Selam Kizlar:) Bende diyodum bunlar nerelere kayboldular hepiniz buraya toplanmissiniz :) Arada görüyodum burayi 1-2 kere baktimda hic okumaya vaktim olmadi:) Kalbimellerinde yi dinliyip bi göz atayim dedim:)
En dogrusunu yapmissiniz bu sekil tek tek birbirinizi takip etmek zorunda kalmazsiniz herkez göz önünde olur:)
Yinede biz diyet günlükcüleri ihmal etmeyin kizlar ya herkesin herzaman baskasindan ögrencekleri vardir :)
Herkese bol bol hafiflemeler :) Öpüldünüz kizlar
canım ben artık oraya hiç girmiyom vallahikendi günlüğümüde kapattırdım şadiyem33 ü profilimide kapattırdım yeni sayfa yeni profil şadiyem33 olsu karamelek01
güzel dileklerin için teşekkür ederim arada gel görüşelim
merhabaSelam Kizlar:) Bende diyodum bunlar nerelere kayboldular hepiniz buraya toplanmissiniz :) Arada görüyodum burayi 1-2 kere baktimda hic okumaya vaktim olmadi:) Kalbimellerinde yi dinliyip bi göz atayim dedim:)
En dogrusunu yapmissiniz bu sekil tek tek birbirinizi takip etmek zorunda kalmazsiniz herkez göz önünde olur:)
Yinede biz diyet günlükcüleri ihmal etmeyin kizlar ya herkesin herzaman baskasindan ögrencekleri vardir :)
Herkese bol bol hafiflemeler :) Öpüldünüz kizlar
ben de şimdi 5 milin 2 milini ve zumbamı yapcamkızlar herdefasında dert yanmakdan bıktım buranın müslüm babası benimherzmanki sorunlarım işte kendi kendime en ufak bişeyi büyütüp kendimi üzüyorum öyle yaniiii
bu arada pembişş sende o yağlardan varsa malum sen kullanmıyon görmüyok yani kullandığını bize kargola bir zahmet
şu detoks olayına bende varım bende vücudumu şaşırtmak istiyorum ama nasılll pirinç lapasından bende korkuyorum azcık bilgi verin bakalımmkolay yenilebilir bişe olsun yoksa ben yapamam
kısaca böle yaniii bide unutmıyım 5 mil leslienin 1.mili 2.mili 3.mili ve 5.milini yaptım yani 4 mil yaniiii 50 dk yaptım sıkılaşma hareketide yapmadım şimdi 50 tane mekik çekip duşa gidiyorum misleniyim biraz
kız ben normalde doktorum ve tntde gürkan kubilayı izliyordum dönüşümlü olarak şimdi starda melek başladı onu da beğendim ama hç tam olarak izleme fırsatım olmadı sen gülbeni izliyorsun arada öğrendiklerini paylaşmaya devam et bugun birazcık izledim psikiyatrist vardı ama evde fırsat vermiyorlar ki izleyim adam gibi...
merhaba
cnm hoşgeldin topiğimize
seni açıkçası pek takip edemedim çünkü çok günlük açan oldu birine yazdıysam 2sine yazmadım kış oldugundan eskisi gibi giremiyorum çünkü
ama bu topiği, günlüklerimizi takip edebilirsin
ben de bu topikten sonra günlüğe arada bakıyorum
biz çok şey öğrendik birbirimizden siz de eminim diğer arkadaşlarla güzel bir muhabbet kurmuşsunuzdur biz neredeyse 2-3 aydır beraberiz, yani günlüklerde birbirimizi takipteydik işte 3 haftadır da bu topikteyiz
bekleriz her zmn
başarılar diliyorum bu zayıflama sürecinde
sevgiler...
Bir kez daha merhaba kızlar,
Yarın perşembe, öbür gün cuma ve bizim için yarı yıl tatili başladığından karneleri çocuklara verdikten sonra bana yol görünüyor.
