Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

lily bugün evin ihtiyaçları için markete gitmiştim
ruşeym gördüm karton kutunun içindeydi 4 tl
aldım hemen hehe
güzel bişe aslında onunlada krep ypabilirsin
süte 1 yk koysan ve yumuşamasını beklesen sonra diger malzemleri ekleyip krep yapabilirsin

kızlar ben de bugun akşam üstü dışarı çıktım migros açılmış girdim baktım özellikle sizin dukan malzemelerini gözüm aradı tatlandırıcı yoktu 2 kez aynı raflara baktım süt tozu da yoktukahve kreması olanlardan vardı coffee mate gibi... sadece yulaf kepeğini gördüm ama... küçük doğasan mı ne markası - 6 küsür lira kese kağıdı gibi bişeyin içinde...
işte hem market keşfi yapmış oldum fiyatları pahalı bilirdim migrosun ama aynı ya hatta indirimdekiler bile diğer bim gibi yerler gibi... birçok şey de mevcut
ben de her ayki dergimi aldım oh be şükür şoktan sonra tansaş ve migros açıldı şokun raflarında geçen ayınkiler vardı ki geçen ay da gelmedi demişlerdi saçmalık yaa...

neyse 20-30dk yürümüş oldum bugunku spor yapıldı yani
menüm de şu şekilde:

sabah - 11:45
- 6 yk nesfit
- 150ml y.y.lı süt

öğle - 15:15
- 8 yk domatesli makarna (az yağlı yaptım)
- 3-4 yk yoğurt

akşam - 20:00
- 1 tabak domates çorbası (3-3,5 kepçe vardır)
- salata

su - 1,5lt (2 lt yaparım yatana kadar)
spor - 25dk yürüyüş +10dk müzikle dans (sabah tepindim de)

belki birazdan meyve falan yerim ya da yatmadan yine süt içerim şu an karnım şiş valla çorba ve salata doyurdu ama salatayı normal yaptım z.yağlı nar ekşili falan, yağsız değil yani...
makarna da yaklaşık 250kcal yoğurtla 300 falandır yani az yağlı yaptım

cnm evet güzel bişey yoğurdun içine katıp yemesi güzel oluyor ben müsliye da katıodum 1 yk doyurucu da...

vaaaaaayyyyyyyy menüye bak
senden beklenmeyen bir menü çok az eheheh
sporda süpermiş
doğalsan almıştım bende dediğin gibi küçük kese kağıdında
ama bereketli hemen bitmiyo

bence ekmekler biraz fazla kaçmış
onun dışında gayet iyi bir menü

misafirlikte olmana rağmen çok iyi atlatmışsın
ben daha fazla yersin diye bekliyordum
hem poaçalar öğlen yemeğin olmuş sayılır
gayet güzel ve dengeli bir menü

kuzum menüne dikkat ettin mi hemen hemen hepsi karbonhidrat olmuş
ekmekler,simit,barbunya,bisküvi,çorba ne çorbası bilmiyorum ama biraz karbonhidrat patlaması olmuş gibi

gözüme batan 8 yemek kaşığı makarna biraz fazla gibi geldi
onun dışında iyi gibi

o süt tozunu nerden bulcaz ya? ben de bakındım ama yok marketlerde. burda büyük bi kipa var, yulaf kepeğini de orda bulmuştum. oradan umutluyum. orda da yoksa eğer benim süt tozu işi yalan olur. evde baya bi yulaf kepeğim var benim duruyo. ondan bi ekmek yapsam iyi olucak aslında. yarın uykum olmazsa yaparım. pzt proteine başlıyorum zaten iyi olurdu.

hemen kendi menümüde yazıyım

sabah
2-3 dilim kuruyana kadar kızarmış biberli ekmek (nihayet bitti)
biraz peynir,domates,karpuz ve 1 yumurta

ara
azıcık üzüm

öğlen
2 kase mercimek çorbası

ara
1 kase cacık

akşam
ızgara balık,2 dilim kadar beyaz ekmek,1 şiş tavuk kebabı,bol salata

bende yatıyorum herkese iyi geceler
bilgisayarın şarzıda bitiyor zaten kalkıp şarza takmaya üşeniyorum

vaaaaaayyyyyyyy menüye bak
senden beklenmeyen bir menü çok az eheheh
sporda süpermiş
doğalsan almıştım bende dediğin gibi küçük kese kağıdında
ama bereketli hemen bitmiyo

