Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

meleğimmm hoşgeldin geçmiş olsun tekrardan:107: iyi olmana sevindimmm:87:

bu seferlik ameliyattan kurtuldun di mi?
inşallah bi daha olmaz tatlım

meleğimmm hoşgeldin geçmiş olsun tekrardan:107: iyi olmana sevindimmm:87:

bu seferlik ameliyattan kurtuldun di mi?
inşallah bi daha olmaz tatlım

hayır kız sonum belli diyorum
yara kapanırsa belki sınavdan sonraya ertelebilirim ama kapanmazsa hiç uzatmıcam daha da fazla.
çünkü her kaybettiğim bir gün doku zedelenmesi o kadar fazla oluyor.

bence de...
ya da sen en iyisi aktarla anlaş de ki abi sen bana toptan fiyatına ver ya da bi güzellik yap ben her hafta gelcem diye...
heheheh iyi fikir valla
hayır kız sonum belli diyorum
yara kapanırsa belki sınavdan sonraya ertelebilirim ama kapanmazsa hiç uzatmıcam daha da fazla.
çünkü her kaybettiğim bir gün doku zedelenmesi o kadar fazla oluyor.

bencede fazla beklemeden git canım doktora

heheheh iyi fikir valla

bencede fazla beklemeden git canım doktora
kız ben normalde doktorum ve tntde gürkan kubilayı izliyordum dönüşümlü olarak şimdi starda melek başladı onu da beğendim ama hç tam olarak izleme fırsatım olmadı sen gülbeni izliyorsun arada öğrendiklerini paylaşmaya devam et bugun birazcık izledim psikiyatrist vardı ama evde fırsat vermiyorlar ki izleyim adam gibi...

Aç karnına 1 kupa sıcak sudan sonra

Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost

Ara : 1 tane kayısılı activia,beşibiryerde çayı

Öğle : Brokoli çorbası,mevsim salata,susamlı tavuk ve patates(bunlar yağda kavrulmuştu sanırsam),4tanede sarma

Ara : 3 kuru incir, bikaçtane leblebi

Akşam : 2 yk piyaz, bol yeşilsalata, domates çorbası lor peynir attım kaşar yerine, biraz şalgam turşusu,2yk bulgur pilavı,2tane kurabiye az şekerliydi

Su: 2 litre
Yeşilçay : 1 kupa, birkupada beşibiryerde çayı

:26: menüde bişey göremedim bence başarılı, kurabiye de az şekerliymiş...afiyet olsun
hani spor?
diyene bak ben de henüz yapmadım da bişey yazmamışsın merak ettim:44:

bende onu diyorum birbirimize kızmıyoruz ki kızsak belki yemicez
kakao yağını çatlak olmadan sürmek gerek canım senin olmuş artık bilmiyorum oldukdan sonra ne yarıyoo fikrim yok tatlımmm vallahi ben küçük şişede alıyordum 5 tlydi hiçde pahalı değildi ama bu 2buçuk sene önceki fiyatıydı tatlım

canım bence uzatmadan direk amaliyatını ol altı üstü 1 hafta yatarsın sonra düzelirsin ne sıkıntısını çekiyorsun kaç haftadır
fazla kankaybından bişe olcak die üzülüyorum vallahi bence aksatma git doktora kurtul

canım menü güzel akşamda herşeyden 2yk 2 yk yemişsin olsun okadarcıkkk ama durmadan durmadan bukadar çok yeme ahahahahahah
çok fazla olmamış hiç bişe tam kararında tatlım su süper çaylarda süper

ilk olarak kalbimmmm o bikini çok seksiii çok begendim eger giyebilirsen al giy ama ben onu asla giyemem erkeklerin gözü sende olur kız onun boyun askısı felanda yok vallahi mazallah suda düşer müşer sonra cicikler foraa olmasın

son olarakda güldüğüme bakmayın canm çok sıkkın ve kalkıyorum spora başlıyorum 5 mil leslie ile başlıyım bakalım kaça kadar yapacağımmm

ben bi psikologa gidip destek alsam çok iyi olcak (

Son düzenleme:

yavrum hayırdır psikolog falan... ciddi bi durum yok inşallah

aaaaa kuzey güney baslamis bile bende hala burdayimmmmm
yorumu yazar yazmaz kactim ben ona göre

