Benim sonum belli kızlar öyle de böyle de o masaya yatacam kaçışım yok.
Şuan yara açık zaten.
Dün akşam daha bi sıkayım temizlensin diye duşa girdim.
Sıcak suyu tuttum kendini saldı Allahım o nasıl birşeydi küvet kan gölü oldu
Bayılıyordum zor çıktım
Bugünde fena kaşınıyor yırtasım geliyor ama bu iyileşiyor demektir.
Valla hani kolunda oranda buranda çıksa şu illet neyse de ora da olunca inanılmaz acılar veriyor
Psikolojisi bozuluyor insanın.
meleğimmm hoşgeldin geçmiş olsun tekrardan:107: iyi olmana sevindimmm:87:
bu seferlik ameliyattan kurtuldun di mi?
inşallah bi daha olmaz tatlım
heheheh iyi fikir vallabence de...
ya da sen en iyisi aktarla anlaş de ki abi sen bana toptan fiyatına ver ya da bi güzellik yap ben her hafta gelcem diye...
hayır kız sonum belli diyorum
yara kapanırsa belki sınavdan sonraya ertelebilirim ama kapanmazsa hiç uzatmıcam daha da fazla.
çünkü her kaybettiğim bir gün doku zedelenmesi o kadar fazla oluyor.
kız ben normalde doktorum ve tntde gürkan kubilayı izliyordum dönüşümlü olarak şimdi starda melek başladı onu da beğendim ama hç tam olarak izleme fırsatım olmadı sen gülbeni izliyorsun arada öğrendiklerini paylaşmaya devam et bugun birazcık izledim psikiyatrist vardı ama evde fırsat vermiyorlar ki izleyim adam gibi...heheheh iyi fikir valla
bencede fazla beklemeden git canım doktora
menüde bişey göremedim bence başarılı, kurabiye de az şekerliymiş...afiyet olsunAç karnına 1 kupa sıcak sudan sonra
Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara : 1 tane kayısılı activia,beşibiryerde çayı
Öğle : Brokoli çorbası,mevsim salata,susamlı tavuk ve patates(bunlar yağda kavrulmuştu sanırsam),4tanede sarma
Ara : 3 kuru incir, bikaçtane leblebi
Akşam : 2 yk piyaz, bol yeşilsalata, domates çorbası lor peynir attım kaşar yerine, biraz şalgam turşusu,2yk bulgur pilavı,2tane kurabiye az şekerliydi
Su: 2 litre
Yeşilçay : 1 kupa, birkupada beşibiryerde çayı
bende onu diyorum birbirimize kızmıyoruz ki kızsak belki yemicezkarameleğim ve lilyim ortak cvp yazıyorum
ya normal demeyin, oha ne çok yemişsin falan deyin de kendime geleyim :26::26:
baksanıza ekmekler, nesfitler... ki ben sabah dışında ekmek yemezdim hiç:44::44:
lilycim benim nesfiti çerez gibi yeme huyum yok aslında. ama dün kudurukluğumdan gittim çikolatalı nesfit aldım, öyle de lezzetli ki valla mest oldum.
ben de normalde sade ya da kırmızı meyvelisini tercih ediyorum zaten.
şimdi şey yapmayı düşünüyorum: onu öyle alıp yememek için sade nesfit alıp onları birbirine karıştırcam. en azından araya kaynamış olsun çikolatalı olanlar diye düşündüm.
ya da anneme vericem saklasın, regl zamanları tatlı krizi gelince yerim:44::44:
sporu da adam gibi yapamadım vallah. salon da belediyenin salonu.. adam gibi ısıtıcı yok :26::26: donuyoruz açıkçası.
terleyince sırtıma yapışıyo... regl de olunca bugun iyicene üşütmek istemedim. ağrım da vardı...
çatlak konusunda da... valla karameleeem görsen kız doğurdun mu sen dersin
kilo aldıkça oluştular hepönceden küçük küçüktüler. ama son yıllarda iyice kilo alınca resmen yırtılmış yani derim. dayanamamış o işkenceye...
kakao yağı demişsin.. onu da alayım dicem de o biraz pahalı yaa:18::18:
hemen iş bulmam lazım şu malzemelerin ücretini karşılasam yetecek yaa
canım bence uzatmadan direk amaliyatını ol altı üstü 1 hafta yatarsın sonra düzelirsin ne sıkıntısını çekiyorsun kaç haftadırBenim sonum belli kızlar öyle de böyle de o masaya yatacam kaçışım yok.
