Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tam bi gösteriş meraklısı ve afedersiniz karı budalası oluyolar.tabi sözüm meclisten dışarı canım:) sen yontabildiysen bu büyük başarı canımm tebrk ederm:)

üyeliğim yeni olduğu için özelden msj atamıyorum ben kilo bildirimimi açıkdan yapayım zaten bi değişiklik olmamış ahhahaha
sabah aç karnına wcye gidemedim:) cıbıldak 64.9 üm ben bunada razıyım çok şükür şu 65li rakamları görmek istemiyorum artık
ama bir haftada 200 grm vermişim ahahah zaten regl miyim değilmiyim anlamadım dün az az leke gelmişti bugün tık yok
ölçümlerimide aldım 2 er 3 er cm incelme varr

tam bi gösteriş meraklısı ve afedersiniz karı budalası oluyolar.tabi sözüm meclisten dışarı canım:) sen yontabildiysen bu büyük başarı canımm tebrk ederm:)

iyi analiz bende seni tebrik ediyorum valla karı budalası kısmı ilk başlarda biraz olmuştu bizdede yani aldatma değilde arkadaş çevresi çok fazlaydı ve genelde hepsi bayandı
tabi bu beni delirtmeye yetiyordu çok kavga etmişizdir bu konuda hatta ayrılık noktasınada çok geldik ama benim eşim evlendikten sonra evrim değiştirdi şu andada arkadaşları var ama benim tanıdığım seviyeli
evli bayanlar hafta sonları görüştüğümüz insanlar benim güvenimi kazandı gözteriş meraklısı evet bak buna katılrım sonuna kadar :)))))))))))

ama şöyle bir özelliği varki eğer birşey için söz verdiyse o sözün sonuna kadar arkasında durur verdiği sözü tutar kıvırmaz dobra dobra neyse duyguları söyler

öpte başına koy şekerim 200 gr süper bende senin gibiyim niye böyle oldukki damla damla gelsemmi gelmesemmi düşünüyor

bende çok şişkinlik yok ağrımda fazla yok ama ciciklerim ağrıyooo

kızlar bu arada benim ciciklerde küçülmüş yaaaa(

kızlar geçenlerde cildimde çok güzelleşmişti bi markanın yüz plengini ve toniğini almıştım ondan sonra suratım poka döndüü çok kötü yaa kırmızı kırmız lekeler varrr şu düğünleri atlatayım rocoton kullancam doktora gitcem

Son düzenleme:

ahahahahahahahahah pokamı döndü ay cok güldümm hee bence doğal maske yap salatalık falan koy cildini dinlerdir.Ayrıca benimde ciciklerim küçülmüş uyuz oldum

kız vallahi sıkıldım halen ergen gibi suratım bıktım vallahi şu düğünleri atlatayımda gitcem doktora çünkü rocotonu kullanınca 4 ayda bütün sivilceler çıkıyor surat yağını kusuyormuş 4 aydan sonraki 2 aydada surat tekrardan yenileniyo termemiz oluyormuş 2 kişi gördüm suratları pürüzsüz şuan misgbi seninde cildin çok güzel maşşallahh

ayy ben çok şikayetçiyim cildimden bana bişeyler dokunuyo ama ne olduğunu çözemedim akşam vakti kaşınmaya başlıorum ve yüzüm ve vucudumda kabarmalar oluyo çok fena bişey doktora gittim alerjin var ama bulmamız çok zor dedi bana ilaç verdi ilacı içmedgm zmn kaşınıyorum. Bu alerji testleri nasıl yapılıo bileniniz varmı yaa ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorm.Cildim çok hassaslaştı allık fırçası bile cildimi tahriş edio eskiden ne güzeldi pümpürüssüzdü yine de Allaha şükür

bulmamız çok zor deyip ilacı mı dayadı sana.. hayret bi şey ya..
alerji testleri var hastanelerde yapılıyo.. başka bi doktora git bence canım..

bulmamız çok zor deyip ilacı mı dayadı sana.. hayret bi şey ya..
alerji testleri var hastanelerde yapılıyo.. başka bi doktora git bence canım..

