yarım litre su var bol bol içcem bugün

canım bırak pirinç labasını falan ne kadar diyet yapıp zyıflayan gördüysem hepsi sebze protein dengesini güzel kurdugu için zayıflamış.Bakıorumda öğlen tavuk yoğurt salata akşamda sebze yiyolar mis gibinde zayıflıolar önemli olan abur cubura bir süre ara vermek

herzaman derim dürüst insanı çok severim diye :) kime alındın kim iplemedi bilmiorum ama eğerki bensem sana kasıtlı bişey yapmamışımdır.O an topiğin ruhuna fatiha okumakla mesgulümdür ehehehe ama benimde böyle hissettiğim zamanlar oluyo menü yazıorum bi bakıorum beni kimse sallamamış ehehe ama bunu herkes birbirine istemeden yapıo sen bi ara yoktun sonradan geldin yaa garanti kendini ondan dış hissettin bak bana yüzsüz yüzsüz yazıorum hiçte dış hissetmiorum ehehehe

üleeeeen her aksiyon sonrası topiğimiz canlanıyor ya çok hoşuma gidiyor

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

denizeliklim, katzi, randomlife, lily86+, pembepalto Konu Etiketleri

haklsıın ama hergünde tavuk yenmiyor ki bıktım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…