Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menüm
sabah
peynir yumurta
1 dukan usulü acılı kıtır(resmini koymuştm önceden)

1 azşekerli kahve(komşm davet etti şekeratmş içine)

az tavukgögüsü
ayran

1 parça dukanekmeği
1 lght üçgen peynir
3 parça tavuk gögüsü
ayran

yağsz ciger
1 minik soğan
ayran

ilerleyen saatlerde süt içebilirim
su 3 lt olmuştr
yeşilçay 2 bardak
sporda bugün pazara gittim geldim tempolu yürüdüm

benimde öyle aslnda çalşsam bukadar kafama takmam
efe küçük diye erteliyorm
ama gelecek sene hiç şansıı yok
gelecek sene dershaneye gider öbür sene bidaha sınava girerim

valla musallat olmadı çok ağır konuştum çünkü istemeden :/ kim olsa kırılır o söylediklerime
ya kötü biri de değil aslında ama... aptallığı ağır basıyodu. aptal insanlara tahamül edemiyorum gerçekten. bi kitapta okumuştum ''her aptal insan gibi kendi yaşadığı acıların, dünyanın en büyük acıları olduğunu zannediyordu'' diye. bu söz tam bu adam için geçerli. eften püften şeyleri öylesine büyütüp kendisini yüceltmiş ki gözünde. ne desem boş yani. bi halt becerdiği de yok yani. bi de tutturmuş ''ben hiç evlenmeyeceğim'' diye. bi yerlerimle güldüm yani. bana da küçümseyerek ''evlenmeyi mi düşünüyosun'' dedi. zamanı gelince ve hazır hissettiğimde tabi ki evleneceğim dedim. evlenmemeyi marjinallik sanan gerzeklerden. önyargılıymış evliliğe paşam. sevsinler!

yaaaaa bi yürüsün gitsin diyorum ben ona. küfür edicem de siteden atılmiyim şimdi durduk yerde ne o ergen mi öyle evlenmiycekmiş. neden sevgili oluyo madem. tek başına yaşasın. hey allam ya. bi tarafım yemiyo evliliği demiyo da..

bna bol gelen şey yok zaten sonradan kilom arttığından hiçbirşey olmuyor yeni aldığım şeyler de ordan burdan çıkıyor hoş durmuyor moral zaten yerlerde iyice bozuluyor

bayramda yeni evlenen görümcemgil gelecek
giderken bende onlarla ankaraya gideceğim
1 hafta felan kalcam efeyle
çok süper olcakk
ozaman kadar 1 ayım var dukan amca 58e düşersin diyordu
kaçamak yapmamam gerek 58 olmasamda 60ı kırmak istiyorm

daha neler var da işte... sinir krizi olmamak elde değil. ben de aynısını dedim. madem öyle neden beraberiz yani dedim. ben seninle ömür boyu düşünüyorum ama evlenmeden filan dedi.

bugün baharlk trençkotlarımı felan denedim 2 tanesi çoook bol geliyor

1 taneside bekarlkdan kalmaydı zaten oda cuk oturuyor şükürler olsn

çok şükür yaradana gözümüz aydın. ben memlekete giderken her seyim bol geliyodu. acaip seksi hissediyodum kendimi. bi geldim 3 hafta sonra memleketten.. 7 kilo almışım ve hiç bişeyim olmuyo güler misin ağlar msıın her yere esofmanla gidiyorum. ama bu aralar alısveriş yapmak istemiyorum. malum dukanla hızlı veriliyor. bir sürü kkıyafetim var

bna bol gelen şey yok zaten sonradan kilom arttığından hiçbirşey olmuyor yeni aldığım şeyler de ordan burdan çıkıyor hoş durmuyor moral zaten yerlerde iyice bozuluyor

seni tutup silkelememiz lazım fıstık

katzi sen çok çabuk kilo alıp veriyosun gibi geldi bana
çok mu abartıyosun diyette olmadığın zamanlarda
7 kilo fazla sanki :44:

dukanı bırakınca bi balona iğne batırmışsın gibi sanki birden bire saldırıyosun her seye istemsiz. hayatımda yemediğim kadar baklava kek börek çörek kebap vırt zırt yedim.. yalan yok.. ama benim yapım hep böyleydi. hep çok çabuk alır verirdim her zaman. neden böyle bilmiyorum

katzim,
aslında şu an psikolojik olarak modda değilim yoksa diyet yapmamak değil
ben başkalarından görünce gaza gelemiyorum sadece kendim o hale gelemediğim için moralim bozuluyor
çabalasam da hiçbir şey olmuyor ve bu beni çok yıpratıyor
silkelenmeyi ben her gün yapıyorum zaten ama yok olmuyor
sen gel benimle yer değiş bakalım nolcak

aynı benn
le le le sakine niye gittin düğüne düğüne mi diyo orda attım bi tarafımdan
tütüne diyor orda sanrm

lan yoksa bendemi öyle olcam
sı..rm dukan amcanın bitarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…