kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış
Karamelek...
6 kk yaklaşık 2-3dl ekmek eder çok değil tatlım öğle yemeği yerine say akşam ekmek yemezsin olur biter... kekten de sadece tatmışsın abartma tatlım arada olur oyle şeyler...1 kg alman için 7500kalori alman lazım onlar olsa olsa en fazla 300-400kaloridir
bitter için de ben de karamı merak ediyordum ben de alayım bari haftada 1-2 defa kendime jest yaparım ztn %55 olanlar bana tatlı geliyor
bizim de limon bahçemiz var 500 tane falan ağaç var da portakal 5-6 tane... yencek kadar yani... ben sevmiyorum bahçede huzur bulmak yerine kalp krizi geçirebilme konumuna giriyorum börtü böcek, her taraf çamur ıyyyyyyyyy....
menünü de beğendim cok üzülcek bir tablo yok önümde...
beden olarak sana 38-40 falan olur herhalde
bu komşular tanıdıklar hep aynı bu sefer kesin kararlıyım ne kadar çok sevdiğim olursa olsun hayır diyeceğim direkt diyette misin derler evet dediğimde de dalga geçerler yarın devam et diye ama ben hayır yemiyeceğim dicem hatır koymaları da önemli değil ben ne zmn kıramaz yersem o zmn zayıf iradeli imajı veriyorum ve hep kullanılıyorum bundan sonra hayır diyeceğim o zmn daha cok adam yerine konuyor insan bunu gözlemledim
sporumu da yapıcam kim ne derse desin, alay edenler beni hedefime ulaştığımda görecekler, ben de onların surat ifadelerini görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum
bir beden yaklaşık 6kgya denk geliyor yani bnm aslında şimdiye 1 beden incelmem lazımdı ama hafif bolluk olmasına rağmen emin değilim bir mağazaya gidip bişeyler denemem lazım, evde çok kıyafetim yok bi zayıflayım ztn komple yeni şeyler alıcam kendime...
canım hep söyledim söylicemdekakao yağı da çatlaklar için iyiymiş, greyfurt yağı da...
kayısı yağı da...
okumuştum geçen gün ama aklımda kalan bunlar...
bu arada narenciye yani portakal, limon ve greyfurt yağlarından birini bile sürseniz en az on dk güneşe çıkılmamalıymış bilginize... olur da yazın kullanmak icap ederse aklınızda bulunsun...
selam
bugun biraz daha derli toplu bir menüyle karşınızdayım
çorbayı yapamadım annemler erken geldi ama yarın mutlaka yapasım var detoks çorbası gibi bişey hem sebze olduğundan bağışıklık için de iyi...
neyse menümü yazayım ben...
sabah - 11:15
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- salçalı yumurta
- 3 çay kaşığı tahin-pekmez
- 300ml çay
ara - 12:45
- 2 kk kadar pudingli pasta (3 yk puding+2-3 petibör falan tahminimce)
öğle - 15:45
- 1 küçük kase yogurt
- 2 anamur muzu - miniciklerdi
- 2 kuru incir (kendi kuruttuklarımız)
akşam - 16:15
- 4 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 1 yk bezelye yemeği
- 4 yk yogurt
- 3 yk yogurtlu havuç salatası
- 1 küçük dl tahıllı ekmek
- 1 parmak salatalık+1 parmak havuç turşusu
spor -henüz yapmadım ama en az 25dk o kesin yapınca yazarım
su - 1 lt falan oldu 1.5ltya tamamlarım
hepinize sevgiler fıstıklarım...
