Dukan burgerin harika görünüyo ağzının tadını biliosunn üşenmemişin bide yapmışsın:) hem dukan usulü krallar gibi beslenip hemde üzüm normal ekmek falan yemek bence sakıncalı olabilir dukan gibi besleniosan bence kuralına uy normal ekmek yeme çünkü dukan ekmeği yeterince kalorili onun haricinde menün güzel canım
yaaa sabah ekmeksiz yapamıyorm yarım dilimden ne olcakkki
üzüm konusunda haklısın yememeye çalışacağım sözz
dukanburgerimde gerçekden çokgüzel olmuştu hiç üşenmedim vallahi
bide sana bir sorum olcak cicim
ps günlerinde kilo artışın oluyordu yaa nekadar alıyordun?
Günaydın kızlarrrr Size marifetmiş gibi dünkü gerizekalı menümü yazıyimmm kınayın len beniii:)
Sabah: 1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1kase mercimek çorbası,5çatal taze fasülye
Akşam(5çayı): 5 tane kurabiye
Ara: 1 büyük bardak tuzlu ayran (Tansiyonsel bi problemim olduda)
Dün miğdem çok kötüydü hep kusucak gibiydim o yüzden abuk sabuk bi menü oldu
Su:Yarım litre,Çaylar kahveler havalarda uçuştu
Hee yarım dilimmiydi ekmeği görünce hemen yazmışım yarım dilimden bişey olmazda madem hakkıyla dukan yapıosun üzümde yemeyiver:) ben sevmiyorum yaa çok önemli bişey değilmiş gibi gelio üzüm ehehehehe canım ps gününde sanırsam 1 kiloya kadar artış oluyodu
ayyyyy ne kötü bir menü
kaydedeger bişe göremedim
5 kurabiye yerken miden kötü değilmiydi hımm
neyse hadi rahatsızlığına veriyorum bu kötü menüyü
bugün nasılsın peki
bencede yani çok önemli bir meyve değil ama işte meyve yasak yaa yasaklar cazip geliyor işte
1 kiloya kadarmı bugün ben sadece 200 grm artış gördüm yarın inşallaah 62leri görürüm
ozaman baya düştü senin kilon canım inşallah görürsün 62leri valla ben dukanlar gördüm hüç göremeyeceğim kiloları umarım sende devam eder görürsün
selam kızlar
dün akşam tv izlerken uyuyakalınca nete de giremedim şimdi hemen geçmişte neler bıdırdamışsınız bakıp listemizi de yayınlıyorum
ben dün kaçamağın alasını yaptımama tartıda fark yok bugun çok iyi bir şekilde dengelemeyi ve yoluma devam etmeyi planlıyorum
cnm bnm aynısını ben de yaşıyorum evdeyim devamlı tek eğlencem kkay valla hiç bilmiyorum canım sıkılıyor yapıcak bişey yok
gidecek kimse yok
öle boş boş oturuyommm
ya dün ben de giremedim maalesef uyudum:26:evet inan hiç sıkılmadım
canım tatlı istiyor yapıyorum hamburger istiyor yapıyorum
puding istiyor yapıyorm
zaten ben etçil bir insanım
tam damağıma hitap ediyor
evet tavukbuger oldu:d
görüşürüz canım
belki bende akşam olmayabilirim görümcemlerin arabası bozulmuştu dün servise vermişlerdi bizde kendi arabamızı verdik onlara
akşam onlar gelmezse biz gitcez eşimle arabalarını götürüp arabamızı alcazilçede oturuyorlar yaa gezmek için gitcez
cnm çok çok geçmiş olsun inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşurHastanedeydim sabah... Babam 1 senedir rahatsız allah korusun kalp krizi geçirdi sandık .6 saat müşade altındaydı.. yazamadım Allaha şükür kalp krizi değilmiş ama daha ne olduğunu anlamadılar. Yarın daha geniş tetkik yapılacakmış ama panik atak olabilir dediler.. Biraz olsun rahatladık Panik atağa bile sevindik. Ben eksiklerimi tamamlayayımm bugün tartı günüydüü tabiki tartıldım ama sabah tartılamadım malum gözümü açıp hastaneye gitmek zorundaydık eve geldim açtım bişey yememiştim sadece su içtim. Normalde 74 kilo çıkıyordum bugün gözüme inanamadım görünce moralim çok bozuldu.75.5 çıktım inanamıyorum Belki periodum yakın ondan yada bilmiyorum çok moralim bozuk tabiki ayrıca kilo veren tüm bayanları hatta tartıda aynı bile çıksalar tebrik ediyorummm.. Bende bugun şok diyete başlıyorum 3 gün sürücek bu aralar kendimi çok aç bıraktım ondan da kilo almış olabilirim isterseniz şok diyetimi sizinlede paylaşabilrim .Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum ..
