Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kabağın tadımı güzeldi baharatlar olduğu için iyiydi
tartıldım ama tok karnına aç karnına sabah hiç tartılmadım

kızlar ben normal ekmek yeriine
şu kızarmış etimeklerden yemeğe karar verdim
hem daha küçükler hemda daha az kalori varmış

kabağın tadımı güzeldi baharatlar olduğu için iyiydi
tartıldım ama tok karnına aç karnına sabah hiç tartılmadım
afiyet olsun
kızlar ben normal ekmek yeriine
şu kızarmış etimeklerden yemeğe karar verdim
hem daha küçükler hemda daha az kalori varmış
bende yerken tahıllı ekmeği tost makinasında kızartıp öyle yiyorm
kızaran ekmeğin kalorisinin daha az olduğunu duymuştum
eşim bakkala çekirdek almaya gitmişti bir poşet cips almışş
revamı bu bana şimdiiii
peh peh pehh
bizim evdede çekirdek var ama ben ağzıma bile sürmüyorm
suyum birbuçuk oldu
ben kaçar kimseler yok zaten
hepinize iyi akşamlar
evet yaaa kimse yok tadı yok buranın

deniz sen şu buzluğa attığın türlüyü nasıl yapıyordun bende atmak istiyorum kış için

geç gördüm canım kusura bakma
bende aslında bu sene ilk defa denedim inşallah güzel olur
1 poşet yapıp 2 hafta sonra çıkarıp pişirdim
güzel olunca bende bol bol yaptım hemen anlatıyım
patlıcanı,kabağı,tatlı biberi normal türlü yapar gibi doğruyorum
tencereye koyup üzerine çok az zeytin yağı ekliyorum ama azıcık koy sadece dibi tutmasın diye
sebzelerin rengi dönene kadar kavur arada tencereyi sallıyarak sebzeleri alt üst et
ocaktan almadan önce domatesleri ekle biraazdaha kavur ve ocaktan al geniş bir tepsiye dök
soğuyunca poşetle.
kışın pişirmeden önce eti kavur patatesleri ekle ve birazdaha kavur
sonrada türlüyü çözdürmeden ekle istersen birazdaha konserve domates ekliyebilirsin
pişincede afiyetle ye

afiyet olsun

kızlar az önce dukan testimi yaptım aşağı yukarı 30 ekimde 58 kilo olacakmışım
süper bir şey sadece 40 günüm var
sabredersem 1 buçuk ayda işlem tamam

selam kızlar
ay dünden beri bi sürü şey yazıldı ben okuyamadığım için önce yazayım sonra bakayım dedim
dünkü menümü ve bugunu yazayım da sonra geçmişe geçeyim off ya gündzleri daha fazla dikkati toplayabiliyorum akşam olunca benim beynim duruyor
dünü yazayım:

sabah - 11:00
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 kk peynir
- domates-salatalık
- 1 kupa maydanoz suyu (maydanoz saplarını demledim ödem atsın diye)

öğle - 15:30
- 3 yk kaşığı lorlu maydanozlu salata
- 2 dl çavdar ekmeği

akşam - 20:00
- 1 kepçe kuru fasulye
- yarım tabak kadar patates ve patlıcan kızartması
- salata

ara - 21:00-21:30
- 1 güllü lokum

ara - 23:30
- çay

su - 2-2,5lt arası
spor - yok

sabah - 11:30
- salçalı yumurta
- biraz kızartmadan yedim:26:
- domates-salatalık
- 2 dl çavdar ekmeği
- çay

öğle - 15:40
- 1 kepçe kuru fasulye
- yarım dl ç.ekmeği
- domates

ara - 17:00
- 2-3 ceviz (saymadım küçük parçalar halindeydi ama azdı)

akşam - 20:00
- domates sosu (domates+biraz zeytinyağı)
- lor peyniri (ölçmedim)
- 2 dl kadar ç.ekmeği

su - 1,8lt (1-2 bardak daha içerim)
spor - yok

kızlar bugun acayip bitter çikolata yeme moduna girdim kek var dolapta onun üstüne puding yapcam yarın bayatladı çünkü bozulmasın diye değerlendircem ama yarını bekliyorum bugun yapsam kesin yerdim
yarın eksileri tartıda göreyim inşallah da bir dl kdar yiyeceğim
ama bunu kaçamak olarak düşünmüyorum
sadece diyet yaparken ne kadar kendimizi sınırlayıp yasaklarsak daha çok canımız çekiyor tamam ölçüya çok dikkat etmek gerekiyor öyle bi kereden bişey olmaz değil sadece diyette insan her istedğini yiyebilir diye...
bir de yarından itibaren meyvesizliğe dur diyorum meyvesiz yaşanır mı yaaaa bana göre değil