ya aslında para kazanamıyoruz biz de bu sene narenciye işinde para yok babamın masraflarını bile karşılamadı ama olsun napayım buna şükür en azından ağaçta kalıp da ziyan olmadı diye seviniyor en azından seneye ağaçları hazırlamaya çalışıyorcanım sağol yaaa rahatladım azcıkkakşam yemek yemedim zaten 1 portakalla geçiştirdim
kahve çok tok tutuyor inanın tavsiye ederim
bahçe olayı aynen banada öyle geliyor bekarken saçbaş yapılmış her hafta kuaförde tırnakları ojeli sonra giyinmiş kuşanmış işe giden ben para kazanan bakımlı ben bahçede çamur içinde debelenince kafayı yiyorum o işle çok para kazanan insan var hor görmüyorum ama ben bunu kendime yakıştıramıyorum ben çalışmalıydım bakımlı temiz bi şekilde işime gidip gelmeliydim ama yok elleri çatlamış ayakları çatlamış bi şekilde mevsimlik işçi gibi çalışıyorum bide üstüne para kazanmıyorum hani yevmiye hesabı çalışsam en az 30 tl alırım günlük ama biz çalışıyoruz parayı kayınpeder alıyo oda kızına veriyoo kışın ilk önce mandalina başlıyo arkasına portakal o bitiyo mart nisan gibi erik başlıyo tam o bitiyo eylül ekimgibi zeytin başlıyo offf offf amaaaann bu konudada çok dertliyim yani açmıyım ağzımı ahahah
bencede diyetdeyim şukadar verdim diyorum sonra oturup homili gırtlak yiyorm sonra sen nasıl diyetdesin die gözümün içine bakıyorlarama bundan sonraa demek istemiyorum öyle diyince mutlaka yarın yiyorum zaten bu hafta sonu büyük görümcem gelio 1 haftalığına öbür görümcenin çeyizleri hazırlancak bende sürekli yukarda olurum artık yemekler nasıl olur bilmem
şu 38 beden bana olursaaa göbek atarımmm olsa azcık dar gelse ona bile razıyım azıcık dar gelse ama ben 40 bedeni alsam onada razıyım ahahahah
zaten ay sonu gitcem kendime elbise iç çamaşırı (takım olanlardan) felan filan alcam offf inş sezon sonuna 58 kiloya ulaşırımda bu sezonu alt üst ederim ahahah
tatlım havuç salatası ama çiğden değil, azıcık ya biraz da suyla kavuruyorsun sarımsağı ben çiğ sevmiyorum içine atıyoruz pişerken yumuşayınca kokmuyor da... soğuduktan sonra yogurtluyorsun çiğden pek tadı olmaz ot gibi olurcanım hep söyledim söylicemdeben hamileliğim boyunca kakao yağı kullandım göbeciğime şuan göbeğimde hiç çatlağım yokkk
çok faydasını gördüm hem mis gibide kokuyordum
vayyy menü çok hoşşş pudingli pastanda azmış sorun olmaz tatlımmm
şu havuç salatasını bi sevemedim geçen havucu rendeledim sarımsaklı yoğurt yaptım karıştırdım ıyggg yiyemedim 2 3 çatal anca aldım döktüm yoğurdum araya gitti ona acıdım vallahi suyu 1buçk yap sporuda yaparsn süper
lahana yağını deniyorum ben cnm.
4 ya da 5 gün oldu, sabah ve akşam olmak üzere 2 kere sürüyorum göbüşe.
düzenli bi şekilde uygulucam bakalım 1 ay kadar.
yasmincim 1 ayda etkisini göstermeye başlıyo dedi.
ama cildi yumuşacık yapıyo bak şimdilik onu söyleyebilirim
cnm öyle dediğini düşünmedim de hani dikkat etmek lazım aktardan alışveriş yaparken de...ben pek aktarlardan bişey almadığım için hangisine güvenmem lazım bilmiyorum bizim burda da var bi aktar pazar yerinde güvenilir sanırım çünkü merkez biyerde... iyi olmasaydı herhalde barınamazdı... bazı şeyler için gitmeyi düşünüyorum da kuru meyve konusunda paketli ürünü tercih ederim, tabii mecbur kalırsam da aktarlardan bilgi almak gerekir,canım ben markette satılanlar kötü aktarlar iyi demek istemedim yanlış anlaşılmasın
bende zaten bimden gün doğdu kayısısı alırım hep ama bir keresinde anneme vermişler nerden geldi bilmiyorum
bimdekiyle alakası yoktu yani tadıda daha ekşimsiydi bu bilgiyide bugün tvde aktarlar derneği başkanı ayhan ercan söyledi canım
aktar konusuna gelince evet herşey açıkta oyüzden güvendiğiniz bildiğiniz aktarları tercih edin diyor ayhan ercan herkes aktar olamaz
benim oturduğum yerde senelerdir bir aktar var bişey alıcaksma oraya giderim genelde oyüzden güveniyorum
bence de...nemlendirici özelliğide varmış zaten kociş maaşı alsında bende aktarın yolunu tutçem hehehe liste yaptım alıcaklarımı
en iyisi ben sana aktar açayım sende kurtul bende diyo
nemlendirici özelliğide varmış zaten kociş maaşı alsında bende aktarın yolunu tutçem hehehe liste yaptım alıcaklarımı
en iyisi ben sana aktar açayım sende kurtul bende diyo
kızzzz varyaa seni dövmek lazım birsürü yedim deyince bende tatlıları pastaları götürdün sandım arada yediğin şeyler gayet normal vallahi sopalıksınnbenim tez zamanda ıslah olmam gerek. tabir-i caizse löpür löpür yedim bugün. bu regl neler açtı başıma yaaaa
sabah spordan önce: 3 yk nesfit+süt.