bu topikte biz her yöntemi deniyoruz şok diyet, k.hidrat diyeti, dukan, montignac, pirinç lapası, isveç, 6 öğünlü listeler, diyetisyen listeleri... ne ararsan var yani kafana göre takıl missfleshy arkadaşımyasak değil merak etme
herkes yaptığı diyeti nasıl olduğunu yazıyor
arada bizde yapıyoruz şok diyetler
bu arada babana geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
güzelmişüstüne olmazsa iade edebiliosun canım yoksa bende güvenip alamam yani hem en kötü birine verrim zaten pahalı değil hem çok pahalı şeyleri netten almam o riski göze alamam ama çok beğenmişsem kod numarasını alıp gidip mağazasından alıyorum ya da mesela fırsat sitelerinden bişey alcam olduki fırsat kaçtı arıyorum o firmayı ben sizden şu fırsatı alcaktım ama kredi kartımda sistemsel bi sorun oldu alamadım aynı fiyattan ordan gelip nakit alabilirmiyim diorum seve seve kabul ediolar:) bi keresinde 20 tl ye 10 seans manikür aldım süperdi hemde lüks bi yerden:):):)
menünü güzel buldum hatta az bile yemişsin bence sen biraz menüleri arttır belki vücudun şaşar metabolizman hızlanır kilo verirsinselam menümü yazıp çıkıcam kızlar
sabah form çayı
kahvaltı 2 etimek dometes biber birtane az yağda pişmiş yumurta beyaz peynir bir bardak süt
ara sütlü türk kahvesi
öğle 2 küçük kabak dolma yoğurt
ara bir salkım üzüm küçüktü
akşama hamsi buğulama var henüz yemedim ama yanındada salata
su henüz 1.5 lt
bu topikte biz her yöntemi deniyoruz şok diyet, k.hidrat diyeti, dukan, montignac, pirinç lapası, isveç, 6 öğünlü listeler, diyetisyen listeleri... ne ararsan var yani kafana göre takıl missfleshy arkadaşımyasak değil merak etme
herkes yaptığı diyeti nasıl olduğunu yazıyor
arada bizde yapıyoruz şok diyetler
bu arada babana geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
güzelmişüstüne olmazsa iade edebiliosun canım yoksa bende güvenip alamam yani hem en kötü birine verrim zaten pahalı değil hem çok pahalı şeyleri netten almam o riski göze alamam ama çok beğenmişsem kod numarasını alıp gidip mağazasından alıyorum ya da mesela fırsat sitelerinden bişey alcam olduki fırsat kaçtı arıyorum o firmayı ben sizden şu fırsatı alcaktım ama kredi kartımda sistemsel bi sorun oldu alamadım aynı fiyattan ordan gelip nakit alabilirmiyim diorum seve seve kabul ediolar:) bi keresinde 20 tl ye 10 seans manikür aldım süperdi hemde lüks bi yerden:):):)
selam kızlar anca gelebildim
bütün gün dışardaydım ve şu an çok yorgunum
okul dönüşü oğlumun okuluna uğradım sonra kızımı almaya kaynanamlara gittim
dönüşte annem aradı hasta ziyaretine gidecekmiş beni alırmısın dedi
yorgunluktan ölüyordum ama mecbur gittim
iki ayrı eve hasta ziyaretine gittik
annemi evine bırakıp geldim yemek hazırlığı çocuklarla uğraş derken anca bu saatte girebildim
ben kilo bildirimi yapmamıştım lili geçen haftaki kilomu yazmış ama doğrusunu yapmış
çünkü geçen haftayla aynıyım 59,5 civarı bişeyim
evet aynen :) sana da buyuk ihtimalle normal kilonunun altındasın bile diyebilir
çünkü bu dukana göre ideal kilo baya yuksek
ben normal hesapladığımda ideal kilom 52 çıkıyo
ama dukan 61 diyo:44:
cnm aspartam kemik erimesi yapıyoro yüzden sakıncalı... hele bnm için yasak bile denebilirbugün o bahsettiğim büyük markete gittim
1. süt tozu yok
2.toz tatlandırıcılar çok pahalı yaaaaaaa.. 10 liraydı bi paketi.. almaya kıyamadım valla fazla geldi bana fiyatı bilmiyorum
bi de emin olamadım ki
5 tane çeşit vardı
bi tanesinde meyve şekeri falan yazıyodu
biri alman malıydı hatta türkçe yazıları sonradan yapıştırıcıyla koymuşlar üstüne
birinde aspartam vardı, aspartam maddesi zararlıymış haberiniz olsun
birinde diyabetik lifli tatlandırıcı falan diyodu
sonuç olarak hem pahalı oldugundan hem de kafam karıştığından almadım a dostlar
ayrıca şu sut tozunu nerde bulucam artık bilmiyorum. bi migros kaldı bakmadığım.
