lily bugün evin ihtiyaçları için markete gitmiştim
ruşeym gördüm karton kutunun içindeydi 4 tl
aldım hemen hehe
güzel bişe aslında onunlada krep ypabilirsin
süte 1 yk koysan ve yumuşamasını beklesen sonra diger malzemleri ekleyip krep yapabilirsin
kızlar ben de bugun akşam üstü dışarı çıktım migros açılmış girdim baktım özellikle sizin dukan malzemelerini gözüm aradıtatlandırıcı yoktu 2 kez aynı raflara baktım süt tozu da yoktu kahve kreması olanlardan vardı coffee mate gibi... sadece yulaf kepeğini gördüm ama... küçük doğasan mı ne markası - 6 küsür lira kese kağıdı gibi bişeyin içinde...
işte hem market keşfi yapmış oldum fiyatları pahalı bilirdim migrosun ama aynı ya hatta indirimdekiler bile diğer bim gibi yerler gibi... birçok şey de mevcut
ben de her ayki dergimi aldım oh be şükür şoktan sonra tansaş ve migros açıldı şokun raflarında geçen ayınkiler vardı ki geçen ay da gelmedi demişlerdisaçmalık yaa...
neyse 20-30dk yürümüş oldum bugunku spor yapıldı yani
menüm de şu şekilde:
sabah - 11:45
- 6 yk nesfit
- 150ml y.y.lı süt
öğle - 15:15
- 8 yk domatesli makarna (az yağlı yaptım)
- 3-4 yk yoğurt
akşam - 20:00
- 1 tabak domates çorbası (3-3,5 kepçe vardır)
- salata
su - 1,5lt (2 lt yaparım yatana kadar)
spor - 25dk yürüyüş +10dk müzikle dans (sabah tepindim de)
belki birazdan meyve falan yerim ya da yatmadan yine süt içerim şu an karnım şiş valla çorba ve salata doyurdu ama salatayı normal yaptım z.yağlı nar ekşili falan, yağsız değil yani...
makarna da yaklaşık 250kcal yoğurtla 300 falandır yani az yağlı yaptım
neyse ben erken erken menümü yazyım
hazır akşam yemeğimide yemişken
sabah domates salatalık biber bir tane haşlanmış yumurta 2dl tb ekmeği şekersiz çay
ara bir bardak süt
öğle kabak yemeği yoğurt 1.5dl tb ekmeği
ara üzüm
akşamıda şimdi yedim
2 yumurtadan menemen yapttım kendime 2 dl tb ekmeği yoğurt
1.5lt su şimdilik yatana kadar 1 lt daha içerim
slm kızlar
bugün misafirlikde olduğum için öğlen menüm biraz saçma oldu ama napim
sabah
yulaflı krep
içine 1 janbon 1 üçgen peynir ve maydanoz
2 minik poğaça(misafirlikde)
domates salatalık
1 ortaşekerli türkkahvesi
2 şeftali
1 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay
30 dkda bisiklet bincem dün binmemiştim yalan söylemiyim size:)
sabah 1: 1 pkt form bisküvi
sabah 2: çavdar ekmeğinden tost, çay, peynir, zeytin
öğlen: menemen, 2 dl ekmek
ara: yarım simit, çay
akşam: 1 kpçe çorba, 3-4 kaşık barbunya yemeği
su: 2 lt oldu
valla aralarda yeyip de hatırlamadığım şeyler vardır şu an bilemiyorumbi ara da muz ve üzüm yedim çünkü çok vasat bir menü oldu bugun. yarın da böyle olur. ama pazartesi düzgünce diyet ve spora devamm
kızlar ben de bugun akşam üstü dışarı çıktım migros açılmış girdim baktım özellikle sizin dukan malzemelerini gözüm aradıtatlandırıcı yoktu 2 kez aynı raflara baktım süt tozu da yoktu kahve kreması olanlardan vardı coffee mate gibi... sadece yulaf kepeğini gördüm ama... küçük doğasan mı ne markası - 6 küsür lira kese kağıdı gibi bişeyin içinde...
işte hem market keşfi yapmış oldum fiyatları pahalı bilirdim migrosun ama aynı ya hatta indirimdekiler bile diğer bim gibi yerler gibi... birçok şey de mevcut
ben de her ayki dergimi aldım oh be şükür şoktan sonra tansaş ve migros açıldı şokun raflarında geçen ayınkiler vardı ki geçen ay da gelmedi demişlerdisaçmalık yaa...
