Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar ben şimdiden menümü yazayım yine alışverişe çıkıcaz çünki
akşam giremem yine

sabah 2dl ekmek domates biber lor peyniri ve evde kendi yaptığım erik suyu

öğle semizotu yemeği 2dl ekmek yoğurt

ara bir şeftali

akşam için dolmabiber salata ve yoğurt var
2 tane dolmabiber yerim ekmek yemek dolmalar küçük

suyu berbat henüz bir litre bile olmadıı

Son düzenleme:
buyrun size dukan keki

Havuçlu Islak Kek (Dukan’a uygun Starbucks Havuçlu Keki :) )

Eğer Starbucks'taki havuçlu keki seviyorsanız, buna da bayılacaksınız! Ben bayıldım! :)

Malzemeler:
3 yumurta
8 yk yulaf kepeği
3 yk tatlandırıcı (daha tatlı isterseniz 4 de olabilir)
1 su bardağı light süt
2 orta boy havuç
1 tk tarçın
1 kabartma tozu
vanilya aroması

Yapılışı:
Bu keki diğer havuçlu keklerden farklı kılan, ve daha ıslak bir kek olmasına sebep olan bu aşamasıdır : ilk önce 2 havucu rondoda parçalıyoruz. Sonra içerisine 1 tepeleme tatlı kaşığı tarçın ekleyip bir iki yine rondoyu çalıştırıyoruz ki havuçla tarçın iyice karışın.
Daha sonra bir kapta yumurtaları kırıp, 3-4 damla vanilya aroması ve tatlandırıcıyı ekleyip krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz. (vanilyayı yumurta çırpmada eklemek her zaman yumurta kokusunu azaltır).
İçerisine 1 bardak light sütümüzü ekliyor, ve çırpıyoruz. Ve hemen ardından havuç karışımımızı ekliyoruz. En son yulaf kepeği ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırıyor ve 170 derece önceden ısıtılmış fırınımıza atıyoruz.
Pişme süresi kabınız ve fırınınıza göre değişiklik gösterebilir. Benim turbo fırınımda 15 dakikada pişti. Klasik kürdan yöntemiyle kekinizi kontrol edip fırından çıkarın!
Afiyet olsun! :) (protein+sebze günlerinde tüketmeyi unutmayın)

inan ben bugun tartı günü olduğunu unutmuştum itiraf etmeliyim:26:
ama sabah tartıda eksileri görünce de sizle paylaşmayı çok istedim ne mutlu listeye de yansıyacak
cnm geçmiş olsun inşallah geçersin
bu arada sınav maratonunda olanları haftasonu için affettik ama bundan sonra tam gaz devam tamam mı?

saol cnm evet burda havalar serinledi galiba üşüttüm
bi de stres mahvediyo benim midemi
ne zamandır böyle olmamıştım
cnm senin vücudunun da tepkisi böyle demek ki... stres zaten tüm rahatsızlıkların anası maalesef
dikkat et kendine cnm

Son düzenleme:
kızlar beyazbulut paylaşınca aklıma geldi dün aslında yazacaktım ama kendi adıma çökmüştüm resmen:26:
dün formsante okurken biri dukanla ilgili kitap çıkartmış röportaj vardı ben d eaaa ne zmanadır dukanla ilgili bişeyler öğrenmek istiyordum olaya yabancı kalmayım diye...
kadının yüzü tanıdık geldi:44: dedim bu kadın benle aynı zamanlarda dukaniche bloğunu açan kadına benziyor
sonra netten baktım hakkaten o kızlar
düşünün 6 ay önce dukanla ilgili blog açıp hem kendi uyguladığını insanlarla paylaşıyordu hem de onlara destek oluyordu
şimdi ise kitabı çıkmışkendi damak tadına göre uydurduğu ve blogda paylaştığı tarifleri kitaba dökmüş ve hem tvde hem dergilere röportaj vermiş ama kadın gerçekten genç kız gibi görünüyor incecik
inanın çöktüm neden derseniz ben bloğu biraz boşlamıştım kadın hep paylaştı ha kendimi onla bir tutamam ama ne bileyim bu kadar ünleneceğini o da bilmiyormuş gerçi...
bir yandan umutlanmadım da diyemem neden derseniz kadın diyet koçu olarak çalışıyormuş üstelik kendisinin hiç beslenme eğitimi yok koçluk eğitimi almış ama... demek ki yapılabilir, diyetisyen olamıyorum diye üzülürken bana umut oldu tabii dukan konusunda çok okuyup kendini geliştirmiş ve deneme yanılma yöntemleriyle kendi damak tadına uygun dukan yemekleri yapmış
dukaniche diye bakın googledan ama wordpress olana bakın blogspot olanı açmış fazla ilerletmeden wordpresse geçmiş
belki netteki sayfa da onun olabilir
biraz inceleyin siz de kendinize hitap eden tarifler bulabilirsiniz

