Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...

neyse allah sağlık sıhhat versin de...
valla bnm de gidesim yok da işlerim var
burası küçük, en azından şehre gidiyorum kitap falan alcam, almak istediğim bikaç kitap var babamın aldığı kitapçı var uygun oluyor fiyatları bi de D&R'dan pilatesle ilgili kitap var onu alcam inşallah
bi de rapor çıkartmam lazım malum lazım bana devamlı
burda en yakın hastane 2 dklık mesafede ama tam teşekküllüden almam lazımmış o yuzden yani...
hiç aslında gşdesim yok hasta olmadım hava değişikliği bni hasta ediyor bi de malum grip salgını var bnm bünyem aşırı zayıf ilaçlardan dolayı... korkuyorum aslında ya hayırlısı...

Canım koparttın beni resmen ne demek buranın müslüm babası benim heheheheh çok komiğime gitti.Nolmuş ki herkesin derdi var paylaştıkça rahatlarsın kendi adıma söyliyim ben güzin ablalığı çok severim arkadaşımın derdi benimde derdim olmicaksa zaten öyle arkadaşlık olmaz olsun dimi ama :) Herşeyini paylaşabilirsin tatlım bak liliyde bu yönde yorum yapmış diğer arkadaşlarda bence bu yönde düşünüyolardır:) psikoloğa boşuna para verme biz varız şimdi çocukluğuna inelim anlat bakalım yawrum ehehheheh
Buarada eşinin bu konuda ki tavrı ne merak ettim(yani babasının sizi çalıştırıp para vermemesiyle alakalı)

Canım pirinç lapasına gelince niye korkuyosun onu anlamadım.Evet tadı güzel değil ama müthiş tok tutuyo.Kısaca anlatıyım sana.Günde toplam 4 çay bardağı pirinç yiyebiliyosun(en fazla,tavsiyem 2 çay bardağı pirinç yap yeter ben 3 yaptım çok fazla oldu).Her öğün başına 1 çay bardağı(en fazla) .Pirinci suda haşlıcaksın tuzsuz ve yağsız sonra onu bi kaba al pulbiber nane karabiber falan döküp yiyebilirsin yada yanına domates salatalık yeşilliklerle karıştırıp yiyebilirsin.Meyvede yiyebilirsin.Süt ve süt ürünleri yasak ama bazıları yoğurtla yemişler yinede kilo vermişler.Daha dogrusu vucuttan su atmışlar diyebilirim.Normalde iki günlük bişey ama 1gün yapsanız yeter diolar çünkü suyun çoğunu birinci günde atıyosun.Ben bugün başladım daha sabah pirincimi yedim ve acaip küçük tuvalete cıkıorm.

Tipi salak gelio bide herşeyin üstünde kayyunun resmi var fenalık gelio kayyudan:) ama eğer ki bu konuları işliosa gerçekten eğitici ve yararlıymış bizim evde izlenmiyo malum evin en küçüğü 24 yaşında:) ama hala içimde bi çocuk var:)

off benimde var catlaklarim, random gibi sürekli yedim yedim yedim yazik vücutum dayanamadi catladi iste
benimde sadece göbisimde var baska biyerde yok allaha sükür, zayifladikca belki az kaybolur diye düsünüyorum
insallah öyle olur

aynen aynennn, ayni kaderi paylasiyoruz

selam canim benimmm, gel arada sirada tmm mi, ben seni zaten ihmal etmiyorum merak etme

rica ederim canim
yerim ben onuuuuuu, hih delmiyom iste

hayirli yolculuklar yasmincimm. görüsmek üzere

kizlar bu sabah tartida 84i gördüm
bugün cok cok cok dikkat etmem lazimki malum yarin tartilma günümüz

oooo süper süper
merak etme 84 gördüysen yarın da 84 çıkarsın cnm.
ben de 2 gündür tartılmıyorum. gözlerim yaşarıyo
regl olduğum için fazla çıkıcak zaten sinir olmiyim dedim ama yarın bildirim günü :26::26:

