- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
güzel menü akşamıda dediğin gibi yersen iyi benceİlk menü benden olsun Gerçi daha akşam yemeğimi yemedm ama tahminimce yazıorum
Sabah 08.30 :
Kepek ekmeğine beyazpeynirli tost
Yaseminli yeşilçay (eskiden sade yeşilçay içemezdim şimdi yaseminli kötü gelio parfümlü gibi böğğ)
Filtre kahve içtim 2 bardak hiç acıkmadm arada yapmadım.
Öğle 13.00 :
Pazı kavurması (Nerdeyse çiğdi öyle az kavurmuşlarki ama cok doyurucu oldu inek gibi yeşillik severim)
Yoğurt
Brokoli&Karnıbahar salatası(Hafiften haşlayıp üstüne halis zeytinyağı az mayonez ve limon sıkıp yaptıkları bi sos döküolar ama accık bişiy zaten)
Yeşilmercimek çorbası (erişteli hatta yeşilmercimekte azdı içinde baya sulu bişeydi)
Ekmek yerine poça koymuşlar gene ucundan kopardım çok minik
Bunları yedikten sonra patlıcak gibi oldum miğdem baya küçülmüş halbuki porsiyonlar minikti
Ara 16.00 :
Activia yoğurt
1 avuç leblebi
Akşam
Izgara bişiyler yemeği planlıyorum yanınada salata olur deişirse yazarım kızlar
Su : 1 buçuk litre
Spor : Buzpateni 30 dkka
bence bulgur pilavı çok değil canım ama akşamki sarmaları bilemicem ben çok bilmiyorum valla bu menü ayarlama işini çok olurmu olmazmı anlayamıyorumkızlar menümü ekliyorum
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1buçuk patatesle yaptığım salata(eşimle birlikde yedik)
4 yeşil zeytin
yarım kk peynir
2 çtl yumurta
1 portakal
5 yk kabak yememği
4 yk bulgur pilavı(fazla oldu biliyrm)
yarım kse yoğurt
salata
1 avuç leblebi kuruüzüm
birazdan
1 küçüktabak z.yağlı yaprak sarma
yoğurt
salata yicem
akşamada elmafelan yerim yada nescafe
bide bugün 1 paket dolusu tutku bisküvi yedim bilginiz olsun
2lt su yatana kadar 3 olur
2 kupa yeşilçay
sporda akşam yarım saat leslie yapcam
kızlar geçmişi okudum ve anlattıklarınıza bakarak daha paylaşmak istediğim çok şey oldugunu farkettim
hepsini inşallah akşam oturup yazcam size
bu arada ben bugun mahvettim diyeti geç kalktım, annem poğaça falan yapmış onlardan yedim
şımardım yaaa resmen 75i görünce...
yok şaka bi yana tamamen sabah geç uyanmamdan dolayı, güzel bir beslenme şekli oturtamadım ondan
neyse akşam yazınca görceksiniz
Pembemmmmmmm
bu alerji testleri nerde yapılır bilmem ama gıdalara karşı alerji için York testi diye bişey var
yediklerin de dokunuyor olabilir, kozmetiklerde bulunan bir madde de... mesela ne yemeyince ya da kullanmayınca sorun oluyor??? hiç düşündün mü?
kiloya gelince ben de 75i gördüm bugun 76ya çıkmadı bile ya 75 ya da 75-76 arasındaydı 76yı sadece bir kere gördüm onda da sert çıktım tartıya ondan öyle yaptı biliyorum
kızlar belde bir değişiklik yok 84cmden aşağı inemedi henüz ama basende 1 cm daha incelme var sanki
ben bugün menü yazmıcam. moralim bozuk zaten sabahtan beri.
çarşıya çıktık annemle ve kır pidesi yedim. sapıttım iyice ben. o eski kabus dolu günlere geri dönmekten çok korkuyorum. inşallah pazartesiye kadar toparlanırım..
bu arada aktara girdik, yeşil çay falan alırken lahana yağı da aldım. onu kullanmaya başlıycam göbeğim için.. inşallah faydasını görürüm. yasmin kullanıyodu sanırım, fayda gördüğünü söylemişti. nasıl kullanılıyo bu tam olarak? internette kimisi sürüp streç sar bekle, kimisi de sür spor yap yazmış. kafam karıştıbi akıl verin bana nasıl kullanayım ben bunu?
ben bugün menü yazmıcam. moralim bozuk zaten sabahtan beri.
çarşıya çıktık annemle ve kır pidesi yedim. sapıttım iyice ben. o eski kabus dolu günlere geri dönmekten çok korkuyorum. inşallah pazartesiye kadar toparlanırım..
bu arada aktara girdik, yeşil çay falan alırken lahana yağı da aldım. onu kullanmaya başlıycam göbeğim için.. inşallah faydasını görürüm. yasmin kullanıyodu sanırım, fayda gördüğünü söylemişti. nasıl kullanılıyo bu tam olarak? internette kimisi sürüp streç sar bekle, kimisi de sür spor yap yazmış. kafam karıştıbi akıl verin bana nasıl kullanayım ben bunu?
