valla bnm de gidesim yok da işlerim varyaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...
neyse allah sağlık sıhhat versin de...
bnm de mide ufaktan kazınmaya başladı su içiyorum yatcam ben de...çooook acıktım uyumam lazım :26::26:
kızlar herdefasında dert yanmakdan bıktım buranın müslüm babası benimherzmanki sorunlarım işte kendi kendime en ufak bişeyi büyütüp kendimi üzüyorum öyle yaniiii
bu arada pembişş sende o yağlardan varsa malum sen kullanmıyon görmüyok yani kullandığını bize kargola bir zahmet
şu detoks olayına bende varım bende vücudumu şaşırtmak istiyorum ama nasılll pirinç lapasından bende korkuyorum azcık bilgi verin bakalımmkolay yenilebilir bişe olsun yoksa ben yapamam
kısaca böle yaniii bide unutmıyım 5 mil leslienin 1.mili 2.mili 3.mili ve 5.milini yaptım yani 4 mil yaniiii 50 dk yaptım sıkılaşma hareketide yapmadım şimdi 50 tane mekik çekip duşa gidiyorum misleniyim biraz
kııııız niye salak diyon sen kayuyaaaaay yatcaktım buna yazıcam içimde kalır kardelen çok seviyor kayuyu
evde herşey kayulu babannesine kayulu masa aldırdı cadı
şaka bi yana da salakmı bilmem ama baya eğitici öğretici izleyerek çok şey öğreniyor çocuklar diş fırçalama teşekküretmek güzel davranışlar anneye babaya yardım paylaşma gerçi bunların hepsini ben öğrettim kızımada
kel oğlanda izliyorda kayu aşkı başka :))))
canım yemekle alakası yok benim 40 kilo ablamda bile çatlak var ki hayatı boyunca 50 kilo bile olmadı benim popomda cok var göbeimde falan yok ama hala çatlamaya devam ediyorum.Çok psikolojimi bozdu bu çatlaklar bikinin üstüne hep pareo giymek zorunda kaldım arkadaşlarım denize giderken ben hep utandım gitmedim(gerçi erkek arkadaşlarımın yanında zaten denize girmeye utanrm) kadınlar klubünde bi formül okumuştum bikaç ilacı sürüosun falan orayı kazıyomussun altından yeni deri çıkıomus ama feci yanıomuş valla doğru olucanı bilsem okadar cok kazırımki oralarıya okadar kansere bile çare buluolar bi çatlağa çare yok bilim adamlarının suratına tükürüyim:)
doğrudur canım ama benimkiler kilo almaktan oldu ya.
çünkü ben son 10 senede 30 kilo aldım düşünsene. derim resmen yırtıldı. kırmızı kırmızı yollar var resmen göbeğimin üzerinde..
ayy off neyse moralim bzldu şimdi. istediğim kiloya ineyim de onlar da kusur olsun nabiimm
Selam Kizlar:) Bende diyodum bunlar nerelere kayboldular hepiniz buraya toplanmissiniz :) Arada görüyodum burayi 1-2 kere baktimda hic okumaya vaktim olmadi:) Kalbimellerinde yi dinliyip bi göz atayim dedim:)
En dogrusunu yapmissiniz bu sekil tek tek birbirinizi takip etmek zorunda kalmazsiniz herkez göz önünde olur:)
Yinede biz diyet günlükcüleri ihmal etmeyin kizlar ya herkesin herzaman baskasindan ögrencekleri vardir :)
Herkese bol bol hafiflemeler :) Öpüldünüz kizlar
kalbimcim çok sağol canım kızım için söylediklerine
benim kızımda kimseye sevdirmez kendini senin ağlatmana gerek yok azcık kucağına alsan başlar hemen
çocukluk arkadaşım var geçen akşam iş çıkışı uğradı bana sürekli görüşüyoruz ama ona bile gitmiyor öptürmüyor kendini kollarını bağlamış hıh delmiyom işteee diyor :)))
çok fena akıllı bıdık bir görsen
Bir kez daha merhaba kızlar,
Yarın perşembe, öbür gün cuma ve bizim için yarı yıl tatili başladığından karneleri çocuklara verdikten sonra bana yol görünüyor.
