Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar anca bakabiliyorum pembişim sağol canım aslında doğru beslenmeyi öğreniyorum daha yavaş yavaş olucak
ben artık kilo verip almak istemiyorum hayatımı sağlıklı sürdürmek istiyorum kilocuklar gitsin sağlık dinçlik gelsin inşallah :::))

gülbeni isledim öyle bir konuğu vardıki o an orda olup kadına sarılmak istedim okadar diyeyim size
cemalnur sargut tasavvuf yazarı
yok böyle bişey arkadaşlar kadın öyle içten öyle samimi anlatıki allah ve iman sevgisini o anlattı ben ağladım...
başınıza gelen herşeyi allahtan bir hediye olarak görürseniz hayat ne kadar güzel olur diyor
en sıkıntılı olduğumuz en acı çektiğimiz zamanlar bile allahtan bize bir hediye allaha en yakın olduğumuz zamanlarmış
allaha yakın olun onla bağınızı koparmayın başkalarının kusurlarını görmeyin kendizinifazla önemsemeyin bakın hayatınız ne kadar güzel ve anlamlı olucak diyor
anlatılmaz dinlemeniz lazım

selamın hello fıstıklar

bugün okadar mutluyum ki mutluluğumu benim herif bile bozamaz

sebebini kesin merak ediyorsunuzdurr

ozaman söyliyim kızacaksınız ama sabah tartıldım veeee 64.3 geldim ben 66 gelirim diye düşünürken bi baktım 64.3 çok mutluyum bugünde çok dikkat etmeye çalışıyorum ki yarın 64 olayım diyee

Ayyy biraz önce çok pis rezil oldum.Patronum geldi ve masamn arkasına geçip sana yeni bir iş tanımı vercem dedi sayfayı aşşağa indirdim hemen ama başka sayfa açabilmek için tekrar kaldırmak zorunda kaldı ve benim sekmelerde zayıflama günülüğü gazeteler falan bişeyler vardı daha gerisi aklıma gelmio allahtan facebook falan yoktu bide sık kullanılanlara bişey kaydetcem dedi sık kullanılanları bi açtı hep yemek siteleriyle dolu yok ev yemekleri yok ege yemekleri rezil oldum

yaaa ama herkes tartılmış bugün
bi ben tartılmadım eksik kaldım bak şimdiiiii
tartılmadım ama ben de çok mutluyum. pazardan geliyorum. annemin 2 tane arkadaşıyla karşılaştık. inanamadılar halime
hangi diyetisyene gidiyosun diye sordular. çooook mutlu oldumm.
ayrıca bugun eski halime de döndüm..
kaçamaksız devam ediyorum.
pembecim kendine gel sana böyle alışmamıştık deyince dank etti valla.. dedim eski halime dönmeliyim hemen

Canım baktım hiçbişeye kızmıyoruz diye isyan ediyosunuz kızıyımde gönülleri olsun dedm belki tırsarlarda yemezler ehehehe ama yemeyin valla kızlar bu komşuların demesi ne ki herkes bize hayran hayran bakıcak ne giysekyakışcak bikere düşünsenize şişkoyken hep oramızı buramızı fazlalıklarımızı örtmeye çalışmaktan zevkimizce giyinemedik artık o devirleri kapayıp lale devrini başlatıcaz.Artık devir bizim devrimiz şimdi biraz sıkalım sonra sefasını sürcez.Bugün resmen açlıktan ölüyorum.Pirincide yemek istemiyorm.Arada bi iki kaşk yiyip miğdemi tıkayıp bırakıorum ama birgün gelcek bu güne gülücem işteee

Afferin bebeeeem süpersin gram gram azalan 38 bedene yaklaşan güzel arkadaşım benim az daha azim ve sonrasında sadece form tutmaca cok keyfli olur düşünsene ay 53,5 kilo olup yarım kilo almışım bari iki gn bişey yemiyimde eriyim derdne düşeriz:)

iyi oldu iyii.
ben gerektiği yerde kızma işini destekliyorum açıkçası
tabii ki kırıcı olmıycaz ama ben mesela senin sözünden etkilendim bugün.
önceden nasıl olduğumu hatırlatmış oldun bana..

işe yarar cümleler kurduysam ne mutlu bana ozaman yaa buarada bgn kimse yok nerdesiniz gızlarrr

