Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menü harika sarmalar çok değildi umarım bu arada brokoliyi benim yaptığım gibi yapmışsın begendinmii benimde evde var bende yapacam yarın

süpersin tatlımm ben barbunyayla ekmek yedim yaaa çokmu olduu
sporda olsa süper olcak ama yokk

afiyet olsun senin menüde gayet hoşş canım negüzel sporunuda yaomışsın ben yapamadım bugün

afiyet olsun canım kek fazla olmuş ama bende 2 tane kurabiye yedim fazla biliyorum off napalım yarın dengeleri sağlarım inşallah

oo minicik kurabiyeleri katmasaymışın iyi olcakmış canım
karbonitrat dengeli olsun yani kurabiyelerle fazla olmuş sanki:26::26:
sana diyorum ama benim menüde vasat bugün çok az yedim :26:
olmasa iyi olcaktı ama oldu bikere napim

canım pilav ve bezelye aynı kaşıkda 1 yk dı yani tadımlık efenn artığı ehehe
kızzz görümcem geldi 1 hafta yukarda babasıgilde kalcak ama birlikde yer içeriz o gidene kadar offff nasıl geçircem bu haftayıı bilmiyorum elimden geldiğince dikkat etcem artıkk

kızlar bu arada lilyden haber varmıı bugün hiç girip yorum yapmamış ben gördüm bugün girdi ama yorum yapmadı öğlen gibiydi

bu hafta denizeliklim haricinde herkes kilo vermiş negüzel bende yarım kilo vermiş oluyorum neysee 200 300 500 derken inş bu haftada 1kilo gider eheheheh

gene kimse yok yaaaa ben gelmeden sözleşiyormusunuz napıyorsunuz şadiye gelcek hadi çıkalımmı diyorsunuz ahahahah

offf büyük görümcemgil geldii 1 hafta kalacaklar offf bu hafta nasıl gitcek diyet işi çok merak ediyorum offfffffff

dikkat et canım sona yaklaştın bak ne kadar az kaldı ideal kilona abartma sakın

karameleğim brokoliyi senden görmüştüm zaten sanırım. hatta anneme sitedeki arkadaşlardan tarif öğrendim öyle yapıcam dedim
çok da lezzetli oldu bol bol yedim valla.
sarmalarda çok değildi cnm. 5 ya da 6 tane yedim. zaten ekmeksiz yedim.

kızlar
aslında pembeme kalbime ve randoma uzun uzun cevap yazmıştım ama bilgisyarda yanlış yazıp backspaceten silerken sayfa geri döndü nasıl oldu anlamadım hepsi silindi
oysa çok da içten yazmıştım ama aynı şeyleri hatırlamıyorum şu an
sadece aklıma gelenleri yazıcam beni mazur görün
pembemmmmmm
seni kırdıysam özür dilerim
amacım bu değildi
birden yorumunu görünce noluyoruz dedim aslında evet önceleri daha sert yorumlar yapıyorduk neyse biz eski halimize en iyisi geri dönelim
nasılsa biz bizeyiz yanlış anlaşılcak kırılcak bi durum da yok
bnm o tepkim de afalladığımdandi aslında bi de o an alınganlığıma denk geldi sanırım
bi de bende tesirini yitirdi aslında biraz bu tür eleştiriler motivasyon eksildiği için sanırım
demin yazdıklarımdan kısaca özetleyim
bilgisayar bnm odada ama ben millet ne zaman bırakırsa o zmn girebiliyorum bilgisayara odamda bile özelim kalmadı, odayı sadece akşam yorum yapmak ve yatmak için kullanıyorum inanın dağılıyor neden toplamıyorsun diyor babam, girsem toplucam da sabah bi çıkıyorum bi daha gece giriyorum spor yapasım geliyor ev kalabalık, kendi odamda rahat edemiyorum, spora gitcek param yok, alet de alamam, alın desem para yok derler yani bana yok aslında yoksa herkes herşeye buluyor
bakalım haftaya yazılmak istiyorum bi salona ucuzlamış da... olmadı CD falan alıp evde yaparım pilates falan
bilmiyorum:44:
ya kızlar ben yarın gidiyorum ne zmn geliriz belli değil... en kötü ihtimal haftaya cuma... ya bu bi hafta sizsiz nasıl geçecek yaaaa
özlicem ben sizi ama bildirimlerinizi yapın ben gelince mutlaka yayınlıcam