kahvaltı:
-3 dl çavdar ekmeği
-peynir
-5-6 zeytin
-1 yumurtadan omlet
-yeşil çay
-salça
-azcık pekmez
ara: yapmadım ama 2. arada maşallahım olduğundan yapmadığım iyi olduu
öğlen:
-köfteli patates(bizim evde yemekler 3 gün yeniyo pohahah)
-2 dlm ekmek
-az yoğurt
ara: bakın neler neler götürdüm şimdi
-1 muz
-1 greyfurt
-1 avuç kadar çikolatalı nesfit
-az şekerli türk kahvesi (hepsini üst üste götürmedim elbet ama bi şekilde girdiler boğazımdan içeri)
akşam:
-1 kepçe çorba
-mercimek yimeee
**su: 1.5-2 lt civarı.
**spor: sabah gittim ama her zamanki gibi yapamadım. çok ağrım vardı dayanamadım. terleyince de iyice ağrı oturdu karnıma.
**yeşil çay: 2 tane içildi, 2 tane daha içerim gece.
bu kadar
yaz yaz bitmedi..
kızın bana tamam mı? kendime gelmeliyimm...
cuma artıda görürsem kendimi çok fena olucam
kayınpeder bakkalın önünde satıyordu hersene bu sene bakkalıda kapatınca satamaz oldu ama 70 kasa 100 kasa toplanıp toplanıp hale gidiyoo ordada %50 aşağı satılıyo mesela burda portakal 75 krş hal 40krş a alıyo bizim ziyan olanda çokk eşim çalışıyo zaten o yetişemiyo kayınpederde hasta zaten gene bizz çabalıyoruz bakalım pzar günü gene amelelik yapcamya aslında para kazanamıyoruz biz de bu sene narenciye işinde para yok babamın masraflarını bile karşılamadı ama olsun napayım buna şükür en azından ağaçta kalıp da ziyan olmadı diye seviniyor en azından seneye ağaçları hazırlamaya çalışıyor
Allah çiftçilere kolaylık versin
senin kayınpeder de kızına vereceğine biraz sizi de görsün evladınız var en azından ona diye vermeli olmaz öyle şey... gerçi senin durumunu az çok biliyorum bahsetmiştin neyse Allah görüyor Allah adildir elbet hakkını bir gün alacaksın
diyet işine gelince... valla ben yemicem memlekete gittiğimde... 3 ayımı doldurduğumda 10kg hedefime ulaşamıcam ne de olsa bari almayayım 1 kg olsun vereyim...