Beyazbulut,
tarif hoş gibi sanki...
menün de fena değil ama az olmuş sanki:44:
suyu arttırmaya bak akşam da meyve ya da ayran arası yap bence...

bu arada arkadaşlar araya yazanlara özelden cevap yazıyorum eğer ki topik canlılığını kaybederse o zaman düşünürüz

ya o dukaniche blogundaki tariflere baktım baya hoş şeyler var aslında
ama bi çok tarifte splenda dedikleri tatlandırıcı var ve tatlandırıcılar sağlıklı değil
sadece stevya denen bi bitkiden üretilen tatlandırıcı sağlıklıymış
o yuzden o tariflere çok da güvenmedim yani
nutella bile yapmışlar valla kadın çok azimliymiş tarif üretme konusunda :)

kızlar buzluğa birsürü kışlık domates hazırladım
canım çıktı resmen yorgunluktan ölüyorum
eşim aradı bide bürsürü kabak,patlıcan almış
akşam da kışlık türlü yapacam bugün karınca gibiyim sırf kışa hazırlanıyorum

Son düzenleme:
bugün bankada komşumuzla kızını gördük. kız evlenmişti işte benden küçük aslında baya. daha 19 yaşında mı ne evlendi. neyse. annesi beni görünce ay maşallah falan dedi. benim kız da çok kilo aldı 60 kilo oldu dedi. evlenirken 52 kiloydu diyo. lan ben de 60 kiloyum diycektim ama sustum bişey demedim. 60 kiloya çok kilolu diyolar ona mı yansam, millet evlendi barklandı ben resmen evde kaldım ona mı yansam bilemiyorum şu an.

cnm o splenda kullanıyor olabilir zaten kendisi de kontrollerini yaptırıyormuş
agave şurubu var o da bir bitki
stevia da aynı şekilde...
hurma şurubu da var ama meyve yasak olunca, kullanılmaz sanırım
ben de aslında çalışınca ileride şeker yerine hurma şurubu alıp keklere falan kullanmayı düşünüyorum

valla biz de buzluğa atıyoruz bamya, fasulye falan... annem bi de üzüm, patlıcan, dolmalık biber kurutmaya uğraşıyor ama burası nemli zor olur diye düşünüyorum:44:

tvde de duydum ben tatlandırıcılar sağlıklı değil
o kadın için demiyorum yani belki o sorun yaşamamıştır
biri de oraya yorum yapmış tatlandırıcılar klor birikmesine sebep oluyor diye
valla ben kek mek yapsam da az şekerli yapıyorum
koca keke ancak 1 çay bardağı şeker koyuyorum
bari ne yediğimi bilirim :)

ay cnm okurken çok güldüm
60 olmak kilolu demek değildir ama 50den 60a çıkan için kilo almaktır tabii... bi de yaşın kaç kız ben senden büyüğüm bekar olmanın nesi kötü Allah Allah takıl işte kızım tek başına oh karışan yok yapma etme diyen yok
sanki çok matah bişey 19unda evlenmek
bizim de bir akrabanın kızı evlendi 20 yaşında daha... kocası da çocuk gibi zaten herhalde yaşı küçük onun da:44:

annesi evlenirken 48 kiloydu diyo. kız diyo ki hayır abartma anne 52 kiloydum. ben de anlamadım

valla ben evlenmeem zaten kaldım anamın başına. kimseyi beğenemiyorum. herkese bi kulp takıp duruyorum

annesi evlenirken 48 kiloydu diyo. kız diyo ki hayır abartma anne 52 kiloydum. ben de anlamadım

valla ben evlenmeem zaten kaldım anamın başına. kimseyi beğenemiyorum. herkese bi kulp takıp duruyorum
ben de zor beğenen bir insanımdır beni alan yandı

dengeli beslenmişsin canım ben beğendim akşam yemeğini canım bile çektiii ama şu suyu arttırman lazım bişeyi yapısak tam yapalım dimi ama

kıızlar bugn adam gibi yemek yiyemedim iştahım çok kabandı birden şuandada tokum menümü yazyim yersem sonra ekleme yaparım

Sabah: 100ml süt,2avuç kellogs special k

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası,4 küp patates,4 küp falanda biberiyeli tavuk (galiba tavuktaki biberiiye iştahımı kesti patatesleride zorla yedim),3 çatalda salata

Akşam: 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum

Su: henüz bir litre en az iki litre yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…