Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

denizcim,
yediklerin çok kötü değil aslında hani fındık fıstık olsa daha kalorili olurdu nohutla çekirdek o kadar değil hem kabak çekirdeğinde çinko var enerji toplama yardımcı olur
inşallah yarının güzel geçer cnm
bu arada susuzluk kötü valla bi de hava sıcak olunca güneş enerjisi de kaynıo soğuyana kadar ooo bekle anam bekle...
neyse geçmiş olsun yarın için başarılarrrrrrr

güzel menü beybi

benim de babam öğretmen. çok iyi anlyorum seni ve bol şans diliyorum fıstık..

bana gelince... yine saçma sapan bi beslenme şekli. babannemlere gittik mangal filan yakıldı aksamüstü. kışlık fasülyeler konserveler vırt zırt hazırlandı. geç yattım geç kalktım. saçma sapan gözümden uyku akan bir gündü.
kaşık kaşık reçel yedim:S tövbe ya...

az önce karameleğin fotolara baktım facebookta... ne kadar gençmiş diyecektim ki.. daha 86lıymış hatun. genç annelerden :)

bugün de babam kapıdan girer girmez ''taliplerin çoğalıyo. okul biter bitmez hemen seninle evlenmek isteyenler var'' dedi. aklım başımdan gitti vallahi. hayır onca düğüne gittim bu yaz bi gelinin çiçeğini miçeğini de kapmadım yani
annem de yaşın geçerse evlenemezsin çirkinleşirsin bi yaştan sonra diye tutturmuş. cahil mahil de değiller ama neyse artık benim evleneceğim kişi öncelikle osmanı kabul etmeli. osman benim çeyizim.

su haricinde bence güzel menü dondurma yapabiliceğimiz en hafif kaçamak bencede
çok lilycim maşallah
allah sabır versin size birde bu sene 66 aylıklarda var çok zor çok

günaydın dün menümü yazmaya gelemedim
dünkü menüm

sabah domates salatalık biber haşlanmış yumurta 2dl ekmek şekersiz çay

ara türk kahvesi

öğle semizotu yemeği yoğurt 2dl ekmek

ara 3 mor erik

akşam yok saat 5 gibi kardelen atlı karınca diye tutturunca onu dışarı çıkardık
sonrada market alışverişine gittik eve geldiğimizde saat ona geliyordu o saatten sonrada bişey yemek istemedim
bir bardak süt içtim sadece

su 2 lt

kızlar günaydın

benim spor da protein de yalan oldu
çok yorgunum ve başım ağrıyo
kafam 10 ton sanki
normal diyetten devam bugun de
valla çekemiycem butun gun yoğurt moğurt modumda diilim hiç

öyle hemen nasıl oluyo ya evlenmek istiyolar falan ben hiç anlamıyorum
ben mezun oldum geldim valla kimse demedi evlenmek isteyen var falan diye
aksine herkes beynimi yiyo iş bulamadın mı
ya da oldukça çirkinim aşdjdsksks
h

Hahaha ben menümü yazsam resmen beni taşlarsınız
Napim 4 duvar arasında kitaplarla boğuşurken çikolatadan başka bişey mutlu edemiyor beni.
Az kaldı son 11 gün

kızzz gün sayıp durma valla ben bile gerildim rahat ol bebişim biraz çok çalıştın eminim karşılığını da alıcaksın

su haricinde bence güzel menü dondurma yapabiliceğimiz en hafif kaçamak bencede

çok lilycim maşallah

allah sabır versin size birde bu sene 66 aylıklarda var çok zor çok

canım ben anasınıfı öğretmeniyim
66 aylıklar olsa öpüp başıma koyacam
benimkiler 48 aylıktan başlıyor
bildiğin bebekler yani

eveeeet bugün yeni tartı gününümüzün ilk günü
bundan sonra pazartesi günleri bildirim yapacaz
beyazbuluttan sonra bende bildirim yapıyım
gerçi tartım sabah ve öğlen farklı tartıyor hangisini doğru olarak kabul edeyim bilemedim
sabahları hep ödem oluyor ve tuvaletede çıkamamış oluyorum bu sebeple sabahları hep fazla çıkıyorum

neyse bu sabah tartıda 60 çıktım
okul dönüşü aç karna 59,6 çıktı
liliy hangisini istersen onu yaz benden yana fark yok yani

ferihayı ve zehrayı halil öldürdü.