Bir hafta kayınvalidemlerde, bir hafta annemlerde kalacağım. Oralarda internet yok tabi. Ancak haftada bir-iki kez girip yazabilirsem yazarım size.
Eşyalarımı toparladım yavaş yavaş.
Yeşil çayımı, beşi bir yerde çayımı, biberiyelerimi koydum valizime.
Selülit kremimi de aldım. Lahana yağımı almadım ama. Şimdi orada süremem ki.
Artık tatil dönüşünde devam ederim inşallah lahana yağıma.
Tartımı da götüreceğim yanımda :) Ben tartılmazsam alır başımı giderim. O yüzden en sağlamı kendi tartımla tartılmak.
İnşallah tatil dönüşünde size hayırlı zayıflama haberleri verebilirim.
Kendinize iyi bakın tamam mı.
Beni de unutmayın.
Allah'a emanet olun.
kizlar bu sabah tartida 84i gördüm
bugün cok cok cok dikkat etmem lazimki malum yarin tartilma günümüz
oooo süper süper
merak etme 84 gördüysen yarın da 84 çıkarsın cnm.
ben de 2 gündür tartılmıyorum. gözlerim yaşarıyo
regl olduğum için fazla çıkıcak zaten sinir olmiyim dedim ama yarın bildirim günü :26::26:
yaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...
neyse allah sağlık sıhhat versin de...
Sabah tartılıym bi dedim 63 çıktım yuhhhhhhhh sonra indim bidaha çıktım 61 ee yine yuhh ama karnım hamile gibiydi dünkü yediklerm bile karnmdydı hala ama insnda iki kilo fazlamı cıkarr sinir oldm neyse işyerine geldim ve lapa diyetime başladım 2 kere kçük tuvalete cıktm ama tam cıktım sanki hamileydimde cocugumu düşürdüm birdn sanki karnım indi bakalım yarın kaç cıkcm merk ediorm egerki işe yarıosa haftada bigün yprm bu diyti haftaya fln regli olcm 1hafta öncsnden su toplar mı vucut?
insallah canimmm.
sende simdi duraklamadasin dimi, merak etme yarin tartilma günü eger vermediysen kilo almadigina sükür et.
bi kac gün sonra gecer zaten merak etme sanki daha hizli kilo veriyormusum gibi geliyor bana, cunku bende yaklasik 10 gündür tartida hic tik yoktu..
Sabah tartılıym bi dedim 63 çıktım yuhhhhhhhh sonra indim bidaha çıktım 61 ee yine yuhh ama karnım hamile gibiydi dünkü yediklerm bile karnmdydı hala ama insnda iki kilo fazlamı cıkarr sinir oldm neyse işyerine geldim ve lapa diyetime başladım 2 kere kçük tuvalete cıktm ama tam cıktım sanki hamileydimde cocugumu düşürdüm birdn sanki karnım indi bakalım yarın kaç cıkcm merk ediorm egerki işe yarıosa haftada bigün yprm bu diyti haftaya fln regli olcm 1hafta öncsnden su toplar mı vucut?
benim su köprücük kemiklerim cok ortaya cikti kizlar
cok igrenc bisey hic sevmiyorum
ben de hissetmeye başladım artık kemiklerimi
vücudumda kemik varmış, tanıştığıma memnun oldum diycem onlara
gecmis olsun tatlin anneannen beyin kanamasi gecirmis bilmiyordumama allaha sükür iyilesmis artik
o yüzden bu kadar cok misafir geliyor simdi anladim, o da normal tabi.
bizim insanlarimizin cogu öyle iste dengesizler, hic yeni iyilesmis kadina öyle seyler anlatilirmi yaaa.
bende öyle seyler nefret ederim yani.
senin sorunun cevabini anca lilycim bilir
acikcasi ben bilmiyorum vücut su toplarmi acaba bende merak ettim simdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?