Pembem maşallah detoksa başlamışsın
ben başlayamadım ev malum...
ztn bugun karnım şiş uyandım buyuk wcye de çıkamadım tartı moralimi bozdu, üstüm de kalındı aslında ama...
ben üstümü çıkarıp tartılamıyorum babam ve erkek kardeşlerim var evde, tartı da oturma odasında banyoya koymaz bizimkiler, bnm odada da boş zemin yok mecbur orda

kızlar ben kolay ağlayamam öyle sulu göz değilimdir
bir ara çok ağlardım herşeye hem de ama yaşananlar insanı herhalde biraz daha acılara karşı bağışıklık kazandırıyor ki artık ağlamıyorsunuz benim de öyle... ayrılık, ölüm, cenaze vs ağlamam ağlayamam
tvde ise arada duygusallaşırım o da iyice programa odaklandıysam
ama tabii bnm de duysala bağladığım zamanlarım oluyor kaskatı da değilim yani...

Minikkim hoşgeldin c nm
ben ilk ağızdan daha doğru olur diye bişey demedim ki ztn faceten de tesadüfen öğrendim ya ondan söyleyemedim

Denizim o bazıları ben oluyorum
o an alıngan bi anıma denk geldi yoruma şaşırdım ondan yani
tamam ben de geri geldim artık eleştirilere tam gaz devam tabii amaç kırmak değil motive etmek, inşallah ben de motivasyonumu geri kazanırım

Pembem soğuk tabağı tercih et en azından istediğini yiyip istemediğini yememe şansın var ama 1. seçenekte mecbur yiyeceksin çünkü yemezsen soğur
kilonu da umarım erken bildirirsin de ben de yayınlarım listeyi çünkü yarn gidiyorum

Kalbim...
sen 100den geldin yaklaştın bana ben hala aynıyım valla utanıyorum yaaaa
keşke aynı imkanlar bende de olsaydı gerçi kafada bitiyor bu doğru ama işte ortam da çok etkiliyor insanı

Beyazbulut...
ben de bugun gördüm çubuk tarçın bimde hatta kkda yazayım dedim sen erken davranmışsın ben de alıcam bugun almadım sonra alırım diye... 90g 1,75tl uygun yani...
biberiye kuru nane gibi aldın sanırım
aslında hazır çayları da vardır
bir çay kaşığı yeterli bence çünkü keskin bir kokusu var biberiyenin, tadını da unuttum sayılır ben ekmek hamuruna katmıştım 10 yıl kadar önce...
bu arada ben de memlekete gidiorm ya yarın bakarım tazelerinden demetleyip getireyim bari gittiği yere kadar içerim

Randomum...
greyfurt zayıflamada gerçekten etkili ben çok severdim suyunu çocukken ama şimdi yasak ilaçlardan dolayı
sadişim, annene tavsiye edilmiş olabilir ama bazı ilaçlarla etkileşime girince ilaçları etkisiz hale getiriyor bilginize...
bir de ananas da yağ yakımında etkiliymiş ben alamadım bi türlü annem geçende alırız demişti yalan oldu
bilginize...

tatlım menün güzel merak ettiğim 1 tabakta kaç sarma olduğu hani 5 de alır 15 de...
sabah peynir haricinde hiç süt ürünü almamışsın sanki:44:
kızlar günde iki öğün süt- yogurt alalım vücudumuza sabahki peynirle 3 olsun mümkünse, hem protein ihityacını karşılamış olur hem kemiklerimiz için faydalı...
bugun gazetede bir yazı okudum Amerikalı bir prof hergün beslenmeyle ilgili püf noktaları yazıyor, incir kemik erimesini önlemede iyiymiş günde 5-6 kuru incir yiyin yazmış aklıma pembenin 2 incire çok demesi geldi daha doğrusu hem muz hem incir yemiştim yaaa.... aklıma o geldiii
iyi anne 5 tane yiyim de kızlar topa tutsun dimi dedim ki ztn yiyemem o kadar 2-3 tane kesiyor beni
5 yediğim de oldu ama onlar kendi kuruttuğumuz minik incirlerdi