Merhaba Kızlar,
Bugün süper kaçamak yaptım.
İnanamayacaksınız. Pişman değilim walla :)
Hemen yazıp temizliğe başlıyorum. Malum yarın misafir gelecek :)
Sabah 1 simit +1 bardak ayran
Öğle 1 porsiyon kıymalı kaşarlı pide :)
Ara 1 lokma browni + 1 sütlü çikolata :)
Akşam 1 tabak çorba (daha içmedim acıkınca içeceğim)
Nasıl da abartmışım değil mi :)
Dün gece saat 4 tü daha uyuyamamıştım. Sabah elim kolum titreyerek kalkınca bugün kendime izin verdim.
Nasıl olsa 82,5 oldum ya :) Yemesem olmazdı.
Bugünlük affedin artık.
Görüşürüz.
bence sür streç sar daha çok etkisi olur gibi geliyor bende biberiye yağı alıcam en kısa zamanda
wooowww buz pateni haaa güzel spor hayatım hem eğlenmişsin hem spor yapmışsnİlk menü benden olsun Gerçi daha akşam yemeğimi yemedm ama tahminimce yazıorum
Sabah 08.30 :
Kepek ekmeğine beyazpeynirli tost
Yaseminli yeşilçay (eskiden sade yeşilçay içemezdim şimdi yaseminli kötü gelio parfümlü gibi böğğ)
Filtre kahve içtim 2 bardak hiç acıkmadm arada yapmadım.
Öğle 13.00 :
Pazı kavurması (Nerdeyse çiğdi öyle az kavurmuşlarki ama cok doyurucu oldu inek gibi yeşillik severim)
Yoğurt
Brokoli&Karnıbahar salatası(Hafiften haşlayıp üstüne halis zeytinyağı az mayonez ve limon sıkıp yaptıkları bi sos döküolar ama accık bişiy zaten)
Yeşilmercimek çorbası (erişteli hatta yeşilmercimekte azdı içinde baya sulu bişeydi)
Ekmek yerine poça koymuşlar gene ucundan kopardım çok minik
Bunları yedikten sonra patlıcak gibi oldum miğdem baya küçülmüş halbuki porsiyonlar minikti
Ara 16.00 :
Activia yoğurt
1 avuç leblebi
Akşam
Izgara bişiyler yemeği planlıyorum yanınada salata olur deişirse yazarım kızlar
Su : 1 buçuk litre
Spor : Buzpateni 30 dkka
bugün herkez tartılmış ve üstüne büyük kaçamaklar yapmışben bugün menü yazmıcam. moralim bozuk zaten sabahtan beri.
canım menün güzelsabah 2 tane çikolata yemişsin sen en azından sabahın köründe yemişsin ben öğle ve akşam arasında yedimbende menümü yazayım akşamı yemedim henüz arayı geç yaptım akşamı yemem 7 yi bulur sanırım
sabah gözümü açtım bir albeni ve dido yedim
sonra tabi içim bayıldı 2 grisini yedim
kahvaltıda bir buçuk dilim ekmek beyaz peynir şekersiz çay yedim
ara 2 kuru kayısı şekersiz kahve
öğle 3 yk bulgur pilavı yanına taze fasulye yemeği sonuydu yemeğin azdı bir kase çorba yoğurt
ara 4 ceviz avuçiçi kadar kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yaptım yanına salata yapıcam ekmek yemeği düşünmüyorum
su 2 litre
spor 20 dakka leslie akşam kızım uyudktan sonra yine yapıcam spor ama ne yapıcağıma karar vermedim henüz
Merhaba Kızlar,
Bugün süper kaçamak yaptım.
İnanamayacaksınız. Pişman değilim walla :)
Hemen yazıp temizliğe başlıyorum. Malum yarın misafir gelecek :)
Sabah 1 simit +1 bardak ayran
Öğle 1 porsiyon kıymalı kaşarlı pide :)
Ara 1 lokma browni + 1 sütlü çikolata :)
Akşam 1 tabak çorba (daha içmedim acıkınca içeceğim)
Nasıl da abartmışım değil mi :)
Dün gece saat 4 tü daha uyuyamamıştım. Sabah elim kolum titreyerek kalkınca bugün kendime izin verdim.
Nasıl olsa 82,5 oldum ya :) Yemesem olmazdı.
Bugünlük affedin artık.
Görüşürüz.
karamelekcim lahana yağını 10 TL ye aldım. 50 ml lik ufak bir şişe kendisi.
az önce ilk defa denedim bakalım. masaj yaparak yedirdim sevgili göbüşüme. 10 dk da leslie yaptım terleyeyim diye...
inşallah sonuc alırım ya pofff
Kızlar ben az önce tartıldım sabah geç uyandım unuttum tartılmayı
1 kg eksik gösteriyor ama sabah daha hafif gösterebilirim
çünkü bugün wc gitmedim şişkinliğim de var iltahaptan dolayı
menümü yazmıyım çok saçma çünkü :)
offff offf nie kimse yokk yahuuu ben geliom kimse yok ben çıkıyorm herkes burda
emeeen bu akşam çok sıkıcılily de yok ki yorum yapsın peffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?