Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış

lahana yağını deniyorum ben cnm.
4 ya da 5 gün oldu, sabah ve akşam olmak üzere 2 kere sürüyorum göbüşe.
düzenli bi şekilde uygulucam bakalım 1 ay kadar.
yasmincim 1 ayda etkisini göstermeye başlıyo dedi.
ama cildi yumuşacık yapıyo bak şimdilik onu söyleyebilirim

canım sağol yaaa rahatladım azcıkk akşam yemek yemedim zaten 1 portakalla geçiştirdim
kahve çok tok tutuyor inanın tavsiye ederim
bahçe olayı aynen banada öyle geliyor bekarken saçbaş yapılmış her hafta kuaförde tırnakları ojeli sonra giyinmiş kuşanmış işe giden ben para kazanan bakımlı ben bahçede çamur içinde debelenince kafayı yiyorum o işle çok para kazanan insan var hor görmüyorum ama ben bunu kendime yakıştıramıyorum ben çalışmalıydım bakımlı temiz bi şekilde işime gidip gelmeliydim ama yok elleri çatlamış ayakları çatlamış bi şekilde mevsimlik işçi gibi çalışıyorum bide üstüne para kazanmıyorum hani yevmiye hesabı çalışsam en az 30 tl alırım günlük ama biz çalışıyoruz parayı kayınpeder alıyo oda kızına veriyoo kışın ilk önce mandalina başlıyo arkasına portakal o bitiyo mart nisan gibi erik başlıyo tam o bitiyo eylül ekimgibi zeytin başlıyo offf offf amaaaann bu konudada çok dertliyim yani açmıyım ağzımı ahahah
bencede diyetdeyim şukadar verdim diyorum sonra oturup homili gırtlak yiyorm sonra sen nasıl diyetdesin die gözümün içine bakıyorlar ama bundan sonraa demek istemiyorum öyle diyince mutlaka yarın yiyorum zaten bu hafta sonu büyük görümcem gelio 1 haftalığına öbür görümcenin çeyizleri hazırlancak bende sürekli yukarda olurum artık yemekler nasıl olur bilmem
şu 38 beden bana olursaaa göbek atarımmm olsa azcık dar gelse ona bile razıyım azıcık dar gelse ama ben 40 bedeni alsam onada razıyım ahahahah
zaten ay sonu gitcem kendime elbise iç çamaşırı (takım olanlardan) felan filan alcam offf inş sezon sonuna 58 kiloya ulaşırımda bu sezonu alt üst ederim ahahah

canım hep söyledim söylicemde ben hamileliğim boyunca kakao yağı kullandım göbeciğime şuan göbeğimde hiç çatlağım yokkk
çok faydasını gördüm hem mis gibide kokuyordum

vayyy menü çok hoşşş pudingli pastanda azmış sorun olmaz tatlımmm
şu havuç salatasını bi sevemedim geçen havucu rendeledim sarımsaklı yoğurt yaptım karıştırdım ıyggg yiyemedim 2 3 çatal anca aldım döktüm yoğurdum araya gitti ona acıdım vallahi suyu 1buçk yap sporuda yaparsn süper

benim tez zamanda ıslah olmam gerek. tabir-i caizse löpür löpür yedim bugün. bu regl neler açtı başıma yaaaa

sabah spordan önce: 3 yk nesfit+süt.

kahvaltı:
-3 dl çavdar ekmeği
-peynir
-5-6 zeytin
-1 yumurtadan omlet
-yeşil çay
-salça
-azcık pekmez

ara: yapmadım ama 2. arada maşallahım olduğundan yapmadığım iyi olduu

öğlen:
-köfteli patates(bizim evde yemekler 3 gün yeniyo pohahah)
-2 dlm ekmek
-az yoğurt

ara: bakın neler neler götürdüm şimdi
-1 muz
-1 greyfurt
-1 avuç kadar çikolatalı nesfit
-az şekerli türk kahvesi (hepsini üst üste götürmedim elbet ama bi şekilde girdiler boğazımdan içeri)

akşam:
-1 kepçe çorba
-mercimek yimeee

**su: 1.5-2 lt civarı.
**spor: sabah gittim ama her zamanki gibi yapamadım. çok ağrım vardı dayanamadım. terleyince de iyice ağrı oturdu karnıma.
**yeşil çay: 2 tane içildi, 2 tane daha içerim gece.