Pembem süper dengeli bir menü okurken maşallah dedim sen de yazmışsın ztn en son dengeli yemeye çalıştım diye

random menüleri iyi yazmışsın
ben üzüm yemiyorum kaç yıldır 2-3 yıl olmuştur en son 2 hafta mı ne oldu azıcık karma meyve yapmıştım
ben muzu çok seviyorum evet 100 kalori ama bnm diyetisyen meyveleri genelde 100 kalori alarak alıyordu herhalde çünkü bana kısıtlama getirmemişti bi de anamur muzu küçük oluyor 1 tane yesen de olur çok fazla takıntı yapma yapınca inan ki çok da fazla işe yaramıyor inciri de çok severim diyetteyken de yerdim yani yazın diyetisyenleyken ama ölçüyü bileceksin mesela kuru incirin 2 tanesi bir porsiyon kuru kayısının 3 tanesi

Beyazbulut
aslında menün süper ama meyveleri öğünlerde yemek yerine aralarda yeseymişsin daha güzel olurmuş
afiyet olsun
kız senin kocaya kıl oldum haaaa
enişteye bak yaaaa kızdım ona
çocuga kötü şeyler öğretiyor

Sevgimmmm
bebeğim benm de cnm öyle bitter çekti ki tamam puding yiyordum ama bitteri yine 2 hafta falan olmuştur yemeyeli
sadişin dediği eti karam vardı ama üstünde %54 kakao yazıyordu, ülkerinki de aynı almadım ben de bimden aldım orda daha uygun fiyatı hem de %51 kakao aynı sayılır 3 parça yedim yani 16g... bi de çubuk krakere dadandım biraz yedim sonra kardeşimi çağırdım al bunu götür yoksa koca pkt bitcek dedim aldı sağolsun

Kalbimmm...
kız menün fena değil yani kekler hariç tabii... ama sanki o da öğle yemeği gibi olmuş, afiyet olsun
sporuna suyuna hastayım ztn maşallah
inan okurken hiç cnm çekmedi bu iyi bişey sanırım, bu arada ellerine sağlık inşallah çıtır olup Almanyaya ziyaretine gelince yaparsın bize de

Karamelek
cnm menün dengeli ztn bitter menünün içinde
akşam ekmek+pilav çok değil çünkü 1 yk pilv yemişsin 2 yeseydin çok gibi olurdu dengelemişsin
ama bence de kurabiye fazla olmuş...
yine de beğendim genel olarak fıstıgım

tatlım öğlen girdim ama fazla duramadım annemler köy evine gittiler onları yolcu etcem diye epey vakit harcadık, kardeşim işten gelmişti öbürü okuldan, yemek yedik sonra tabii bilgisayar doluydu ben de tv izledim
akşam da aynı, kardeşim abla gircen mi dedi ne zmndır izlemediğim bir program vardı ona takıldım o da 12de bitti
yarın gideceğiz işte... bu gece uyku yok gibi bana
sabah sobayı yakcam duş alcam, mutfağı birazdan toplayacam inşallah dışarıdan çamaşırlar toplancak akşam üşüdüm kaldı sabah toplayım bari... malum zor kuruyorlar daha bavulumu hazırlıcam yaa iş çok da herşey bende bnm de yapasım yok artık sıkılıyorum
bu bir hafta içinde girer miyim bilmiyorum girsem de yorum yapabilir miyim belirsiz:44:
yarın sabah ben de tartılcam malum bu sabah sıktı canımı tartı babm da başımda olunca rahat da değildim, pembem de bildirimini yapar komple yayınlarım artık...

Random sorumun cevabını aldım sarma konusunda

tuz makaleleri okumaktna gözlerim ağrıdı hala karar vermedim ama hangi tuzu kullanmalıyız :44:rafine mi ?? kaya mı?? deniz mi?? himalaya mı??
siz ne diyorsunuz bu konuda özellikle liylcim sen
tatlım ben tuz kullanmadığım için çok bilmiyorum bana kalsa hiçbiri
rafine tuz normal sofra tuzu, eğer onu kullanıyorsan iyotlusunu tercih etmeni tavsiye ederim
deniz tuzu doğal deniyor ama bilmiyorum
kaya tuzu işlenmemiş tuz o da rafine tuzun rafine olmadan önceki hali pek fark yok yani yemek için kullanacaksan, turşu için veya zeytin salamura vs için kaya tuzunu tavsiye edebilirim ama yemek için bilmiyorum
himalaya tuzunu Dr. Ender Saraç tavsiye ediyordu tansiyon hastalarına bile bazen tavsiye edilebiliyormuş ama detaylı bilmiyorum yine de...

