Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Bende 24 yaşındayım malesef ki 25ime gircem mart doğumluyum.Koç burcuyum.Gezmeyi çoooooook seviyorum.Sinema delisiyim her filmi bilmem lazım sanki..Çok keyifçi bi insanım canımın istemediği bişeyi asla yapmam.Çokta inatçıyımdır.Emir verilmesine asla tahammül edemem.Ailemde ilişkilerimiz rica üstüne kuruludur.Demokratik bi ailenin mensubuyum.Bi karar alınacağı zaman fikrim sorulur.Neyi yapıp neyi yapmıcamı bilirim kendi hakkımdaki kararlar insiyatifime bırakılır(yanlış bi kararda darbe olabilir tabi) ne çok serbestim ne de çok sıkıyım.Çocuğuma bende bu şekilde eğitim vermek istiyorum.Çünkü çok sıkılan çocukların sonu belli oluyo.Çok duygusalım komedi filminde bile mutluluktan ağlayabiliyorum.Yemeği çok seviyorum(bu hepimizin ortak özelliği sanırım:)).Sosyalliği çok severim.Uzun süreli bi aktiviteye katılmamam benim için bi depresyon belirtisi olabilir. Çok keyifçiyim dedim ya örneklendirmek istedim bunu.Mesela şuan tek hayalim havanın bahar kıvamında olması ağvaya gidip gölün kenarında kahvaltı ediyo ve biyandan gazetemi okuyo temiz havayı içime çekio olmam.Sapanca gölü kenarında agaçların gölgesinde hamakta sallanıyoda olabilirdim.Müzik olarak bu konuda kendimi bende anlamış değilim.Zeki müren hayranlığım vardır.Eski Türksanat müziği,pop,arabesk,Türkü herşeyi dinleyebilirm hatta geçen gün bi baktım klasik müzik dinliyorum(eskiden hiçte sevmezdim klasik müzik).Bide Türk filmi aşığıyım.Facemdede fotoları görmüşsünüzdür zaten.Hep eski zamanlarda yaşamak istemişimdir.Aşkın masum olduğu birine beslediğin duyguların evlilikle noktalanacağı günler hep hayalimi süslemiştir.Şimdiki erkekler ve kızları anlayamıyorum devir çok kötüye gidiyo bazı bayanlar beni bayanlığımdan nefret ettirtiyolar.Uzatmalı bi ilişkim var evlilik için önümüzde katetmemiz gereken baya yol var.
Veeeeee her genç kız gibi hiç kıyafetim yokki benimmmmm9:) Kitap konusuna gelince en son safiye sultanı okumuştum.Geçenlerde simyacıyı elime aldım bikaç sayfa okudum biraz ara verdim okudugum yerleri unutmuşm baştan bidaha okudum şimdi yine unuttum büyük ihtimal yine baştan okuycam.Biraz balık hafızalıyımdırdaaa. Yazar olarak isim veremem odamda kocaman bi kütüphanem var ordan gözüme ilişeniokumaya çalışıyorum.D&R ı gezmeyi seviyorum ve okuma aşkım geliyo ama biraz sıkılganım.Kitap beni baştan sürüklemeli 100 sayfa tahammül et sonra bırakamıcaksın kitabı denilen kitapları okuyamıyorum.Çok tezcanlıyım.Günlük ya da gerçek kesit tarzı kitapları çok severim.Film olarakta krallıklı filmleri çok seviyorum.Kızlar buarada aşk filmi izlemek isterseniz my sassy girl ü izleyin derim favorimdir.=) Bunlar haricinde netten sürekli bişeyler araştırrım yeniliklere açığımdır bilmediğim şeyi öğrenmek çok hoşuma gidiyo.Ayy söylemeyi unutuyodum bide at binmeyi çok istiyorum.(umarım hayalim gerçek olurr)

Heeee bide yarın tartılcam bennn bitane cırcır ilacım var onu içcem öyle tartılcam ehehehehheeh
Ayyy bide en önemli şeyi unuttum ben bi hayvan aşığıyım.Balıklarımı bilem seninnn dudaklarını yerim diye bağıra bağıra seviyorummm.Böyle içme sokasım geliyo hayvanları.Ablam bana elmayra dio kedimin canını çıkarıyorum severken:)

