Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaaa sabah ekmeksiz yapamıyorm yarım dilimden ne olcakkki
üzüm konusunda haklısın yememeye çalışacağım sözz
dukanburgerimde gerçekden çokgüzel olmuştu hiç üşenmedim vallahi
bide sana bir sorum olcak cicim
ps günlerinde kilo artışın oluyordu yaa nekadar alıyordun?

Günaydın kızlarrrr Size marifetmiş gibi dünkü gerizekalı menümü yazıyimmm kınayın len beniii:)

Sabah: 1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1kase mercimek çorbası,5çatal taze fasülye
Akşam(5çayı): 5 tane kurabiye
Ara: 1 büyük bardak tuzlu ayran (Tansiyonsel bi problemim olduda)

Dün miğdem çok kötüydü hep kusucak gibiydim o yüzden abuk sabuk bi menü oldu

Su:Yarım litre,Çaylar kahveler havalarda uçuştu

Hee yarım dilimmiydi ekmeği görünce hemen yazmışım yarım dilimden bişey olmazda madem hakkıyla dukan yapıosun üzümde yemeyiver:) ben sevmiyorum yaa çok önemli bişey değilmiş gibi gelio üzüm ehehehehe canım ps gününde sanırsam 1 kiloya kadar artış oluyodu

ayyyyy ne kötü bir menü
kaydedeger bişe göremedim
5 kurabiye yerken miden kötü değilmiydi hımm
neyse hadi rahatsızlığına veriyorum bu kötü menüyü
bugün nasılsın peki

bencede yani çok önemli bir meyve değil ama işte meyve yasak yaa yasaklar cazip geliyor işte
1 kiloya kadarmı bugün ben sadece 200 grm artış gördüm yarın inşallaah 62leri görürüm

ayyyyy ne kötü bir menü
kaydedeger bişe göremedim
5 kurabiye yerken miden kötü değilmiydi hımm
neyse hadi rahatsızlığına veriyorum bu kötü menüyü
bugün nasılsın peki

ahahahahahhaah patladım gülmekten valla öyle güzel görünüyoduki yemeden edemedim bide normal kurbye olsa yemem ama en sevdiğim yerden almışlardıı:) kurabiyeleri akşama saydım ben sizde öyle yapın:)

bencede yani çok önemli bir meyve değil ama işte meyve yasak yaa yasaklar cazip geliyor işte
1 kiloya kadarmı bugün ben sadece 200 grm artış gördüm yarın inşallaah 62leri görürüm

ozaman baya düştü senin kilon canım inşallah görürsün 62leri valla ben dukanlar gördüm hüç göremeyeceğim kiloları umarım sende devam eder görürsün

selam kızlar
dün akşam tv izlerken uyuyakalınca nete de giremedim şimdi hemen geçmişte neler bıdırdamışsınız bakıp listemizi de yayınlıyorum
ben dün kaçamağın alasını yaptım ama tartıda fark yok bugun çok iyi bir şekilde dengelemeyi ve yoluma devam etmeyi planlıyorum

Haftada bir kaçamak olabilir canım bu hepimizin hakkı
tartidada artı gormemissin negüzel

ay valla hiç bilmiyorum canım sıkılıyor yapıcak bişey yok
gidecek kimse yok
öle boş boş oturuyommm
cnm bnm aynısını ben de yaşıyorum evdeyim devamlı tek eğlencem kk

ya dün ben de giremedim maalesef uyudum:26:
bu arada sen dukanda her çeşit yemek yapıyorsun da ondan sıkılıyorsun ama ben de artık menülerimi normal beslenme şekline göre ayarlıcam meyvesiyle falan... arada cnm isterse tam buğday unundan yaparım bişeyler ya da senin gibi krep falan ama yulaf ezmesinden

cnm çok çok geçmiş olsun inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur
panik atağa da sevinmeyin o da zor çünkü...inşallah bişey çıkmaz cnm
kilonu da not ederiz listeye ama bize şu bilgileri vermen lazım:
başlangıç kilon - ilk diyete başlarken kaç kiloydun?
geçen hafta- bu hafta - hedef - boy
bu yazdığın kiloyu haftaya geçen haftaki kilon olarak yazarız
tabii regl öncesi vücut şişiyor senin de dediğin gibi ondan olabilir

yasak değil merak etme
herkes yaptığı diyeti nasıl olduğunu yazıyor
arada bizde yapıyoruz şok diyetler
bu arada babana geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
bu topikte biz her yöntemi deniyoruz şok diyet, k.hidrat diyeti, dukan, montignac, pirinç lapası, isveç, 6 öğünlü listeler, diyetisyen listeleri... ne ararsan var yani kafana göre takıl missfleshy arkadaşım
güzelmiş madem alışveriş vazgeçilmezimiz o zaman her yolu deneriz dimi amagerçi ben kendime bişeyler almayalı kaç yıl oluyor da... neyse artık...
menünü güzel buldum hatta az bile yemişsin bence sen biraz menüleri arttır belki vücudun şaşar metabolizman hızlanır kilo verirsin