bu arada dün tokken tartıldım bnm tartı sapıtmış...80e dayandı indim çıktım 77-78 ki ztn akşam 2-3kg fazla çıkmak normal... şaşırdım resmen yaaaa
canım ben markette satılanlar kötü aktarlar iyi demek istemedim yanlış anlaşılmasın
bende zaten bimden gün doğdu kayısısı alırım hep ama bir keresinde anneme vermişler nerden geldi bilmiyorum
bimdekiyle alakası yoktu yani tadıda daha ekşimsiydi bu bilgiyide bugün tvde aktarlar derneği başkanı ayhan ercan söyledi canım
aktar konusuna gelince evet herşey açıkta oyüzden güvendiğiniz bildiğiniz aktarları tercih edin diyor ayhan ercan herkes aktar olamaz
benim oturduğum yerde senelerdir bir aktar var bişey alıcaksma oraya giderim genelde oyüzden güveniyorum
kız maşallah bu ne böyle...benim tez zamanda ıslah olmam gerek. tabir-i caizse löpür löpür yedim bugün. bu regl neler açtı başıma yaaaa
sabah spordan önce: 3 yk nesfit+süt.
kahvaltı:
-3 dl çavdar ekmeği
-peynir
-5-6 zeytin
-1 yumurtadan omlet
-yeşil çay
-salça
-azcık pekmez
ara: yapmadım ama 2. arada maşallahım olduğundan yapmadığım iyi olduu
öğlen:
-köfteli patates(bizim evde yemekler 3 gün yeniyo pohahah)
-2 dlm ekmek
-az yoğurt
ara: bakın neler neler götürdüm şimdi
-1 muz
-1 greyfurt
-1 avuç kadar çikolatalı nesfit
-az şekerli türk kahvesi (hepsini üst üste götürmedim elbet ama bi şekilde girdiler boğazımdan içeri)
akşam:
-1 kepçe çorba
-mercimek yimeee
**su: 1.5-2 lt civarı.
**spor: sabah gittim ama her zamanki gibi yapamadım. çok ağrım vardı dayanamadım. terleyince de iyice ağrı oturdu karnıma.
**yeşil çay: 2 tane içildi, 2 tane daha içerim gece.
bu kadar
yaz yaz bitmedi..
kızın bana tamam mı? kendime gelmeliyimm...
cuma artıda görürsem kendimi çok fena olucam
Merhaba kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür Rabbime.
Ne çok özlemişiniz beni
Menümü yazayım kaç gündür sallıyorum diyeti falan.
Sabah:
2 katı yumurta
2 dl kadar ekmek
bildiğimiz kahvaltılıklar
2 bardak açık çay
Öğle:
2 dl börek
Kardeşim en iyi okuyanlar grubuna seçilmiş öğretmeni arayıp kutlama yapıcaz demiş öyle annemde börek açtı
O kadar da güzel yapıyorki anlatamam
Çalıştığı fırından ve benim üniv. de ki arkadaşımdan yakasını sıyıramıyor o derece mikemmel
Akşam
Anacaığımlan 1 er kupa çay içtik.
Yemeği henüz yemedim.
Boğazımda bir yanma hissi var sanırım hamur işinden oldu.
Az sonra ıspanak yiyeceğim
2 kaşık yoğurtla yerim yanına da kırmızı lahana ve havuçla yapılmış salata var ama ya yerim ya yemem.
Su çok içmedim yalan yok
Bu arada bana bir kaç hafta spor falan yasak bilginiz olsun sonra demeyin spor nirde diye
SevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmMerhaba kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür Rabbime.
Ne çok özlemişiniz beni
Menümü yazayım kaç gündür sallıyorum diyeti falan.
Sabah:
2 katı yumurta
2 dl kadar ekmek
bildiğimiz kahvaltılıklar
2 bardak açık çay
Öğle:
2 dl börek
Kardeşim en iyi okuyanlar grubuna seçilmiş öğretmeni arayıp kutlama yapıcaz demiş öyle annemde börek açtı
O kadar da güzel yapıyorki anlatamam
Çalıştığı fırından ve benim üniv. de ki arkadaşımdan yakasını sıyıramıyor o derece mikemmel
Akşam
Anacaığımlan 1 er kupa çay içtik.
Yemeği henüz yemedim.
Boğazımda bir yanma hissi var sanırım hamur işinden oldu.
Az sonra ıspanak yiyeceğim
2 kaşık yoğurtla yerim yanına da kırmızı lahana ve havuçla yapılmış salata var ama ya yerim ya yemem.
Su çok içmedim yalan yok
Bu arada bana bir kaç hafta spor falan yasak bilginiz olsun sonra demeyin spor nirde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?