Sabah normal kahvaltımı ettim
Öğlen balık yedim
çay içtim
akşama ne yerim bilmiyorum
bu ara da 2 kare bitter çaklıt

ayyy bencede çok rezil olmuşsun ben eşim bile görsün istemiyorum girdiğim sitelere felan eheheheheh
senin patron demiştir manken gibi kız halen niye zayıflamaya çalışıyor

evet yaaa bugün eşimin akrabaları uğradı oo sen bayağı zayıflamışsın önceki gibi değilsin dediler çok mutlu oldum
görümcem bile diyoo çok fark varr bayağı inceldin diyooonlar öyle deyincede görümcem evet evet verdi bayağı verdi hemde diyoo beni savunuyo sağolsun eheheh

kız ben 53.5 olmak istemiyorum şuan hedefim 58 60 a düşeyim hedefimi 55 e çekeceğim kilo cetvelimide ona göre değiştirceğim ama artık kilo vermem başladı yarın kaç kilo olcam merak ediyorum kabızlıkda var zaten ne yapsam 2 3 gündür doğru dürüst çıkamıyorum wc ye bugün artık deli gbi spor yaparım

yarın tartılma günü ya herkes deli gibi spor yapıyo bence eksik çıkabilmek için eheheh

kız ben yeme peşin deydim spor peşinde değildim vallahi ama akşama bende yasmincim gibi psikopata bağlıcam

yaa o dünkü yediğim biberli çöreklerden sonra nasıl öyle kilo vermişim merak ettim ama reglm bitti yaa ondanda bayağı düşük çıktım onları yemeseydim belkide 64 çıkardım ahahah

merhaba kızlar kimse yok kendi kendime konuşacağıma menümü yazayım bariii
sabah tartıldığımda 64.3 geldim keyfim gıcır dıııııı kiiiii yediğim piskevitleri saymazsak ahahah
sabah
yarım yumurta
2 dilim tahıllıekmek
2 yk çökelek kavurma(dünden kalmıştı)
5 yeşil zeytin
domates
1 çk kaymaklı bal

1 portakal
2 biskrem

3 yk nohut yemeği
1 küçük kase tarhana
roka salatası

2 biskrem daha(eşimin akrabaları gelmişti haersiz çayın yanına bisküvi koymuş görümcem bende 2 tane yedim dayanamadım)

akşamı daha yemedim ama 1 kepçe tarhana içmeyi düşünüyorum ondan sonrada sade türkkahvesi ve 2 dilim bitter düşünüyorm kahvebeni çok tok tuuyor aslında yarın tartıda 64 gözükeyim die tarhanayı içmicektimde şimdi dersiniz yemek yemedinmi salata ye bari felan diyee ama hava soğuk salata soğuk insanın midesini ağrııtyor bende tarhana içeceğim
spor akşam 5 mil leslie düşünüyorm
suda 2 ye yaklaştım 3 olur yatana kadar
1 bardak biberiye 1 bardak yeşil çay içtim 1 tane daha içeirm

ben reglim ama yaaa.
yarın fazla çıkarsam çok sinir olucam..
az çıkarsam yalnız bayram ilan edicem keh keh

karameleğim hayırlı olsun yeni kilon :d
menünde güzel olsun 2 biskremden birşey olmaz.
bende kahve içsem bugün güzel olur.
yanlız ben sütsüz içemiyorum birşey olur mu :?

selam fıstıklarım
demin eksik kalan yerleri okudum
aslında sabah kahvaltıdan sonra gelecektim ama işte annem babam kardeşim herkes evde...
inanın bnm yerimde olsanız değil kilo vermek 100kgya kadar çıkardınız valla o durumdayım
çorba işi yattı biraz kpss sorularına bakayım dedim midem kazınmaya başladı saate baktım 14:00 olmuş evde yiyecek bişey de yoktu yarım kase yer fıstıgı yedim bi de annem sağolsun sabah light süt almış dün kardeşimi göndermiştim o yarım yağlı almıştı annem de gidip almış bugun 1 bardak ondan içtim tabii saat 15:00i buldu...
akşam da havuç yogurtlamasıyla çorba yiyeceğim başka yemek yok
tartııdan değil ama bu kararı ben daha önce almıştım malum çorba yapasım vardı...