Son düzenleme:
kızlar bu ölçüleri nasıl alıyorduk merak ettim ölçücem ama belimizi göbeğimizin üstündenmü ölçüyoruz yani miyde kısmına mı geliyor mezura yoksa tam göbek üstümü
basen nasıl olucak onuda söyleyin göbek altından değilmi oda

netten araştırdım öğrendim ölçtüm hem basenden hem belden 2 cm gitmiş bu demek oluyorki kilomda değişiklik olmasada zayıflıyorum

uzaktan izlemek var mı öyle karamelek hanımmm.Buarada ben bu nicke alışamadm eskiye ihanet ediyomuşum gibi gelio:) ayrıca eskiden bi dizi vardı o diziyi hiç sevmezdim karamelek diye bi kız vardı uyuzdm onada :) ama seni sevyrm tabisideee:)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ince, kırmadan ve anlaşılır bir açıklama yaptığın için.ALLAH yardımcınız olsun, umarım bir an önce istediğiniz kiloya sahip olursunuz.sevgiyle kal canım... :)

tartıldım, canım çok sıkıldı. kilo vermemişim. utanmasa fazla bile çıkıcak. moralim çok bozuk. bezdim artık bu mücadeleden...

neyse ben de kendimden bahsedeyim, madem herkes anlatmış...

öncelikle 1988 doğumluyum ve Tekirdağlıyım. burda doğdum burda büyüdüm. şimdi de burda ailemle yaşıyorum.

2006 yılında üniversiteyi kazandım. eskişehir osmangazi üniversitesi'nde fransızca okudum 5 sene. (1 sene fransızca hazırlık okudum)
3. sınıfta erasmus öğrenci değişim programına katıldım ve paris'e gitmeye hak kazandım. 3. sınıfı paris'te sorbonne üniversitesi'nde okudum. aslında daha çok gezdim tozdum diyebilirim venedik ve köln'e gittim gezmek ve görmek amaçlı. tam 10 ayım yurt dışında geçti... benim için elde edilemez bir fırsattı.. en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım...

ve bu sene... 2011'de okulu bitirdim hayırlısıyla. bir çoğunuzun da bildiği üzere işsizim şimdi ailemin yanında mütevazi ve sıradan bir hayat yaşıyorum ve yine bildiğiniz üzere zayıflamaya çalışıyorum. bir yandan iş görüşmelerine gidiyorum. bir yandan da aöf okumaya çabalıyorum... kpss ye de hazırlansam fena olmaz aslında

ben de pembe gibi koç burcuyum. yıllar geçtikçe özelliklerini iyice taşımaya başladığımı farkediyorum. öncelikle acayip sabırsız ve tez canlıyım. bir şeyleri beklemeye tahammül edemem. uyuşukluktan nefret ederim. bi görevim varsa onu eksiksiz şekilde yerine getirmem gerekir. aksi olursa asla içim rahat etmez..

sıkılganlık bende de var. hırslıyımdır ama çok çabuk soğurum bir çok şeyden. sorumsuzluğa asla tahammül edemem. çevremdeki sorumsuz ve vurdumduymaz insanları hiç acımadan eleştiririm. dayanamıyorum çünkü... açık sözlüyümdür. dobrasın, erkek gibi kızsın derler bana. övünmek gibi olmasın ama arkadaşlarımın olmazsa olmazıyımdır. ben aramasam bile hiç gocunmaz ararlar beni hep sağolsunlar. ama ben de arkadaş canlısıyımdır. sevdiğim birinin kalbini kırmamaya çok özen gösteririm. ama sabrım taştımı da hiç acımam.

esprili ve neşeliyimdir. bulunduğum ortamda surat asmayı sevmem, insanları güldürüp eğlendirmeyi çok severim. ayrıca suratsız insandan da nefret ederim benim için güler yüz çok önemlidir. yüzü gülmeyen insandan elektrik alamam.