Lilycimmm dünkü menü bence gayet basarili, sadece o nefis pudingli pasta cok olmus ama bosver kiz deger pudingli pastadan bahsediyoruz hahaha.
bugünki menüne bayildim tatlimmmm dünden bin kat daha iyi devam et böylee

yasmincimm masallah senin ev ve pembisimin evi otel gibi, sürekli birileri girip cikiyor
ayol ne kadar cok misafiriniz var, ama güzel bisey bence, hele kalabalikta yemek yemek cok lezzetli oluyor ama diyetde oldugmuz icin yasak ne yazik ki.
menüyü begendim tatlim afiyet olsun, hem kiloda vermissin tebrik ederim.
misafire pudingi begendim afiyet olsun.

beyaz bulutumm menü sorunsuz canim afiyet olsun.
hem yogurt yemissin hem sebze yemegi bide sporunu yapmissin..süpersin devam et böyle
bu arada senin kizin cok tatli masallah, facede resimlerini gördüm :)
alip isiracaksin, ben cocuklari aglatmaya bayilirim, kendi kardesimi arada bir aglatiyorum

sadiyemmm kiz menüyü begendim, sorunlu degil bence afiyet olsun.
öglen sadece börekleri yemissin aksamda bisey yememissin, iyi dengelenmis bide, sporunuda yaptinmi ohh erisin yaglarr :)
tatlim bence sana 40 beden olur, ama unutma marilyn monroe'nin bedeni 42mis

ahahahaha aradaki farka bakin yaa süper..

kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış

acaba almanyada lahana ve kakao yagi nerden bulabilirim:26: hemen arastirmam lazim..
kakao yagini kullansam iyi olur cunku benimde göbisimde catlaklar var

randommm hay allah iyiligni versin, bende simdi zanettim ki kekler, pastalar, börekler yemissin. kiz bu ne menü gayet basarili.
sadece ögle hem patates hem ekmek yemissin, keske ekmegi yemeseydin ama bugün benim bogazimda durmadi pis bogaz istee
menüyü begendim ama sadece gözüme o carpti gerisi süper

sevgimm canim hosgeldin aramiza.
azda olsa iyilesmissin tatlim cok cok cok gecmis olsun
menüde basarili, 2 dilim börekten bisey olmaz zaten son günlerde az yedin hastalik yüzünden. hakettin yani takma kafaya
sporun nerde bakalimm? ahahahahah

pembisim basarili bi menüü
aman sakin evde abartma heee misafir varmis cunku, unutma börek cörek, kek. pasta bizim düsmanimiz
ögg salgam tursuyu nasil yedin

tatlım güzel sadiyem canın neye sıkıldı

bugünün menüsü dünkü gibi ayni ahahaha yaziyorum yinede

Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim kk beyaz peynir (bakinnnnnn beyaz peyniri azalttim iyiceee)
domates, salatalik
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay

ara: 1 kase yogurtlu cilekli müsli (4-5 yemek kasigi ve yarim bardak süt)
1 parca sütlü cikolata

ögle ve aksam yemegi artik yedigim 10-11 sarmayi sayiyorum
bugün pis bogazligim üstümdeydi hic doymak bilmedim, frenledim kendimi en sonunda.
allahtan su sarma bitti artik rahatladim iyice.
sarmalari hepsini birden yemedim, mutfaga girip cikarken yedim yada tv izlerken tabaga az koydum öyle yedim
öyle derken baktim 10-11 olmus (tam olarak bilmiyorum ya 10 ya 11)
bide 2 kasik yogurt yedim yaninda.

saat 5 gibi 1 tane portakal yedim ve günü öyle kapattim.

su: 1,5 - 2 litre, yatana kadar daha iciyorum zaten
spor: 20dk yürüyüs ve 45dk bikini fatburner workout
yesil cay: 1 kupa

o bikiniye asik oldum ben iyice. istiyorum vallahiii istiyorum
evet cok seksi gercekten, bir kez olsunda tadini cikartirim dimi. erkekler baksinlar bosver onlari takanda kim
ahaha aynisini annemde dedi bugün: askilari yok ya düserse ne yapacaksin
sonra aman ne yaparsan yap diyo haha

kiz neyin var pskologuuu? anlat canim anlat acilirsinnn, dök icini iyice kiyamam sana kuzummm

