Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

önceden yetişemiyor geriye dönüp okuyorduk şimdi 2 3 gün girmiyorm 1 sayfa anca ilerliyor
kimse menü yazmıyor yazılan menülerede yorum yapılmıyor
tablo işine gelince lilye daha önce söylemiştim
yetişemiyorsan herhafta birimiz yapalım diye
ama yapabileceğini söylemiştii
tabloda görürsek enazından utanır dikkat ederiz

evet bencede liste olayını düzene sokmak lazım
lili listeyi kendi yapmak istiyor ama pek fırsat bulamıyor
ama bence liste her hafta düzenli yapılmalı ve tek sayfada mesela ilk sayfada yayınlanmalı
böylece takip etmek daha kolay olur
ve bir değişlik daha tartı tarihi cuma yerine hafta başı olmalı yani pazartesi
çünkü cuma tartıldıktan sonra kendimizi salıveriyoruz
pazartesi olursa en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda oluruz
hafta sonu aldığımız kiloyu hafta içinde vermeye uğraşmakla geçmesin zamanımız

tartı olayınada katılıyorm belki bu bizi engeller

selam kızlar
maşallah sayfa ilerlemiş derken inanın moralim bozuldu okurken hem de çok
liste olayını yapamadım çünkü geçen haftalarda doğru düzgün bildirim yok ondan bu haftaki bildirimleri yani geçen dumakileri bu cuma listeye aktarıp adam gibi liste yapayım dedim çünkü bildirim de yapılmıyor bakıyorum da...
yeni kimseleri almaya gelince ben kesinlikle karşıyım hatta başta alıp da isimlerini yazdıklarımızı ama son birkaç aydır girmeyenleri de çıkarma taraftarıyım 13 kişi görünüyoruz ama toplasak 5 kişiyiz
cyy bıraktı gelmedi ne zamandır
avukat gelcem diye çok istedi ama birkaç kez yazdı çıktı olmadı yani...
gamze sık giremiyor misafir gibi
minikk ve esin de korumadalar arada girerlerse giriyorlar
katzi bıraktı kkyı...
sevgi şu aralar kpss derdinde 1 ay sonra katılcak inşallah
kalbm uzakta, staj yapıyor denk gelirse yazıo sağolsun
kaldık ben, karamelek, random,pembe, deniz...
ha azız evet ama yeni birilerinin girmesine açıkçası ben karşıyım hele ki bu saatten sonra...
hem yeni biri girerse kendi açımdan ben bu topikten daha da soğurum
menü yazmaya başlamıştım geçenlerde, ama bir gün pcye giremedim ertesi gün de unutunca kaldı
menü yazan olmuyor yazın ki yorum yapalım kızlar
ben taze kana kesinlikle hayır diyorum kusura bakmayın
düşünün biri geldi diyelim,
sabah şunları yedim dicek
boş geyik olcak bence bu topiğin seviyesini de düşürür
ben günlüğümü bıraktım sözde eski menüleri toplayıp devam etcektim ama günlüğe devam etmem demek bağımsız hareket etme demek o zaman ne anlamı kaldı buraya yazmanın dedim ve günlüğüm de topiğim de burası diye benimsedim ben burayı...
başka topiklere kayıyoruz demişsiniz
başka topiklerin bir çoğu ya belli listelere/kurallara uyuyor ya da hadi hep beraber zayıflayalım şeklinde umuma açık ama 50 kişinin aynı anda yazdığı topikler
herkesin tarzına saygım var ama biz burayı günlüklerimizi tek tek gezmekten vazgeçip toplu günlük haline getirmek için açtık yani amaç bizbize olmaktı
yeni biri olursa ben gaza gelmekten çok komple diyetten soğurum neden derseniz, o kişi bizi tanımıyor ha tanışırız tamam ona lafım yok ama bişey yazar, bizim hoşlanmadığımız misal biz öyle yapıyoruz deriz bu sefer gücenir yanlış anlaşılma olur vs... yani kendi açımdan bu topikte kendimi yabancı gibi hissederim diye düşünüyorum
eğer ki başka topiklerde gezinme olcaksa buna saygı duyarım ama şu var diyelim ki bir gruba girdiniz
buna kimse bişey diyemez ki... bu topiği günlüğünüz olarak düşünün
herkesin okuyor olmasını ben düşünmeden yazıyorum buraya... ama başka biri gelirse ben eskisi gibi içimi dökebileceğimi düşünmüyorum
inanın zaten evde işsiz parasız daralırken, ev işlerinden bunalmışken burası bana terapi oluyordu eğer yeni biri gelirse o da biter benim için... bunlar benim yorumlarım bencillik olarak düşünmeyin lütfen sadece olaya kendi açımdan bakıp düşüncelerimi yazıyorum
ben tekrar söylüyorum kesinlikle yeni birinin alınmasına karşıyım hatta dediğim gibi gelmeyenleri de listeden çıkartmayı düşünüyordum ama bir türlü söyleyemiştim
durum bu...