Bir hafta kayınvalidemlerde, bir hafta annemlerde kalacağım. Oralarda internet yok tabi. Ancak haftada bir-iki kez girip yazabilirsem yazarım size.
Eşyalarımı toparladım yavaş yavaş.
Yeşil çayımı, beşi bir yerde çayımı, biberiyelerimi koydum valizime.
Selülit kremimi de aldım. Lahana yağımı almadım ama. Şimdi orada süremem ki.
Artık tatil dönüşünde devam ederim inşallah lahana yağıma.
Tartımı da götüreceğim yanımda :) Ben tartılmazsam alır başımı giderim. O yüzden en sağlamı kendi tartımla tartılmak.
İnşallah tatil dönüşünde size hayırlı zayıflama haberleri verebilirim.
Kendinize iyi bakın tamam mı.
Beni de unutmayın.
Allah'a emanet olun.
kııııız niye salak diyon sen kayuyaaaacaanım ben 65ken düşünüyorumda 40 beden falan giyiyodum sanırım şimdi 59 kiloyum ve 38 kalıp küçükse 40 giyiyorum bide alıcaın kıyafete baglı kumaşlarda bedenler büyür kotta 38 giiyersen kumasta 40 olur ama sen spor yapıosun sıkılılaşmış olucaın için 38 olabilir sen 40 iste olmadı ay bu bana büyük geldi dersin:)
Yorumlarınıza koptum resmen harikasınızzz ahahahahahahahahaahahah buarada o kayyuda çok salak yaa kurban olsun keloğlana:)
hem bizim keloğlanın anasıda tarlada çalışıo en güzel spor anadolu kadını gibisi varmı:::::::)
Üstünde kırmızı biber var dediğini ben biliyorum galiba ben biara bi hap kullanıodm zayflamak için onun yanında o şişeyide vermişlerdi.Biber yağından bahsediyosun sanırsam sürünce yağları yakıomuş falan demişlerdi ama ben hiç kullanmadım korktum kullanmaya boş boş duruyo dolapta.Ayrıca bahsettiğiniz yağların hepsinden bende var portakal yağı,kayısı yağı,kakao yağı,badem yağı ve daha aklıma gelmeyenlerbenim annem kayısı yağını yüzüne sürüyodu cilde iyi gelio parlatıyo falan kakaoyu ben vucuduma falan sürrüorum arada çatlakları önlüo ama oluşmuş çatlağın çaresi yok lanet olsun ki bendede var çok şey araştırdım ama çaresiyok
Ya kızlar yazılanları okuyamadım hürremi izlemekten yarın yorum yaparım size bi lilişim spor nerde demiş onu gördüm yapmıorum cnm spor üşeniyorum sadece btn gn popo hareketi falan yaptım işyernde otururken hep bacaklarımı salladım maksat hareket ama ben bunları spordan saymıorum
kız beni çocuklar sever belki ben denesem gelir:)))bu sefer kaçtım hadi baaaay
Bir kez daha merhaba kızlar,
Yarın perşembe, öbür gün cuma ve bizim için yarı yıl tatili başladığından karneleri çocuklara verdikten sonra bana yol görünüyor.
Bir hafta kayınvalidemlerde, bir hafta annemlerde kalacağım. Oralarda internet yok tabi. Ancak haftada bir-iki kez girip yazabilirsem yazarım size.
Eşyalarımı toparladım yavaş yavaş.
Yeşil çayımı, beşi bir yerde çayımı, biberiyelerimi koydum valizime.
Selülit kremimi de aldım. Lahana yağımı almadım ama. Şimdi orada süremem ki.
Artık tatil dönüşünde devam ederim inşallah lahana yağıma.
Tartımı da götüreceğim yanımda :) Ben tartılmazsam alır başımı giderim. O yüzden en sağlamı kendi tartımla tartılmak.
İnşallah tatil dönüşünde size hayırlı zayıflama haberleri verebilirim.
Kendinize iyi bakın tamam mı.
Beni de unutmayın.
Allah'a emanet olun.
yaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...
neyse allah sağlık sıhhat versin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?