Karamelek,
pembemin dediği gibi ben de güzin ablaya bağladım ne zamandır bilgisayar başından online psikologluk yapıyorum anlat kuzum ben de varım derdinle dertlenmeye hem biz arkadaşız birimiz üzülse hepimiz üzülürüz ayrımız gayrımız mı var ne zamandır burda yazısıyoruz

Pembem...
eleştirilerin ağır olmuş tatlım
dediğin yiyeceklerde şeker elbette var ama biz bezelyeyi sade yapmayz karışık yaparız bir de ztn ölçüyle yediğimden sorun olacağını düşünmedim ekmek yeseydim belki...
incir ve muza gelince... aradığım şekerli tat yoktu açıkçası hem incirleri de kendimiz kuruttuk hazır değildi ve küçüklerdi
pasta konusunda haklısın ona lafım yok ama bir de o gun ben öğlen yememiştim yogurt+muz+incir bnm öğünüm oldu

bu şişliğe gelince... adet döneminden 1 hafta öncesine dayanabilen belirtiler normaldir buna Premenstrual Sendrom (PMS) dniyor
şişlik, karın ağrısı, sinirlilik hali, aşırı duygusallık vs şeklinde nüksedebiliyor zatn su tutması da genelde bu dönemde olurmuş ben de pek olmaz sadece en fazla 1 gün önce kasıklarım ağrır şişlik adet döneminin ilk günleri olur tabii her bünyede farklı şekilde belirti verir, bu adetten 1 hafta öncesine kadar oluyorsa normaldir, adetin ilk birkaç gününde geçer en geç
bu dönemde bol sıvı alıp az tuzlu ve az şekerli beslenmek gerekir ki hem vücut fazla su tutmasın hem de yağ depolamasın gereksiz yere çünkü hormonal olarak daha zayıf bir döneme girer vücut ve fazla hareket edemez ağrılardan dolayı...
bilmem yeterli oldu mu??? aklıma gelen bunlar... aslında epey olmuştu bununla ilgili şeyler okuyalı unutmamış olmama şaşırdım

Beyazbulut...
hayat bir sınav bir imtihan mahali
biz bu dünyada niçin varız, ne yapıyoruz ve nereye gidiyoruz?
nasıl yaşamamız gerekir? bu gibi soruları sorup kim olduğumuzu, ne oldugumuzu bilirsek dertler birer sinek ısırığı gibidir
elbette hepimizin dibe vurduğu zamanlar olabilir, gel gitler yaşayabiliriz
önemli olan düştükten sonra ayağa kalkabilmek, kendini salmamak, Allahtan ümidi kesmemek... ve var olduklarının farkına varıp bunlarla mutlu yaşamanın yollarını bulabilmek... sahip olduğun nimetlerin kıymetini bilebilmek...
Rabbim idrak ettirsin, paylaşımın için teşekkürler

kızlar yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki... ben öğrendiğim beslenmeyi iyice saptırdım ama inanın isteyerek yapmıyorum kendime bir söz verdim bakalım inşallah memlekete gittiğimde herşeye hayır diyeceğim hatta hasta olmaktan o kadar korkuyorum ki, çünkü grip salgını var ve ben grip aşımı olmama rağmen vücudum herşeye açık o yuzden kimseyle tokalaşmama kararı aldım milletin ne dediği öenmli değil ayıp olmaz oyle düşünen olursa da hiç umursamayacagım çünkü normalde sevmem onüne gelenin elini öpmeyi... çok hijyen dışı gelir bana
yadırgamayın ama öyle bana hasta olmak yasak ve bu da bnm kişisel tercihim birinin kalbi kırılmasın diye kendimden ödün verirsem de kişiliksiz biri gibi algılanırım oyle değil mi???
neyse fıstıklar babam geldi zar zor kapı dışarı ettim malum özel hayatım da yok kendi odamda... ben çıktım sonra gelir hem menümü paylaşırım hem de yorum yaparım
hoşçakalın

o diyetisyen sana hergün mü bitter vermişti yoksa uyduruomusun:)Gerçi fazla kalorisi yokk ama merak ettim:)biz psikopat diyet savaşçıları böyle şeyleri irdeleriz eheheh sen şimdi salata yicen miii yemicen mi hiç bişey anlamadım.Menün fena gözükmüo canım madem bisküvileri yedin bitteri yememen lazımdı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…