Pembem...
eleştirilerin ağır olmuş tatlım
dediğin yiyeceklerde şeker elbette var ama biz bezelyeyi sade yapmayz karışık yaparız bir de ztn ölçüyle yediğimden sorun olacağını düşünmedim ekmek yeseydim belki...
incir ve muza gelince... aradığım şekerli tat yoktu açıkçası hem incirleri de kendimiz kuruttuk hazır değildi ve küçüklerdi
pasta konusunda haklısın ona lafım yok ama bir de o gun ben öğlen yememiştim yogurt+muz+incir bnm öğünüm oldu
bu şişliğe gelince... adet döneminden 1 hafta öncesine dayanabilen belirtiler normaldir buna Premenstrual Sendrom (PMS) dniyor
şişlik, karın ağrısı, sinirlilik hali, aşırı duygusallık vs şeklinde nüksedebiliyor zatn su tutması da genelde bu dönemde olurmuş ben de pek olmaz sadece en fazla 1 gün önce kasıklarım ağrır şişlik adet döneminin ilk günleri olur tabii her bünyede farklı şekilde belirti verir, bu adetten 1 hafta öncesine kadar oluyorsa normaldir, adetin ilk birkaç gününde geçer en geç
bu dönemde bol sıvı alıp az tuzlu ve az şekerli beslenmek gerekir ki hem vücut fazla su tutmasın hem de yağ depolamasın gereksiz yere çünkü hormonal olarak daha zayıf bir döneme girer vücut ve fazla hareket edemez ağrılardan dolayı...
bilmem yeterli oldu mu??? aklıma gelen bunlar... aslında epey olmuştu bununla ilgili şeyler okuyalı unutmamış olmama şaşırdım
lily86=
Canım ben ağır olduğunu düşünmüyorum.Kızlar artık kimse kızmıo kızsa korkumuz olur yemeyiz şeklinde konuştukları için görüşlerimi bildirdim.Eğer ki yazdıklarımda rahatsız olan biri varsa sÖylesin bundan sonra daha dikkatli davranırım.Amacım kimseyi bozmak yıldırmak falan değil gaz verme niyetiyle yazılmış şeyler.Eğer ki sana ağır gelmişse ki gelmiş daha dikkatli yazıcağımdan emin olabilirsin!
Regl dönemiyle alakalı verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
o diyetisyen sana hergün mü bitter vermişti yoksa uyduruomusun:)Gerçi fazla kalorisi yokk ama merak ettim:)biz psikopat diyet savaşçıları böyle şeyleri irdeleriz ehehehsen şimdi salata yicen miii yemicen mi hiç bişey anlamadım.Menün fena gözükmüo canım madem bisküvileri yedin bitteri yememen lazımdı ama
lily86=
Canım ben ağır olduğunu düşünmüyorum.Kızlar artık kimse kızmıo kızsa korkumuz olur yemeyiz şeklinde konuştukları için görüşlerimi bildirdim.Eğer ki yazdıklarımda rahatsız olan biri varsa sÖylesin bundan sonra daha dikkatli davranırım.Amacım kimseyi bozmak yıldırmak falan değil gaz verme niyetiyle yazılmış şeyler.Eğer ki sana ağır gelmişse ki gelmiş daha dikkatli yazıcağımdan emin olabilirsin!
Regl dönemiyle alakalı verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
iyi sayılır tatlım...merhaba kızlar kimse yok kendi kendime konuşacağıma menümü yazayım bariii
sabah tartıldığımda 64.3 geldim keyfim gıcır dıııııı kiiiii yediğim piskevitleri saymazsakahahah
sabah
yarım yumurta
2 dilim tahıllıekmek
2 yk çökelek kavurma(dünden kalmıştı)
5 yeşil zeytin
domates
1 çk kaymaklı bal
1 portakal
2 biskrem
3 yk nohut yemeği
1 küçük kase tarhana
roka salatası
2 biskrem daha(eşimin akrabaları gelmişti haersiz çayın yanına bisküvi koymuş görümcem bende 2 tane yedim dayanamadım)
akşamı daha yemedim ama 1 kepçe tarhana içmeyi düşünüyorum ondan sonrada sade türkkahvesi ve 2 dilim bitter düşünüyorm kahvebeni çok tok tuuyor aslında yarın tartıda 64 gözükeyim die tarhanayı içmicektimde şimdi dersiniz yemek yemedinmi salata ye bari felan diyee ama hava soğuk salata soğuk insanın midesini ağrııtyor bende tarhana içeceğim
spor akşam 5 mil leslie düşünüyorm
suda 2 ye yaklaştım 3 olur yatana kadar
1 bardak biberiye 1 bardak yeşil çay içtim 1 tane daha içeirm
menün hakkaten garip olmuşselam önce menümü yazayım sonra geçmişe bakacağım
menü biraz tuhaf bugün
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve bir dilim kaşar peynirle yaptığım tost,bir tane yağda yumurta,13tane fındık yarım muz şekersiz çay
ara sade kahve
