bu arada, ekim'de tam 1 sene olacak ve ben hala hedefime ulasamadim
ne kadar utanc verici bi duygu..
Ben zaten bırakın diyeti sabah akşam zor yiyorum bütün düzenim alt üst oldu
Sınavdan sonra yeni başlangıç yapmak istiyorum zaten
Herkes ortak kararını almışsa daha fazla söz söylemek anlamsız diyorum
Gerekeni yapın o zaman kızlar
ben eskidende çok yazamazdım zaten
Canım senin odak noktan başka zaten şuan derslerin daha önceliği var şu sınavı atlatınca dönersin yine aramıza ama sen ve ya dierleri dönene kadar motivasyonumuz bitip ayı gibi olacağımıza yeni birilerini alıp yola devam etmek çok mantıklı geldi.Gelenler sizin yerinizi zatende dolduramazzz
siz bilirsiniz tatlım
sınav beni mahvetti valla
artık mutluluğu çikolatada buluyorum sizden mi saklıcam
geçsin gitsinde psikolojim düzelsin artık
şuan sana bu mesajı da kitaplar arasından yazıyorum
Gooooooooodddddd morningggggg ben var menü yazmakkkk =)
Sabah: 4-5 minik mürdüm eriği (işe geç kalıodum dolaptan elime ilk geleni aldım ki kahvaltı yerine geçsin diye)
Öğlen: ızgara tavuk (minik minik 4-5 parça) , Yoğurt, 1tane ekmek (elimin ucu kadar sandviç ekmeğiydi)
Ara: 2 erik , biraz cacık
Akşam: 2 haşlanmış yumurta birazda yoğurt
Su: 1 litre
Çay: 1 litreden fazla bilem olmuştur heralde çok fena hastayım sürekli sıcak bişeyler içiyorum.
Bundan sonra menülerimde bolca protein yanii tavuk görüceksinizdün akşam okdr az yediğim halde 57lerde çıktım ama bir güncük az yemek bile bugünü etkiledi 56larda çıktım kendimi pazartesi günki tartı gününe şartlıyorum ve bakalım bu düzende devam edip pazartesiye kaç çıkıcam.Evdeki harika tatlıyı dün komşulara dağıttım yemiyim diye ve harika lokumumsu şeyide dolabın içine saklıcam bütün çikolatalarıda toplayıp babama verdim 1poşet çikolata çıktı evden şu ramazanla bayramın kalıntılarını ve ekstradanda iki kilo atarsam tam süper olcak:)
kızlar topiğin hali ortada sayımız iyice azaldı topik sessiz olunca bizimde motivasyonumuz düşüyor
bence topiğin taze kana ihtiyacı var aramıza katılmak isteyenleri alırsak en azından sayfamız daha canlı olur
biliyorum önceden kabul etmediklerimeze haksızlık olur diceksiniz ama topiğimiz artık eskisi gibi değil
ben buruyı sezsiz gördükçe giresim gelmiyor zamanla başka topiklere kaymalar olacak
beni yanlış anlamayın ama bence yeni kana-cana ihtiyacımız var en azından üç beş kişi daha
bizde başlarda birbirimizi tanımıyorduk zamanla alıştık yeni arkadaşlara da alışırız
ne dersiniz.
az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte
taze kan olayına bende katılıyorm
kimse girmiyor topiğimize bende gaza gelmek için başka gruplara dadandım
ne yapayım gaza gelmek için elimden geleni yapıyorum
ben başka gruplara girsemdem topiğimizi asla bırakmam
ben sayfamızın canlanmasını istiyorum
herkesin mativesi bitti
topiğe ihanet olmasın diye başka sayfalarada tam olarak giremiyoruz
aynen düşüncene katılıyorm
yeni birileri olursa onlardan gaza gelip bizde kaldığımız yerden devam ederiz
bence grubumuzdaki kişilerde giriyorsa tamamen girsinler artıkk
zayıflayınca girmiyorlar 2 3 kilo aldılarmı geri geliyorlar
burda kalanlara haksızlık yapıyorlar
valla topik canlansa kimseler de başka sayfalara kaymaz
ilk bu başlığı açtığımızda yetişemiyodum ben yazılanlara
menülere yorumlar yapılıyodu
ha bi de şu haftalık bildirim ve tablo olayına da çözüm getirmeliyiz bence
lily evin durumundan dolayı sık sık giremiyo ve haliyle de tablo olayı aksıyo
kilo durumumuzu tablolar halinde görürsek bence çok da iyi motive olucaz
önceden yetişemiyor geriye dönüp okuyorduk şimdi 2 3 gün girmiyorm 1 sayfa anca ilerliyor
kimse menü yazmıyor yazılan menülerede yorum yapılmıyor
tablo işine gelince lilye daha önce söylemiştim
yetişemiyorsan herhafta birimiz yapalım diye
ama yapabileceğini söylemiştii
tabloda görürsek enazından utanır dikkat ederiz
lilycim yeni birileri gelirse kendimi yabancı gibi hissederim demişsin. neden öyle olucak ki anlamadım ben.. sonuçta gelen kişi kendini yabancı hissetsin eğer biri yabancı hissedicekse.. ha yeni gelen de bizim tarzımıza ayak uydurur yani. biz şöyle şöyle yapıyoruz deriz. neden gücenmece alınmaca olsun ki... içini dökme konusunda da biz zaten özel hesaplarımızda ekliyiz yani. bizim ayrı bi samimiyetimiz oluştu. buraya rahatça yazamam demişsin. burayı da herkes okuyo ki. ben sık sık görüyorum alt tarafta yani. buraya yazarken de bi nebze dikkatliyiz zaten başkaları okuyo diye. ben destekliyorum yeni birilerinin gelmesini. açıkçası topik bana eski zevki vermiyo. içimden menü yazmak falan da gelmiyo. yorum gelmediğindendir belki bilmiyorum.
