eveeeeeeeetttttttt
bir kpss macerası burda bitti gelecek sene gene bekleriz
bir 70 i geçemedim gerizekalı aptalın tekiyim
nası yani açıklandımı ne çabukkk neden üzülüyosunkii abartma sanki gece gündüzz çalıştıın boşver seneye bidaha girersinn sıkma canını kendine gerizekalı falan dediğini duymıyim
açıklanmadı sadece soru ve cvplar yaynlandıı ordan baktm
doğru sorudan çok yanlışm var 63 65 arası bişe gelcek üüüüüüüü
aman be karamelek valla hayırdır demişsin. harbi hayır yani. cinnet geçirecektim nefret ettim adamdan resmen. 1 aylıktı daha zaten yeniydi de. zaman ilerledikçe kırolukta level atlamış biri olduğunu farkettim. aptal saptal konuşup duruyor. dün girdik birbirimize aksam resmen. baya kırıcı oldum ama elimde değildi. resmen patlama noktasına ulaşmışım farkında olmadan. çok da sabırlı insanım o kadar nası doldum ben de anlamadım. bağırış çığırış ayrıldık kapıyı filan yüzüne çarptım baya kırıcı konuştum. öyle olmasaydı iyiydi de delirtti beni bildiğin. doğru düzgün bi insan bulsam şükredicem.
benim eski çirkef ev arkadaşım biriyle tanışmıştı 1buçuk ayda ailesiyle tanıştırdı çocuğun üstüne baskıyı kurdu 2buçukuncu ayda da nişanlandılar. çocuk bankada çalışıyodu. torpille bunu kendi çalıştığı bankaya aldırdı. kız da nası çaçaron nası pis nasıl çirkef allahım ya anlatamam sana. 1 sene boyunca neler çektirdi bana boklu! elalemin sevgilileri neler yapıyo biz hala ağzımızı açıp duralım.
ben olayı kaçırdım mı yav noluyo? kimdi ki bu? yulaf kepeği getiren mi
krolarıda hiç sevmemaman be karamelek valla hayırdır demişsin. harbi hayır yani. cinnet geçirecektim nefret ettim adamdan resmen. 1 aylıktı daha zaten yeniydi de. zaman ilerledikçe kırolukta level atlamış biri olduğunu farkettim. aptal saptal konuşup duruyor. dün girdik birbirimize aksam resmen. baya kırıcı oldum ama elimde değildi. resmen patlama noktasına ulaşmışım farkında olmadan. çok da sabırlı insanım o kadar nası doldum ben de anlamadım. bağırış çığırış ayrıldık kapıyı filan yüzüne çarptım baya kırıcı konuştum. öyle olmasaydı iyiydi de delirtti beni bildiğin. doğru düzgün bi insan bulsam şükredicem.
benim eski çirkef ev arkadaşım biriyle tanışmıştı 1buçuk ayda ailesiyle tanıştırdı çocuğun üstüne baskıyı kurdu 2buçukuncu ayda da nişanlandılar. çocuk bankada çalışıyodu. torpille bunu kendi çalıştığı bankaya aldırdı. kız da nası çaçaron nası pis nasıl çirkef allahım ya anlatamam sana. 1 sene boyunca neler çektirdi bana boklu! elalemin sevgilileri neler yapıyo biz hala ağzımızı açıp duralım.
sorular kolay değildi zaten geçmiş yıllara göre. benim de canım acaip sıkılmıştı genel kültüre hiç bakmadan yapmadan çıktım. darallar gelmişti. annem duysa kemiklerimi kırar vallahi.