menüm de şu şekilde:
- 6 yk nesfit
- 150ml y.y.lı süt
- 3-4 yk yoğurt
- salata
belki birazdan meyve falan yerim ya da yatmadan yine süt içerim şu an karnım şiş valla çorba ve salata doyurdu ama salatayı normal yaptım z.yağlı nar ekşili falan, yağsız değil yani...
vaaaaaayyyyyyyy menüye bak
senden beklenmeyen bir menü çok az eheheh
sporda süpermiş
doğalsan almıştım bende dediğin gibi küçük kese kağıdında
ama bereketli hemen bitmiyo
gözüme batan 8 yemek kaşığı makarna biraz fazla gibi geldi
onun dışında iyi gibi
sabahki karpuz garip geldi:44: domatesle beraber...gerçi bol bol likopen almışsınhemen kendi menümüde yazıyım
sabah
2-3 dilim kuruyana kadar kızarmış biberli ekmek (nihayet bitti)
biraz peynir,domates,karpuz ve 1 yumurta
ara
azıcık üzüm
öğlen
2 kase mercimek çorbası
ara
1 kase cacık
akşam
ızgara balık,2 dilim kadar beyaz ekmek,1 şiş tavuk kebabı,bol salata
bugun menüm güzel ama akşam üstü uyuyakaldığımdan suyum az 1,5lt oldu ama 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
bi de bugun erken yendi akşam yemeği hep birlikte olunca da yedim artık
sabah - 10:00
- 1 dl tb ekmeği
- 2 ince dl peynir
- 5 küçük yeşil zeytin
- domates
- çay
öğle - 13:45
- 1 kepçe domates çorbası
- 6 yk taze fasulye yemeği
- 3 yk yoğurt
- yarım dl tb ekmeği
akşam - 17:15
- 1 büyük parça tavuk göğsü
- 4 yk taze fasulye yemeği
- 3-4 yk salata
ara - 21:00
- 2 dl kavun
su - 1,5lt (2 ltye tamamlarım)
spor - yok
akşam yemeğinde dolma yemedim ekmek de... bugun kaçamak yapmıcam dedim yapmadım da... aslında kavun da vardı yemekten sonra yenmek için yemedim ama gece acıkınca 2 dl yemiş bulundum :26:
demin de kardeşim cips almış ama yemedim zaten tuzlu
bu arada pc çok yavaş ondan anca yazabildim:26: 3 msj hakkımı da çoktan doldurdum
evet ya manyak bişe bu bünye dedikleri
vallahi şu zırt pırt tartılmama işi bana uymaz
ben sabah uyanır uyanmaz ilk iş önce tuvalet sonra tartı
alışkanlık olmuş yani yapmasam bir eksiklik hissediyorum
benimki de bir çeşit manyaklık yani
selam kızlar
öncelikle tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim elimden geldiğince düzelticem artık menülerimi inşallah
hatta dün gece 12 gibi süt içtim ama 4 gibi yattım kardeşim kalkana kadar duramadım o da 6da çıkmış malum şehir merkezi 1,5 saat yol1 saati geçti geleli iyi geçmiş randomcum inşallah sen de geçeceksin
ya benm de 1 dersim var geçen yıl memurluk sınavı için kaydolmadım bu yıl bitireyim diyorum ama yeni kredili sistem nasıl bişey bilmiyorum telefonları açmıo aöftekiler meşgul hepinşallah yeni derslerden sorumlu olmam ve inşallah kaydım silinmemiştir normalde silinmemesi lazım ama yeni sistem gelince nolcak hep belirsizlik:44:
onun haricinde gece geç yattığım için kahvaltımı 12ye doğru k-flakes ile yaptım öğlen de domatesli makarna yapcam yanına da yoğurt yerim oh mis... akşama da çorba yerim yanında salata-yoğurt ya da ayran falan işte:44:
ya kızlar ben de tartıda 400g eksik çıktım bugun
aslında tartılmazdım da yerde sabitledim artık her sabah wc sonrası tartılıyorum 76-77 hatta tok karnına 78leri gördükten sonra şu an süperim yaaaa
işte böle hanımlar...