diyete gelince...
son 1 haftadır iyi gidiyordum Cuma kaçamak yaptmıştım bitter çikolata ve kakaolu sütle...
cumartesi pazar güzeldi
dün reglden heral cnm tatlı istedi kalan gofreti yiyim dedim bayatmış ama yedim:26: hatta çikolatalı tofi şeker bile yedim
bugun tartıda 74,7yi gördüm nasıl sevindim bilemezsiniz
ama annem dün için börek kek yap demişti bugun yaptım ikindi gibi yedik ama yakmışımdır yedikten sonra hiç oturmadım bi yandan bulaşıkları makineye at, kalanları elde yıka, işte ortalığı toparla günde kaç kez hem de
yemekten sonra bulaşıkları bi de elde yıkadım anca oturdum işte buraya... inanın belim ayaklarım çok ağrımış ayakta duramıyordum zaten
neyse menümü yazayım görün

sabah - 11:00
- 2 dl kavun
- 2 dl tb. ekmeği
- 1 kk peynir

öğle - 17:50
- 2 dl börek
- 2 top kek

akşam - 20:30
- 1 servis kaşığı bamya yemeği
- 6 küçük sarma

su - 2lt olmuştur herhalde:44:
spor - yok ama çok yoruldum

aslında akşam yiyesim yoktu ama ailecek yediğimizden yedim bi de sonra acıkıp cozutmayım diye...
bugun bu kadarlık yeter, artık yemem bişey...
su içerim

Son düzenleme:
bu arada tartı işini pazartesiye almaya katılıyorum en azından hafta başı daha çabuk gaza geliyoruz bugun pazartesi süper haftaya başlıyoruz diyoruz ben de aslında pazartesi konusunda geçen düşünmüştüm acaba olur mu diye sonra boşver demiştim

lilycim yeni birileri gelirse kendimi yabancı gibi hissederim demişsin. neden öyle olucak ki anlamadım ben.. sonuçta gelen kişi kendini yabancı hissetsin eğer biri yabancı hissedicekse.. ha yeni gelen de bizim tarzımıza ayak uydurur yani. biz şöyle şöyle yapıyoruz deriz. neden gücenmece alınmaca olsun ki... içini dökme konusunda da biz zaten özel hesaplarımızda ekliyiz yani. bizim ayrı bi samimiyetimiz oluştu. buraya rahatça yazamam demişsin. burayı da herkes okuyo ki. ben sık sık görüyorum alt tarafta yani. buraya yazarken de bi nebze dikkatliyiz zaten başkaları okuyo diye. ben destekliyorum yeni birilerinin gelmesini. açıkçası topik bana eski zevki vermiyo. içimden menü yazmak falan da gelmiyo. yorum gelmediğindendir belki bilmiyorum.