krolarıda hiç sevmem
insanıı delirtiyorlar resmen yok onu giyme yok buranı açma
allahdan benm eşim öyle değil ama onunda eksisi çok
elde sevgili var koca varr
bizde ne gezer bize nerde öküzü var odunu var o gelir
neyse 1 paket yulaf kepeği ile kara geçtin
offf moralim çok bozuldu ama napim
pembenin de dediği gibi gece gündüz çalşmadm
çalışsaydm daha çok üzülürdüm
yaa sadiş şunu giyme bunu giyme demedi hiç bi zaman da... ben bi kere kıl oldum yani. kendi kendine tribe girip duruyodu. habire cıvık hareketler. yalnız kalmaktan tiksinir olmuştum artık resmen. 2 metre uzağında oturuyodum adamın
bi de bunu söylemem ne kadar dogru bilmiyorum da... tuvalete girdiğinde klozetin kapağını kaldırmıyodu resmen sulamış klozet kapağını midem bulanmıştı. bir değil iki değil yani.. ayıp ya! bi kaç kez de sifonu çekmeyi unutmuş ben gelemem öyle şeylere dönüp de bakmıyo musun yani kalktığın yere. ben burdura gitmeden önce evet evim çok düzenli değildi çünkü sınavların vardı ve çok yoğundum. ama şimdi durum öyle değil rahatladım ve evim her zaman çok temiz. o alıştı tabi s*çıp batırmaya... insan bi der bu kız bu kadar temizlemiş evi ben de dikkat edeyim diye. yok abi... onu oraya bunu buraya atıp duruyo arkasından topluyorum ben de. bi de kol bacak göğüs her bi yerini traş ediyo hey allahım. kollarımı ben bile almıyorum be adam. sarıldıkça hatır hutur çiziyodu her yerimi peeling gibi. ben de böyle yazık yaralı bereli
yaa sadiş şunu giyme bunu giyme demedi hiç bi zaman da... ben bi kere kıl oldum yani. kendi kendine tribe girip duruyodu. habire cıvık hareketler. yalnız kalmaktan tiksinir olmuştum artık resmen. 2 metre uzağında oturuyodum adamın
bi de bunu söylemem ne kadar dogru bilmiyorum da... tuvalete girdiğinde klozetin kapağını kaldırmıyodu resmen sulamış klozet kapağını midem bulanmıştı. bir değil iki değil yani.. ayıp ya! bi kaç kez de sifonu çekmeyi unutmuş ben gelemem öyle şeylere dönüp de bakmıyo musun yani kalktığın yere. ben burdura gitmeden önce evet evim çok düzenli değildi çünkü sınavların vardı ve çok yoğundum. ama şimdi durum öyle değil rahatladım ve evim her zaman çok temiz. o alıştı tabi s*çıp batırmaya... insan bi der bu kız bu kadar temizlemiş evi ben de dikkat edeyim diye. yok abi... onu oraya bunu buraya atıp duruyo arkasından topluyorum ben de. bi de kol bacak göğüs her bi yerini traş ediyo hey allahım. kollarımı ben bile almıyorum be adam. sarıldıkça hatır hutur çiziyodu her yerimi peeling gibi. ben de böyle yazık yaralı bereli
hoşbuldum evet buralardayım bende kendimi gaza getirip 3 kilo kadar vermek istiyorum bunu sizlerle birlikte yapıcam off biraz bişeyler yapsam iyi olcak ama neyse olcak artık bende menü paylaşımı yapıcam artık doğru yanlış uyarırsınız
ya abur cuburla arttırmama konsuna katılıyorum da işte evde yemek yoksa ben delleniyorum öyle yoğurt falan kesmiyor adam gibi yemek olcak yanına ekmek salata yoğurt katıp yicem işte bazen sırf domatesi pişirip peynirle kahvaltı gibi yiyorum o bile işe yarıyorMenünü arttır arttırmasına ama abur cuburlarla karbonhidratlarla arttırma sebzelerle arttır atıyorum evde sebze yemeği yoksa yoğurdun içine salatayı doğraa pilavdan 5 kaşık yicene iki kaşık yemiş olursun sabahki kahvaltımı bende beğendim tamamen doğaçlama oldu karışık meyveli yoğurt almıştım azda mısır gevreğim vardı öyle yedim hemde kutunun üstünde 100 kalori diyodu ben anca kutunun yarısını yedim bugün bitirrim kutuyu ziyan olmasınköy balıda acı zehir gibii yaaa şifa diolarr böööö
adam on numara maşallahsaba tümerde yaşar nuri hoca var. adamcık zayıflamış gitmiş ya daha 6 ay önce eti budu yerindeydi =/
bayılıyorum valla o adama ya.