kızlar size fıkra gibi bişey anlatayım da gülün
demin yorum yazarken tam göndere basıcam içime bi kurt düştü ya dedim şimdi zırt diye elektrik kesilirse, fıttırırımmmm yaaa dedim
aklıma gelen de başıma gelmesin dedim
dışarıda acayip sağanak bi yağmur başladı hıh dedim şimdi elektrik de gider tam şom ağızlı olmuş olurum o zmn
sonra yazıyı gönderdim
içeride tv açıktı küçük kardeşim tv izlerken uyudu kesin dedim sonra gittim diğer kanepeyi açtım malum sobalı oda ya yatagına göndermeye kıyamadım
hadi oğlum kalk bak açtım kanepeyi dedim tam o sırada dank etti kafama dışarıda çamaşırlar vardı balkonda aaaaaaaaaaa dedimmmmm o da o panikle kalktı yavrummmm korktu
gittim bi hışım toplamaya başladım
o arada diğer kardeşim dışarıdaydı o geldi sağolsun çamaşır askısını komple kaldırıp içeri taşıdı ben de teldekileri aldım hemen kurtardık yani... onu Allah gönderdi yaaa çocuk dedi ki abla ben yine çıkıyorum resmen sanki bunun için geldi
ama asıl komedi, bnm yorum yazarken yağmurun başlaması ve bnm birkaç dk sonra kafama dank etmesi yorum yazarken hiç tınlamıyordum elektrikler haricinde... ne güzel rahmet düşüncesindeydim
valla gece gece adrenalin oldu bana
şimdi de 1 çay bardağı light sütümü içiyorum malum acıktım ama sabaha kadar ayaktayım bu gidişle

kızlar gece uyumadım birazdan sabah olcak ben de sobayı yakıp duşumu alırım biraz ısınayım da...
ama size önce menümü yazayım artık bi daha girer miyim bilemiyorum sadece kilo çizelgesi için girerim belki...

sabah - 09:45
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1,5 kk light beyaz peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı tahin pekmez
- 1 bardak çay

10:45 - 1 kupa yeşil çay

ara - 11:45
- 1 bardak light süt

öğle - 13:40
- 1 tabak bulgur pilavı (6-7 yk idi sanki) - salçalı sos yaptım yağsız
- 2 yk bezelye yemeği (patateslerini ayırdım)
- 8 yk yogurt

ara - 15:50
- 16 g bitter çikolata
- çubuk kraker

akşam - 18:30
- 1,5 kepçe mercimek çorbası
- yarım ıspanaklı sac böreği

gece - 03:00
1 çay bardağı süt

su - 1,5-2 lt
spor - yok maalesef yarın da olmaz yolda olcam

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
sna da günaydın fıstık
kızlar sadece hoşçakalın demek için girdim pembecim bildirimini yapmışsındır diye de umut etmiştim artık döndüğümde listeye eklerim seni
daha güzel liste yapabilirdim ama şu an için bu kadarı geliyor elimden acelem var nolur kusura bakmayın inşallah ilerleyen zmnlarda daha güzel olur, ben tartı 75 de gösterdiği 76 da diye yine aynı yazdım eksilme olabilir ama dijital olmadığı için maalesef belli değil, hepinizie güzel bir hafta diliyorum inşallah haftaya görüşmek üzere, öpüldünüz şekerler sizi çok özlicem yaaaaaa