açıkçası ben de yeni biri gelirse hiç yazmam gibi geliyor buraya
düşünsene habire şöyle yap böyle yap bak biz böyleyiz falan dicez ne bileyim ben gaza gelmem daha çok motivem gider bence...
şu an bile kilo veremiyorum diye üzülüyorum yavaş gidiyor sizler gibi belli bir düzenim de yok iyice salarım zaten buraya yazmak motive ediyor beni bu topik de olmaz o saatten sonra...

liliy bende randoma katılıyorum
bence çoğunluk ne derse o olmalı
zaten topik ölmüş durumda
amaç dahaçok motive olmak ve bu haldeyken motivasyon imkansız
zaten herkese açık olan bir sayfada çok özel konularımızı paylaşmıyoruz
paylaşmak istesekta facedeki özel sayfamızda paylaşabiliriz
bu konudaki hassasiyetini gerçekten anlamıyorum
amacımız zayıflamak ve birbirimizi gazlamak
şu durumda bu mümkün değilse değişiklik yapmanın zamanı gelmiş demektir
ben açıkçası topik bu haldeyken girmeyi istemiyorum
ve eminimki diğer arkadaşlarda aynı düşüncede
en azından random,sadiş ve ben
pembeninde karşı çıkacağını düşünmüyorum çünkü oda daha önce dile getirmişti
sayfayı ölüme terketmenin bir anlamı yok
bu sayfayı açmaktaki amaç zayıflamak ve şu an sayfamız amacına hizmet etmiyorsa gerekenler yapılmalı
yada herkes kendini dahaçok motive edecek sayfalara yönlenmeli

HERŞEY ZAYIFLAMAK İÇİN

peki kızlar nasıl biliyorsanız öyle yapın
sayfa sizin...
ilk sayfadaki değişiklikler için bana özelden yazarsınız ben düzenlerim isteğinize göre...
kusura bakmayın ben de başta alınan karara uyma taraftarıyım topiği dıştan takip ederim madem siz motive olmak istiyorsunuz
biz de o zaman yazışmaya özelden ya da faceten devam ederiz
bundan sonrası size kalmış artık...
ortak karar alındı o zaman...

bence günlüğü olan ve bildiğiniz kişilerden seçerseniz topiğin adına da uymuş olur tabii sadece bir öneri...

neyse artık bu topik hakkındaki söz hakkı size aittir

[sıze=3]bence günlüğü olan ve bildiğiniz kişilerden seçerseniz topiğin adına da uymuş olur tabii sadece bir öneri...

Neyse artık bu topik hakkındaki söz hakkı size aittir
[/sıze]

yok ben kafayı iyecem artık
niye birilerinin söz hakkı olmaya ihtiyacı olsunki
daha önce kimindi ki şimdi bizim olsun nedemek söz hakkı yaa
burası ortak bir topik vede bizde düşüncelerimizi rahatça yazabiliriz sanırım
her bi düşüncemizi yazdığımızda böyle tepkiler görmek beni gerçekten şaşırtıyor
bu topik senin benim yada bir başkasının değil ki
sonuçta bir gurubuz ve gurupta çoğunluğa uymak en doğrusudur bence

ilk sayfadaki liste konusuna gelince bence isimlerin silinmesi veya silinmemesinin hiçbir önemi yok
kimse ilk sayfayı açıp okumuyor zaten

siz görüşlerinizi yazdınız evet grubuz ama çoğunluğun aldığı karar bu yöndeyse ben yokum diyorum çünkü ben de yabancı birilerinin paylaşımı olduğu sürece paylaşım yapmak istemiyorum bunu da belirttim
madem çoğunluk yeni birileri gelsin diyor gelsin o zaman
hatırlarsanız ben de sevgi ile yeni bir günlük açıp buraya yazdığımız gibi oraya da yazalım motive oluruz belki dedik siz dediniz ki bizi bırakmayın ki niyet de bu topiği bırakmak değildi
ve biz vazgeçtik alın sonuç ortada ben hala aynı kilodayım ve sizin gibi yüzme kursu spor salonu aletler gibi imkanım yok pcde leslie de çalışmıyor artık yani madem ki ben veremiyorum bari size köstek olmayayım

