Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

eveeeeeeeetttttttt

bir kpss macerası burda bitti gelecek sene gene bekleriz

bir 70 i geçemedim gerizekalı aptalın tekiyim

nası yani açıklandımı ne çabukkk neden üzülüyosunkii abartma sanki gece gündüzz çalıştıın boşver seneye bidaha girersinn sıkma canını kendine gerizekalı falan dediğini duymıyim

nası yani açıklandımı ne çabukkk neden üzülüyosunkii abartma sanki gece gündüzz çalıştıın boşver seneye bidaha girersinn sıkma canını kendine gerizekalı falan dediğini duymıyim

açıklanmadı sadece soru ve cvplar yaynlandıı ordan baktm

doğru sorudan çok yanlışm var 63 65 arası bişe gelcek üüüüüüüü

aman be karamelek valla hayırdır demişsin. harbi hayır yani. cinnet geçirecektim nefret ettim adamdan resmen. 1 aylıktı daha zaten yeniydi de. zaman ilerledikçe kırolukta level atlamış biri olduğunu farkettim. aptal saptal konuşup duruyor. dün girdik birbirimize aksam resmen. baya kırıcı oldum ama elimde değildi. resmen patlama noktasına ulaşmışım farkında olmadan. çok da sabırlı insanım o kadar nası doldum ben de anlamadım. bağırış çığırış ayrıldık kapıyı filan yüzüne çarptım baya kırıcı konuştum. öyle olmasaydı iyiydi de delirtti beni bildiğin. doğru düzgün bi insan bulsam şükredicem.
benim eski çirkef ev arkadaşım biriyle tanışmıştı 1buçuk ayda ailesiyle tanıştırdı çocuğun üstüne baskıyı kurdu 2buçukuncu ayda da nişanlandılar. çocuk bankada çalışıyodu. torpille bunu kendi çalıştığı bankaya aldırdı. kız da nası çaçaron nası pis nasıl çirkef allahım ya anlatamam sana. 1 sene boyunca neler çektirdi bana boklu! elalemin sevgilileri neler yapıyo biz hala ağzımızı açıp duralım.

Son düzenleme:
açıklanmadı sadece soru ve cvplar yaynlandıı ordan baktm

doğru sorudan çok yanlışm var 63 65 arası bişe gelcek üüüüüüüü

sorular kolay değildi zaten geçmiş yıllara göre. benim de canım acaip sıkılmıştı genel kültüre hiç bakmadan yapmadan çıktım. darallar gelmişti. annem duysa kemiklerimi kırar vallahi.

ben olayı kaçırdım mı yav noluyo? kimdi ki bu? yulaf kepeği getiren mi

krolarıda hiç sevmem
insanıı delirtiyorlar resmen yok onu giyme yok buranı açma
allahdan benm eşim öyle değil ama onunda eksisi çok
elde sevgili var koca varr
bizde ne gezer bize nerde öküzü var odunu var o gelir
neyse 1 paket yulaf kepeği ile kara geçtin
sorular kolay değildi zaten geçmiş yıllara göre. benim de canım acaip sıkılmıştı genel kültüre hiç bakmadan yapmadan çıktım. darallar gelmişti. annem duysa kemiklerimi kırar vallahi.

offf moralim çok bozuldu ama napim
pembenin de dediği gibi gece gündüz çalşmadm
çalışsaydm daha çok üzülürdüm

yaa sadiş şunu giyme bunu giyme demedi hiç bi zaman da... ben bi kere kıl oldum yani. kendi kendine tribe girip duruyodu. habire cıvık hareketler. yalnız kalmaktan tiksinir olmuştum artık resmen. 2 metre uzağında oturuyodum adamın
bi de bunu söylemem ne kadar dogru bilmiyorum da... tuvalete girdiğinde klozetin kapağını kaldırmıyodu resmen sulamış klozet kapağını midem bulanmıştı. bir değil iki değil yani.. ayıp ya! bi kaç kez de sifonu çekmeyi unutmuş ben gelemem öyle şeylere dönüp de bakmıyo musun yani kalktığın yere. ben burdura gitmeden önce evet evim çok düzenli değildi çünkü sınavların vardı ve çok yoğundum. ama şimdi durum öyle değil rahatladım ve evim her zaman çok temiz. o alıştı tabi s*çıp batırmaya... insan bi der bu kız bu kadar temizlemiş evi ben de dikkat edeyim diye. yok abi... onu oraya bunu buraya atıp duruyo arkasından topluyorum ben de. bi de kol bacak göğüs her bi yerini traş ediyo hey allahım. kollarımı ben bile almıyorum be adam. sarıldıkça hatır hutur çiziyodu her yerimi peeling gibi. ben de böyle yazık yaralı bereli

