Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben de sonbaharda verebiliyorum bu yaz mahvetti beni nem sıcak hem tansiyon düşüklüğü daha doğrusu dengesizliği hem nefes darlığı... zaten ben kiloları ekim kasım gibi güzel vermiştim o zamanların semerisini yiyorum hala
cnm ben de bloğumun alanını genişletmek istiyorum ama bu aralar kafa toplayıp bişey yazamadım zaten nete bi giriyorum 1 saat geçmiş bile... sonra evdekiler pc istiyor falan kafa toplamak için sukunet gerek... bloğumla ilgili de planlarım var bakalım olcak mı:44:
dediğin kitaba da bakayım cnm ben senin bloğa arada bakıyordum bu arada dediğim gibi kkya bile zor giriyorum:26:

ben de geçen sene aynısını yaptım bu sene de çok istediğim gibi geçmedi nasılsa diyet yapıo diyip sallamadı kimse

sanki seninde sürekli evlilik yıldönümün hee bizimi yiyosun pasta yemek için ahahaha ya da biz geçensene buzamanlar konuşuomuydukk vayyy beee

geçen sene bu zamanlar sanırım henüz yazışmıyorduk sanırım
belki günlüklerden yazıyor olabiliriz onuda nezaman açtığımı hatırlamıyorum
ama bence sen başkasıyla karıştırıyorsun he bide 20 gün önce doğum günüm vardı
ordada yemeğe çıktık onumu hatırladın acep

bence kurban bayramına kadar hepimiz enaz 5 kilo verelim
bende sıcakda ne spor yapabildim ne diyete dikkat ettim
şimdi tam zamanı havalar serinlemeye başlamışken hepimiz canlanalımm

kitabın adı ACİL KİLO VERİYORUM
yazarı simge çıtak
gugılda arat kendine ait bir sitesi de var orada da güzel seyler yazıyor. kitap sadece bir kilo verme kitabı değil aynı zamanda kişisel gelişim nlp konularına da hafiften değiniyor. çok değil ama en azından yeterli derecede :)
kişisel gelişim vs senin ilgi alanın olacagı için işine yarayabilir. 14 tl idi bebeğim.

vayyy anasını sayın seyirceler yazılanlara yetişemiyorum

bu arada evlilik yıldönümümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum öpüldünüz şekerler

bence kurban bayramına kadar hepimiz enaz 5 kilo verelim
bende sıcakda ne spor yapabildim ne diyete dikkat ettim
şimdi tam zamanı havalar serinlemeye başlamışken hepimiz canlanalımm

aynen bence de. serin havalar insanı diri tutuyor zaten. adam gibi başlayalım bu işe. sıkı tıtalım. kurban bayramı ne zaman bilmiyorum ama 1 ay filan var sanırım.. 5 kilo gider gibi o zamana kadar. gitsin de zaten. bu kış şu tayt gibi streç şeylerden giymek istiyorum ben

Valla pazartesi yapma fikri beni çok heyecanlandırdı bu haftasonu kesinlikle abartmıcam ve pazartesi zayıflamış vazitte karşınıza çıkıcam söz acaip gazlandım heeee:) menü içinde teşekkürler daha düzgün yapcam inşallah menüleri suyumuda arttırıorm hihihi

Yok cnm ben senin günlüğe takılmıodum seni bu topikte tanıdım ben Allah Allah biriyle karıştırdım ama kim :) neyse ye bari biraz havuza devam ediomusun

öhü öhü 1 ayda 5 kilomu ulen ben 5 ayda 1 kilo veremedim
nasıl olacak o iş:44::44::44:

ekimin 28imiydi neydi tam 1 buçuk ay varr eğer sıkı tutarsak 5 değil 6 kilo bile veririzzz
offff mükemmel olur vallahiii
bende tayt kotlar varya onlardan giyip dize kadar olan çizmelerden giymek istiyormm
en çokda deri mont giymek istiyorm şöyle vücuda yapışanından

katzicim simge çıtak'ın yeni kitabı çıktı onu almak istiyorum aslında...dönüşüm diyeti adı... evet nlp konularıyla yazıyor o biraz kitaplarını netten biliyorum elimde hala dyt güneş aksüs'ün kitabı var bitmedi ama dediğin kitabı almayı düşünürüm cnm sağol

yok be canım yaaaaaaa
havuzu bırakalı çok oldu kulak enfeksiyonuydu adetti derken hep araya reklamlar girdi
zaten bu hafta yine adetliyim havuzda bu hafta kapanıyor
malesef gidemiyorum hem okullar açıldı artık

öhü öhü 1 ayda 5 kilomu ulen ben 5 ayda 1 kilo veremedim
nasıl olacak o iş:44::44::44:

ideal kilona yaklastıysan öyle oluyor ya =( şaşırtmak gerek sanırım arada metabolizmayı.

öf aynen ben de. üniversitenin son senesini böyle güzel olarak geciriyim bari ilk 2 sene yine güzeldim zayıftım da.. 3-4 senede her biseyi dagıttım. 5.senem güzel gecsin.

evet o kitaba da göz attım daha çok teknik bilgiler var ben o kitaplardan sıkılıyorum malum. hangisini istiyosan alabilirsin kuzu

8 kişi olduk

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
katzi, karamelek01, benmatmazel, denizeliklim, pembepalto, lily86+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…