:))))))))))))))))))))))) hehehehe neden kız ama şunu söyliyim benim eşim yontulmuş koç burcu erkeğiiiii:)))))))))) duymasın
12 senelik beraberlikten sonra baya bir oturdu ilişki yoksa ilşkinin başlarında bende çok üzülmüştüm beyfendinin sayesinde
tam bi gösteriş meraklısı ve afedersiniz karı budalası oluyolar.tabi sözüm meclisten dışarı canım:) sen yontabildiysen bu büyük başarı canımm tebrk ederm:)
üyeliğim yeni olduğu için özelden msj atamıyorum ben kilo bildirimimi açıkdan yapayım zaten bi değişiklik olmamış ahhahaha
sabah aç karnına wcye gidemedim:) cıbıldak 64.9 üm ben bunada razıyım çok şükür şu 65li rakamları görmek istemiyorum artık
ama bir haftada 200 grm vermişim ahahahzaten regl miyim değilmiyim anlamadım dün az az leke gelmişti bugün tık yok
ölçümlerimide aldım 2 er 3 er cm incelme varr
öpte başına koy şekerim 200 gr süper bende senin gibiyim niye böyle oldukki damla damla gelsemmi gelmesemmi düşünüyor
benim de hep öyle oluyo. şişiyorum davul gibi... sıkıntı yapıyo ya.
evet şişlikte var geçen ay böyle olmadım bu ay neden oldu anlamadım sanırım kilomun aynı kalmasının sebebide bu
bende çok şişkinlik yok ağrımda fazla yok ama ciciklerim ağrıyooo
kızlar bu arada benim ciciklerde küçülmüş yaaaa(
kızlar geçenlerde cildimde çok güzelleşmişti bi markanın yüz plengini ve toniğini almıştım ondan sonra suratım poka döndüü çok kötü yaa kırmızı kırmız lekeler varrr şu düğünleri atlatayım rocoton kullancam doktora gitcem
kız vallahi sıkıldım halen ergen gibi suratım bıktım vallahi şu düğünleri atlatayımda gitcem doktora çünkü rocotonu kullanınca 4 ayda bütün sivilceler çıkıyor surat yağını kusuyormuş4 aydan sonraki 2 aydada surat tekrardan yenileniyo termemiz oluyormuş 2 kişi gördüm suratları pürüzsüz şuan misgbi seninde cildin çok güzel maşşallahh
ayy ben çok şikayetçiyim cildimden bana bişeyler dokunuyo ama ne olduğunu çözemedim akşam vakti kaşınmaya başlıorum ve yüzüm ve vucudumda kabarmalar oluyo çok fena bişey doktora gittim alerjin var ama bulmamız çok zor dedi bana ilaç verdi ilacı içmedgm zmn kaşınıyorum. Bu alerji testleri nasıl yapılıo bileniniz varmı yaa ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorm.Cildim çok hassaslaştı allık fırçası bile cildimi tahriş edio eskiden ne güzeldi pümpürüssüzdü yine de Allaha şükür
bulmamız çok zor deyip ilacı mı dayadı sana.. hayret bi şey ya..
alerji testleri var hastanelerde yapılıyo.. başka bi doktora git bence canım..
bende çok şişkinlik yok ağrımda fazla yok ama ciciklerim ağrıyooo
kızlar bu arada benim ciciklerde küçülmüş yaaaa(
kızlar geçenlerde cildimde çok güzelleşmişti bi markanın yüz plengini ve toniğini almıştım ondan sonra suratım poka döndüü çok kötü yaa kırmızı kırmız lekeler varrr şu düğünleri atlatayım rocoton kullancam doktora gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?