oh maşallah hepiniz burdasınız..biz bize yeteriz diyosunuz tabi topiklere hiç uğramıyosunuz öyle olsun bakalım

hahaha cizgi film muhabbetinizde koptum. benim kücük kardesim 5 yasinda o da bayilir caillou'a. bende pembisim gibi sinir oluyorum ona.
ayni yasli dede gibi kafasinda birtane sac teli bile yok, ne bicim cocuk bu?? yaslaninca halini görmek istemem vallah
pepe'yide sever benim cadi kardesim ama pepenin sesine gicik oluyorum.
egitici programlar gercekten cok güzel bisey, caillou'nun saci olsa daha iyi olurdu ama
artik izin vermiyorum bunlari izlemesine cunku ikiside türkce, caillou türkce versiyonunu izliyor pepe zaten türkce.
onlari izleye izleye almancayi ögrenemez diye izin vermiyorum. annemde kiziyor birak cocugu diye
artik unuttu ama bunlari simdi walt disney filmerine bayiliyor. kendisini prenses zanediyor

insallah canimmm.
sende simdi duraklamadasin dimi, merak etme yarin tartilma günü eger vermediysen kilo almadigina sükür et.
bi kac gün sonra gecer zaten merak etme sanki daha hizli kilo veriyormusum gibi geliyor bana, cunku bende yaklasik 10 gündür tartida hic tik yoktu..

slm bacılar :) ben aranıza yeni katıldım, benide alın aranıza.
bnde kilo problemım var. ama çalışırum hiç bişi yapamıyorum malesef ya hızlı şekilde kilo vermem lazım şu bıomineral mi ne bi bant varmış kullanan var mı? alsam mı ki diyorum.
görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

BeyazBulut= Tatlım kim bilebilirdi ki o kaçamaklı kızın birgün böyle listeler çıkartabileceğini ilk zamanlarını hatırlıyorum sanırım yüzüm kalmadı artık topic açmaya falan öyle bişeyler diyosun başaramadığından bahsediyodun.Valla azmine hayranım bişeye odaklanıyosun ve başka şeylere takılmıyosun bu çok güzel bişey tebrik ederim menünde çok başarılı

karamelek01= Senin canın dayakmı istiyo kız valla hiç arkadaş kıyağı geçemicem çok yemişsin hadi biberli çörekleri yedin sonra niye bitter yedin barim onları yemeyip dengeleseydin.Batıı balık yangider msali yapmışsın.Bundan sonra acımasız yorumlar yapcam korkun benden yemek yerken aklınıza gelcem kabusunuz olcam.Ayrıca düğün var kızzz en zayıf en narin en güzel sen olmalısın o gün herkes ay gelin sen misin gelinden bile güzel olmuşsun demeli duydunmu beniiiiiii bugün normal yee çabuk=)

lily86= Lilycim herşeyden az az yemişsin bu doğru bi davranış ama sencede çok şeker patlaması deilmi bu pasta,incir,muz,bezelye,havuç bunların hepsinde şeker var diye biliyorum.Zaten o iki muz iki incirli aran çok olmuş diye düşünüyorum.Şu pasta bbitsede sende rahatlasan.Sen yedikçe benim bile canım istiyo bide sen pastayla aynı evde yaşıosun kendini tutmak zor olsa gerek.Bugün acımasız yorumlar yapıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen...

randomlife= Okadar abartılcak bişey yok ekmeği diyetisyenler zaten 5dilime kadar hatta fazlasını bile veriolar dn biarkadaşımla konuştm ona 8dilim vermiş ama o hem erkek hemde 90 kilo falan sen gnde maksimmum üç yiyosan bundn snra yine öyle yaparsın ama korma birgünden kilo almassn canım ama artık şu aralarda cozutmayı bitir ben seni iradenle tanıyorum gözümdeki imajını sarsma =)