Anaaa bende sarı yelloz öldürdü sanıodum ayrıca zehra ne alaka çok saçma yapmışlar ferihada vurulurken gülüyodu arkasındaki millette alkışlayıp gülüyodu hiçmi duymadılar silah sesini çok aptal yapmışlar yeni gelen süt kardeşte tam bi gerizekalııı emire bakıp duruyo deli deli hareketler kurtt yaralı kurtt deyip duruo ahahah kahkaha attım resmen o neydi öyle ya:)

ferihayı anladık da zehradan ne istemiş psikopat?

B.ka sarmış konuları hiç bağlayamamışlar zehra düğünde bile yoktu ne alaka zehrayı halil öldürmüş bari trafik kazasında flan ölseydi:)

eee hafta sonu bugün pembiş avm avm geziyordur katzide artık bir düğüne felan gitmiştir hehehe

bende gezmedeydim zaten giremedim

Ahahahah iyi bildin kız haftasonu açıköğretim sınavları olması sebebiyle sabahın köründe sınava gittim ee sonra napıcaz o kadar erken kalkmışken gezmeden olmaz diyerekten iki gündede gezmenin b.kunu çıkardım :)

bak sevim emre kocasının doom günü pastasından bile yemedi
sen de yeme

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah koptuuuuuuummmmmm kafayı yedik biz magazinsel diyet yapıoruz artık

Günaydınn kızlarrrr

Haftasonu gelemedim sınavlar falan bide eve geç geldim yorgundum direkt uyudum ama aklım burda kaldı ne yediklerimi hatırlayamasamda cumartesi günü diyeti bozmadım gayet düzgün devam ettim ama dün bozdum açık büfe kahvaltıyla başlayan öğlende kekle devam eden akşamda ızgara tabağıyla biten bi gün geçirdim.Sabah abartı yedim öğlen facedede paylaşmış oldugum kekten yedim ama üç kişi bi keki yedik bir parçada arttı sabahki kahvaltının üstüne yiyemedik fazla akşamda bikaç ızgara tavuk sosis 1 2 tane soğan halkası yedim geri bütün tabağı bıraktım yiyemedim.Dün fazla su da içmedim ama cumartesi harikaydımmm:)

Cumartesi ne güzel 55.500 çıktım dün yemeseydim bugnde öyle bi kilo görebilirdim ama malesef bgn 56.300 gördüm

merhaba kızlar..
topik hoşuma gitti..
hadi ben de yazıyorum kilomu
birlikte verelim kilocukları dimi
kilom 66......

hee bugun bildirim vardı sahi...
ben 60 çıktım bu sabah.. su falan içmiştim gerçi sonrandan aklıma geldi tartılmak. ama olsun en azından düştü tekrar 60a. bu da bişey diğ mi ama

kızlar midem hiç iyi değil bugun
nane limon içtim ama geçmedi
ağzıma bişey sokamıyorum
stresten oldu kesin

bencede çok stresli bir hafta geçirdin
ama birazda üşütmüş olabilirsin malum sizin orda havalar serinlemiştir
kendine dikkat et geçmiş olsun canım

saol cnm evet burda havalar serinledi galiba üşüttüm
bi de stres mahvediyo benim midemi
ne zamandır böyle olmamıştım

buarada az önce tartıldım kilom

72.9
menün güzel ama öğün atlamasaydın iyi olurdu o da kilo vermeyi engelleyen bir etken biliyorsun
kilon da inişe geçmiş

Hahaha ben menümü yazsam resmen beni taşlarsınız
Napim 4 duvar arasında kitaplarla boğuşurken çikolatadan başka bişey mutlu edemiyor beni.
Az kaldı son 11 gün
meleğim sen şu an diyetle ilgili derslerden muafsın sınav sonrası pazartesiye kadar serbestsin ondan sonra bizimlesin
bu arada şu an sınav stresinden uzaklaşmak ve mutluluk hormonlarını aktive etmek için çikolata süper seçim afiyet olsun meleğim

kızlar günaydın

benim spor da protein de yalan oldu
çok yorgunum ve başım ağrıyo
kafam 10 ton sanki
normal diyetten devam bugun de
valla çekemiycem butun gun yoğurt moğurt modumda diilim hiç
randomcum sen ztane dikkat ediyorsun varsın protein diyeti olmasn
sınavdan kurtuldun şimdi birkça gün kendine zaman ver sonra istediğin moda gireceğinden eminim cnm

aynen valla... ya biz çirkiniz ya da gören yok güzelliğimizi... ben de uni mezunuyum ailemde de öyle bi düşünce yoktur herhalde dağına göre kar dedikleri bu olsa gerek, gerçi katzi de hiç hazzetmiyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…