Son düzenleme:

sen gıck almışsn bikere
ne yapsa yaranamz sana
hayırlısı olsun canm
diyorm yaa bizi iyisi bulmaz

hahahahahhaha koptummm vallaaa o ne öyle pislikk yuvasıı çok aradınmı o çocugu hem o ne öyle top gibi kollarını alıyoo ıykk hiç tarzım değil boşver iyi yapmışsın napcan sidikliyi sana yakıştırmam onu ben daha minnoşunu bulursun inşallah:)

uyarırız sen merak etme ya abur cuburla arttırmama konsuna katılıyorum da işte evde yemek yoksa ben delleniyorum öyle yoğurt falan kesmiyor adam gibi yemek olcak yanına ekmek salata yoğurt katıp yicem işte bazen sırf domatesi pişirip peynirle kahvaltı gibi yiyorum o bile işe yarıyor

saba tümerde yaşar nuri hoca var. adamcık zayıflamış gitmiş ya daha 6 ay önce eti budu yerindeydi =/
bayılıyorum valla o adama ya.
adam on numara maşallah din bilgisinin yanında hukuk ve siyaset de var mizah da... bilgi birikimi gerçekten çok fazla... kültürlü biri...

katzim alıntı yapmamışım senin menü de şahane maşallah az görünüyor ama dukana dört elle sarılmış bir katzi gördüm boşver o ismi lazım değili de sen kendine bak anacım fıstık gibi kızsın o kaybeder

evet ya minnoş olsun
ya erkek milleti çok pis hiç daha temizini görmedim sidikli pislik yuvası deseydim heralde saç baş girerdik. dün oturuyoruz ben facebookta oyun oynuyorum. bu birden tişörtünü çıkarmaya başladı. şaşırdım tabi napıyosun dedim. görüceksin şimdi naapcağımı dedi. ben salak salak bakıyorum hala. pat küt paf paf diye bi başladı evin içinde tişörtünü silkelemeye. berbere gitmiş de saçlar yapışmış tişörtüne güya. benim şartel bir attı manyak mısın sen git camda silkele evin içinde ne silkeliyosun vırt zrt diye bu da bana bagırmaya basladı temizlik konusunda benimle iddalaşma işörtüm temiz filan diye öf az daha kıyamet kopacaktı

haklısın valla balım ya... ama protein protein hiç baska bisey yiyesi gelmiyo ki insanın. şuan canım nası abur cbur istiyo anlatamam. bu sefer öyle eskisi gibi hastalık derecesinde hırslı değilim.. ama daha 3. günden kaçamak da yapmıyım be lilyim ya... bi de buraya yazarken utanırım yani kaçamak yaptım demeye. ondan yapmıyorum hiç kaçamak.

evet tavuk çok tutuyor

kitapda yazanı söyliyim size
yağsız proteinler çok iyi tok tutuyormuş
bide yediğimiz şeylere tuz atmazsak daha çabuk doyuyormuşuz bilginiz olsn
ben o yüzden eskiden beri yemekleri kıssam da canım istemiyormuş o zaman... bu ara yine o eski iştahsızlığıma döndüm aslında karnım değil gözüm aç tamamen psikolojik...
bittere gelince... 60g biraz fazla oldu canım biliyorum ama napayım buldum bi kere acayip özlemişim beni epey götürür
dün canım diyet falan yapmayı istemiyordu sözde kafama göre takılcam dedim ama yine de sınırları çok fazla aşamıyorum akşamı ölçülü tuttum
bu arada tuzsuz yemek gıdaların öz tatlarını almana neden olur ben tuzlu bişey yediğimde hiç yemek tadı almam direkt tuzluluğunu alırım ve o yemekten yiyemem bi de tuz su tutuyor vücutta...
kızım ben görümcee oldumm laa ne kokoşluğu gerçek yüzümü gösterirmiyim ordaaa tümm kokoşluğumu istanbul düğününde göstercem
görümce seni ben de görümce olcam ilerde ama ben hep diyorum ben kötü görümce olcam diye bu arada ben de o parlament mavisini çok severim hatta kuzenimin düğününde giymiştim ama herkesin aynı şeyleri giymesi gerçekten sıkıyor hele ki nişanda bence çok fazla abiye giyilmemeli, abartıya hiç gerek yok