evet az yiyemem ama napayım geç kalkınca böyle oldu acıkmadım da fazla...
ama nesfit çok şekerli geldi bana yaaaaa daha ben içine kuru kaysı falan mı atsam demiştim Allahtan vazgeçmişim
bu arada yulaf kepeği aynı ruşeym benzeri bişey heralde... bizde de o bitmedi kullanıoz halbuki... bereketli çıktı
gözüme batan 8 yemek kaşığı makarna biraz fazla gibi geldi
onun dışında iyi gibi

cnm valla yarım tabaktı
aslında 6yk koysam da doyarmışım aç gözlülük işte...
sabahki karpuz garip geldi:44: domatesle beraber...gerçi bol bol likopen almışsın öğlen az olmuş, gerçi menün hep az az... kötü bişey yok güzel bi menü...afiyet olsun

lily bu sefer harika olmuş!!! tebrik ederim bebişim. ne demişler.. azimle s*çan taşı deler. biz de delelim taşları

valla benim de aynen. sigara içmek gibi oldu resmen:S

haydeee hop de! bugünleri de gördük işte daha ne..

tam 15 kilo verdim.tek çözüm yeşil çay ve 5i bi yerde çay aç karna iç

bitki çayları çok mecbur kalmadıkca aç karna içilmemeli. yığılır kalırsınız.

sabah 6da kalktım ve bi sürü şey yedim
menü yazmam için önce onları hatırlamam gerek

yaaa of... ben a*mı g*tü dağıttım resmen bugün... ne siz sorun ne ben sölim:S

ben sevdim menünü... diyettesin diye hiç bişey yememezzlik olacak değil ya. poacalar batmadı gözüme acıkcası... ama ben nedense kucuk bi kacamak yapsam bile o gün diyeti bozmus gibi hissedip ''bugun bozuldu. yarın en bastan yapayım'' moduna giriyorum ki en kötüsü bu:26::26::26::26::26::26::26:

çok yedim deyince harbi çok yedin sandım ben de... peh!ben dünyaları yemişim megersem.

eee hafta sonu bugün pembiş avm avm geziyordur katzide artık bir düğüne felan gitmiştir hehehe

bende gezmedeydim zaten giremedim

yaaa bugün çok romantik bi harekete maruz kaldım karameleğim yaaa erkek arkadasım izmire bi arkadasının düğününe gitmişti. düğün bitti ordan eskisehire dönecekti. sonra gece mesajlasıyoduk ben sızmıs kalmısım. ben sızdıktan sonra '' eger senin için sorun olmazsa burdurda ineyim görüşelim'' yazmış. ben uyuyodum tabi. benden cevap gelmeyince yola devam etmiş eskisehire dönüş yoluna... sonra ben uyandım. daha önce söyleseydin ya sızdım kaldım ben dedim. hemen afyona varınca inmiş. bilet almış burdura. geri gelmiş afyondan buraya nası duygulandım.. sadece 1-2 saat için. üstelik burdurdan eskişehire otobüs de yok sık sık. ancak gece 3te bulabilmiş aksam 20:00a kadar görüştük. 20:00dan 3:00a kadar otogarda tek basına bekleyecek otobusu

valla ben çok pahalı alıyorum ya dukan malzemelerini. eskisehir cidden pahalı. bi arkadasım eskisehireki her seyin fiyatını ankaranın 3 katı oldugunu söylemişti... siz düşünün artık:S:SS
bulamadıgın seyleri görevlilere sorarsan belki söyleyebilirler. zaman zaman benim basıma geliyor.

marketlerde var. olmazsa gurmenet e bak internetten alabilirsin kuzum.

benim menüm rezillik. yani rezalet ötesi. menü bile değil. dediğim gibi sevgilim de geldi. gelmişken onu da yiyelim bunu da yiyelim derken ciddi ciddi bi yerlerimi dagıttım:S:S:S sabah da babannem gözleme yapmış kıymalı filan. harika kokuyordu. dedem tepsiyle yüklenmiş gelmiş. annem de ayranı yapmıs beni uyandırdı kalk hadi diye...
1 tane gözleme-1 tane pasta- 2 tane de limonata tükettim bugün.
öğünsüz. ağzıma ağzıma vurasım geliyor... çok kızıyorum kendime çook... böyle böyle nereye varıcam bilmiyorum ama kafamı taşlara vurasım var. sevgilim de sporcu basketbolcu ve koşuyor sürekli. bana da destek oluyor filan ama... fıçı gibi hissediyorum onun fit vucudu yanında kendimi

