ben de sonbaharda verebiliyorum bu yaz mahvetti beni nem sıcak hem tansiyon düşüklüğü daha doğrusu dengesizliği hem nefes darlığı... zaten ben kiloları ekim kasım gibi güzel vermiştim o zamanların semerisini yiyorum halaay benim safım güzel meleğim yasana değildi o yanlış yere gitti dedim ama neyse artık D: bi de utanmadan begeniyorum demiş hatun bi top attım sen kucakladın neyse artık
ya ben 1 ileri 2 geri sürekli böyle mal gibi kaldım. bi ara bu yaz 59a düştüm. sonrasında delirmiş gibi söylemesi ayıptır fıstık sarmaları baklavaları yedim 66ya çıktım
benim de kedim şişti garfield gibi oldu
bakın gençler... önümüz sonbahar kış. bence daha kolay oluyorum havalar serinken kilo vermek diyet yapmak. ben yazın spor yapamıyorum sıcaktan tansiyonum sürekli düşüyor ne yiyeceğimi bilemiyorum filan. fırsat bu fırsat benim gibi olanlar için.
bi de blogumu takip edenler var mıdır bilmem ama... orda bi kitaptan bahsetmiştim. kafası karışık olanlar için ideal olabilir. güzel seyler var.
lily senin blog vardı o ne oldu ? bence o blogun kapsamını genişlet ve bi hayat blogu olarak devam et. sadece diyet konusu olmasın yani.
ben de geçen sene aynısını yaptım bu sene de çok istediğim gibi geçmedi nasılsa diyet yapıo diyip sallamadı kimsekutlu olsuun... bence de bugün biraz ye yani... kırk yılın başında bi özel gününüz var. onda da zehir olmasın. ben bu sene dogum günümü zehir etmiştim herkese yok onu yemem bunu yemem diye. sonra da bir pişman olmuştum ki sormamillet yiyip içerken ben sadece soda içmiştim değdi mi? değmedi ama
sanki seninde sürekli evlilik yıldönümün hee bizimi yiyosun pasta yemek için ahahaha ya da biz geçensene buzamanlar konuşuomuydukk vayyy beee
ay benim safım güzel meleğim yasana değildi o yanlış yere gitti dedim ama neyse artık D: bi de utanmadan begeniyorum demiş hatun bi top attım sen kucakladın neyse artık
ya ben 1 ileri 2 geri sürekli böyle mal gibi kaldım. bi ara bu yaz 59a düştüm. sonrasında delirmiş gibi söylemesi ayıptır fıstık sarmaları baklavaları yedim 66ya çıktım
benim de kedim şişti garfield gibi oldu
bakın gençler... önümüz sonbahar kış. bence daha kolay oluyorum havalar serinken kilo vermek diyet yapmak. ben yazın spor yapamıyorum sıcaktan tansiyonum sürekli düşüyor ne yiyeceğimi bilemiyorum filan. fırsat bu fırsat benim gibi olanlar için.
bi de blogumu takip edenler var mıdır bilmem ama... orda bi kitaptan bahsetmiştim. kafası karışık olanlar için ideal olabilir. güzel seyler var.
lily senin blog vardı o ne oldu ? bence o blogun kapsamını genişlet ve bi hayat blogu olarak devam et. sadece diyet konusu olmasın yani.
ben de sonbaharda verebiliyorum bu yaz mahvetti beni nem sıcak hem tansiyon düşüklüğü daha doğrusu dengesizliği hem nefes darlığı... zaten ben kiloları ekim kasım gibi güzel vermiştim o zamanların semerisini yiyorum hala
cnm ben de bloğumun alanını genişletmek istiyorum ama bu aralar kafa toplayıp bişey yazamadım zaten nete bi giriyorum 1 saat geçmiş bile... sonra evdekiler pc istiyor falan kafa toplamak için sukunet gerek... bloğumla ilgili de planlarım var bakalım olcak mı:44:
dediğin kitaba da bakayım cnm ben senin bloğa arada bakıyordum bu arada dediğim gibi kkya bile zor giriyorum:26:
bence kurban bayramına kadar hepimiz enaz 5 kilo verelim
bende sıcakda ne spor yapabildim ne diyete dikkat ettim
şimdi tam zamanı havalar serinlemeye başlamışken hepimiz canlanalımm
tartı günü pazartesi mi o zaman? :44: ne diyorsunuz? good afternoon demek lazım artk
sabah güzel, sonuçta o an onu bulmuşsun bence sağlıklı bir kahvaltı olmuş
öğle - mikemmel
ara da süper
akşam da tam protein ama doyurucu harika ötesi bir menü ile pembe karşımızda
afiyet olsun
çok iyi yapmışsın bi de ben dağıtsam şöyle ne var ne yokcnm istese de bulamam hehe bi de gerçekten dukanımsı menülere artık iyice alıştı senin vücut bence devam et sen de işe yarıyor
geçen sene bu zamanlar sanırım henüz yazışmıyorduk sanırım
belki günlüklerden yazıyor olabiliriz onuda nezaman açtığımı hatırlamıyorum
ama bence sen başkasıyla karıştırıyorsun he bide 20 gün önce doğum günüm vardı
ordada yemeğe çıktık onumu hatırladın acep
aynen bence de. serin havalar insanı diri tutuyor zaten. adam gibi başlayalım bu işe. sıkı tıtalım. kurban bayramı ne zaman bilmiyorum ama 1 ay filan var sanırım.. 5 kilo gider gibi o zamana kadar. gitsin de zaten. bu kış şu tayt gibi streç şeylerden giymek istiyorum ben
aynen bence de. serin havalar insanı diri tutuyor zaten. adam gibi başlayalım bu işe. sıkı tıtalım. kurban bayramı ne zaman bilmiyorum ama 1 ay filan var sanırım.. 5 kilo gider gibi o zamana kadar. gitsin de zaten. bu kış şu tayt gibi streç şeylerden giymek istiyorum ben
Valla pazartesi yapma fikri beni çok heyecanlandırdı bu haftasonu kesinlikle abartmıcam ve pazartesi zayıflamış vazitte karşınıza çıkıcam söz acaip gazlandım heeee:) menü içinde teşekkürler daha düzgün yapcam inşallah menüleri suyumuda arttırıorm hihihi
Yok cnm ben senin günlüğe takılmıodum seni bu topikte tanıdım ben Allah Allah biriyle karıştırdım ama kim :) neyse ye bari biraz havuza devam ediomusun
tamam canım çok öpüyrm seniiben şimdilik çıkıyorum daha sonra tekrar gelirim canlarım
öhü öhü 1 ayda 5 kilomu ulen ben 5 ayda 1 kilo veremedim
nasıl olacak o iş:44::44::44:
öf aynen ben de. üniversitenin son senesini böyle güzel olarak geciriyim bariekimin 28imiydi neydi tam 1 buçuk ay varr eğer sıkı tutarsak 5 değil 6 kilo bile veririzzz
offff mükemmel olur vallahiii
bende tayt kotlar varya onlardan giyip dize kadar olan çizmelerden giymek istiyormm
en çokda deri mont giymek istiyorm şöyle vücuda yapışanından
katzicim simge çıtak'ın yeni kitabı çıktı onu almak istiyorum aslında...dönüşüm diyeti adı... evet nlp konularıyla yazıyor o biraz kitaplarını netten biliyorum elimde hala dyt güneş aksüs'ün kitabı var bitmediama dediğin kitabı almayı düşünürüm cnm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?