Kalbim=Canım ayrıca bizim evede otel gibi demişsin ananem byn kanaması geçrdi atlattı cok şkr insanlar onu görmeye gelio ama ben bıktm artk misafrdn nefret eden bihale geldim.Kimseyi istemiyorum.Bide dün biri geldi gerizekalı hasta ziyaretine gelmiş oturmuş ananemn başında üç saat kızını çekiştirmiş uyuz oluyrm o kadında kızına zaten annemi sürekli arıyolar bi anası bi kızı cok anlayışsızlar annem yemek yapıorum dio hala lafa tutuo aptallar :)
Ayrıca Türkiyemin şalgamları çok güzel kesin Almanyanınkiler kötüdür eheheheh menünüde beğendim sporunada hayranım zaten

yaaa herkes bi yerlere gidiyor ama olmaz kiiii
ben bi yere gitmiycem valla.
öğrenci olsaydım evime gelme telaşım olurdu şimdi...

neyse allah sağlık sıhhat versin de...

Bende evdeyim biyere gittiğim yok korkma 2 sap yazışırız:)

Son düzenleme:
Sabah tartılıym bi dedim 63 çıktım yuhhhhhhhh sonra indim bidaha çıktım 61 ee yine yuhh ama karnım hamile gibiydi dünkü yediklerm bile karnmdydı hala ama insnda iki kilo fazlamı cıkarr sinir oldm neyse işyerine geldim ve lapa diyetime başladım 2 kere kçük tuvalete cıktm ama tam cıktım sanki hamileydimde cocugumu düşürdüm birdn sanki karnım indi bakalım yarın kaç cıkcm merk ediorm egerki işe yarıosa haftada bigün yprm bu diyti haftaya fln regli olcm 1hafta öncsnden su toplar mı vucut?

Son düzenleme:

gecmis olsun tatlin anneannen beyin kanamasi gecirmis bilmiyordum ama allaha sükür iyilesmis artik
o yüzden bu kadar cok misafir geliyor simdi anladim, o da normal tabi.
bizim insanlarimizin cogu öyle iste dengesizler, hic yeni iyilesmis kadina öyle seyler anlatilirmi yaaa.
bende öyle seyler nefret ederim yani.

senin sorunun cevabini anca lilycim bilir
acikcasi ben bilmiyorum vücut su toplarmi acaba bende merak ettim simdi:26:

1 haftayı bilmem de bende bi 3-4 gün önceden başlıyo şişkinlik ya. inene kadar da baya zaman geçiyo. ne zaman doğru kilomu anlıycamı şaşırdım ben de açıkçası :26:
keşke hiç tartılmadan durabilsem.
tartıldıkça moralim bozuluyo.

bu arada kalbim evet bende duraklama söz konusu. ama verdim sanırım. çünkü annem ölçtü belimi falan, incelme vardı. bakalım yarın görücez nolmuş...

Son düzenleme:

değişik insanlar zaten onların öyle yapıcanı biliodum onlar gelmeden önceananeme dedim bak sen bunları bilmezsin insanın kafasını şişirirler sen hastalanmş gibi yap öksür tıksır odaya kaç dedm olurmu öyle şey dedi sonra eve bi gittim ananem odada :) kaçmış kadından kadın yanına gtmş 3 saat dert anlatmış bide aynı gn eve köyden misafirimz gelcekti annem onlar yüzünden yemek bile yapamamış oturdukça oturmuşlar ananem üzülmş misafr gelio yemek yapamadık bunlar yüzünden diye hemen girdim mutfağa döktürdüm:)

Ayrıca bu sabah posta kutusunda bulduğum kagıdın üzerimde Şimdi zayıflama zamnı yazıodu snr oldm ozon tedavisiyle zayıflama fln yazıodu inadımamı yapıolar anlamıorum kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…