eveeeeeeeetttttttt

bir kpss macerası burda bitti gelecek sene gene bekleriz

bir 70 i geçemedim gerizekalı aptalın tekiyim
kız sen de mi başladın? ya yapmayın Allah aşkına kpss sorularını yapamamak aptallık olsaydı oooo dünyada akıllı adam kalmazdı
hem sonuçlar açıklanmadan da paçaları sıvama bakalım

ben de pembe gibi önce koptum yazdıklarına o yüzden beğendim yorumlarınızı ama bu yazdığına bakınca iğrendim resmen tanımadığım o şahsiyetten böööööö
ya tamam dağınık olabilirsin ve kadınlar erkeklerin arkasını toplar genelde ama bu ne ya? git pencereden silkele yuh yani
wc olayına hiç girmeyim mide bulandırıcı...
ama hani genelleme yapmayım da bir çok erkek öyle maalesef... nasılsa toplayan var banane ben keyfime bakarım havalarında...
ve harbiden kıroymuş gitsin güle güle bi daha da yanına yaklaşmasın bence... bu ne ya...
valla ben de kızardım sen iyi dayanmışsın ben direkt söylerdim beğenmiyorsan kapı orada güle güle diye... hiç uğraşamam valla

neyse kızlar bi girdim annem markete gidelim diyor dünden beri adam gibi pcye bakamadım hep ev işi bi eğlencem var onu da elimden alıyorlar neyse artık çıkıyorum ben

ahahahaha katzim kusura bakma ama çok güldüm ya ben bu yazdıklarına ama haklısın. erkekte temizlik ve bakım çok önemlidir benim için de. o ne yaa sifonu çekmeyi nasıl unutur ki insan böööö. benim için bi de dişler çok önemlidir ya. bi erkeğin dişi sarıysa yok mümkün değil yani kralı olssa sigara içiyo olabilir diycem ne sigara içenler gördüm valla bembeyaz dişler. sen cidden nerden buldun bu çocuğu ya. inşallah musallat olmaz. öyle bi tipi var sanki anlattıklarına göre
sen gıck almışsn bikere
ne yapsa yaranamz sana
hayırlısı olsun canm
diyorm yaa bizi iyisi bulmaz

ben de böyle düşünüyorum nedense. her ilişkimde ofsayt bi yan oldu hep. millette neleri var dediğin gibi. bi gün beni de bulsa allahım aminnnnnn

aman ne yoruldum bugun baaaa. evi temizledim. bi de üstüne annemle pazara gittik kilolarca şey taşıdım. sporum da yalan oldu bugun valla:/ yarın gidicem artık. o da bu hafta için son olucak. ctesi misafir gelicek. erken geliyolar. evi toparlamak falan gerekicek o gün sabahtan. ztn koca gün ayakta olcam artık sporu da ona sayarız. bugun diyet iyiydi ama öğlende acıkmışım temizlik yapınca. annem karpuz kesmişti çok kaçırdım. zaten tatlıya açımmmmmmmm. hafta sonu börek yiycem diye kendimi tutuyorum ama patlaması fena olicik galiba.

Son düzenleme:
sidikli işte ne olcak

kız sen de mi başladın? ya yapmayın Allah aşkına kpss sorularını yapamamak aptallık olsaydı oooo dünyada akıllı adam kalmazdı
hem sonuçlar açıklanmadan da paçaları sıvama bakalım
soru ve cvplar yaynlandı ordan baktm45 cik netim var( emin olmadığm soeular var ama unutmuşm
70i geçemicem kesin

o patlamayıı ben dün yaşadm
bugünde yarm kilo + gördüm
ama 30 kilonun üstüne olsn bir börek

karameleğim hayırlısı olsun kpss için o zaman...
ben girmedim bile ay sınav sınav nereye kadar bi işim olsa artık diyorum oku oku evde otur resmen psikolojim bozuldu artık bu ara kafayı ona taktım bugun moral işsizlik yüzünden yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…