Şuan yara açık zaten.
Dün akşam daha bi sıkayım temizlensin diye duşa girdim.
Sıcak suyu tuttum kendini saldı Allahım o nasıl birşeydi küvet kan gölü oldu
Bayılıyordum zor çıktım
Bugünde fena kaşınıyor yırtasım geliyor ama bu iyileşiyor demektir.
Valla hani kolunda oranda buranda çıksa şu illet neyse de ora da olunca inanılmaz acılar veriyor
Psikolojisi bozuluyor insanın.
Aç karnına 1 kupa sıcak sudan sonra
Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ara : 1 tane kayısılı activia,beşibiryerde çayı
Öğle : Brokoli çorbası,mevsim salata,susamlı tavuk ve patates(bunlar yağda kavrulmuştu sanırsam),4tanede sarma
Ara : 3 kuru incir, bikaçtane leblebi
Akşam : 2 yk piyaz, bol yeşilsalata, domates çorbası lor peynir attım kaşar yerine, biraz şalgam turşusu,2yk bulgur pilavı,2tane kurabiye az şekerliydi
Su: 2 litre
Yeşilçay : 1 kupa, birkupada beşibiryerde çayı
ilk olarak kalbimmmm o bikini çok seksiiiçok begendim eger giyebilirsen al giy ama ben onu asla giyemem erkeklerin gözü sende olur kız onun boyun askısı felanda yok vallahi mazallah suda düşer müşer sonra cicikler foraa olmasın
son olarakda güldüğüme bakmayın canm çok sıkkın ve kalkıyorum spora başlıyorum 5 mil leslie ile başlıyım bakalım kaça kadar yapacağımmm
ben bi psikologa gidip destek alsam çok iyi olcak(
benim kızda kayu izliyor :))
bizimkiler yağlı bazlama yediriyor çizgifilmde bile
avrupalılarda borkoli havuç yediriyorayol kayunun anası babası bile spor yapıyor koşu bantları var
anası plates yapıyor kayunun ailesi fit zayıf keloğlanın anneciğide tombik hehehehehehehehehe
kızlar şu lahana yağı ne muhteşemmiş ya denemedim ama gerçekten faydalarınd abölgesel incelme yağları parçalama filan yazıyor
portakal yağıda cildi sıkılaştırırmış
ilk olarak kalbimmmm o bikini çok seksiiiçok begendim eger giyebilirsen al giy ama ben onu asla giyemem erkeklerin gözü sende olur kız onun boyun askısı felanda yok vallahi mazallah suda düşer müşer sonra cicikler foraa olmasın
son olarakda güldüğüme bakmayın canm çok sıkkın ve kalkıyorum spora başlıyorum 5 mil leslie ile başlıyım bakalım kaça kadar yapacağımmm
1beden kalmış 1 beden yaaa 38 olayım o yeter bana şimdi 64.9 kilom kaç kilo vermem gerek 38 olmama
bu arada elbise alırken 42 diyimde rezil olmıyım bari
keloğlan bile yağlı bazlama yiyor biz yiyemiyoruz(((((
benim kızda kayu izliyor :))
bizimkiler yağlı bazlama yediriyor çizgifilmde bile
avrupalılarda borkoli havuç yediriyorayol kayunun anası babası bile spor yapıyor koşu bantları var
anası plates yapıyor kayunun ailesi fit zayıf keloğlanın anneciğide tombik hehehehehehehehehe
bak o konuda haklısın lauranın anneside fit kadın çello çalıyosid in anneside bi havalıı hep babaları yapıyor yemeğii heleki şakadaki kedi deki çocukların anneleri sürekli pilates yapıyo ahahah bizim keloğlanla pepenin annesinde felan bispor felan göremedikk keloğlann anneside aynı bizim gibitombikk
ben aktara sordumkendinde yokmuş lahana yağı ama başka bişeler önerdi 1 tane küçük paketde gösterdi üstünde kırmızı biberresmi vardı bilmediğim şeyi almak istemedim
