Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

güzel menü akşamıda dediğin gibi yersen iyi bence
bence bulgur pilavı çok değil canım ama akşamki sarmaları bilemicem ben çok bilmiyorum valla bu menü ayarlama işini çok olurmu olmazmı anlayamıyorum
tutku bisküvinde güzelmiş :))) benim albenim ve didom var bugün :)))

ne güzel lilcim 75 görmüşsün gerçekten sabah geç kalkınca hiçbir düzen kalmıyor en iyisi sabahın köründe kalkmak hem daha dinç oluyor insan

bence sür streç sar daha çok etkisi olur gibi geliyor bende biberiye yağı alıcam en kısa zamanda

bende menümü yazayım akşamı yemedim henüz arayı geç yaptım akşamı yemem 7 yi bulur sanırım
sabah gözümü açtım bir albeni ve dido yedim
sonra tabi içim bayıldı 2 grisini yedim
kahvaltıda bir buçuk dilim ekmek beyaz peynir şekersiz çay yedim
ara 2 kuru kayısı şekersiz kahve
öğle 3 yk bulgur pilavı yanına taze fasulye yemeği sonuydu yemeğin azdı bir kase çorba yoğurt
ara 4 ceviz avuçiçi kadar kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yaptım yanına salata yapıcam ekmek yemeği düşünmüyorum
su 2 litre
spor 20 dakka leslie akşam kızım uyudktan sonra yine yapıcam spor ama ne yapıcağıma karar vermedim henüz

Merhaba Kızlar,

Bugün süper kaçamak yaptım.

İnanamayacaksınız. Pişman değilim walla :)

Hemen yazıp temizliğe başlıyorum. Malum yarın misafir gelecek :)

Sabah 1 simit +1 bardak ayran

Öğle 1 porsiyon kıymalı kaşarlı pide :)

Ara 1 lokma browni + 1 sütlü çikolata :)

Akşam 1 tabak çorba (daha içmedim acıkınca içeceğim)

Nasıl da abartmışım değil mi :)

Dün gece saat 4 tü daha uyuyamamıştım. Sabah elim kolum titreyerek kalkınca bugün kendime izin verdim.

Nasıl olsa 82,5 oldum ya :) Yemesem olmazdı.

Bugünlük affedin artık.

Görüşürüz.

Üzüldüğün şeye bak :)

Ben neler yedim bugün bir bak da kendini iyi hisset.

Lahana yağını doğruca sür, streç sar, spor yap en az 1 saat dursun vücudunda. Sonra duşta lifle ov. O kadar.

bugün pide yeme günü ilan etmişiz desene :

bence sür streç sar daha çok etkisi olur gibi geliyor bende biberiye yağı alıcam en kısa zamanda

Biberiyeyi doğruca sürersen yanarsın. 15 dk dan fazla tutamazsın vücudunda.

Ya geçen gün verdiğim ölçülerle o 4 yapı al karıştır ya da biberiyeyi badem yağı ile karıştır sür.

Ben tek başına sürme hatasını yaptım, üstüne streç sardım 10 dk sonra banyoda çığırıyordum

Resmen pancar gibi oldu sürdüğüm yerler, sıcak su bile değdiremedim birkaç saat.

Tek başına biberiye, portakal, kekik gibi yağlar sürülmez çünkü yakıcı yağ.

Badem yağı ile inceltmek gerekiyor.

wooowww buz pateni haaa güzel spor hayatım hem eğlenmişsin hem spor yapmışsn
menüne gelince menün dolu dolu maşallah menünü beğendim hiç kötü bişe yokkk çok güzel hergün böyle devamm

bugün herkez tartılmış ve üstüne büyük kaçamaklar yapmış olsun artık 1 hafta zor dayanıyoruz gerçi ben kaçamak yapacağım zaman yapıyorum cumayı beklemiyomda
bence canım lahana yağını sür streç sar spor yap cyy de böyle yapıyordu bende aktara gidince lahana yağı ve biberiye almayı pilanlıyorum lahanayağını sürer streçler yada sauna şortumu giyer sporumu yaparım biberiyeyide demler içerim
lahana yağını kaça aldın?
canım menün güzelsabah 2 tane çikolata yemişsin sen en azından sabahın köründe yemişsin ben öğle ve akşam arasında yedim((
offf insan yedikçe yiyesi geliyoo ama ben yarından itibaren rahmetli doktorumun verdiği 2. ve 3. diyet listesini uygulayarak devam edeceğim
1 haftada böyle devam edeyim bakalım cumaya ne olcak

way way waaayyyy
sonunda kaçamakların en büyüklerini yapmışsın
canım elinin ayağının titremesinin sebebi yaptığın şok diyetler biliyorsun değilmii
ama bunlar iyi olmuş 1 günü kendine ödül günü yapmışsın resmen
neyse spor yaparsın veremezsende almazsın canım

karamelekcim lahana yağını 10 TL ye aldım. 50 ml lik ufak bir şişe kendisi.

az önce ilk defa denedim bakalım. masaj yaparak yedirdim sevgili göbüşüme. 10 dk da leslie yaptım terleyeyim diye...

inşallah sonuc alırım ya pofff

canım sen sabah sporuna gitmeden önce sür streçle git sporunu yap daha etkili olur eminim

fiyatı uygunmuş bende alayım

Kızlar ben az önce tartıldım sabah geç uyandım unuttum tartılmayı
1 kg eksik gösteriyor ama sabah daha hafif gösterebilirim
çünkü bugün wc gitmedim şişkinliğim de var iltahaptan dolayı
menümü yazmıyım çok saçma çünkü :)

canım ozaman sen 73 en fazla 73 buçuksun canm
kendine dikkat et hayatım

offff çok şükür kızlar 40 dk leslie 10 dk oryantal 10 dk sıkılaşma yaptım oryantal daha çok terletti vallahi beni
şimdide yeşil çayımı demledim içicem

kızlar bende diyetteyim gebelik kilolarımı atmaya çalışıyorum.şuan çok acıktımmmmm bişey yememek için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…