kalbimmmmmmmm facelerde takılcana çabuk kaç kilo vermişin banada söyleeee
pembisimmmmm 85,8 kiloyum
onada raziyim yani sadece 85i görmek istiyorum
afferin gızzz bakalım haftaya kabarık menümle ben kilo verebilcekmiyim=) birazdan büssürü yemek yicem ama hafif olacakkk:)
Canım ya alınma lütfen biz diyet günlüklerinde yazıyorduk önceden sonrada dedik ortak topic kuralım birbirimizi daha rahat takip edelim sonra en samimi olduklarımız burda birleştik.
ilk sayfada da yazıyor be gülüm.
Neyse iyi geceler...
tartıldım, canım çok sıkıldı. kilo vermemişim. utanmasa fazla bile çıkıcak. moralim çok bozuk. bezdim artık bu mücadeleden...
neyse ben de kendimden bahsedeyim, madem herkes anlatmış...
öncelikle 1988 doğumluyum ve Tekirdağlıyım. burda doğdum burda büyüdüm. şimdi de burda ailemle yaşıyorum.
2006 yılında üniversiteyi kazandım. eskişehir osmangazi üniversitesi'nde fransızca okudum 5 sene. (1 sene fransızca hazırlık okudum)
3. sınıfta erasmus öğrenci değişim programına katıldım ve paris'e gitmeye hak kazandım. 3. sınıfı paris'te sorbonne üniversitesi'nde okudum. aslında daha çok gezdim tozdum diyebilirimvenedik ve köln'e gittim gezmek ve görmek amaçlı. tam 10 ayım yurt dışında geçti... benim için elde edilemez bir fırsattı.. en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım...
ve bu sene... 2011'de okulu bitirdim hayırlısıyla. bir çoğunuzun da bildiği üzere işsizimşimdi ailemin yanında mütevazi ve sıradan bir hayat yaşıyorum ve yine bildiğiniz üzere zayıflamaya çalışıyorum. bir yandan iş görüşmelerine gidiyorum. bir yandan da aöf okumaya çabalıyorum... kpss ye de hazırlansam fena olmaz aslında
ben de pembe gibi koç burcuyum. yıllar geçtikçe özelliklerini iyice taşımaya başladığımı farkediyorum. öncelikle acayip sabırsız ve tez canlıyım. bir şeyleri beklemeye tahammül edemem. uyuşukluktan nefret ederim. bi görevim varsa onu eksiksiz şekilde yerine getirmem gerekir. aksi olursa asla içim rahat etmez..
sıkılganlık bende de var. hırslıyımdır ama çok çabuk soğurum bir çok şeyden. sorumsuzluğa asla tahammül edemem. çevremdeki sorumsuz ve vurdumduymaz insanları hiç acımadan eleştiririm. dayanamıyorum çünkü... açık sözlüyümdür. dobrasın, erkek gibi kızsın derler bana. övünmek gibi olmasın ama arkadaşlarımın olmazsa olmazıyımdır. ben aramasam bile hiç gocunmaz ararlar beni hep sağolsunlar. ama ben de arkadaş canlısıyımdır. sevdiğim birinin kalbini kırmamaya çok özen gösteririm. ama sabrım taştımı da hiç acımam.
esprili ve neşeliyimdir. bulunduğum ortamda surat asmayı sevmem, insanları güldürüp eğlendirmeyi çok severim. ayrıca suratsız insandan da nefret ederimbenim için güler yüz çok önemlidir. yüzü gülmeyen insandan elektrik alamam.
gönül meselelerine gelince... şimdiye kadar 2 tane erkek arkadaşım oldu. 23 yaşındayım, yeterli bence 2 tane di mibi tanesiyle baya ciddiydik ama yukarda bahsettiğim sorumsuzluk olayı yüzünden ayrıldık. 3 sene sürdü. diğerine ise çok aşıktım.. 1 sene çıktık.. ilk defa ona aşık oldum. ilk erkek arkadaşımda hissetmediğim şeyleri ona karşı hissettim ama onunla da olmadı.. yurt dışında gitti master yapmak için... bir çok sebepten dolayı benden ayrılmak istedi. hep benim fedakarlığımla yürüdü ama ben de ipin ucunu bırakınca ipler koptu ve ayrıldık. özet geçtim şimdi.. öyle şeyler yaşattı ki bana.. en önemlisi hayatımda ilk defa onun yüzünden aşk acısı çektim... ama atlattım çok şükür...