A' dan Z'ye katılıyorum.Tartı gününün pazartesi olması kaçamaklarımızı azaltıcak.Burda hepimiz zayıflamaya çabalıyoruz.Zaten bunca zamandır neden kimsenin alınmadığını anlamıyorum? Sonuç olarak herkes düzenli girse eski motivasyon olsa amenna ama kimimizin stajı kimimizin dersleri kimimizin ailevi sorunları kimimizde kimse yazmamış bende yazmıyim düşüncesi.... (Bunların içinde bende varım kötü bi düşünce yok). Yani hal böyleyken burayı hala birlikte ayakta tutmaya çalışıp salı günü başladığımız diyette çarşamba kaçamak yapıosak bir sorun var demektir.Gruba yeni kişiler eklemek demek eski dostlukları bitircemiz anlamına gelmediğine göre ben bu reformda yarar görüyorum.
menün gaet başarılı tatlım şu suyu niye arttırmıyorsun
yazgünü sıcakda iyi gider
suyu artırsan bayramın kalıntılarını 2 günde atarsın
bende menülerime ayran yoğurt ve yulaf eklicem artık
bende yarın 1 gün pirinç lapası yapıp diğer gün normal beslenip c.teside protein yapayım diyorm
ramazan bana iyi yaramıştıda reglim ramazanın sonuna gelmesi ve bayramda kendime sınır tanımamam beni bitirdii
sende nekadar çok yediğini anlatmıştın ala ala 700 grm almışsın ben 4 kilo aldım(
kurbana kadar dikkat edelimde kurbandada alırız büyük ihtimal
merhaba arkadaşlar.
dün facebook grubunda bu konuyla ilgili bir yazı gördüm ve girdim okudum siteden durumu. bilmiyorum uzun süredir girmeyen biri olarak bir şey söyleme hakkım var mı ama...
genel olarak siteye girmiyorum topiğe de uğramıyorum evet. ben zaten bu siteye sadece topiğimiz için giriyordum. bunun nedenlerinden biri de topiğin resmen ölmüş olmasıydı. ayrıca hiç alıngan biri olmamama rağmen sanki iplenmiyormuşum gibi hissettim. yoksa yazı yazmayı, bu tip yerlerde takılmayı ne kadar sevdiğimi bir çoğunuz bilir. bunun dışında bir kaç kişinin işi düşünce konuşup işi düşmeyince ya da ben bir şey sorunca umursamamaları da var tabi. ikide bir ekleyip 1-2 soru sorup silenlere de sinir olmamın da etkisi var.
yani olay sadece kilo alınca gelip zayıflayınca girmemek değil. farklı nedenleri de var.
taze kan olayına katılıyorum. eğer sayfa hareketli olursa elbette ki insanlar girmek ve okumak isteyecek. daha çok motive olacaklar. sonuçta yazıyorsun yazıyorsun bir bakıyorsun kimse yazmamış... bir süre sonra sıkılıyorsun haliyle.
lily'e gelince... lilyciğim... biliyorum bu topik senin için çok önemli. aynı zamanda duygusal yaklaşıyorsun. seni çok iyi anlıyorum. fakat yeni bir kaç kişi alalım derken 30 kişi almaktan bahsetmemiş yani arkadaşlar. korkulacak bir durum yok bu yüzden. ki bahsettikleri gibi burayı herkes okuyabiliyor. özel durumlar için facebook hesaplarımız var filan. bu topik sadece bir araç. amaç değil. o nedenle kendini üzme ya da kötü hissetme. yeni birilerinin gelmesi amacımıza ulaşmak için bize de katkı sağlayabilir. ve önemli olan zaten amaç. araç değil. yeni olması illa ki bilinçsiz olması anlamına gelmiyor, biliyorsun...
son olarak... yani bilmiyorum böyle baştan hesaplaşır gibi olacak sanki hoş gelmiyor biliyorum fakat eğer ilk zamanlardaki gibi olacaksa topik ben yine katılmayı isterim. olursa tabi zaten eski - yeni taze kanlardan olurum böylece :)) mayıs ayında verdiğim kilolarla duruyorum öylece. sonrasında vermedim.
ohaa herkes burda demekki bi azarı hakediyomuşuz
suyu arttırınca çişim gelio :):):) işyerinde habire girçık gir çık olmuyo:) ama yeni birini işe aldık oda diyet yapıo benim gibi beraber sağlıklı şeyler yiyoruz su içmeye teşvik oluyorum onun sayesinde gaza geliyorummm şimdi elimde yarım litre su var bol bol içcem bugün
canım bırak pirinç labasını falan ne kadar diyet yapıp zyıflayan gördüysem hepsi sebze protein dengesini güzel kurdugu için zayıflamış.Bakıorumda öğlen tavuk yoğurt salata akşamda sebze yiyolar mis gibinde zayıflıolar önemli olan abur cubura bir süre ara vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?