evet ozaman digerleride onaylarsa bugün aranıza girebilirmiyim diyen kişiyi aramıza alalım
valla topik canlansa kimseler de başka sayfalara kaymaz
ilk bu başlığı açtığımızda yetişemiyodum ben yazılanlara
menülere yorumlar yapılıyodu
ha bi de şu haftalık bildirim ve tablo olayına da çözüm getirmeliyiz bence
lily evin durumundan dolayı sık sık giremiyo ve haliyle de tablo olayı aksıyo
kilo durumumuzu tablolar halinde görürsek bence çok da iyi motive olucaz
evet bencede liste olayını düzene sokmak lazım
lili listeyi kendi yapmak istiyor ama pek fırsat bulamıyor
ama bence liste her hafta düzenli yapılmalı ve tek sayfada mesela ilk sayfada yayınlanmalı
böylece takip etmek daha kolay olur
ve bir değişlik daha tartı tarihi cuma yerine hafta başı olmalı yani pazartesi
çünkü cuma tartıldıktan sonra kendimizi salıveriyoruz
pazartesi olursa en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda oluruz
hafta sonu aldığımız kiloyu hafta içinde vermeye uğraşmakla geçmesin zamanımız
açıkçası ben de yeni biri gelirse hiç yazmam gibi geliyor burayalilycim yeni birileri gelirse kendimi yabancı gibi hissederim demişsin. neden öyle olucak ki anlamadım ben.. sonuçta gelen kişi kendini yabancı hissetsin eğer biri yabancı hissedicekse.. ha yeni gelen de bizim tarzımıza ayak uydurur yani. biz şöyle şöyle yapıyoruz deriz. neden gücenmece alınmaca olsun ki... içini dökme konusunda da biz zaten özel hesaplarımızda ekliyiz yani. bizim ayrı bi samimiyetimiz oluştu. buraya rahatça yazamam demişsin. burayı da herkes okuyo ki. ben sık sık görüyorum alt tarafta yani. buraya yazarken de bi nebze dikkatliyiz zaten başkaları okuyo diye. ben destekliyorum yeni birilerinin gelmesini. açıkçası topik bana eski zevki vermiyo. içimden menü yazmak falan da gelmiyo. yorum gelmediğindendir belki bilmiyorum.
[sıze=3]peki kızlar nasıl biliyorsanız öyle yapın
sayfa sizin...
Ilk sayfadaki değişiklikler için bana özelden yazarsınız ben düzenlerim isteğinize göre...
Kusura bakmayın ben de başta alınan karara uyma taraftarıyım topiği dıştan takip ederim madem siz motive olmak istiyorsunuz
biz de o zaman yazışmaya özelden ya da faceten devam ederiz
bundan sonrası size kalmış artık...
Ortak karar alındı o zaman...[/sıze]
[sıze=3]bence günlüğü olan ve bildiğiniz kişilerden seçerseniz topiğin adına da uymuş olur tabii sadece bir öneri...
Neyse artık bu topik hakkındaki söz hakkı size aittir [/sıze]
az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte
evet bencede liste olayını düzene sokmak lazım
lili listeyi kendi yapmak istiyor ama pek fırsat bulamıyor
ama bence liste her hafta düzenli yapılmalı ve tek sayfada mesela ilk sayfada yayınlanmalı
böylece takip etmek daha kolay olur
ve bir değişlik daha tartı tarihi cuma yerine hafta başı olmalı yani pazartesi
çünkü cuma tartıldıktan sonra kendimizi salıveriyoruz
pazartesi olursa en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda oluruz
hafta sonu aldığımız kiloyu hafta içinde vermeye uğraşmakla geçmesin zamanımız
selam kızlar
maşallah sayfa ilerlemiş derken inanın moralim bozuldu okurken hem de çok
liste olayını yapamadım çünkü geçen haftalarda doğru düzgün bildirim yok ondan bu haftaki bildirimleri yani geçen dumakileri bu cuma listeye aktarıp adam gibi liste yapayım dedim çünkü bildirim de yapılmıyor bakıyorum da...
yeni kimseleri almaya gelince ben kesinlikle karşıyım hatta başta alıp da isimlerini yazdıklarımızı ama son birkaç aydır girmeyenleri de çıkarma taraftarıyım 13 kişi görünüyoruz ama toplasak 5 kişiyiz
cyy bıraktı gelmedi ne zamandır
avukat gelcem diye çok istedi ama birkaç kez yazdı çıktı olmadı yani...
gamze sık giremiyor misafir gibi
minikk ve esin de korumadalar arada girerlerse giriyorlar
katzi bıraktı kkyı...
sevgi şu aralar kpss derdinde 1 ay sonra katılcak inşallah
kalbm uzakta, staj yapıyor denk gelirse yazıo sağolsun
kaldık ben, karamelek, random,pembe, deniz...
ha azız evet ama yeni birilerinin girmesine açıkçası ben karşıyım hele ki bu saatten sonra...
hem yeni biri girerse kendi açımdan ben bu topikten daha da soğurum
menü yazmaya başlamıştım geçenlerde, ama bir gün pcye giremedim ertesi gün de unutunca kaldı
menü yazan olmuyor yazın ki yorum yapalım kızlar
ben taze kana kesinlikle hayır diyorum kusura bakmayın
düşünün biri geldi diyelim,
sabah şunları yedim dicek
boş geyik olcak bence bu topiğin seviyesini de düşürür
ben günlüğümü bıraktım sözde eski menüleri toplayıp devam etcektim ama günlüğe devam etmem demek bağımsız hareket etme demek o zaman ne anlamı kaldı buraya yazmanın dedim ve günlüğüm de topiğim de burası diye benimsedim ben burayı...
başka topiklere kayıyoruz demişsiniz
başka topiklerin bir çoğu ya belli listelere/kurallara uyuyor ya da hadi hep beraber zayıflayalım şeklinde umuma açık ama 50 kişinin aynı anda yazdığı topikler
herkesin tarzına saygım var ama biz burayı günlüklerimizi tek tek gezmekten vazgeçip toplu günlük haline getirmek için açtık yani amaç bizbize olmaktı
yeni biri olursa ben gaza gelmekten çok komple diyetten soğurum neden derseniz, o kişi bizi tanımıyor ha tanışırız tamam ona lafım yok ama bişey yazar, bizim hoşlanmadığımız misal biz öyle yapıyoruz deriz bu sefer gücenir yanlış anlaşılma olur vs... yani kendi açımdan bu topikte kendimi yabancı gibi hissederim diye düşünüyorum
eğer ki başka topiklerde gezinme olcaksa buna saygı duyarım ama şu var diyelim ki bir gruba girdiniz
buna kimse bişey diyemez ki... bu topiği günlüğünüz olarak düşünün
herkesin okuyor olmasını ben düşünmeden yazıyorum buraya... ama başka biri gelirse ben eskisi gibi içimi dökebileceğimi düşünmüyorum
inanın zaten evde işsiz parasız daralırken, ev işlerinden bunalmışken burası bana terapi oluyordu eğer yeni biri gelirse o da biter benim için... bunlar benim yorumlarım bencillik olarak düşünmeyin lütfen sadece olaya kendi açımdan bakıp düşüncelerimi yazıyorum
ben tekrar söylüyorum kesinlikle yeni birinin alınmasına karşıyım hatta dediğim gibi gelmeyenleri de listeden çıkartmayı düşünüyordum ama bir türlü söyleyemiştim
durum bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?