Selam kızlar Karamelek sağol çok yardımcı oluyorsun bana sitede hızır gibisin yanlış bişey yapmak istemedğimden çekiniyorum yazmaya alışacam inşallah. sizin için bloğuma yazdım programınızı hazırladım yarın yayınlıyorum. Gelelim benim Şok diyetime...Yağ yakımına yöneliktir.
Sabah: 09:00 gibi 2 dilim tam çavdarlı ama ruşeymli ekmek soda.
(10:00gibi Eğer antrenman yapacaksam Aklınızda bulunsun Spora gitmeden bir saat önce yerseniz yağ yakımınız normalde %30 daha hızlı gerçekleşiyor .)
Öğlen: 2 adet yumurta sarısıyla birlikte (1 saatlik spordan sonra Kasların gereken proteini çok çabuk almasını sağlıyor vücutta ne kadar kas varsa okadar yağ yakarız 1gr kas ekstra 5 kcal yakıyor spordan sonra mutlaka protein alınmalı )
saat 4 gibi: 2 adet ceviz.
Akşam: mercimek yada tarhana çorbası ve yeşil salata.
Çünkü Karbonhidrat yüksektir. En çok yağ yakımını gece 2-5 arasında uyurken yakarız ve karbonhidrat alırsak yatmadan vücudun işini kolaylaştırmış oluruz.
cnm ben menünü alıntılamayı unutmuşum:26:ayyyy sağol canım
inşallah böyle devam ederimde veririm gider kilocuklar
biliyorsunuzki ben istikrarsız biriyim
denemediğim yöntem felan kalmadı hepsini 2 gün enfazla 5 gün sürdürüyordum
şimdi 10gün oldu39 gün daha dişimi sıkarsam gitcem bu kilocuklar
negüzell
ben yağmurlu havaları daha çok severim
çok romantik oluyor
çok parlak bir menü değil ama idare ederGünaydın kızlarrrr Size marifetmiş gibi dünkü gerizekalı menümü yazıyimmm kınayın len beniii:)
Sabah: 1dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1kase mercimek çorbası,5çatal taze fasülye
Akşam(5çayı): 5 tane kurabiye
Ara: 1 büyük bardak tuzlu ayran (Tansiyonsel bi problemim olduda)
Dün miğdem çok kötüydü hep kusucak gibiydim o yüzden abuk sabuk bi menü oldu
Su:Yarım litre,Çaylar kahveler havalarda uçuştu
Hee yarım dilimmiydi ekmeği görünce hemen yazmışım yarım dilimden bişey olmazda madem hakkıyla dukan yapıosun üzümde yemeyiver:) ben sevmiyorum yaa çok önemli bişey değilmiş gibi gelio üzüm ehehehehe canım ps gününde sanırsam 1 kiloya kadar artış oluyodu
ben de sayarım her yediğimi ama bazen saysan da ay çok yedim dediğin halde duramıyorsunahahahahahhaah patladım gülmekten valla öyle güzel görünüyoduki yemeden edemedim bide normal kurbye olsa yemem ama en sevdiğim yerden almışlardıı:) kurabiyeleri akşama saydım ben sizde öyle yapın:)
zaten senden gaza geldim yaaa kuzu sende ve katzide işe yaradıysa bendede yarar doğru değilmi
pembe dün kurabiye partisi yapmışsın afiyet olsun şekerim arada değişiklik iyi olur hem hep beraber olunca daha da lezzetli olur yemek yemek
bir de eğer mümkünse iboyu kaldır bence de
Gel valla ben şuan hiç dukan modunda değilim normal beslenmeye çalışıorum belki nişandan gelince o moda girer bende başlarım ayrıca bugün nasılsın diye sormussun ona cevap vermeyi unutmusum ara ara yine miğdem bulanıyo ama düne göre çok daha iyiyim
heheheh taktınız benim iboşumaaatamam kaldırıyim ne koyiyim yerine fikir verin bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?