- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
inan ben bugun tartı günü olduğunu unutmuştum itiraf etmeliyim:26:eveeeet bugün yeni tartı gününümüzün ilk günü
bundan sonra pazartesi günleri bildirim yapacaz
beyazbuluttan sonra bende bildirim yapıyım
gerçi tartım sabah ve öğlen farklı tartıyor hangisini doğru olarak kabul edeyim bilemedim
sabahları hep ödem oluyor ve tuvaletede çıkamamış oluyorum bu sebeple sabahları hep fazla çıkıyorum
neyse bu sabah tartıda 60 çıktım
okul dönüşü aç karna 59,6 çıktı
liliy hangisini istersen onu yaz benden yana fark yok yani
cnm geçmiş olsun inşallah geçersinGünaydınn kızlarrrr
Haftasonu gelemedim sınavlar falan bide eve geç geldim yorgundum direkt uyudum ama aklım burda kaldı ne yediklerimi hatırlayamasamda cumartesi günü diyeti bozmadım gayet düzgün devam ettim ama dün bozdum açık büfe kahvaltıyla başlayan öğlende kekle devam eden akşamda ızgara tabağıyla biten bi gün geçirdim.Sabah abartı yedim öğlen facedede paylaşmış oldugum kekten yedim ama üç kişi bi keki yedik bir parçada arttı sabahki kahvaltının üstüne yiyemedik fazla akşamda bikaç ızgara tavuk sosis 1 2 tane soğan halkası yedim geri bütün tabağı bıraktım yiyemedim.Dün fazla su da içmedim ama cumartesi harikaydımmm:)
Cumartesi ne güzel 55.500 çıktım dün yemeseydim bugnde öyle bi kilo görebilirdim ama malesef bgn 56.300 gördüm
cnm senin vücudunun da tepkisi böyle demek ki... stres zaten tüm rahatsızlıkların anası maalesef
saol cnm evet burda havalar serinledi galiba üşüttüm
bi de stres mahvediyo benim midemi
ne zamandır böyle olmamıştım
cnm o splenda kullanıyor olabilir zaten kendisi de kontrollerini yaptırıyormuşya o dukaniche blogundaki tariflere baktım baya hoş şeyler var aslında
ama bi çok tarifte splenda dedikleri tatlandırıcı var ve tatlandırıcılar sağlıklı değil
sadece stevya denen bi bitkiden üretilen tatlandırıcı sağlıklıymış
o yuzden o tariflere çok da güvenmedim yani
nutella bile yapmışlar valla kadın çok azimliymiş tarif üretme konusunda :)
kızlar buzluğa birsürü kışlık domates hazırladım
canım çıktı resmen yorgunluktan ölüyorum
eşim aradı bide bürsürü kabak,patlıcan almış
akşam da kışlık türlü yapacam bugün karınca gibiyim sırf kışa hazırlanıyorum
cnm o splenda kullanıyor olabilir zaten kendisi de kontrollerini yaptırıyormuş
agave şurubu var o da bir bitki
stevia da aynı şekilde...
hurma şurubu da var ama meyve yasak olunca, kullanılmaz sanırım
ben de aslında çalışınca ileride şeker yerine hurma şurubu alıp keklere falan kullanmayı düşünüyorum
ay cnm okurken çok güldümbugün bankada komşumuzla kızını gördük. kız evlenmişti işte benden küçük aslında baya. daha 19 yaşında mı ne evlendi. neyse. annesi beni görünce ay maşallah falan dedi. benim kız da çok kilo aldı 60 kilo oldu dedi. evlenirken 52 kiloydu diyo. lan ben de 60 kiloyum diycektim ama sustum bişey demedim. 60 kiloya çok kilolu diyolar ona mı yansam, millet evlendi barklandı ben resmen evde kaldım ona mı yansam bilemiyorum şu an.
ay cnm okurken çok güldüm
60 olmak kilolu demek değildir ama 50den 60a çıkan için kilo almaktır tabii... bi de yaşın kaç kız ben senden büyüğüm bekar olmanın nesi kötü Allah Allahtakıl işte kızım tek başına oh karışan yok yapma etme diyen yok
sanki çok matah bişey 19unda evlenmek
bizim de bir akrabanın kızı evlendi 20 yaşında daha... kocası da çocuk gibi zaten herhalde yaşı küçük onun da:44:
ben de zor beğenen bir insanımdır beni alan yandıannesi evlenirken 48 kiloydu diyo. kız diyo ki hayır abartma anne 52 kiloydum. ben de anlamadım
valla ben evlenmeem zaten kaldım anamın başına. kimseyi beğenemiyorum. herkese bi kulp takıp duruyorum
selam kızlar ben şimdiden menümü yazayım yine alışverişe çıkıcaz çünki
akşam giremem yine
sabah 2dl ekmek domates biber lor peyniri ve evde kendi yaptığım erik suyu
öğle semizotu yemeği 2dl ekmek yoğurt
ara bir şeftali
akşam için dolmabiber salata ve yoğurt var
2 tane dolmabiber yerim ekmek yemek dolmalar küçük
suyu berbat henüz bir litre bile olmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?