[TABLE="width: 475"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: right"]30.12.2011[/TD]
[TD="align: right"]07.01.2012[/TD]
[TD="align: right"]13.01.2012[/TD]
[TD="align: right"]19.01.2012[/TD]
[TD]Toplam fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD="align: right"]76,5[/TD]
[TD="align: right"]75,5[/TD]
[TD="align: right"]75,5[/TD]
[TD="align: right"]-1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevgi_meleği[/TD]
[TD="align: right"]77,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Randomlife[/TD]
[TD="align: right"]74,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]72,0[/TD]
[TD="align: right"]71,0[/TD]
[TD="align: right"]-3,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karamelek[/TD]
[TD="align: right"]65,4[/TD]
[TD="align: right"]65,1[/TD]
[TD="align: right"]64,9[/TD]
[TD="align: right"]64,4[/TD]
[TD="align: right"]-1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizeliklim[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD="align: right"]61,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]60,0[/TD]
[TD="align: right"]-2,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KalbimEllerinde[/TD]
[TD="align: right"]88,0[/TD]
[TD="align: right"]86,4[/TD]
[TD="align: right"]85,8[/TD]
[TD="align: right"]84,8[/TD]
[TD="align: right"]-3,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembepalto[/TD]
[TD="align: right"]59,6[/TD]
[TD="align: right"]59,5[/TD]
[TD="align: right"]58,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]-0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazBulut[/TD]
[TD="align: right"]67,8[/TD]
[TD="align: right"]66,7[/TD]
[TD="align: right"]-1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy[/TD]
[TD="align: right"]83,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]82,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]-83,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katzi[/TD]
[TD]66,0[/TD]
[TD="align: right"]67,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]1,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikk[/TD]
[TD]46,0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]46,0[/TD]
[TD="align: right"]0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esincan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze21[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,0

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lilycim kendine iyi bak görüşmek üzere canım
listede çok güzel kalbim önce sanırım :))

ben oldukça aktifkullanıyorum interneti.bir topikteyazıyorum ama orda çokaz girebiliyorlar nete bazı günler hiç yazmıyorlar hepbakıp sadece kendiadımı görünce son yazanlarda üzülmeye başaldımartıkhalbuki ben istiyorumki yorumlaryapılsın yazılsın herbişey öğünler kaçamaklar dahi olsa...o yüzden listeye benide ekleyebilrimsiniz...bu arada hepside çok tatlılar ve ilk göz ağrılarım oldukları için orayada yazarımama en azından gözlerim bu kadar çok boş çevrilmez..hep heyecanlıolurum böylekim ne yemiş ne kadar vermiş beniayakta tutar motivasyonumu ve şevkimi dahada arttırır diyedüşünüyorum..olurmu bende burda olsam?

allooo nerdesinizzzz, ben gelince kimse yok oluyor
neyse ben menümü yaziyim, günü kapattim cunku.

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
domates, salatalk, 1 közlenmis biber
kücük parca omlet
sekersiz cay

3-4 kuru erik

1 kase müsli (5 yemek kasigi müsli ve yarim bardak süt)

3-4 parca portakal

Aksam yemegi

1 kase sehriye corba (1 kepce)
yogurtlu brokoli ve 2,5 köfte (köfte yagda kizarilmadi, silexte pisirildi)
bide cok kücük bi parca ekmek yedim yarim dilim bile degildi cok kücüktü ve 1 kücük parca patates attim agzima

bu arada, kahvaltiyi saat 10da yaptik, aksam yemegini az önce yedik saat 17 gibi.

su: 1,5 litre olmustur yatana kadar daha icerim.
spor: henüz yok daha yapacam
yesil cay: birazdan 1 kupa icecem

Son düzenleme:

lilycimm güle güle git güle güle gel
bizde seni özlicez tatlim benimmmmmmmm

bu arada tabloyu begendim

merhaba kızlar nie bugün kimse yokkkkkk malüm benim misafirim var
menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
sosisli yumurta sosisden 3 parça felan yedim
6 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates

yarım greyfurt
5 fındık

1 yk pirinç pilavı
2 yk bezelye
1 yk barbunya
yarım dilimden az tahıllıekmek
3 yk yoğurt

1 portakal

3 küçük z.yağlı dolma
1 kepçe (yarımkase) çorba
salata
3 yk yoğurt

2 fındık 5 tane leblebi 2 kurabiye

bolbol suu 2 kupa yeşil çay spor yok efe uyudukdan sonra yapcam
sabah tartıldım 64.1 geldim 300 grm vermişim ehüehüehğü

bu menü dünden daha iyi sadiyemmmm
ama kurabiyeler ne oluyor
neyse 2 tane yemissin zaten bosver, birazdan erir gider spor yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…