Son düzenleme:
1beden kalmış 1 beden yaaa 38 olayım o yeter bana şimdi 64.9 kilom kaç kilo vermem gerek 38 olmama
bu arada elbise alırken 42 diyimde rezil olmıyım bari

caanım ben 65ken düşünüyorumda 40 beden falan giyiyodum sanırım şimdi 59 kiloyum ve 38 kalıp küçükse 40 giyiyorum bide alıcaın kıyafete baglı kumaşlarda bedenler büyür kotta 38 giiyersen kumasta 40 olur ama sen spor yapıosun sıkılılaşmış olucaın için 38 olabilir sen 40 iste olmadı ay bu bana büyük geldi dersin:)

keloğlan bile yağlı bazlama yiyor biz yiyemiyoruz(((((

Yorumlarınıza koptum resmen harikasınızzz ahahahahahahahahaahahah buarada o kayyuda çok salak yaa kurban olsun keloğlana:)
hem bizim keloğlanın anasıda tarlada çalışıo en güzel spor anadolu kadını gibisi varmı:::::::)
Üstünde kırmızı biber var dediğini ben biliyorum galiba ben biara bi hap kullanıodm zayflamak için onun yanında o şişeyide vermişlerdi.Biber yağından bahsediyosun sanırsam sürünce yağları yakıomuş falan demişlerdi ama ben hiç kullanmadım korktum kullanmaya boş boş duruyo dolapta.Ayrıca bahsettiğiniz yağların hepsinden bende var portakal yağı,kayısı yağı,kakao yağı,badem yağı ve daha aklıma gelmeyenler benim annem kayısı yağını yüzüne sürüyodu cilde iyi gelio parlatıyo falan kakaoyu ben vucuduma falan sürrüorum arada çatlakları önlüo ama oluşmuş çatlağın çaresi yok lanet olsun ki bendede var çok şey araştırdım ama çaresiyok

Ya kızlar yazılanları okuyamadım hürremi izlemekten yarın yorum yaparım size bi lilişim spor nerde demiş onu gördüm yapmıorum cnm spor üşeniyorum sadece btn gn popo hareketi falan yaptım işyernde otururken hep bacaklarımı salladım maksat hareket ama ben bunları spordan saymıorum

söylemeyi unuttum bide liliycim detoks falan yapalım demişsin ben yarın pirinç lapası yapıcam istersen katıl bana beraber yapalım hem dikkat edince o kilolarıda almıomussun ben denicem yapabilirsem ikinci günüde yapıcam cumartesi günü biyerde kahvaltı rezervasyonu yaptırdım ballı kaymaktan ızgara sucuga kadr herseyden var bende yerim=) bari iki gn hafifliyim.Bi tanıdığımda diyetisyene başlamış ve daha öncedende gitmişti o diyetisyene ve baya zayıflamıştı 25 liraymış 3 haftada bir gidiliyomuş bakalım bana neler dicek tabi randevu koparmam lazım:)

ayyy hiç yırtınmiyim bari çatlaklar için...
yerken düşüncektim onu.

ayyy hiç yırtınmiyim bari çatlaklar için...
yerken düşüncektim onu.

canım yemekle alakası yok benim 40 kilo ablamda bile çatlak var ki hayatı boyunca 50 kilo bile olmadı benim popomda cok var göbeimde falan yok ama hala çatlamaya devam ediyorum.Çok psikolojimi bozdu bu çatlaklar bikinin üstüne hep pareo giymek zorunda kaldım arkadaşlarım denize giderken ben hep utandım gitmedim(gerçi erkek arkadaşlarımın yanında zaten denize girmeye utanrm) kadınlar klubünde bi formül okumuştum bikaç ilacı sürüosun falan orayı kazıyomussun altından yeni deri çıkıomus ama feci yanıomuş valla doğru olucanı bilsem okadar cok kazırımki oraları ya okadar kansere bile çare buluolar bi çatlağa çare yok bilim adamlarının suratına tükürüyim:)

ben detoks yapalım demedim de senin pirinç lapasını görünce ben de detoks çorbası yapıcam dedim
tüm gün onu yemicem ama yediklerimi azaltıp ona yuklencem
ben pirinç lapası yiyemem şekeri yükseltebilir malum kortizon kullanıyorum yaa...
ama senle ikimiz şaşırtalım şu vücutları bakalım nolcak???:44:

naptığımız önemli deil bebeeem sonuç önemli hatice deil netice yaniii:) bende lapa hayatta yiyememde pulbiberli ve yoğurtlu naneli falan yerim diye düşünüyorum bide çok tok tutuyomuş denicem bakalım sende çorbayı dene bakalım faydlı olcakmı

Son düzenleme:

doğrudur canım ama benimkiler kilo almaktan oldu ya.
çünkü ben son 10 senede 30 kilo aldım düşünsene. derim resmen yırtıldı. kırmızı kırmızı yollar var resmen göbeğimin üzerinde..

ayy off neyse moralim bzldu şimdi. istediğim kiloya ineyim de onlar da kusur olsun nabiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…