kendi kendime bişeler yazayım bariiiiii
kızlar geçen bizim topige birisi randomlıfe ve şadiye mekik çekmeyin kas oluşuyor kas oluşunca kilo veremezsiniz demiş doğrumu kii ilk önce zayıflayıp sonramı sıkılaşmak gerek bence saçmaaa ikisinide birden yapmak en iyisi
tatlım ölçülerin 80-100müş en azından bana verdiğin bilgiler bunlar
silmedim kız hiç siler miyim??? 1 ayı doldurduğumuzda onu da yayınlıcam, o gün sizi birgün öncesinden bilgilendiririm
kilo çizelgesinde eksikler var onlar tamamlanınca yayınlıcam burdan
bu arada mekik çekmek tek başına fayda sağlamaz aerobikle beraber işe yarar ki biz ztn leslie yapıyoruz bunun yanında yaptığımız sıkılaşma egzersizleri ekstra...
ben de toplamda 2,5 ayda 5 kg vermiş oldum, bnm tartıya göre tabii...
ilk ay ztn vermiştim bunu ama biraz sallayınca aldım bi verdim bi aldım
ama olsun bu da bir başarı en azından günlük tutmaya başladığım ilk güne göre başarı kaydettim eğer buraya yazmasaydım 100e doğru giderdim ztn
yaza kadar vereceğim inşallah yılmadım, arada iniş çıkışlar yaşasam da bırakmam Allahın izniyle...
hesaplarıma göre 2-3kg daha verebilirim potansiyel olarak
bu da 3 ay sonunda yaklaşık 7-8kg eder
3 ayda 10kg hedefine ulaşamamış olmakla beraber yine de avantajlı sayılırım az olsun kalıcı olsun, acele etmiyorum
ama bu ortak topiğin beni motive ettiği gerçeği yadsınamaz
evet ya onu ben de okudum da pek sallamadım, kimse de yazmadı zaten
önceki muhabbetlerimizi okumuş sanırım..
tek başına mekik çekmek göbek eritmez dedi bana spor salonundaki hoca. önce ter atıp kalori yakmak ve az yağlı bir beslenme düzeni benimsemek lazım dedi.
ben önceden mekiksiz göbek erimez sanıyodum. ama benim küçüldü göbeğim önceki halime göre. hem de hiç mekik çekmedim. karın hareketi falan hiç yapmadım. belimde problem var çünkü..
hoca, sen bi ideal kilona in, bak bakalım göbek möbek kalıyo mu dedi bana...
o yuzden pek takmıyorum ben bu mekik olayını kısacası...
tek başına mekik çekmek göbek eritmez dedi bana spor salonundaki hoca. önce ter atıp kalori yakmak ve az yağlı bir beslenme düzeni benimsemek lazım dedi.
ben önceden mekiksiz göbek erimez sanıyodum. ama benim küçüldü göbeğim önceki halime göre. hem de hiç mekik çekmedim. karın hareketi falan hiç yapmadım. belimde problem var çünkü..
evet bende okudum ama zaten kimse sallamadi randomin dedigi gibi
benim göbegim baya bi gitti ama ben basindan beri mekik cekiyorum. spor dvd almistim kendime bikini fatburner workout diye.
hem stepaerobic, hem kol- göbek ve bacak hareketleri var icinde. yani bütün vücutu calistiriyor zaten adindan belli BIKINI fatburner
ben korkuyorum acikcasi zayifladigim zaman etim sarkar diye:26:
bide baya bi sertlesti göbisim hamur gibi degil artik
belimde problem olmasa ben de çekicem de işte.. ağrısını çekmeyi göze alamıyorum
ah kiyamam sana
spor salonundaki hocanin dedigi rahatlatti beni ama.
madem mekik cekemiyorsun o zaman ac oryantali kivir biraz o da cok faydali
14 ocak 2012 menüsünü vereyim.
bi kaç gündür sapıtmıştım ama bugün iyiydim çok şükür
spora gitmeden önce 3-4 yemek kaşığı nesfit yedim, tabii ki sütle. spora başladığım ilk zamanlarda da böyle yapıyodum. sonra bırakmıştım. iki kere kahvaltı etmiş gibi oluyorum ama yediklerimi artırma konusunda iyi bi adım oldu bence.
kahvaltı: 3 dl çavdar ekmeği, peynir, 5 zeytin, azcık omlet, havuç, turp, yeşil çay.
öğlen: bi tabak fırında hamsi.
ara: 1 greyfurt
akşam: çorba ve ıspanak yemeği.
*2 lt ye yakın su içtim.
*sabah sporumu yaptım.
*gece de her zaman olduğu gibi yeşil çay içicem.
menü süper hayatım hiç kaçamak yada fazla bişe yokmenümüde yazayım sonra çıkıcam
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir bir aktivya şekersiz çay
ara yok kızımla uyumuşuz ara kaçmış :))))
öğle 2 kuru kayısı bir grsini 4 ymek kaşığı bulgur pilavı mercimek yemeği
ara bir avuç içi kadar kuru üzüm
akşam yine mercimek yemeği salata bir dilim ekmek
bir litre su yatana kadar 2 litre olur
spor bir mil leslie
kızım uyuduktan sonra 4 mil daha yapıcam görüşürüz kızlar
menümü sunuyorum size kizlar
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
yarim dilimden kücük gouda peynir
domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar pekmez
sekersiz acik cay
Ara: 1 kücük kase nesfit ve 2 tane ceviz (ara ara yedim ikisini birden degil)
Aksam yemegi
2 kepce mercimek corba + yarim dilim ekmek
3-4 parca buharda haslanmis brokoli üstüne 2-3 kasik yogurt koydum. cok lezzetli oluyor
2 tane kömbe
Kömbe köfte gibi icinde bide bulgur var, bulgurlu köfte yani. annem yagda kizartmadi silexte pisirdi.
Su: 1,5- 2 litre olmustur yatana kadar daha icerim
Spor: 50dk Bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa birazdan 1 kupa daha
sadiyemmm kahvalti ve ögle yemegini begendim. bisküvu, sarma ve köfte cok olmus ama
bana bak ne oluyor sana kendine gelllllllllllllllll sacini basini yolarim.
sporunu yap bugün ve yarin yada en gec pazartesi yine güzelce devam edeceksinnn ona göre
offf yaaa evet 3 gündür fiyaskoo yarında adanaya ablama gidiyoruz eşimle 1 günlüğüne oda döktürüyordur şimdi biz gelcez diye( ordada abartırım kesin ( p.tesi geri döncez söz veriyorum yarın gene fiyasko olsa bile p.tesi kesinlikle kendime çeki düzen vercem yoksaa döv benii saçımı başımı yolll
valla doğru söylüyosun. ara ara yapmak lazım. hem stres atarım
ayrıca hocanın söylediği de mantıklı bence. zaten sporla zayıflıyoruz. tamamen ideal kilosunda olan kimsede göbek falan yok cidden.
ama 3 kg bile fazlan olsa çıkıyor işte o göbek. belki de idealin bile altına düşmek lazım :18::18:
aman neyse 55 olsam yeticek bana. azcık göbüşüm olsun. severim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?