şimdi erkek arkadaşım yok. son ilişkim biteli 6-7 ay oldu zaten. çevremde şu an tanışıp aşık olabileceğim biri yok. aşka çok inanıyorum. tam bi aşk insanıyım diyebilirim. sevdiğim zaman deli gibi seviyorum. ama bunu hakedecek adam bulmak zor işte.. kaldıramıyo çoğu erkek. sorumluluk almak istemiyolar...
evlilik hakkında da olumlu düşünüyorum aslında. zamanı gelince sevdiğim insanla yapmak isterim yani nasip olursa.. ama mutlaka sevdiğim biri olmalı. daha ötesi olmaz.. kısmet diyorum tabii ki yine de...
kitap okumayı çok severim. eskiden tam bi kitap kurduydum. ortaokulda cyy gibi bir turkçe öğretmenim vardı. zaten cyy nin tarzını da hep ona benzetiyorum nedense. öğrencileriyle arası çok iyiymiş ya.. bizim de o hocamızla öyleydi.. bana kitap okumayı o sevdirdi diyebilirim.. yazarlardan ayşe kulin, orhan pamuk ve elif şafak'ın tarzını çok beğeniyorum.. inci aralı'ın romanları da çok güzel.. onları da severek okurum..
müzik olarak genelde türkçe sözlü rock şarkıları dinliyorum. rock deyince öyle sert şeyler gelmesin aklınızasoft rock denen tarzı seviyorum ben. pop müzik de dinlerim ama çok nadir. beni çok etkilemesi lazım.. müzik konusunda kesin çizgilerim yoktur. herkesin dinlediğine ve sevdiğine saygım vardır. yeri gelir club müziği dinler koparım, yeri gelir rock konserinde kafa sallarım ya da canım çok sıkkınsa hiç dinlemeyeceğim bi tarzda hüzünlü bir şarkı da dinleyebilirim. hani müzik ruhun gıdasıdır derler ya, o an ruhuma ne iyi gelicekse onu dinlerim diyebilirim...
off baya da uzun oldu. birinin bana kendini anlat demesini bekliyomuşum
ay bende verememişim nolcakki niye morel bozuyorsun boşver haftaya vericez bu bir mücadele işi sıkılırsak verdiğimiz kilolarda geri gelir biz savaşıyoruz bu savaşı kilolarmı kazansın yani pes etmek yok yılmak yok
ayrıca koç burçlarını severim eşimde koç burcu başakla koçun evliliği birazcık sarsıntılı olur diye okurdum hep çünki çok zıt karakyerlere sahipler
ama ben tam bir koç kadını hayranıyımdır sizin dışardan ayrı bir havanız oluyor onu söylemeden edemiyeceğim ayrıca koçlar çok zekidir hayata bakış açıları farklıdır bak bukadar güzel yanınızı saydım morelin düzelir inşallah :))))))))))))))))))
müzik konusunda eşimde aynıdır ben pek müzik dinlemem birisi gelip açarsa kapatmam ama çok gürültülü müzikleri sevmem
ama eşim de senin gibi bir bakmışsın açmış yabancı bir müzik 5 dakika sonra bakmışsın arabesk dinliyorçok farklı duygu geçişsileri ve ruh halinize göre müzik dinliyorsunuz
mesela benim eşime dışardan bakan hayatta dinle ilgisi olmaz der ama adam ilahi dinler eğlence düşkünü olurlar ve herşeyin kalitelisi onlar için önemlidir
ayy randommm koç burcuyla ve özelliklerinle alakalı yazdığın herşey birebir benle örtüşüyo bukadar olamaz yani bende çevremde asla asık suratlı insana tahammül edemem,tez canlıyım, yaptığım işi layıkıyla yapmayı severim,Arkadaş çevrem kalabalıktır insanları severim,dobrayım yani aynı beni anlatmışsın.Bide ben cok çabuk sinirlenirim bi parlarım sonra hemen sönerim ama hatalıysa özür dilemeyide bilirim.
Koç burcu erkeklerinden nefret ediorum.Bayanıyla alakası yok.Tabi beyazbulutcum senin eşin böyle olcak diye bişey yok=) Benim hayatmı mahveden bitne kç erkei vrdı şimdi htrlmk bile istmyrm.
ayy randommm koç burcuyla ve özelliklerinle alakalı yazdığın herşey birebir benle örtüşüyo bukadar olamaz yani bende çevremde asla asık suratlı insana tahammül edemem,tez canlıyım, yaptığım işi layıkıyla yapmayı severim,Arkadaş çevrem kalabalıktır insanları severim,dobrayım yani aynı beni anlatmışsın.Bide ben cok çabuk sinirlenirim bi parlarım sonra hemen sönerim ama hatalıysa özür dilemeyide bilirim.
Koç burcu erkeklerinden nefret ediorum.Bayanıyla alakası yok.Tabi beyazbulutcum senin eşin böyle olcak diye bişey yok=) Benim hayatmı mahveden bitne kç erkei vrdı şimdi htrlmk bile istmyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?