Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

doktora gitmeyi denedin mi peki? madem bu kadar kötü durumdasın?

aynı benn

tütüne diyor orda sanrm

lan yoksa bendemi öyle olcam
sı..rm dukan amcanın bitarafına

bütün evreleri tamamlarsan sıkıntı olmaz ama bırakırken de yavas yavas bırak. benim gibi olma. yemedim de aldım desem yalan olur ama bırakınca insanın gözü dönüyo gerçekten.

takitanın allah belasını versin 1 tatlı kaşığı tükettim bugün. wc den çıkamıyorum. çok fena durumdayım ya hayret.. aspirin kola içtim şimdi o iyi geliyo isale.

ve wc den çıkamadığım için kurabiyeler yandı. 4 kaşık yulaf kepeği 4 tatlı kaşığı tatlandırıcı 2 yumurta akı 2 kaşık yogurt boşa gitti.

doktora gitmeyi denedin mi peki? madem bu kadar kötü durumdasın?
canım duurm drluk değil iş yok para yok evde tıkılıp kaldım yani dr.a gitsem ne dicek bana? aman rahat ol git bi işe gir sanki ben bunları bilmiyorum
yoksa pozitifim biliyorsunuz

bütün evreleri tamamlarsan sıkıntı olmaz ama bırakırken de yavas yavas bırak. benim gibi olma. yemedim de aldım desem yalan olur ama bırakınca insanın gözü dönüyo gerçekten.
offf az öncede 1 avuç yerfıstığı yedim
bu eşim çok kötü
dukan yaptığmdan beri canm çerez istiyor alma diyorm
alıp alıp geliyoo
yarın gene proteinmi yapsam yoksa sp ile devammı etsm
takitanın allah belasını versin 1 tatlı kaşığı tükettim bugün. wc den çıkamıyorum. çok fena durumdayım ya hayret.. aspirin kola içtim şimdi o iyi geliyo isale.
keşke banada öyle olsa
dukanda rahat rahat çişimi yapamıyorm nalet ola
ve wc den çıkamadığım için kurabiyeler yandı. 4 kaşık yulaf kepeği 4 tatlı kaşığı tatlandırıcı 2 yumurta akı 2 kaşık yogurt boşa gitti.

yazkk geçen bende ıslak kek yaptm
1 çatal sonrası hepsi çöpe

bugün göyaaa yediklerime dikkat edicek ve ilk adımı atıcaktım ama nerdeeeeeeee
annemlere gittim fırından sıcacık simit almışlar onu yedimmi akşam yemeğinide fazla fazla yedimmi bide yetmezmiş gibi üstüne 3 tatlı kurabiye vede yarım kase patates cipsi yedim çok kötü hissediyorum kendimi lürfen yardım edinde kendimi frenliyimm

ya çok üzülüyorum cöpe giden malzemelere cunku gercekten cok pahalı... bi de bu diyet kaçamak kaldıran bi diyet değil ve hayat boyu sürecek bi diyet. her perşembe saf protein günleri daha sonrasında biliyosun. dışarda bişey yiyemiyosun filan çok sıkıntı.
bazen şeytan diyo ki... bırak dukanı nolucak. randomlife gibi sabret yavas yavas ver. olup olucagı 8-10kilo fazlan var...
bazen de aman hemen gitsin kilo diyorum. sabırsızlıgın gözü çıksın.

tarifi alayım bari yazmışsın o kadar

4yk yulaf kepeee
2 yk yoğurt
4 tatlı kaşığı tatlandırıcı
1-2 damla vanilya aroması
2 yumurta akı
1 çay kaşığı kabartma tozu.
hepsini çırp yağlı kagıt ser tepsiye. kaşık kaşık dök yuvarlak yuvarlak olcak sekilde 20-25 dk önceden ısınmış fırında pişir.

afiyet olsun

karameleğim,
canım wc çıkamıyorsan bence sen önce bi sağlık ocağına gidip test yaptır Allah korusun böbreklerine zarar verme çünkü protein ağırlıklı diyetlerde çok su içerek fazlalıkları atarsın ama wc de gitmen gerekir eğer gidemiyorsan bir test yaptır derim nolur nolmaz kilo vereyim derken sağlığından olma

ben 3 gün dukan atak yapmıştım ya çok fena olmuştum ya
wcye çıkamadım kaç gün
3 günde bile çok etkiledi beni

dur bakalımmm önce sakin olcaz delirme benim gibi

bugun olmamış tabii ki ama yarından itibaren baştan başlamaman için bi sebep yok. sanırım sen zaten normal bi kilodasın şu an. en azından ben öyle biliyorum.
simitten zarar gelmez. benim tarafımdan tescilli yarım simit yenebilir gayet de. ama ölçüsünü kaçırdıysan olmaz tabii.. senin beslenme tarzını çok fazla bilmiyorum ama cips gibi kesinlikle yasak olan şeylerden uzak durcaz mecburen:26: benim cipse düşkünlüğüm yok gerçi. ama üzülme hepimiz cozutuyoruz böyle. ama düzeliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…