- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
ahh canım benim keşke kimsenin bilmediği bi sırrım olsa da burdan anlatsam hepimiz çıtır olsak ama
görüyosunuz işte neler yaptığımı.. neler lüplettiğimii
ama sanırım en çok sporun faydasını görüyorum.
kızlar bu arada bi çoğumuzda düşüş var sanırım. lütfen rahatlamalar olmasın. kaç gündür bekliyoruz bugünü unutmayınnn
bugünün menülerini çok merak ediyorum.
bakalım düşüşlerden sonra neler yemişiz :82::82:
buarada sadişim tarçın tatlı krizine girmemizi önlüyor ben oyüzden yeşil çayına içine bir kabuk tarçın atıyorum
veeeeeee biberiyeeeeeeeeeeeee aldımgörende çok önemli bişey yaptım sanıcak başka bir markete gittim bugün baharatlara bakarken bi baktım biberiyee ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum hemen sarıldım ona 25g bir pakette
şimdi süleyin bakem ben bunu nasıl çay yapacam yeşil çay gibi bir tatlı kaşığı sıcak suya koyup demleyip süzüp içcemmi
Bikere daha sormuştm ama cevap alamadm sanırım ya da gözümden kaçmıştır. Bu biberiye nasıl bişey acı mı eğer ki acı deilse bende alıyım
bu arada iletinede bayıldım motive edici
birçok kilo vermeye çalışan görüyorum
çoğunda olumsuz şeyler yazıyor
kilolarıyla başbaşa
hala şişko gibi pozitiflik çok önemli bence kilo vermede
Bikere daha sormuştm ama cevap alamadm sanırım ya da gözümden kaçmıştır. Bu biberiye nasıl bişey acı mı eğer ki acı deilse bende alıyım
canım ben ilk defa alıyorum hiç içmedim ama yasemin ve sadiş içiyorlar tadının yeşil çaydan bile güzel olduğunu söylediler deniyince yazarım yine
canım 17 sayısından kurtulmayı o kadar çok istedim ki 16 çok sempatik geldi bana
ben içiyorum biberiye çayını. kokusu hoş bence. yeşil çaya göre daha çekilebilir bi tadı var bence de.. yeşil çay çok buruk yaa..
nasıl yapıyorsun anlat bakıyım :)))
merhaba kızlar günaydınnn
geçmişi okumadım henüz birazdan bakıcam ama önce mutlu haberi vereyim. 71 çıktım bu sabahhh
regl olmama rağmen 1 kilo gitmiş geçen haftadan beri.. belki reglim tamamen bitince biraz daha azalır umuduna bağlandım hemen
sabah spora gittim, eve geldim temizlik yaptım. ancak girebiliyorum. benim gibi düşüş yaşayanlar var sanırım
hepsine bakıcam.. bi de çizelgemi düzenliyim...
oh oh gitsin kilocuklar gelsin taş gibi vücutlar
tebrik ediyorum seni
bu hafta ben yerimde sayıyorum
bakalım tatilde nasıl bir diyet uyguluyacam
çok dikkat etmem lazım çok
tatil dönüşü 60 olmama lazım
kızlar size şiddetle greyfurt yemenizi tavsiye ediyorum.
acayip bi tokluk hissi veriyo.
az önce acıkmıştım, bi tane greyfurt yedim, resmen doldu midem.
ben bu ara her gün yiyorum zaten. zayıflamaya yardımcı oluyomuş. haberiniz olsun
haa bu arada yeyin dedim ama şeker ve tansiyon hastalarının ayrıca da düzenli ilaç içenlerin yemesi de tavsiye edilmiyor!!
kızlar size şiddetle greyfurt yemenizi tavsiye ediyorum.
acayip bi tokluk hissi veriyo.
az önce acıkmıştım, bi tane greyfurt yedim, resmen doldu midem.
ben bu ara her gün yiyorum zaten. zayıflamaya yardımcı oluyomuş. haberiniz olsun
menümü yazıyorum kızlar.
sabah spora gitmeden önce: 2 yk nesfit+süt, keten tohumu.
kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-maydanozlu peynirli omlet
-peynir
-5 zeytin
-salça
-yeşil çay
-1 çk pekmez
ara: 3 mandalina
öğlen:
-1 dl çavdar ekmeği
-brokoli salatası(yoğurt+sarımsak+az yağ ile yapılmış salçalı sos ile+pulbiber+kekik)
ara: 1 greyfurt
akşam:
-1 tabak lahana sarması
-1 kepçe çorba
**spor: sabah yaptım her zamanki gibi.
**su: 2 lt den fazla olmuştur. baya su içtim bugün.
**yeşil çay: her zamanki gibi 2+2 olacak.
saygılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?