sonra yine yazışalım inşallah
hepinizi öptüm
sevgiyle kalın, hoşçakalın
tam 15 kilo verdim.tek çözüm yeşil çay ve 5i bi yerde çay aç karna iç
sabah 6da kalktım ve bi sürü şey yedim
menü yazmam için önce onları hatırlamam gerek
slm kızlar
sabah
yulaflı krep
domates salatalık
2 şeftali
1 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay
sabah 1: 1 pkt form bisküvi
valla aralarda yeyip de hatırlamadığım şeyler vardır şu an bilemiyorumbi ara da muz ve üzüm yedim çünkü çok vasat bir menü oldu bugun. yarın da böyle olur. ama pazartesi düzgünce diyet ve spora devamm
eee hafta sonu bugün pembiş avm avm geziyordur katzide artık bir düğüne felan gitmiştir hehehe
bende gezmedeydim zaten giremedim
menüm de şu şekilde:
- 6 yk nesfit
- 150ml y.y.lı süt
- 3-4 yk yoğurt
- salata
o süt tozunu nerden bulcaz ya? ben de bakındım ama yok marketlerde. burda büyük bi kipa var, yulaf kepeğini de orda bulmuştum. oradan umutluyum. orda da yoksa eğer benim süt tozu işi yalan olur. evde baya bi yulaf kepeğim var benim duruyo. ondan bi ekmek yapsam iyi olucak aslında. yarın uykum olmazsa yaparım. pzt proteine başlıyorum zaten iyi olurdu.
katzi cnm sen de bildirim yap ekleyim listeye, geçen hafta kaçtın acep:44:
ay yok trabzon ekmeği ne ben onu bile bilmem tam buğday ekmeği osüpersin canım gerçi hepimiz süperiz
menü başarılı kaçamak olmamış ama tb dediğin trabzon ekmeği sanırım bana azcık fazla gibi geldi ama azıcık:)
bence menün güzel portein diyeti olmamış tabi ama gayette güzel atlatmışsın misafirlik olayınıslm kızlar
sabah
yulaflı krep
domates salatalık
2 şeftali
1 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
2 lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay
aslında çok değil ama karbonitrat ağırlıklı olmuş sadece ama bence oda sorun değil az yendikten sonrasabah 1: 1 pkt form bisküvi
tb nedir ben de anlamadım ama dilim olarak kabul ediyorum onu
dengeli güzel bi menü olmuş bence sorun yok
teşekkürler lilycimmmm :13::13:valla misafirlikte olmana rağmen iyi kurtarmışsın durumu.. afiyet olsun cnm
cnm aslında menünde kaçamak yok ama k.hidrat yoğun olmuş napcan olsun o kadar sınav zamanı şimdi ama yine de çok kötü değil
bu arada tb ekmeği yazmış ya beyazbulut ben de yazıom tb - tam buğday ekmeği cnmkısaltalım ama dimi ya yaz yaz bitmio
bu arada evet ben de geçen yıl doğum günü için pudingli pasta yapmıştık hem de dondurma kaplarında süslü püslü ve yememiştim, bu sene de 1 dl dondurma pasta ile geçiştirdim ben de artık misafirliğe gidersem annemin tabağından bi çatal alıp gerisini bırakıyorum
senin menünde güzel canım öğünlerde ekmek yok oyüzden gayet dengeli olmuşkızlar ben de bugun akşam üstü dışarı çıktım migros açılmış girdim baktım özellikle sizin dukan malzemelerini gözüm aradıtatlandırıcı yoktu 2 kez aynı raflara baktım süt tozu da yoktu kahve kreması olanlardan vardı coffee mate gibi... sadece yulaf kepeğini gördüm ama... küçük doğasan mı ne markası - 6 küsür lira kese kağıdı gibi bişeyin içinde...
menüm de şu şekilde:
- 6 yk nesfit
- 150ml y.y.lı süt
- 3-4 yk yoğurt
- salata
hemen kendi menümüde yazıyım
sabah
2-3 dilim kuruyana kadar kızarmış biberli ekmek (nihayet bitti)
biraz peynir,domates,karpuz ve 1 yumurta
ara
azıcık üzüm
öğlen
2 kase mercimek çorbası
ara
1 kase cacık
akşam
ızgara balık,2 dilim kadar beyaz ekmek,1 şiş tavuk kebabı,bol salata
herkese selamiyi pazarlar...
Beyazbulut yine erkenden topiğin açışılını yapmış
cnm ben fazla ekmek yiyebilen biri değilim sabahları 1dl tb. ekmeğini zorla yiyorum ama sebzelerin yanında yerim o da çabuk acıkmamak için tabii dyt. listemde vardı yani o yüzden dengelemeye çalışıyorum
randomcum sınavdadır gelince yazar inşallah nasıl geçti acep:44: bnm de kardeşim aöf sınavında inşallah sınavları iyi geçer de dersleri verirler
ben de bugun yine fiks kahvaltımı yaptım suyumu içip bir yandan da formsante dergimi okuyorumsağlıklı yaşamla ilgili öğrenecek çok şey var değil mi?
şimdilik hoşçakalın daha sonra yine görüşürüz canlarım
sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?