yasak değil merak etme
herkes yaptığı diyeti nasıl olduğunu yazıyor
arada bizde yapıyoruz şok diyetler
bu arada babana geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
bu topikte biz her yöntemi deniyoruz şok diyet, k.hidrat diyeti, dukan, montignac, pirinç lapası, isveç, 6 öğünlü listeler, diyetisyen listeleri... ne ararsan var yani kafana göre takıl missfleshy arkadaşım
güzelmiş madem alışveriş vazgeçilmezimiz o zaman her yolu deneriz dimi amagerçi ben kendime bişeyler almayalı kaç yıl oluyor da... neyse artık...

tatlım o liste geçen haftanın zaten ben alıntıladım kendi kilom için arada ne kadar fark var diye
ben de zaten dedim deniz okuldadır diye saat 1 falandı muhabbet geçtiğinde...

pembe dün kurabiye partisi yapmışsın afiyet olsun şekerim arada değişiklik iyi olur hem hep beraber olunca daha da lezzetli olur yemek yemek
bir de eğer mümkünse iboyu kaldır bence de

evet aynen :) sana da buyuk ihtimalle normal kilonunun altındasın bile diyebilir
çünkü bu dukana göre ideal kilo baya yuksek
ben normal hesapladığımda ideal kilom 52 çıkıyo
ama dukan 61 diyo:44:

dukan amca bana da 57 ideal kilon diyo
normalde ideal olmam gereken 50... yani yaklaşık 7-8kg fazla hesaplıyor
cnm aspartam kemik erimesi yapıyoro yüzden sakıncalı... hele bnm için yasak bile denebilir
bir de zaten pahalıymış cnm onlar
meyve şekeri dediğin şey : fruktoz
aslında en masum şeker sayılan şey o
dediklerini bilsem araştırırdım aslında:44:

menü ve güzel bilgiler için teşekkürler
canım topikte yazmaktan çekinmene gerek yok rahat ol sonuçta mesleğin gereği spor konusunda bizlerden daha bilgilisin ve biz de yeni şeyler öğrenmekten keyif alan bir grubuz ve artık sen de bizdensin çekincek bişey yok

cnm ben menünü alıntılamayı unutmuşum:26:
genel olarak dukan menüsü ama üzüm arada cıs olmuş sanki:44:
gerçi sen dikkat ediyorsun mutlaka faydasını göreceğini düşünüyorum

çok parlak bir menü değil ama idare eder

ben de kaç yıldır üzüm yemeyi bıraktım bu sene biraz yedim işte onun haricinde de arada kuru üzüm yiyorum ama yaş üzümü 3-4 yıldır çok nadir yiyorum şekerli geliyor
ahahahahahhaah patladım gülmekten valla öyle güzel görünüyoduki yemeden edemedim bide normal kurbye olsa yemem ama en sevdiğim yerden almışlardıı:) kurabiyeleri akşama saydım ben sizde öyle yapın:)
ben de sayarım her yediğimi ama bazen saysan da ay çok yedim dediğin halde duramıyorsun

zaten senden gaza geldim yaaa kuzu sende ve katzide işe yaradıysa bendede yarar doğru değilmi

Gel valla ben şuan hiç dukan modunda değilim normal beslenmeye çalışıorum belki nişandan gelince o moda girer bende başlarım ayrıca bugün nasılsın diye sormussun ona cevap vermeyi unutmusum ara ara yine miğdem bulanıyo ama düne göre çok daha iyiyim

pembe dün kurabiye partisi yapmışsın afiyet olsun şekerim arada değişiklik iyi olur hem hep beraber olunca daha da lezzetli olur yemek yemek
bir de eğer mümkünse iboyu kaldır bence de

heheheh taktınız benim iboşumaaa tamam kaldırıyim ne koyiyim yerine fikir verin bari:)

sabah - 11:00
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 dl peynir
- domates-salatalık
- 1-2 çatal tahin (pekmezi azdı)

öğle - 14:00
- 1 kepçe kuru fasulye (normalde 5yk yazıyor dyt listesinde saydım 1 kepçe tam 5 yk geliyor)
- domates-salatalık
- 1 bardak ayran
- 1 dl ç.ekmeği

ara - 17:00
- 3 kk kadar pudingli kek (çok biliyorum ama kendimi alamadım:26:bi de küçük dilimledim )

akşam - 20:00
- 1 tabak tarhana çorbası (3-3,5kepçe falan)
- 1 küçük patlıcan dolması
- 1 yk yoğurt
- salata

su - 1,5-2lt
spor - 15-20dk yürüyüş

1000-1200 kcal falan olmuş

iyi olmana sevindim
sana avatar linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
buda renkli avatarlar var o bölümün genel linki de şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/

buralardan istediklerini beğenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…