karameleğim hayırlısı olsun kpss için o zaman...
ben girmedim bile ay sınav sınav nereye kadar bi işim olsa artık diyorum oku oku evde otur resmen psikolojim bozuldu artık bu ara kafayı ona taktım bugun moral işsizlik yüzünden yerlerde
ahahahaha katzim kusura bakma ama çok güldüm ya ben bu yazdıklarınaama haklısın. erkekte temizlik ve bakım çok önemlidir benim için de. o ne yaa sifonu çekmeyi nasıl unutur ki insan böööö. benim için bi de dişler çok önemlidir ya. bi erkeğin dişi sarıysa yok mümkün değil yani kralı olssa sigara içiyo olabilir diycem ne sigara içenler gördüm valla bembeyaz dişler. sen cidden nerden buldun bu çocuğu ya. inşallah musallat olmaz. öyle bi tipi var sanki anlattıklarına göre
ben de böyle düşünüyorum nedense. her ilişkimde ofsayt bi yan oldu hep. millette neleri var dediğin gibi. bi gün beni de bulsa allahım aminnnnnn
valla musallat olmadı çok ağır konuştum çünkü istemeden :/ kim olsa kırılır o söylediklerime
ya kötü biri de değil aslında ama... aptallığı ağır basıyodu. aptal insanlara tahamül edemiyorum gerçekten. bi kitapta okumuştum ''her aptal insan gibi kendi yaşadığı acıların, dünyanın en büyük acıları olduğunu zannediyordu'' diye. bu söz tam bu adam için geçerli. eften püften şeyleri öylesine büyütüp kendisini yüceltmiş ki gözünde. ne desem boş yani. bi halt becerdiği de yok yani. bi de tutturmuş ''ben hiç evlenmeyeceğim'' diye. bi yerlerimle güldüm yani. bana da küçümseyerek ''evlenmeyi mi düşünüyosun'' dedi. zamanı gelince ve hazır hissettiğimde tabi ki evleneceğim dedim. evlenmemeyi marjinallik sanan gerzeklerden. önyargılıymış evliliğe paşam. sevsinler!
bugün baharlk trençkotlarımı felan denedim 2 tanesi çoook bol geliyor
1 taneside bekarlkdan kalmaydı zaten oda cuk oturuyor şükürler olsn
eheheheh ne güzel bi duygu değil miiibana şu an zayıflama sürecindeyken giydiklerim de bol geliyo. çok mutlu oluyorum
bna bol gelen şey yok zaten sonradan kilom arttığından hiçbirşey olmuyor yeni aldığım şeyler de ordan burdan çıkıyor hoş durmuyor moral zaten yerlerde iyice bozuluyor
yaaaaa bi yürüsün gitsin diyorum ben ona. küfür edicem de siteden atılmiyim şimdi durduk yerdene o ergen mi öyle evlenmiycekmiş. neden sevgili oluyo madem. tek başına yaşasın. hey allam ya. bi tarafım yemiyo evliliği demiyo da..
bugün baharlk trençkotlarımı felan denedim 2 tanesi çoook bol geliyor
1 taneside bekarlkdan kalmaydı zaten oda cuk oturuyor şükürler olsn
bna bol gelen şey yok zaten sonradan kilom arttığından hiçbirşey olmuyor yeni aldığım şeyler de ordan burdan çıkıyor hoş durmuyor moral zaten yerlerde iyice bozuluyor
daha neler var da işte... sinir krizi olmamak elde değil. ben de aynısını dedim. madem öyle neden beraberiz yani dedim. ben seninle ömür boyu düşünüyorum ama evlenmeden filan dedi.
çok şükür yaradanagözümüz aydın. ben memlekete giderken her seyim bol geliyodu. acaip seksi hissediyodum kendimi. bi geldim 3 hafta sonra memleketten.. 7 kilo almışım ve hiç bişeyim olmuyo güler misin ağlar msıın her yere esofmanla gidiyorum. ama bu aralar alısveriş yapmak istemiyorum. malum dukanla hızlı veriliyor. bir sürü kkıyafetim var
seni tutup silkelememiz lazım fıstık
katzi sen çok çabuk kilo alıp veriyosun gibi geldi bana
çok mu abartıyosun diyette olmadığın zamanlarda
7 kilo fazla sanki :44:
düzeldi lan korktum bi an ayyyyyyy
aynı bennkatzi sen çok çabuk kilo alıp veriyosun gibi geldi bana
çok mu abartıyosun diyette olmadığın zamanlarda
7 kilo fazla sanki :44:
tütüne diyor orda sanrmle le le sakine niye gittin düğünedüğüne mi diyo orda attım bi tarafımdan
dukanı bırakınca bi balona iğne batırmışsın gibi sanki birden bire saldırıyosun her seye istemsiz. hayatımda yemediğim kadar baklava kek börek çörek kebap vırt zırt yedim.. yalan yok.. ama benim yapım hep böyleydi. hep çok çabuk alır verirdim her zaman. neden böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?