annemlerle sürekli kavga ediyoruz bugünlerde. daha çok babamla. babam gittikçe dedeme benzemeye başladı. dırdırdır ve inat! susmuyor. sürekli tartşma ortamı ve bu beni deli ediyor. sürekli kısıtlama ve korkutma çabaları. oysa öğrenemediler 24 yıllık kızlarına bunlar sökmez. ''evlenecek yaşa geldin'' muhabbeti hep. bir de para muhabbeti. bilmiyorum ben mi çok harcıyorum ama... aylık 1300tl gönderiyorlar bana. hiç mi biriktirmedin 4 senedir nereye harcıyosun bu kadar parayı tek basına filan diye bağırış çığırış... sürekli yaftalamalar beğenmemezlikler filan. iş bilemezmişim gibi tavırlar.
ailelerin kendi cocuklarının aslını görememesi ve farkına varamaması ne kadar acı. sakin kalmak benim için çok zor. ama sakin kalıp hedeflerime ulaşmak için çok çabalamalıyım. bu tip tartışmalar aslında ideallerimin ve çabalarımın, yeteneklerimin ne kadar önemli olduğunu farkettiriyor işte.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Fark
[/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Hedefe Doğru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazbulut
[/TD]
[TD]72,0
[/TD]
[TD]75,6[/TD]
[TD]73,3
[/TD]
[TD]2,3
[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]13,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karamelek
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[TD]64,6
[/TD]
[TD]1,4
[/TD]
[TD]8,4[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]6,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]60,5[/TD]
[TD]59,8[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]18,2[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]75,4[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]4,9[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]56,6[/TD]
[TD]56,5[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]60,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]28,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]5,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

katzi cnm sen de bildirim yap ekleyim listeye, geçen hafta kaçtın acep:44:

günaydın iyi pazarlar herkese
dün akşam konser çok güzeldi
çok eğlendik diyetimide bozmadım
konser sonrası arkadaşlar dürümcüye gidelim dediler
onlar dürüm yedi ben ayran içtim geçmişe bakıyım birazda

süpersin canım gerçi hepimiz süperiz

menü başarılı kaçamak olmamış ama tb dediğin trabzon ekmeği sanırım bana azcık fazla gibi geldi ama azıcık:)
ay yok trabzon ekmeği ne ben onu bile bilmem tam buğday ekmeği o
bence menün güzel portein diyeti olmamış tabi ama gayette güzel atlatmışsın misafirlik olayını
aslında çok değil ama karbonitrat ağırlıklı olmuş sadece ama bence oda sorun değil az yendikten sonra
pazartesi toparlıyacaksın zaten 2 gün vücut şaırmış olur :)
tb nedir ben de anlamadım ama dilim olarak kabul ediyorum onu
dengeli güzel bi menü olmuş bence sorun yok

teşekkürler lilycimmmm :13::13:
senin menünde güzel canım öğünlerde ekmek yok oyüzden gayet dengeli olmuş

sorunsuz

kaçırdığım bişey yoktur umarım
gece çok geç geldik
sırf buraya bakmaz için bu saatte kalktım
birazdaha uyumak istiyorum

herkese selam iyi pazarlar...
Beyazbulut yine erkenden topiğin açışılını yapmış
cnm ben fazla ekmek yiyebilen biri değilim sabahları 1dl tb. ekmeğini zorla yiyorum ama sebzelerin yanında yerim o da çabuk acıkmamak için tabii dyt. listemde vardı yani o yüzden dengelemeye çalışıyorum
randomcum sınavdadır gelince yazar inşallah nasıl geçti acep:44: bnm de kardeşim aöf sınavında inşallah sınavları iyi geçer de dersleri verirler
ben de bugun yine fiks kahvaltımı yaptım suyumu içip bir yandan da formsante dergimi okuyorum sağlıklı yaşamla ilgili öğrenecek çok şey var değil mi?
şimdilik hoşçakalın daha sonra yine görüşürüz canlarım
sevgiyle kalın...

valla ben tam bir ekmekçiyim
en fazla 2 dilim yemeye çalışıyorum zaten uzun zamandır eve sadece tam buğday ekmeği giriyor
beyaz ekmek çok nadir misafir filan varsa yemeğe alınıyor
öğünlerde 2 dilim bana normal geliyor bir gün için toplam 6 dilim esmer ekmeğin zararı olucağını sanmıyorum
bir ömür boyu 3 dilim ekmekle beslenebileceğimi sanmıyorum ben öğünlük 2 dilim bana yetiyor bir dilim yediğim zaman doymuyorum sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…