Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Selam Kizlar:) Bende diyodum bunlar nerelere kayboldular hepiniz buraya toplanmissiniz :) Arada görüyodum burayi 1-2 kere baktimda hic okumaya vaktim olmadi:) Kalbimellerinde yi dinliyip bi göz atayim dedim:)
En dogrusunu yapmissiniz bu sekil tek tek birbirinizi takip etmek zorunda kalmazsiniz herkez göz önünde olur:)
Yinede biz diyet günlükcüleri ihmal etmeyin kizlar ya herkesin herzaman baskasindan ögrencekleri vardir :)
Herkese bol bol hafiflemeler :) Öpüldünüz kizlar

kızlar herdefasında dert yanmakdan bıktım buranın müslüm babası benim herzmanki sorunlarım işte kendi kendime en ufak bişeyi büyütüp kendimi üzüyorum öyle yaniiii

bu arada pembişş sende o yağlardan varsa malum sen kullanmıyon görmüyok yani kullandığını bize kargola bir zahmet

şu detoks olayına bende varım bende vücudumu şaşırtmak istiyorum ama nasılll pirinç lapasından bende korkuyorum azcık bilgi verin bakalımmkolay yenilebilir bişe olsun yoksa ben yapamam

kısaca böle yaniii bide unutmıyım 5 mil leslienin 1.mili 2.mili 3.mili ve 5.milini yaptım yani 4 mil yaniiii 50 dk yaptım sıkılaşma hareketide yapmadım şimdi 50 tane mekik çekip duşa gidiyorum misleniyim biraz

canım ben artık oraya hiç girmiyom vallahi kendi günlüğümüde kapattırdım şadiyem33 ü profilimide kapattırdım yeni sayfa yeni profil şadiyem33 olsu karamelek01
güzel dileklerin için teşekkür ederim arada gel görüşelim

:))) Ne güzel vallaha canim bu yol daha güzel. Sen Imajini simdiden degistirmissin Gelirim canim bende beklerim günlügüme :)

merhaba
cnm hoşgeldin topiğimize
seni açıkçası pek takip edemedim çünkü çok günlük açan oldu birine yazdıysam 2sine yazmadım kış oldugundan eskisi gibi giremiyorum çünkü
ama bu topiği, günlüklerimizi takip edebilirsin
ben de bu topikten sonra günlüğe arada bakıyorum
biz çok şey öğrendik birbirimizden siz de eminim diğer arkadaşlarla güzel bir muhabbet kurmuşsunuzdur biz neredeyse 2-3 aydır beraberiz, yani günlüklerde birbirimizi takipteydik işte 3 haftadır da bu topikteyiz
bekleriz her zmn
başarılar diliyorum bu zayıflama sürecinde
sevgiler...

ben de şimdi 5 milin 2 milini ve zumbamı yapcam
dün yapmadım ztn özledim zumbamı

tatlım dertler paylaştıkça azalır biz artık kardeş gibiyiz birbirimizi tanıyoruz az cok
psikolog da oluruz sana arkadaş da yoldaş da kardeş de...
psikolog napcak snki dinlicek tamam dicek ilaç vercek belki...
sen buraya ya da face sayfamıza yaz dertleşelim
tamam karşında değilim belki senin ama dinlerim çözüm aramaya çalışırım yardımcı olmaya çalışırım inan burda birçok hikayeyle karşılaşıyorum başka bi forum daha var orda hep hastalık dert tasa var ama paylaştkça azalıyor
bu diyet süreci bile bir psikolojik terapi bizim için
o nedenle anlatmaktan çekinme
biz sana yardımcı olmaya çalışırız eminim herkes bnm gibi düşünüyordur
üzme kendini biz seni çoooooooooooooooooookkkkkkkkk seviyoruz Sadişimmmmm

sporumu yaptm geldim ama dikkatimi çekiyor artık bu alet beni fazla terletmiyor ya lesli yaparken daha çok terliyorum
30 dakika yapıyorum aslında anlamadım gitti
lilycim ben gülbenciyim :)))))
doktorum porgramının içeriği güzelde sunucular çok yapmacık nedense izleyemiyorum
gürkan gübilayı hiç bilmiyorum
ama gülbenden çok şey öğrendim hem çok samimi bir program hemde çok eğitici
çarşamba günleri ayhan bey geliyor aktarlar derneği başkanı süper bilgiler veriyor
erkan şamcı ziraat mühendisi geliyor dünde o vardı oda süper doğal deterjanlar çiçekler neler neler
pskologlar çocuklarla ilgili özellikle çok yararlı bilgiler veriyorlar bende önceden izlemiyordum kızımda çizgi film izliyor genelde sabahları çünki
eşim işyerinden tv getirmiş mutfağa süper oldu :)) hem mutfağı topluyorum yemeğimi yapıyorum hemde izliyorum :))))
ben yine öğrendiklerimi burda paylaşırım sizle canım