gönül meselelerine gelince... şimdiye kadar 2 tane erkek arkadaşım oldu. 23 yaşındayım, yeterli bence 2 tane di mi bi tanesiyle baya ciddiydik ama yukarda bahsettiğim sorumsuzluk olayı yüzünden ayrıldık. 3 sene sürdü. diğerine ise çok aşıktım.. 1 sene çıktık.. ilk defa ona aşık oldum. ilk erkek arkadaşımda hissetmediğim şeyleri ona karşı hissettim ama onunla da olmadı.. yurt dışında gitti master yapmak için... bir çok sebepten dolayı benden ayrılmak istedi. hep benim fedakarlığımla yürüdü ama ben de ipin ucunu bırakınca ipler koptu ve ayrıldık. özet geçtim şimdi.. öyle şeyler yaşattı ki bana.. en önemlisi hayatımda ilk defa onun yüzünden aşk acısı çektim... ama atlattım çok şükür...

şimdi erkek arkadaşım yok. son ilişkim biteli 6-7 ay oldu zaten. çevremde şu an tanışıp aşık olabileceğim biri yok. aşka çok inanıyorum. tam bi aşk insanıyım diyebilirim. sevdiğim zaman deli gibi seviyorum. ama bunu hakedecek adam bulmak zor işte.. kaldıramıyo çoğu erkek. sorumluluk almak istemiyolar...

evlilik hakkında da olumlu düşünüyorum aslında. zamanı gelince sevdiğim insanla yapmak isterim yani nasip olursa.. ama mutlaka sevdiğim biri olmalı. daha ötesi olmaz.. kısmet diyorum tabii ki yine de...

kitap okumayı çok severim. eskiden tam bi kitap kurduydum. ortaokulda cyy gibi bir turkçe öğretmenim vardı. zaten cyy nin tarzını da hep ona benzetiyorum nedense. öğrencileriyle arası çok iyiymiş ya.. bizim de o hocamızla öyleydi.. bana kitap okumayı o sevdirdi diyebilirim.. yazarlardan ayşe kulin, orhan pamuk ve elif şafak'ın tarzını çok beğeniyorum.. inci aralı'ın romanları da çok güzel.. onları da severek okurum..

müzik olarak genelde türkçe sözlü rock şarkıları dinliyorum. rock deyince öyle sert şeyler gelmesin aklınıza soft rock denen tarzı seviyorum ben. pop müzik de dinlerim ama çok nadir. beni çok etkilemesi lazım.. müzik konusunda kesin çizgilerim yoktur. herkesin dinlediğine ve sevdiğine saygım vardır. yeri gelir club müziği dinler koparım, yeri gelir rock konserinde kafa sallarım ya da canım çok sıkkınsa hiç dinlemeyeceğim bi tarzda hüzünlü bir şarkı da dinleyebilirim. hani müzik ruhun gıdasıdır derler ya, o an ruhuma ne iyi gelicekse onu dinlerim diyebilirim...

off baya da uzun oldu. birinin bana kendini anlat demesini bekliyomuşum

Son düzenleme:

ay bende verememişim nolcakki niye morel bozuyorsun boşver haftaya vericez bu bir mücadele işi sıkılırsak verdiğimiz kilolarda geri gelir biz savaşıyoruz bu savaşı kilolarmı kazansın yani pes etmek yok yılmak yok
ayrıca koç burçlarını severim eşimde koç burcu başakla koçun evliliği birazcık sarsıntılı olur diye okurdum hep çünki çok zıt karakyerlere sahipler
ama ben tam bir koç kadını hayranıyımdır sizin dışardan ayrı bir havanız oluyor onu söylemeden edemiyeceğim ayrıca koçlar çok zekidir hayata bakış açıları farklıdır bak bukadar güzel yanınızı saydım morelin düzelir inşallah :))))))))))))))))))