hahahahahhaha koptummm vallaaa o ne öyle pislikk yuvasıı çok aradınmı o çocugu hem o ne öyle top gibi kollarını alıyoo ıykk hiç tarzım değil boşver iyi yapmışsın napcan sidikliyi sana yakıştırmam onu ben daha minnoşunu bulursun inşallah:)
uyarırız sen merak etmeya abur cuburla arttırmama konsuna katılıyorum da işte evde yemek yoksa ben delleniyorum öyle yoğurt falan kesmiyor adam gibi yemek olcak yanına ekmek salata yoğurt katıp yicem işte bazen sırf domatesi pişirip peynirle kahvaltı gibi yiyorum o bile işe yarıyor
adam on numara maşallahdin bilgisinin yanında hukuk ve siyaset de var mizah da... bilgi birikimi gerçekten çok fazla... kültürlü biri...
katzim alıntı yapmamışım senin menü de şahane maşallah az görünüyor ama dukana dört elle sarılmış bir katzi gördüm boşver o ismi lazım değili de sen kendine bak anacım fıstık gibi kızsın o kaybeder
ben o yüzden eskiden beri yemekleri kıssam da canım istemiyormuş o zaman... bu ara yine o eski iştahsızlığıma döndüm aslında karnım değil gözüm açevet tavuk çok tutuyor
kitapda yazanı söyliyim size
yağsız proteinler çok iyi tok tutuyormuş
bide yediğimiz şeylere tuz atmazsak daha çabuk doyuyormuşuz bilginiz olsn
görümce senikızım ben görümcee oldumm laa ne kokoşluğu gerçek yüzümü gösterirmiyim ordaaa tümm kokoşluğumu istanbul düğününde göstercem
kız sen de mi başladın? ya yapmayın Allah aşkına kpss sorularını yapamamak aptallık olsaydı oooo dünyada akıllı adam kalmazdıeveeeeeeeetttttttt
bir kpss macerası burda bitti gelecek sene gene bekleriz
bir 70 i geçemedim gerizekalı aptalın tekiyim
ben de pembe gibi önce koptum yazdıklarına o yüzden beğendim yorumlarınızı ama bu yazdığına bakınca iğrendim resmen tanımadığım o şahsiyetten bööööööevet ya minnoş olsun
ya erkek milleti çok pishiç daha temizini görmedim sidikli pislik yuvası deseydim heralde saç baş girerdik. dün oturuyoruz ben facebookta oyun oynuyorum. bu birden tişörtünü çıkarmaya başladı. şaşırdım tabi napıyosun dedim. görüceksin şimdi naapcağımı dedi. ben salak salak bakıyorum hala. pat küt paf paf diye bi başladı evin içinde tişörtünü silkelemeye. berbere gitmiş de saçlar yapışmış tişörtüne güya. benim şartel bir attı manyak mısın sen git camda silkele evin içinde ne silkeliyosun vırt zrt diye bu da bana bagırmaya basladı temizlik konusunda benimle iddalaşma işörtüm temiz filan diye öf az daha kıyamet kopacaktı
ahahahaha katzim kusura bakma ama çok güldüm ya ben bu yazdıklarına
sen gıck almışsn bikere
ne yapsa yaranamz sana
hayırlısı olsun canm
diyorm yaa bizi iyisi bulmaz
sidikli işte ne olcakhahahahahhaha koptummm vallaaa o ne öyle pislikk yuvasıı çok aradınmı o çocugu hem o ne öyle top gibi kollarını alıyoo ıykk hiç tarzım değil boşver iyi yapmışsın napcan sidikliyi sana yakıştırmam onu ben daha minnoşunu bulursun inşallah:)
soru ve cvplar yaynlandı ordan baktm45 cik netim var
kız sen de mi başladın? ya yapmayın Allah aşkına kpss sorularını yapamamak aptallık olsaydı oooo dünyada akıllı adam kalmazdı
hem sonuçlar açıklanmadan da paçaları sıvama bakalım
aman ne yoruldum bugun baaaa. evi temizledim. bi de üstüne annemle pazara gittik kilolarca şey taşıdım. sporum da yalan oldu bugun valla:/ yarın gidicem artık. o da bu hafta için son olucak. ctesi misafir gelicek. erken geliyolar. evi toparlamak falan gerekicek o gün sabahtan. ztn koca gün ayakta olcam artık sporu da ona sayarız. bugun diyet iyiydi ama öğlende acıkmışım temizlik yapınca. annem karpuz kesmişti çok kaçırdım. zaten tatlıya açımmmmmmmm. hafta sonu börek yiycem diye kendimi tutuyorum ama patlaması fena olicik galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?