aynen öyle yaptı bi gözü toprağa bakıo zaten mecali yoktur testle uğraşmaya falan:) krem verdi ilaç verdi sepetledi beni ama o bana dokunan şey bukadr vcdmu kötü yapıosa yararlı gelmio bana demektir. Araştırma hastanelerine gitmem lazım sanırsam

bencede kozmetikten çok doğal şeyler yap mesela gerçek gül suyu çok iyi geliyor tavsiye ederim

İlk menü benden olsun Gerçi daha akşam yemeğimi yemedm ama tahminimce yazıorum

Sabah 08.30 :

Kepek ekmeğine beyazpeynirli tost

Yaseminli yeşilçay (eskiden sade yeşilçay içemezdim şimdi yaseminli kötü gelio parfümlü gibi böğğ)

Filtre kahve içtim 2 bardak hiç acıkmadm arada yapmadım.

Öğle 13.00 :

Pazı kavurması (Nerdeyse çiğdi öyle az kavurmuşlarki ama cok doyurucu oldu inek gibi yeşillik severim)

Yoğurt

Brokoli&Karnıbahar salatası(Hafiften haşlayıp üstüne halis zeytinyağı az mayonez ve limon sıkıp yaptıkları bi sos döküolar ama accık bişiy zaten)

Yeşilmercimek çorbası (erişteli hatta yeşilmercimekte azdı içinde baya sulu bişeydi)

Ekmek yerine poça koymuşlar gene ucundan kopardım çok minik

Bunları yedikten sonra patlıcak gibi oldum miğdem baya küçülmüş halbuki porsiyonlar minikti

Ara 16.00 :

Activia yoğurt

1 avuç leblebi

Akşam

Izgara bişiyler yemeği planlıyorum yanınada salata olur deişirse yazarım kızlar

Su : 1 buçuk litre
Spor : Buzpateni 30 dkka

kızlar menümü ekliyorum
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1buçuk patatesle yaptığım salata(eşimle birlikde yedik)
4 yeşil zeytin
yarım kk peynir
2 çtl yumurta

1 portakal

5 yk kabak yememği
4 yk bulgur pilavı(fazla oldu biliyrm)
yarım kse yoğurt
salata

1 avuç leblebi kuruüzüm

birazdan
1 küçüktabak z.yağlı yaprak sarma
yoğurt
salata yicem

akşamada elmafelan yerim yada nescafe
bide bugün 1 paket dolusu tutku bisküvi yedim bilginiz olsun
2lt su yatana kadar 3 olur
2 kupa yeşilçay
sporda akşam yarım saat leslie yapcam

kızlar geçmişi okudum ve anlattıklarınıza bakarak daha paylaşmak istediğim çok şey oldugunu farkettim
hepsini inşallah akşam oturup yazcam size
bu arada ben bugun mahvettim diyeti geç kalktım, annem poğaça falan yapmış onlardan yedim
şımardım yaaa resmen 75i görünce...
yok şaka bi yana tamamen sabah geç uyanmamdan dolayı, güzel bir beslenme şekli oturtamadım ondan
neyse akşam yazınca görceksiniz

Pembemmmmmmm
bu alerji testleri nerde yapılır bilmem ama gıdalara karşı alerji için York testi diye bişey var
yediklerin de dokunuyor olabilir, kozmetiklerde bulunan bir madde de... mesela ne yemeyince ya da kullanmayınca sorun oluyor??? hiç düşündün mü?

kiloya gelince ben de 75i gördüm bugun 76ya çıkmadı bile ya 75 ya da 75-76 arasındaydı 76yı sadece bir kere gördüm onda da sert çıktım tartıya ondan öyle yaptı biliyorum
kızlar belde bir değişiklik yok 84cmden aşağı inemedi henüz ama basende 1 cm daha incelme var sanki

ben bugün menü yazmıcam. moralim bozuk zaten sabahtan beri.

çarşıya çıktık annemle ve kır pidesi yedim. sapıttım iyice ben. o eski kabus dolu günlere geri dönmekten çok korkuyorum. inşallah pazartesiye kadar toparlanırım..

bu arada aktara girdik, yeşil çay falan alırken lahana yağı da aldım. onu kullanmaya başlıycam göbeğim için.. inşallah faydasını görürüm. yasmin kullanıyodu sanırım, fayda gördüğünü söylemişti. nasıl kullanılıyo bu tam olarak? internette kimisi sürüp streç sar bekle, kimisi de sür spor yap yazmış. kafam karıştı bi akıl verin bana nasıl kullanayım ben bunu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…