kendini anlatma sırası bende sanırım
ben 1986 şubat adana doğumluyum şuan mersinde ikamet ediyorum kova burcuyum 2 yıllık bilg. muhasebe mezunuyum şuan ev hanımıyım şubatda 3 sene olcak bi evliliğim var ama eşimle birlikde olalı 10 sene oldu 2002de tanışmıştık şubatda 2 yaşına gircek bir oğlum var ailem adanada ben onlardan 1buçuk saat uzaklıktayım hayatımda en sevdiğim insan oğlum eşim annem ve ablamdır ondan sonra kendi ailemin diger üyeleri gelir annem ve ablam için canımı veririm sevecen güler yüzlü ve çok sıcak kanlıyımdır eşim ve oğlumda benim gibi güler yüzlüdür. gezmeyi eğlenmeyi misafir ağırlamayı ve misafirliğe gitmeyi çok severim.en sevdiğim renk kırmızıdır ama kıyafetlerimin çoğu siyahdır uğurlu rakamım 8dir. Kitap okumayı severim ama efenin uyuduğu vakitler okuyabiliyorum fakat onun uyuduğu vakitleri başka şekilde kullanıyorm kitaba pek vakit kalmıyo enson 2 ay önce okudum açlık oyunları yazarı Suzanne Collins serisini okuyordum 2.yi bitirdim şimdi 3 ü kaldı onuda okurum inş birgün müzik dinlemeyi ve dans etmeyi çok severim çok oynağımdır kapı gıcırdısına bile oynarım sinemaya gitmeyide seviyorum ama efe oldukdan sonra hiç gitmedim en son hamileyken 2012 ye gitmiştim efe birçok şeyden mahrum bırakıyor efeyide bırakacak kimse olmadığı için bir çok şeyden yoksun kalıyorum alışveriş yapmaya bayılırım ama çokda zevkli biri olduğum söylenemez ahahahah GALATASARAYLIYIM umarım azda olsa tanımışsınızdır beni

Son düzenleme:

sağol canım teşekkür ederim daha verecek çok kilom var, o yüzden moralim bozuldu...

müzik konusunda eşimde aynıdır ben pek müzik dinlemem birisi gelip açarsa kapatmam ama çok gürültülü müzikleri sevmem
ama eşim de senin gibi bir bakmışsın açmış yabancı bir müzik 5 dakika sonra bakmışsın arabesk dinliyor çok farklı duygu geçişsileri ve ruh halinize göre müzik dinliyorsunuz
mesela benim eşime dışardan bakan hayatta dinle ilgisi olmaz der ama adam ilahi dinler eğlence düşkünü olurlar ve herşeyin kalitelisi onlar için önemlidir

ahahaha

evet ya genelde rock dinlesem de hiç belli olmuyo napıcağım..

bi kere öğrenciyken tan'ın bi şarkısını açmıştım evde. ev arkadaşlarım şaşkınlıktan kendine gelememişti

ayy randommm koç burcuyla ve özelliklerinle alakalı yazdığın herşey birebir benle örtüşüyo bukadar olamaz yani bende çevremde asla asık suratlı insana tahammül edemem,tez canlıyım, yaptığım işi layıkıyla yapmayı severim,Arkadaş çevrem kalabalıktır insanları severim,dobrayım yani aynı beni anlatmışsın.Bide ben cok çabuk sinirlenirim bi parlarım sonra hemen sönerim ama hatalıysa özür dilemeyide bilirim.
Koç burcu erkeklerinden nefret ediorum.Bayanıyla alakası yok.Tabi beyazbulutcum senin eşin böyle olcak diye bişey yok=) Benim hayatmı mahveden bitne kç erkei vrdı şimdi htrlmk bile istmyrm.

:))))))))))))))))))))))) hehehehe neden kız ama şunu söyliyim benim eşim yontulmuş koç burcu erkeğiiiii:)))))))))) duymasın
12 senelik beraberlikten sonra baya bir oturdu ilişki yoksa ilşkinin başlarında bende çok üzülmüştüm beyfendinin sayesinde

evet koç burçları böyle oluyo ya sinirlenme olayını unutmuşum bak..
acayip çabuk sinirlenip parlıyorum ben de.. eskiden daha fenaydım hatta.. bana hep ne fenasın sen derlerdi.. bi o kadar da cok severler sağolsunlar

Son düzenleme:
hem ayrıca 2 koç pek uyumlu olmaz sonuçta koç burçları baskın karakterli oyüzden bir tarafın süt liman olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…