Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu arada iletinede bayıldım motive edici
birçok kilo vermeye çalışan görüyorum
çoğunda olumsuz şeyler yazıyor
kilolarıyla başbaşa
hala şişko gibi pozitiflik çok önemli bence kilo vermede

Bikere daha sormuştm ama cevap alamadm sanırım ya da gözümden kaçmıştır. Bu biberiye nasıl bişey acı mı eğer ki acı deilse bende alıyım

Bikere daha sormuştm ama cevap alamadm sanırım ya da gözümden kaçmıştır. Bu biberiye nasıl bişey acı mı eğer ki acı deilse bende alıyım

canım ben ilk defa alıyorum hiç içmedim ama yasemin ve sadiş içiyorlar tadının yeşil çaydan bile güzel olduğunu söylediler deniyince yazarım yine

canım 17 sayısından kurtulmayı o kadar çok istedim ki 16 çok sempatik geldi bana

canım ben ilk defa alıyorum hiç içmedim ama yasemin ve sadiş içiyorlar tadının yeşil çaydan bile güzel olduğunu söylediler deniyince yazarım yine

ben içiyorum biberiye çayını. kokusu hoş bence. yeşil çaya göre daha çekilebilir bi tadı var bence de.. yeşil çay çok buruk yaa..

nasıl yapıyorsun anlat bakıyım :)))

nasıl yapıyorsun anlat bakıyım :)))

canım çaydanlığın demlik kısmına suyu doldurup kaynatıyorum. kaynadıktan sonra içine 2 tatlı kaşığı kadar ya da daha az biberiye atıp demliyorum.
çok uzun tutmuyorum ama acısı çıkıyo çünkü.. 5 dk sonra falan süzüp içiyorum o şekilde.
bazen yeşil çayla beraber demliyorum ikisini.. o da fena olmuyo aslında.
tatları kötü gibi ama alıştım ben artık ilaç niyetine içiyorum bi de içine kabuk tarçın atıyorum senin yaptığın gibi...

oh oh gitsin kilocuklar gelsin taş gibi vücutlar
tebrik ediyorum seni
bu hafta ben yerimde sayıyorum
bakalım tatilde nasıl bir diyet uyguluyacam
çok dikkat etmem lazım çok
tatil dönüşü 60 olmama lazım

oh oh gitsin kilocuklar gelsin taş gibi vücutlar
tebrik ediyorum seni
bu hafta ben yerimde sayıyorum
bakalım tatilde nasıl bir diyet uyguluyacam
çok dikkat etmem lazım çok
tatil dönüşü 60 olmama lazım

teşekkür ederim canım :)
ben de geçen hafta yerimde saymıştım..
tatilde fazla kaçırma aman dikkat canım :))

kızlar size şiddetle greyfurt yemenizi tavsiye ediyorum.
acayip bi tokluk hissi veriyo.
az önce acıkmıştım, bi tane greyfurt yedim, resmen doldu midem.
ben bu ara her gün yiyorum zaten. zayıflamaya yardımcı oluyomuş. haberiniz olsun

haa bu arada yeyin dedim ama şeker ve tansiyon hastalarının ayrıca da düzenli ilaç içenlerin yemesi de tavsiye edilmiyor!!

ciddimisin hemen alıyorum bitane benden bir öneri ozaman yoğurdun içine bolca dere otu doğrayın yiyin hmmm hem çok güzel hemde tok tutuyor

Tadı çok çirkin yaaa acı yiyemem ben ama suyunu içiorum portakalla karıştırtıp ozaman daha çekilebilir oluyo

pembecim çirkin mirkin yiyorum artık. alıştım böyle acayip acayip şeyler yemeye. her şey zayıflamak için

beyazbulutcum tvde bi doktor şiddetle önerdi valla. yiyebilirseniz alın yiyin derim kesinlikle.. ama düzenli yenmesi gerekiyo işte.
sabah ve akşam yarım yeyin dedi doktor ama bi bütünü ara öğünde yiyorum.

menümü yazıyorum kızlar.

sabah spora gitmeden önce: 2 yk nesfit+süt, keten tohumu.

kahvaltı:
-2 dl çavdar ekmeği
-maydanozlu peynirli omlet
-peynir
-5 zeytin
-salça
-yeşil çay
-1 çk pekmez

ara: 3 mandalina

öğlen:
-1 dl çavdar ekmeği
-brokoli salatası(yoğurt+sarımsak+az yağ ile yapılmış salçalı sos ile+pulbiber+kekik)

ara: 1 greyfurt

akşam:
-1 tabak lahana sarması
-1 kepçe çorba

**spor: sabah yaptım her zamanki gibi.
**su: 2 lt den fazla olmuştur. baya su içtim bugün.
**yeşil çay: her zamanki gibi 2+2 olacak.

saygılar :)

Son düzenleme:
kızlar bugün geç uyandım sonra da bizim ufaklığın karne günü diye okula gittim.
geldim derken saat 2 yi geçti annemde 4 de geliyor zaten o saate kadar yemek yaptım diyene kadar ancak oldu.
yani tek öğün yemiş oldum
bilerek ve isteyerek olmadı yani.
yediklerimi söylemiyim döversiniz beni kek bir dl yedim onu diyim sadece

Sabah 09.00 : Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,Portakal Greyfurt karışımı

Ara 10.30: Filtre kahve
Öğle 12.45: Yeşilmercimekli ıspanak çorbası,Kereviz salatası,1tane çöp şiş(tavuk),2yk sebzeli bulgur pilavı

Ara 16.00 : 3 Kaşık light yoğurt,Türk kahvesi(sade)

Ara 18.00 : 2 tane kuru incir

Akşam 19.30: 5 yk kurufasülye,bikaç kaşıkta yoğurt

Su: 2 Litre 2,5 yapcam
Yeşilçay: Şimdi bitane içcem yatmadanda içerim bi tane

Kızlar dengelemeye çalıştım bugün mesela çorba içince ekmek yemedim kurufasülyeylede yemedim karbonhidratlarım dengelenmiştir inşallah

Son düzenleme:

Bakiyim bakiyim bugün turp yeşillik yememişsin kahvaltıda ekmeğide 2 dilim yemişsin kahvaltıdan kısınca arada 3mandalınayı yutmuşsun Genel olarak beğendim kaçamağında yyok hemde tartıda az çıkmana rağmennn :) Tebrik ederim bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…