ve şöyle düşünmek lazım 5 kişiden 4ü aynı yönde oy verdiyse kaar çoğunluğundur
ben zaten buraya kilo veremediğimde yazmak istemiyorum üzülüyorum
üstüne bir de biri bana yok menün şöyle olmuş burası olmamış dicek ben hiç yazmak istemem o zaman
kusura bakmayın siz düşüncelerinizi belirttiniz ben de saygı duyuyorum bir de böyle birşey denensin belki işe yarar kestirip atmak yanlış ben ztn faceten yazarım

piiiiiiiiiii ne oluyor burda bakalim?
yani bence yeni kisiler gelirse belki topik az canlanir, ama lily buna karsi nedenlerinide söyledi bana bugün özelde.
yani o zaman gelmesin kimse diycem ama siz kararinizi vermissiniz..gelsinler bakalim
gelecekleri varsa görecekleride var

bakiyorumda diyeti hepimiz birakmisiz nazarmi degdi ne oldu bize anlamadim
acilen toparlanmamiz lazim, kiz random senin diyet ne alemde?
benim burda istahim kesildi, gecen tartildim hala ayniyim delirecem yahuuu niye bi türlü 71 olamiyorum anlamiyorum!!!!!
kafayi üsütecem, resmen sabitlendim 72 kiloya:84:

az önce başka bir topikte sadişin mesajını gördüm
haklı olarak başka sayfalara kaymalar oluyor
yakında grubumuzda kimse kalmıyacak
demek istediğim buydu işte

A' dan Z'ye katılıyorum.Tartı gününün pazartesi olması kaçamaklarımızı azaltıcak.Burda hepimiz zayıflamaya çabalıyoruz.Zaten bunca zamandır neden kimsenin alınmadığını anlamıyorum? Sonuç olarak herkes düzenli girse eski motivasyon olsa amenna ama kimimizin stajı kimimizin dersleri kimimizin ailevi sorunları kimimizde kimse yazmamış bende yazmıyim düşüncesi.... (Bunların içinde bende varım kötü bi düşünce yok). Yani hal böyleyken burayı hala birlikte ayakta tutmaya çalışıp salı günü başladığımız diyette çarşamba kaçamak yapıosak bir sorun var demektir.Gruba yeni kişiler eklemek demek eski dostlukları bitircemiz anlamına gelmediğine göre ben bu reformda yarar görüyorum.

Yazdıklarını okuyunca eleştiriye açık olmadığını düşündüm ve yeni gelecek kişinin onu yeme bunu yeme demesi şimdiden sende rahatsızlık uyandırıyor.Ozaman burdan şu tezi çıkarıyorum ki bence bizim olumsuz menü yorumlarımızda seni rahatsız ediyor.Yani ben en azından önceki yorumlara istinaden böyle düşünüyorum.Ayrıcada uzun zamandır ne kendi kendimize gaza geliyoruz ne de birbirimizi gaza getiriyoruz.Sadece dertlemizi paylaştığımız ve kilolarımızdan şikayet ettiğimiz bir topik haline döndü burası...Yani hep birlikte bi yola baş koyduysak yolun sonundaki ışığı hep birlikte görebilmek adına bütün yeniliklere açık olmalıyız.Buraya gelecek kişide zaten aşağılayıcı tarzda eleştiriler yapamaz öyle durumlarda herkes birbirini korur savunmaya geçer biz burda aile gibi olduk biri kötü bişey deyince herkes atmaca gibi atlar.Uzun zamandır kendi kendimizi motive etmeyede çalışıyoruz olmuyo işte görüyosun.Ne sen başarabiliyosun ne ben ne sadiş ne random bi başarabiliyosa kalbim başarabiliyo..Randomunda dediği gibi burası zaten baştan beri herkese açık özel hayatımızı yazarken bunu göze alıp yazıyoruz şimdi yeni insan gelir özel hayatımı rahat yazamam düşüncen bana biraz değişik geldi. Zaten okunmaya açıktı gizliydide biz kaldırmadıkkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…