bu kadar

yaz yaz bitmedi..
kızın bana tamam mı? kendime gelmeliyimm...
cuma artıda görürsem kendimi çok fena olucam

ya aslında para kazanamıyoruz biz de bu sene narenciye işinde para yok babamın masraflarını bile karşılamadı ama olsun napayım buna şükür en azından ağaçta kalıp da ziyan olmadı diye seviniyor en azından seneye ağaçları hazırlamaya çalışıyor
Allah çiftçilere kolaylık versin
senin kayınpeder de kızına vereceğine biraz sizi de görsün evladınız var en azından ona diye vermeli olmaz öyle şey... gerçi senin durumunu az çok biliyorum bahsetmiştin neyse Allah görüyor Allah adildir elbet hakkını bir gün alacaksın
diyet işine gelince... valla ben yemicem memlekete gittiğimde... 3 ayımı doldurduğumda 10kg hedefime ulaşamıcam ne de olsa bari almayayım 1 kg olsun vereyim...
bu arada dün tokken tartıldım bnm tartı sapıtmış... 80e dayandı indim çıktım 77-78 ki ztn akşam 2-3kg fazla çıkmak normal... şaşırdım resmen yaaaa

canım ben markette satılanlar kötü aktarlar iyi demek istemedim yanlış anlaşılmasın
bende zaten bimden gün doğdu kayısısı alırım hep ama bir keresinde anneme vermişler nerden geldi bilmiyorum
bimdekiyle alakası yoktu yani tadıda daha ekşimsiydi bu bilgiyide bugün tvde aktarlar derneği başkanı ayhan ercan söyledi canım
aktar konusuna gelince evet herşey açıkta oyüzden güvendiğiniz bildiğiniz aktarları tercih edin diyor ayhan ercan herkes aktar olamaz
benim oturduğum yerde senelerdir bir aktar var bişey alıcaksma oraya giderim genelde oyüzden güveniyorum

tatlım havuç salatası ama çiğden değil, azıcık ya biraz da suyla kavuruyorsun sarımsağı ben çiğ sevmiyorum içine atıyoruz pişerken yumuşayınca kokmuyor da... soğuduktan sonra yogurtluyorsun çiğden pek tadı olmaz ot gibi olur
çatlaklara gelince bnm var ztn ilk kilo almaya başladığımda çatladı her tarafım ama zayıfladıkça sanırım sıkılaşır azalır yok olmasa da azalır diye düşünüyorum

nemlendirici özelliğide varmış zaten kociş maaşı alsında bende aktarın yolunu tutçem hehehe liste yaptım alıcaklarımı
en iyisi ben sana aktar açayım sende kurtul bende diyo

cnm öyle dediğini düşünmedim de hani dikkat etmek lazım aktardan alışveriş yaparken de...ben pek aktarlardan bişey almadığım için hangisine güvenmem lazım bilmiyorum bizim burda da var bi aktar pazar yerinde güvenilir sanırım çünkü merkez biyerde... iyi olmasaydı herhalde barınamazdı... bazı şeyler için gitmeyi düşünüyorum da kuru meyve konusunda paketli ürünü tercih ederim, tabii mecbur kalırsam da aktarlardan bilgi almak gerekir,
mesela çayı aktarda bitki çayları bile paketlenip üzeri etiketlenmesi lazım son kullanma tarihleri yazılmış olmalı...
bilginize...

Merhaba kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür Rabbime.
Ne çok özlemişiniz beni
Menümü yazayım kaç gündür sallıyorum diyeti falan.

Sabah:
2 katı yumurta
2 dl kadar ekmek
bildiğimiz kahvaltılıklar
2 bardak açık çay

Öğle:
2 dl börek
Kardeşim en iyi okuyanlar grubuna seçilmiş öğretmeni arayıp kutlama yapıcaz demiş öyle annemde börek açtı
O kadar da güzel yapıyorki anlatamam
Çalıştığı fırından ve benim üniv. de ki arkadaşımdan yakasını sıyıramıyor o derece mikemmel

Akşam
Anacaığımlan 1 er kupa çay içtik.

Yemeği henüz yemedim.
Boğazımda bir yanma hissi var sanırım hamur işinden oldu.
Az sonra ıspanak yiyeceğim
2 kaşık yoğurtla yerim yanına da kırmızı lahana ve havuçla yapılmış salata var ama ya yerim ya yemem.

Su çok içmedim yalan yok
Bu arada bana bir kaç hafta spor falan yasak bilginiz olsun sonra demeyin spor nirde diye

nemlendirici özelliğide varmış zaten kociş maaşı alsında bende aktarın yolunu tutçem hehehe liste yaptım alıcaklarımı
bence de...
ya da sen en iyisi aktarla anlaş de ki abi sen bana toptan fiyatına ver ya da bi güzellik yap ben her hafta gelcem diye...