Hosbulduk tsk ederim canim :) Evet seninle hic konusmuslugum olmadi sanirim :) Son zamanda cok günlükler acildi gercekden ne yalan söleyim bende pek bakamiyom hepsine:)
Evet herkesin yolu ayni oldugu icin gercekden süper muhabbetler kuruluyor.. Bide kimseyle paylasamadiklarini (Kilo yönünden) Burda okadar rahatlikla paylasabiliyorsunki :)
En cok sevdigim yanida bu zaten:)
Belki disarda bi citi piti arkadasim anlamaz derdimi ki benim en yakin arkadasim anlamiyor halen beni mcdonaldslere götürmeye calisiyor:)) Ama burdakiler
insanin durumunu cok iyi anliyor ve cok güzel destek cikiyor :))
Artik sIk sIk bende bakarim buraya:) Insan tek basina bi günlük sürdürünce sallayabiliyor bazen ( Ki ben son zamanda ipin ucunu fena birakmis bi haldeyim ) Toplumca cikilirsa bu yola daha disziplinli oluyor insan sanirim.

Neyse cenem düstü benim yahuu :))

kalbimcim çok sağol canım kızım için söylediklerine
benim kızımda kimseye sevdirmez kendini senin ağlatmana gerek yok azcık kucağına alsan başlar hemen
çocukluk arkadaşım var geçen akşam iş çıkışı uğradı bana sürekli görüşüyoruz ama ona bile gitmiyor öptürmüyor kendini kollarını bağlamış hıh delmiyom işteee diyor :)))
çok fena akıllı bıdık bir görsen

Bir kez daha merhaba kızlar,

Yarın perşembe, öbür gün cuma ve bizim için yarı yıl tatili başladığından karneleri çocuklara verdikten sonra bana yol görünüyor.

Bir hafta kayınvalidemlerde, bir hafta annemlerde kalacağım. Oralarda internet yok tabi. Ancak haftada bir-iki kez girip yazabilirsem yazarım size.

Eşyalarımı toparladım yavaş yavaş.

Yeşil çayımı, beşi bir yerde çayımı, biberiyelerimi koydum valizime.

Selülit kremimi de aldım. Lahana yağımı almadım ama. Şimdi orada süremem ki.

Artık tatil dönüşünde devam ederim inşallah lahana yağıma.

Tartımı da götüreceğim yanımda :) Ben tartılmazsam alır başımı giderim. O yüzden en sağlamı kendi tartımla tartılmak.

İnşallah tatil dönüşünde size hayırlı zayıflama haberleri verebilirim.

Kendinize iyi bakın tamam mı.

Beni de unutmayın.

Allah'a emanet olun.

çatlaklardan konuşulmuş bendede var tahmin ettiğiniz üzre
karnımda var benim sadece popoda yok son ayda çatladım valla ama ben onları seviyorum yaaaa deli diyeceksiniz bana ama
valla seviyorum yani barışıkım onlarla :101::103:
bikinimide giyerim valla heçde gocunmam yeterki zayıf olayım :

görüşürüz kndine çok iyi bak kilo vermiş olarak geri dönmen temennisiyle hoşçakal

ay burası boş takımda boş herkescikler uyumuş heralde neyse bende kitap okuyup yatıyım iyigeceler

kııııız niye salak diyon sen kayuyaaaaay yatcaktım buna yazıcam içimde kalır kardelen çok seviyor kayuyu
evde herşey kayulu babannesine kayulu masa aldırdı cadı
şaka bi yana da salakmı bilmem ama baya eğitici öğretici izleyerek çok şey öğreniyor çocuklar diş fırçalama teşekküretmek güzel davranışlar anneye babaya yardım paylaşma gerçi bunların hepsini ben öğrettim kızımada
kel oğlanda izliyorda kayu aşkı başka :))))

bu sefer kaçtım hadi baaaay
kız beni çocuklar sever belki ben denesem gelir:)))
bu arada öğrendiklerini paylaşmayı ihmal etme
ben de doktorumu cok seviyorum sunucularını da tabii herkese farklı yansıyabilir ben kendi arkadaşımmıs gibi seviyorum ama izleyemiyorum maalesef

bu çatlaklara gelince... benm de var, ama zayıflayayım onlar nasılsa azalır kaybolmayacaklarına göre onlarla yaşamayı öğrenmek en iyisi benm de dikişlerim var mesela uzunca ama ben cok seviyorum millet deli misin kızım diyo ama ben seviyorum hayattayım ya gerisi boş....

yasmincim ben de gitcem 1 haftalığına inşallah zayıflamış olarak döneriz ya hiç gitmek istemiyorum 1 hafta sizden uzakta zor olcak bnm için(((((((((((

iyi yolculuklar, iyi tatiller yasmin abla :)

yaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...

neyse allah sağlık sıhhat versin de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…