- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
selamın hello fıstıklar
bugün okadar mutluyum ki mutluluğumu benim herif bile bozamaz
sebebini kesin merak ediyorsunuzdurr
ozaman söyliyim kızacaksınız ama sabah tartıldım veeee 64.3 geldim ben 66 gelirim diye düşünürken bi baktım 64.3 çok mutluyum bugünde çok dikkat etmeye çalışıyorum ki yarın 64 olayım diyee
yaaa ama herkes tartılmış bugün
bi ben tartılmadım eksik kaldım bak şimdiiiii
tartılmadım ama ben de çok mutluyum. pazardan geliyorum. annemin 2 tane arkadaşıyla karşılaştık. inanamadılar halime
hangi diyetisyene gidiyosun diye sordular. çooook mutlu oldumm.
ayrıca bugun eski halime de döndüm..
kaçamaksız devam ediyorum.
pembecim kendine gel sana böyle alışmamıştık deyince dank etti valla.. dedim eski halime dönmeliyim hemen
selamın hello fıstıklar
bugün okadar mutluyum ki mutluluğumu benim herif bile bozamaz
sebebini kesin merak ediyorsunuzdurr
ozaman söyliyim kızacaksınız ama sabah tartıldım veeee 64.3 geldim ben 66 gelirim diye düşünürken bi baktım 64.3 çok mutluyum bugünde çok dikkat etmeye çalışıyorum ki yarın 64 olayım diyee
Canım baktım hiçbişeye kızmıyoruz diye isyan ediyosunuz kızıyımde gönülleri olsun dedm belki tırsarlarda yemezler ehehehe ama yemeyin valla kızlar bu komşuların demesi ne ki herkes bize hayran hayran bakıcak ne giysekyakışcak bikere düşünsenize şişkoyken hep oramızı buramızı fazlalıklarımızı örtmeye çalışmaktan zevkimizce giyinemedik artık o devirleri kapayıp lale devrini başlatıcaz.Artık devir bizim devrimiz şimdi biraz sıkalım sonra sefasını sürcez.Bugün resmen açlıktan ölüyorum.Pirincide yemek istemiyorm.Arada bi iki kaşk yiyip miğdemi tıkayıp bırakıorum ama birgün gelcek bu güne gülücem işteee
iyi oldu iyii.
ben gerektiği yerde kızma işini destekliyorum açıkçası
tabii ki kırıcı olmıycaz ama ben mesela senin sözünden etkilendim bugün.
önceden nasıl olduğumu hatırlatmış oldun bana..
işe yarar cümleler kurduysam ne mutlu bana ozaman yaa buarada bgn kimse yok nerdesiniz gızlarrr
ayyy bencede çok rezil olmuşsun ben eşim bile görsün istemiyorum girdiğim sitelere felan ehehehehehAyyy biraz önce çok pis rezil oldum.Patronum geldi ve masamn arkasına geçip sana yeni bir iş tanımı vercem dedi sayfayı aşşağa indirdim hemen ama başka sayfa açabilmek için tekrar kaldırmak zorunda kaldı ve benim sekmelerde zayıflama günülüğü gazeteler falan bişeyler vardı daha gerisi aklıma gelmio allahtan facebook falan yoktu bide sık kullanılanlara bişey kaydetcem dedi sık kullanılanları bi açtı hep yemek siteleriyle dolu yok ev yemekleri yok ege yemekleri rezil oldum
evet yaaa bugün eşimin akrabaları uğradı oo sen bayağı zayıflamışsın önceki gibi değilsin dediler çok mutlu oldumyaaa ama herkes tartılmış bugün
bi ben tartılmadım eksik kaldım bak şimdiiiii
tartılmadım ama ben de çok mutluyum. pazardan geliyorum. annemin 2 tane arkadaşıyla karşılaştık. inanamadılar halime
hangi diyetisyene gidiyosun diye sordular. çooook mutlu oldumm.
ayrıca bugun eski halime de döndüm..
kaçamaksız devam ediyorum.
pembecim kendine gel sana böyle alışmamıştık deyince dank etti valla.. dedim eski halime dönmeliyim hemen
kız ben 53.5 olmak istemiyorum şuan hedefim 58 60 a düşeyim hedefimi 55 e çekeceğim kilo cetvelimide ona göre değiştirceğim ama artık kilo vermem başladı yarın kaç kilo olcam merak ediyorum kabızlıkda var zaten ne yapsam 2 3 gündür doğru dürüst çıkamıyorum wc ye bugün artık deli gbi spor yaparımAfferin bebeeeem süpersin gram gram azalan 38 bedene yaklaşan güzel arkadaşım benim az daha azim ve sonrasında sadece form tutmaca cok keyfli olur düşünsene ay 53,5 kilo olup yarım kilo almışım bari iki gn bişey yemiyimde eriyim derdne düşeriz:)
yarın tartılma günü ya herkes deli gibi spor yapıyo bence eksik çıkabilmek için eheheh
Sabah normal kahvaltımı ettim
Öğlen balık yedim
çay içtim
akşama ne yerim bilmiyorum
bu ara da 2 kare bitter çaklıt
ben reglim ama yaaa.
yarın fazla çıkarsam çok sinir olucam..
az çıkarsam yalnız bayram ilan edicem keh keh
merhaba kızlar kimse yok kendi kendime konuşacağıma menümü yazayım bariii
sabah tartıldığımda 64.3 geldim keyfim gıcır dıııııı kiiiii yediğim piskevitleri saymazsakahahah
sabah
yarım yumurta
2 dilim tahıllıekmek
2 yk çökelek kavurma(dünden kalmıştı)
5 yeşil zeytin
domates
1 çk kaymaklı bal
1 portakal
2 biskrem
3 yk nohut yemeği
1 küçük kase tarhana
roka salatası
2 biskrem daha(eşimin akrabaları gelmişti haersiz çayın yanına bisküvi koymuş görümcem bende 2 tane yedim dayanamadım)
akşamı daha yemedim ama 1 kepçe tarhana içmeyi düşünüyorum ondan sonrada sade türkkahvesi ve 2 dilim bitter düşünüyorm kahvebeni çok tok tuuyor aslında yarın tartıda 64 gözükeyim die tarhanayı içmicektimde şimdi dersiniz yemek yemedinmi salata ye bari felan diyee ama hava soğuk salata soğuk insanın midesini ağrııtyor bende tarhana içeceğim
spor akşam 5 mil leslie düşünüyorm
suda 2 ye yaklaştım 3 olur yatana kadar
1 bardak biberiye 1 bardak yeşil çay içtim 1 tane daha içeirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?