caanım ben 65ken düşünüyorumda 40 beden falan giyiyodum sanırım şimdi 59 kiloyum ve 38 kalıp küçükse 40 giyiyorum bide alıcaın kıyafete baglı kumaşlarda bedenler büyür kotta 38 giiyersen kumasta 40 olur ama sen spor yapıosun sıkılılaşmış olucaın için 38 olabilir sen 40 iste olmadı ay bu bana büyük geldi dersin:)
Yorumlarınıza koptum resmen harikasınızzz ahahahahahahahahaahahah buarada o kayyuda çok salak yaa kurban olsun keloğlana:)
hem bizim keloğlanın anasıda tarlada çalışıo en güzel spor anadolu kadını gibisi varmı:::::::)
Üstünde kırmızı biber var dediğini ben biliyorum galiba ben biara bi hap kullanıodm zayflamak için onun yanında o şişeyide vermişlerdi.Biber yağından bahsediyosun sanırsam sürünce yağları yakıomuş falan demişlerdi ama ben hiç kullanmadım korktum kullanmaya boş boş duruyo dolapta.Ayrıca bahsettiğiniz yağların hepsinden bende var portakal yağı,kayısı yağı,kakao yağı,badem yağı ve daha aklıma gelmeyenlerbenim annem kayısı yağını yüzüne sürüyodu cilde iyi gelio parlatıyo falan kakaoyu ben vucuduma falan sürrüorum arada çatlakları önlüo ama oluşmuş çatlağın çaresi yok lanet olsun ki bendede var çok şey araştırdım ama çaresiyok
Ya kızlar yazılanları okuyamadım hürremi izlemekten yarın yorum yaparım size bi lilişim spor nerde demiş onu gördüm yapmıorum cnm spor üşeniyorum sadece btn gn popo hareketi falan yaptım işyernde otururken hep bacaklarımı salladım maksat hareket ama ben bunları spordan saymıorum
ayyy hiç yırtınmiyim bari çatlaklar için...
yerken düşüncektim onu.
ben detoks yapalım demedim de senin pirinç lapasını görünce ben de detoks çorbası yapıcam dedimsöylemeyi unuttum bide liliycim detoks falan yapalım demişsin ben yarın pirinç lapası yapıcam istersen katıl bana beraber yapalım hem dikkat edince o kilolarıda almıomussun ben denicem yapabilirsem ikinci günüde yapıcam cumartesi günü biyerde kahvaltı rezervasyonu yaptırdım ballı kaymaktan ızgara sucuga kadr herseyden var bende yerim=) bari iki gn hafifliyim.Bi tanıdığımda diyetisyene başlamış ve daha öncedende gitmişti o diyetisyene ve baya zayıflamıştı 25 liraymış 3 haftada bir gidiliyomuş bakalım bana neler dicek tabi randevu koparmam lazım:)
ben detoks yapalım demedim de senin pirinç lapasını görünce ben de detoks çorbası yapıcam dedim
tüm gün onu yemicem ama yediklerimi azaltıp ona yuklencem
ben pirinç lapası yiyemem şekeri yükseltebilir malum kortizon kullanıyorum yaa...
ama senle ikimiz şaşırtalım şu vücutları bakalım nolcak???:44:
canım yemekle alakası yok benim 40 kilo ablamda bile çatlak var ki hayatı boyunca 50 kilo bile olmadı benim popomda cok var göbeimde falan yok ama hala çatlamaya devam ediyorum.Çok psikolojimi bozdu bu çatlaklar bikinin üstüne hep pareo giymek zorunda kaldım arkadaşlarım denize giderken ben hep utandım gitmedim(gerçi erkek arkadaşlarımın yanında zaten denize girmeye utanrm) kadınlar klubünde bi formül okumuştum bikaç ilacı sürüosun falan orayı kazıyomussun altından yeni deri çıkıomus ama feci yanıomuş valla doğru olucanı bilsem okadar cok kazırımki oralarıya okadar kansere bile çare buluolar bi çatlağa çare yok bilim adamlarının suratına tükürüyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?