geçen gün watsons'ta portakal yağı gördüm ben de. 5 TL idi. ama ne işe yaradığını bilmediğim için almadım. sonra eve gelince okudum o da çatlaklara falan iyi geliyomuş.
benim göbüş de çatlaklar var:18::18: sanırsın doğum yapmışım. öyle fena yani.
portakal yağı da alıp sürmeyi düşünüyorum.
o çatlaklar kapanmıycak biliyorum ama belki azalır:26::26:

kızzzz varyaa seni dövmek lazım birsürü yedim deyince bende tatlıları pastaları götürdün sandım arada yediğin şeyler gayet normal vallahi sopalıksınn
ben menünü beğendim sporuda yapamamış olabilirsin sonuçda reglden dolayı üzme kendini beni sinir etme git benim menüye bakk biraz rahatlarsın ahahahah

kayınpeder bakkalın önünde satıyordu hersene bu sene bakkalıda kapatınca satamaz oldu ama 70 kasa 100 kasa toplanıp toplanıp hale gidiyoo ordada %50 aşağı satılıyo mesela burda portakal 75 krş hal 40krş a alıyo bizim ziyan olanda çokk eşim çalışıyo zaten o yetişemiyo kayınpederde hasta zaten gene bizz çabalıyoruz bakalım pzar günü gene amelelik yapcam( 5 kuruş görmeden aslında kayınpederim bizi görürdüdeee görümce evlenecek yaaa eline geçeni ona veriyooo oda maşşallahh markadan aşağıya inmiyooo halende begenmiyo. efeyi çok seviyorlar hemde deligi ama onada yok bu sene
bende bugün komşudan gelince tartıldım 66 küsür çıktım reglimde bitti gibi yarın paklanırım cumagünüde gerçekle yüzleşirim neyazıkki bu hafta benim için çok kötü geçti

canım bana gelen kayısılarda sapsarı değil siyahımsııı tadıda şeker gibi değil ekşimtrak

kız maşallah bu ne böyle... merak etme artı cıkmazsın
2. ara fazlaymış gerçekten
şu nesfiti avuçlamaktan vazgeç bak sana formülünü de vereyim
sade nesfit al
öğlen de 2 dl ekmek fazla neden dersen köfte-patates yemişsin patatesin yanında ekmeği azaltmanı tavsiye ederim
bizim evde de eskiden 3 günde biterdi şimdi 2. gün bitiyor 3 yetişkin erkek olunca...

randomlıf cığım sen bizden habersiz doğummu yaptın yoksaaDD
canım zayıfladıkça azalacaktır emin olll aslında çatlamadan çaresini bulmak gerekir ama çatladıkdan sonra sanırım çöüzmü yok
ama birazda ırsi bişeee benim anamdada yok 88 kilo ablamdada yok

spor nirde kızz

canım menün güzel 2 dilim börekden bişicik olmaz zaten kaçgündür bişe yemiyordunn
nasıl oldun. doktor nededi
bu yememe işi senin işine yaradımı bakalım

Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kuzum hoşgeldin
menün güzelmiş tatlım afiyet olsun
dr.a gittin mi???

msj tekrarı kızlar kusura bakmayın internetin yüzünden oldu (

Son düzenleme:
karameleğim ve lilyim ortak cvp yazıyorum

ya normal demeyin, oha ne çok yemişsin falan deyin de kendime geleyim :26::26:
baksanıza ekmekler, nesfitler... ki ben sabah dışında ekmek yemezdim hiç:44::44:

lilycim benim nesfiti çerez gibi yeme huyum yok aslında. ama dün kudurukluğumdan gittim çikolatalı nesfit aldım, öyle de lezzetli ki valla mest oldum.
ben de normalde sade ya da kırmızı meyvelisini tercih ediyorum zaten.
şimdi şey yapmayı düşünüyorum: onu öyle alıp yememek için sade nesfit alıp onları birbirine karıştırcam. en azından araya kaynamış olsun çikolatalı olanlar diye düşündüm.
ya da anneme vericem saklasın, regl zamanları tatlı krizi gelince yerim:44::44:

sporu da adam gibi yapamadım vallah. salon da belediyenin salonu.. adam gibi ısıtıcı yok :26::26: donuyoruz açıkçası.
terleyince sırtıma yapışıyo... regl de olunca bugun iyicene üşütmek istemedim. ağrım da vardı...

çatlak konusunda da... valla karameleeem görsen kız doğurdun mu sen dersin
kilo aldıkça oluştular hep önceden küçük küçüktüler. ama son yıllarda iyice kilo alınca resmen yırtılmış yani derim. dayanamamış o işkenceye...
kakao yağı demişsin.. onu da alayım dicem de o biraz pahalı yaa:18::18:
hemen iş bulmam lazım şu malzemelerin ücretini karşılasam yetecek yaa

Benim sonum belli kızlar öyle de böyle de o masaya yatacam kaçışım yok.
Şuan yara açık zaten.
Dün akşam daha bi sıkayım temizlensin diye duşa girdim.
Sıcak suyu tuttum kendini saldı Allahım o nasıl birşeydi küvet kan gölü oldu
Bayılıyordum zor çıktım
Bugünde fena kaşınıyor yırtasım geliyor ama bu iyileşiyor demektir.
Valla hani kolunda oranda buranda çıksa şu illet neyse de ora da olunca inanılmaz acılar veriyor
Psikolojisi bozuluyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…