Kusura bakmayın iki gündür katılım gösteremedim pek biraz işlerim vardı. Yazamadım ama yazacağım. Özellikle sizin için tam olarak siteye vakıf olamadım sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorsam da kaçırdığım noktalar oluyor.. Daha yeniyim alışacağım inşallah Sizin için herkes spor dan bahsediyor. size yapanileceğiniz bir kaç antrenman yada antrenman demeyelim eğlenceli çalışma hazırlayacağım ama bu görsel içerdiğinden bloğumda hazırlayıp size link vermek istedim. Çünki görselleri buraya rahatlıkla yükleyemedim . sormayı arzu ettiğiniz konu varsa yardımcı olmak isterim. Elimden geldiğince bir de konuşmacı olarak çeşitli yerlerde eğitim veriyorum bazen çok yoğun çalışmam gerekiyor. Sizi aksatmak istemesemde bir konuşma ve eğitim programı hazırlamak biraz sürüyor. Kusuruma bakmayın..

Sizin içinde uygunsa sizin için yarın blogumda güzel bir antrenman programı hazırlayacağım. sormak yada orda görmek istedikleriniz varsa söyleyin. Sizinle bir sır paylaşayım vücut çok kısa zamanda şekle girer bu yüzden bizler çalıştığımız lüx mekanlarda işi birazda yokuşa süreriz istemesek te maalesefki işletme bizim değil o yüzden programda görmek istediklerinizi söylerseniz spor salonuna gidenlerede uygulayabilecekleri gibi yapmaya çalışırım hepinize iyi geceler.. Benim hala biraz işim var...

tarhanayı annem de yapsak mı yapmasak mı diye kararsız ben de yapma boşver dedim geçen yıl yaptık çoğu bozuldu sıcaktan atmak zorunda kaldık seneye yaparız dedim zaten pek yenmez bizde oğlanlar yemiyor
bu arada derdini bilmez miyim geçen yıl 2 gün uğraştım ezcem elekten geçircem diye yap yap bitmiyor

cnm telefonun hayırlı olsun güle güle eskit

en azından yemekleri sen yapıyorsun evin hanımı sensin
bi de benm halimi düşün dolapta kuru fasulye var pilav var kızartma var kek var ben de gittim domates-lor yedim
gönlüm yarın yapacağım pudingli kektekısıtlanmaya gelemiyorum yaaaaa

ben hep burdayım ya ne kadar asosyalim allahım :))))))))))))))))))))
bnm kadar değil

hoşgeldin cnm
ben açıkçası kilo vermek için spor yapmak istiyorum ama maalesef evden yapabileceklerim kısıtlı videolar var ama hep aynı olunca sıkılıyor insan:26:
bir de sen bloğuna yaz ama linki burda paylaşma bence kkda link paylaşımı uygun değil
daha önce paylaştığın linki de ben arkadaşlara paslarım sen merak etme ordan takip ederiz seni
benim de bloğum var diyetle ilgili ama her zaman yazamıyorum burası daha öncelikli...
sen uygun program hazırlayıp koy inşallah biz takip ederiz

hehe senin de batırıkları affettik hadi
ben asıl kendimi yarına saklıyorum tabii abartmak yok ama...
bu arada ben bugune kadar canım istemedi diye yemeyip de çok kilo aldım artık yasaklar yok sadece irade var
bi de ben meyvesiz çorbasız yapamam bunu biliyorum
dukan falan yok hiç benlik değil
zaten popüler diyetler hep yüksek proteinli şeyler
zaten belli kalıp diyetlere oldum olası uyamadım

bu arada randomcum, lahmacun yemişsin afiyet olsun
zararlı mı değil mi bilmem de bana göre hazır olan herşey zararlıdır hani dıştan hazır yemek olrak pek bişey yemedğimden herhalde özellikle etli şeylerden kaçınırım

oh oh valla bana göre tatlı olan hrşey kaçamak
neyse cnm dukan helvanı beğenmene sevindim afiyet olsun
aslında az yemişsin genel olarak ama hep k.hd olmuş
bu arada çocuklarına afiyet olsun revaniyi bitirsinler biran önce de aklın kalmasın

cnm menün güzel ama ara yapmamışsın inşallah çok acıkmamışsındır
cnm menün güzel hatta az bile... afiyet olsun

oooooo maşallah süper protein menüsü olmuş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…