öğle bir buçuk patatesten yaptığım bol yeşşillikli patates salatası kızımla beraber yedik hepsi bitmedi yanında yoğurt
ara yok acıkmadım
akşam kızımla tencere pizzası yaptık :))) hamurunda sadece bir buçuk yk yağ ve 3 türk kahvesi fincanı un var iç malzemesi biber yarım haşlanmış patates zeytin ve kaşar peynir
aslında malzemeler konmadan 2 yk ketçap hamurun üzerine sürülüyor ama biz unutmuşuz :26::26:ama böylede güzeldi
servis tabağı büyüklüğünde oluyor 4 de böldüm bir buçuk dilim yedim yanındada kocaman bir bardak ayran içtim
yani bugün bol patatesli bir gün oldu neyse yarında bol sebze günü yaparızcanım hiç yemek yemek istemedi bugün
su bir buçuk litre
spor henüz yok yapınca yazarım
bir bardakta tarçınlı yeşil çay
menün hakkaten garip olmuş
sabah kahvaltı üstüne fındık muz fazla olmuş gibi hem fındıkla beraber biraz yağlı olmuş kahvaltın
gerisi ztn patates, hamur
karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş
neyse yarın telafi edersin umarım
afiyet olsun
tatlım herkese farklı tesir ediyor demek ki...ayy kiyamam sana pembisimmm nasilda özür diliyorsunnn yerim seniii
lilycimm pembisim samimiyetimize güvendigi icin öyle yazdi, yani bende isterim banada öyle sert yorumlar yapin ki aklim basima gelsin. randomde ise yaradi bile hahaha
garibim pembisim dedigi laflara kafayi takmis
ayy kiyamam sana pembisimmm nasilda özür diliyorsunnn yerim seniii
lilycimm pembisim samimiyetimize güvendigi icin öyle yazdi, yani bende isterim banada öyle sert yorumlar yapin ki aklim basima gelsin. randomde ise yaradi bile hahaha
garibim pembisim dedigi laflara kafayi takmis
burdaki garip ben oluyorum galiba eheheh
ya ben burdaki kimseye kızmam. neden kızıcam ki? destek için açmadık mı bu sayfayı...
evet pembeciğimin dedikleri de çok etkili oldu ve bugün kendime geldim. sıfır kaçamakla kapatıcam günü..
o yüzden tekrar teşekkür ederim burdan kendisine..
bazen insan alıngan olabiliyor. hele regl günlerinde falan
ama önemli olan iyi niyetimizin unutulmaması..
hepinizi çok sevdiğimi söylemek isterim güzellerim. mujukkk
işte eğer eleştiri yapılacaksa buna yapılır tatlım illa ki kaçamak olmasına gerek yok ki...karbonhidrat fazla bu da yanlış anlatabildim mi?kızlar bu eleştiri konusu birazcıkta menüleri nasıl yorumladığımıza bağlı
yani mesela örnek benim bugünkü menüm tamam kaçamak yok ama karbonitrat ağırlıklı oldu fazlaca
ama kimimiz kaçamak olmadığı için güzel diyebilirken kimimizde bence olmamış hiç sebze yok diyebilir
bence eleştiri şart yani her yapılan kaçamağa bunuda görmeyelim dersek olmaz hani şevk hani hırslandırmak
gelelim bugünün menüsüne..
Kahvalti
2,5 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, sürme peynir
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cay
Ara: seftali marakuyali yogurt (150 gr, diyet yogurdu) ve 4 kuru erik
Ögle yemegi
5 yemek kasigi taze fasülye
1 tahta kasigi bulgur pilav
yogurt, azicik tursucanim cekmisti
veeee simdi cilekli müslimi yedim geldimaslinda 1 tane portakal yicektim ama kalmamis
o yüzden 5 yemek kasigi müsli ve yarim bardak sütle yapilmis cilekli müslimi yedim.
günü kapattim simdi.
su: simdiye kadar 1 litre olmustur, yada 1,5 tam bilmiyorum
spor: henüz yok birazdan yapacam
yesil cay: 1 kupa
işte eğer eleştiri yapılacaksa buna yapılır tatlım illa ki kaçamak olmasına gerek yok ki...karbonhidrat fazla bu da yanlış anlatabildim mi?
tamam kızlar bence yapalım eleştirelim birbirimizi sert de olsa olur nasılsa bu bizim topiğimiz bizden başka menüleri yorumlayan yok oyle değil mi?
tamam bugunden sonra eski lily geri gelioooooo
ben de alınmadım sadece o an garipsemiştim yazılanları
pembemi de kalbimi de sevgimi de beyazbulutumu da yasminimi de randomlifecığımı da denizimi de sadişimi de çoooooooooooooooooookkkkkkkk seviyorum tabii topiğimizin diğer üyelerini de inşallah atlamamışımdır başkasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?